Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk. Twee dure colberts (samen 400 euro) meegegeven. Krijg ze terug met het vlekje wat erin zat eruit maar vreselijke nieuwe vlekken erin terug. Met een briefje vlekken gaan er niet uit! Maar zo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

1 ster is zelfs teveel. Mijn jas met veel zorg opgestuurd via Dobbi. Om mijn jas vervolgens met nieuwe vlekken en KAPOT terug te krijgen. Contact opgenomen met een erg onvriendelijke klantenservice di... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Bodywarmer via de Plus opgestuurd en hier laten reinigen om hem op te frissen na het seizoen (lichte buitengeurtjes). Precies waar een stomerij voor bedoeld is. Resultaat: kledingstuk teruggekr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Via de plaatselijke supermarkt had ik 3 kledingstukken ingeleverd om te laten stomen. Op de datum dat ik ze weer kon ophalen was er maar 1 kledingstuk retour. Ik heb per mail contact gezocht met Do... Voir plus

À propos de l'entreprise

1 étoile

A répondu à 21 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik wacht al 2 wk op mijn dure donzen…

Ik wacht al 2 wk op mijn dure donzen dekbed. Het zou binnen een week afgehaald kunnen worden. Ik word steeds met een kluitje in het riet gestuurd. Hopelijk komt het snel boven water. Maar voor mij nooit meer naar Dobbi,

26 août 2023

kleding is kwijtgeraakt

kleding is kwijtgeraakt. Na veel contact blijkt al snel dat het een ongeorganiseerde bende is. Op de website prachtige beloftes, o.a. dat er foto's worden gemaakt van de kleding. De betreffende pantalon is niet eens als nummer in het systeem gezet. Uiteindelijk een schadevergoeding gekregen op basis van de overgebleven waarde. Nadat er dus vanuit ons meerdere keren gebeld en gemaild is. Omdat wij het niet eens waren met schadevergoeding, werden we gebeld om hier nader over te spreken. Deze persoon kende echter het dossier niet eens, en zei simpelweg dat zij de vergoeding niet gaan veranderen.

14 août 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dobbi is een zeer slechte organisatie

Dobbi is een zeer slechte organisatie. Al meerdere keren gehad dat mijn kleding kwijt is geraakt doordat ik het had ingeleverd bij de jumbo. Jumbo is als tussen partner en dobbi maakt de kleding stuk, kwijt, of geeft jumbo of postnl de schuld. Slechte organisatie en klantenservice is nog slechter. Met niet tot nauwelijks ingewerkt personeel die niks weten. Breng het nooit naar dobbi. En jumbo zou moeten stoppen met dit bedrijf!

10 juillet 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Maak nooit meer gebruik van Dobbi!

Maak nooit meer gebruik van Dobbi!

28 juni zou mijn kleding teruggebracht worden. Dit is nooit gebeurd. Na contact met de klantenservice kreeg ik te horen dat de stomerij wat vertraging had (hier hebben zij mij nooit van op de hoogte gebracht) maar de volgende dag zou ik direct een nieuwe aflever datum krijgen. Een week later na meermaals contact te zoeken met dobbi werd ik constant aan het lijntje gehouden en kreeg ik vorige week (begin juli) ineens een mail met het verzoek een formulier in te vullen met foto’s van de kleding, mijn bankrekeningnummer en de prijs en eventueel bonnetjes van de kleding. Geen verdere uitleg niks. Ik belde de klantenservice weer en deze gaven aan dat dit was omdat mijn kleding dus blijkbaar gewoon kwijt is, maar ik zou de volgende dag meer horen. Inmiddels weer een week verder en meermaals zelf contact op te hebben genomen is mijn kleding nog steeds niet terecht. Ik wordt constant afgedaan als: wij zijn er mee bezig en u hoort meer, maar totaal geen contact of verdere uitleg vanuit dobbi. Nu werd mij maandag toegezegd dat ik gebeld zou worden met degene van het onderzoeksteam met verdere uitleg, maar helaas na een hele dag wachten ben ik nooit gebeld. Nu heb ik vanochtend weer zelf gebeld en kreeg ik weer te horen dat de dag tot half6 duurt en ik vandaag waarschijnlijk wel gebeld zal worden. Onwijs frustrerend!! Je voelt je niet gehoord of geholpen, maar aan het lijntje gehouden. Mijn kleding is ziek en niemand die zelf hier met mij contact over opneemt voor verdere uitleg. Ik moet hier zelf constant achterna en afspraken worden niet nagekomen. Ik ben er helemaal klaar mee en wil mijn kleding gewoon terug!! Zodra ik mijn kleding heb zal ik dan ook NOOOOIT meer gebruik maken van dobbi en het iedereen ook sterk afraden. Enorm slecht!! Zodra het fout gaat geven zij niet thuis. Ben benieuwd of ik vandaag eindelijk wel een keer zelf vanuit dobbi gebeld zal worden of dat ik vandaag weer wacht op een telefoontje voor niks.

Breng en kleding zelf naar de plaatselijke stomerij!

12 juillet 2023

kleding zoekgeraakt

Op 10 juni kleding gebracht welke nu onvindbaar is.
Op 22 en 23 juni (Bianca) telefonisch contact gehad met de toezegging op korte termijn terug te bellen.
Op 29 juni nogmaals gebeld en melden ze bij Dobbi (Lars) dat ze een gemiddelde onderzoekstijd hebben van 8 weken. Breng je kleding hier niet heen en zoek een alternatief waar dienstverlening en klantvriendelijkheid wel hoog in het vaandel staan.

10 juin 2023

Unfortunately Dobbi's services changed for the worst in 2022

Unfortunately Dobbi service changed over the last 12 months. Use to be very reliable until early 2022. Since then I have a tried their services 3-4 times again, unfortunately have had issues every time. Either with pickups that fail multiple times, and have to be rescheduled and receiving back partial delivery with some items missing and receiving other peoples clothes in my order.

16 juin 2023

Nooit meer Dobbi

Ik heb mijn donzen dekbed laten reinigen bij Dobbi, eerst tot 2x toe geen waszak ontvangen , PostNL voor niets aan de deur, toen ik het dekbed terug kreeg was het schrikken: in zeker 8 vakken zat geen dons meer …. Conclusie dekbed onbruikbaar en dus vernield !
Toen begon de ellende pas goed , na tig telefoontjes (tel kwijt ) moest ik het dekbed terugsturen voor beoordelen schade, moest een A4 bijvoegen met daarop de klacht , ze hebben de A4 niet gelezen , ze hebben vrolijk het dekbed nogmaals gereinigd en ik kreeg de factuur ! Enbtien een aanmaning en nog 1 en nog 1 , door de klantenservice schofterig te woord gestaan : als ik niet zou betalen kreeg ik m’n (vernielde) dekbed niet terug !
Alleen Bianca van de klantenservice heeft haar best voor ons gedaan ! Pluim voor haar!
Meldingsformulier ingevuld en met foto’s en een ellenlange klachtenlijst en eis om vergoeding en terugbetaling van de stomerijkosten !
Na 3 weken gebeld door Maria : heb 70% van de nieuwwaarde en de stomerij kosten vergoed gekregen en 3 dagen later stond het geld op onze rekening !
Deze afhandeling is dus gelukkig redelijk goed voor ons afgelopen ….ik moest natuurlijk een nieuw dekbed kopen dus je schiet er financieel altijd bij in ….
Ik laat mijn dekbed nooit meer reinigen en Dobbi is wederom een klant kwijt, JAMMER

13 juin 2023

Zoekgeraakt sinds 09 januari geen antwoord en compensatie van Dobbi

Ik heb op 09 januari mijn creenstone jas aangeboden ter reiniging. De capuchon is zoekgeraakt en nog altijd niet terug in mijn bezit.
Mijn jas was een dure aankoop en is nu geen geheel zonder capuchon.
Ik heb de gehele procedure (5 maanden gewacht, gemaild en gebeld). Telefoontjes en mailberichten richting Dobbi hebben tot nu toe niets opgeleverd. Beloven elke week met een antwoord te komen maar maken niks waar.
Er is niks zo klantonvriendelijk als je geen afspraken na komt en niet eerlijk bent met communiceren.
Ik wil compensatie van de aankoop van mijn dure creenstone jas (299 euro) retour zien. Uiteraard zijn alle bewijsstukken al gemaild
Mijn geduld is nu uiteraard op!
En ga nooit meer in zee met Dobbi.

9 janvier 2023

Slechte, onprofessionele klantenservice

In november zomer dekbed via Jumbo laten stomen bij Dobbi. We kregen een ander dekbed terug. Na tientallen keren bellen en mailen en belofte dat er teruggebeld zou worden nog geen oplossing. Inmiddels waren we een half jaar en 17 aangemaakte dossiers verder! Uiteindelijk een vergoeding gekregen, maar heeft me uren en uren werk gekost om dit voor elkaar te krijgen. Geen goed woord over voor deze dure stomerij!

30 mars 2023

HORRIBLE SERVICE!!

HORRIBLE SERVICE!!! Do not use them!!! I have been using this for months already and I only have issues, and their customer service sucks terribly and do not help you! My clothes are lost in their system already for 2 weeks and they do not help me find them, they don't answer the emails. They suck!!!

9 juin 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Personeel loopt er netjes bij $#!@$*#

Helaas kan ik de lijst verder aanvullen. Recent via Jumbo 3 dure jassen weggebracht. Die blijken nu kwijt? Navraag bij Jumbo leert dat men de samenwerking inmiddels verbroken heeft. Men wist is er dus van de partij niet voldoet. Uit het formulier dat we moeten invullen blijkt dat om Dobbi gaat. Even snel gaan googlen en wat blijkt, Dobbi raakt heel veel spullen kwijt. Hoe is het mogelijk? En net zo waardeloos van Jumbo om gewoon spullen te blijven opsturen terwijl er blijkbaar al klachten zijn. Benieuwd in welke kleding het personeel van Dobbi rondloopt, vast in mooie jassen en dure pakken van de anderen die hier reviews hebben geschreven. Schandalig!!

8 juin 2023

Echt heel jammer

Echt heel jammer. Vroeger hadden ze een geweldige service. Nu 3x mijn kleding niet kunnen ophalen op afspraak.

Overname van al die locaties heeft het bedrijf misschien overbelast?

7 juin 2023
Noté 2 sur 5 étoiles

Spullen kwijt en slechte klantenserice

Ik had altijd hele goede ervaringen met Dobbi. Tot mijn laatste order. Ik heb 2 gordijnen en een blazer ingeleverd.

15 mei ingeleverd en ik zou mijn order op 19 mei terug moeten ontvangen. In de tussentijd meerdere malen gebeld en werd er 1. Beloofd om terug te bellen --> Geen gehoor
2. Niet / slecht bereikbaar
3. Mail gestuurd pas na dagen een reactie. Zelf direct gereageerd, maar helaas geen reactie daarop terug.
4. Weer gebeld, gelukkig wel een reactie per mail om een claim formulier in te dienen wat ik diezelfde dag heb gedaan.
5. Weer gemaild met de vraag wat de status is van mijn claim met daarbij duidelijke vermelding dat het om een klacht gaat. Volgens de algemene voorwaarden reageren ze binnen 2 dagen op klachten. Maar uiteraard geen reactie.

Al weken lang een passieve houding vanuit Dobbi. De reactietijden van de klantenservice zijn echt buiten proportie ten opzichte van de service die ze verlenen. Als er snelle service wordt verleend, verwacht ik ook een adequate klantenservice.

Dus het idee en concept is leuk, tot je in aanraking komt met de klantenservice en je spullen kwijt bent.

Update: Dobbi heeft eindelijk van zich laten horen. De items zijn inmiddels terug en excuses zijn gemaakt. Maar dit verandert mijn mening niet.

Als alles goed gaat is het een top service, maar zodra je spullen kwijt zijn hoef je geen vlotte klantenservice te verwachten. Hopelijk lossen ze dit probleem snel op.

7 juin 2023

Slecht bedrijf

Slecht bedrijf, de jas was 'verdwaald' en ze wisten niet dat deze terug moest naar de jumbo in fijnaart. Oke uiteindelijk opgelost.. heb ik eindelijk mijn jas terug, hangt er een raar geurtje aan en de jas is nog meer gepluist dan voorheen. En het allerergste, daar betaal je dan 27,95 voor, zo duur was die jas bijna niet eens!! Noooooit doen!

2 juin 2023

Heel slecht!

Heel slecht!! Doe dit niet!! Klantenservice reageert dom stuurt bijlages niet mee. Stomen duurt veel langer dan beloofd wordt. Post nl levert de waszak te laat. Er wordt niet adequaat geholpen als het misgaat. Je mag alleen mailen tussen 9u en 17u. Telkens een andere collega. Pak is kwijtgeraakt in de stomerij en dan moet je ineens je aankoopbewijs gaan zoeken anders weigeren ze je te helpen. Bespaar jezelf de ellende. Wij hebben nog steeds onze dure pak niet terug en nog een hoop gedoe in het verschiet om em terug te krijgen.

31 mai 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus