Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Vreselijk. Twee dure colberts (samen 400 euro) meegegeven. Krijg ze terug met het vlekje wat erin zat eruit maar vreselijke nieuwe vlekken erin terug. Met een briefje vlekken gaan er niet uit! Maar zo... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

1 ster is zelfs teveel. Mijn jas met veel zorg opgestuurd via Dobbi. Om mijn jas vervolgens met nieuwe vlekken en KAPOT terug te krijgen. Contact opgenomen met een erg onvriendelijke klantenservice di... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Bodywarmer via de Plus opgestuurd en hier laten reinigen om hem op te frissen na het seizoen (lichte buitengeurtjes). Precies waar een stomerij voor bedoeld is. Resultaat: kledingstuk teruggekr... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 4 sur 5 étoiles

Via de plaatselijke supermarkt had ik 3 kledingstukken ingeleverd om te laten stomen. Op de datum dat ik ze weer kon ophalen was er maar 1 kledingstuk retour. Ik heb per mail contact gezocht met Do... Voir plus

À propos de l'entreprise

A répondu à 21 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede klantenservice…

Eerst te laat geleverd bij ophaalpunt waar door het te laat was voor mijn avond maar Bianca van de klantenservice heeft het goed opgelost door met de stomerij te bellen en een regeling op maat te maken! Oftewel goed herpakt!

26 mai 2023

Slechte ervaring.

Broek op 11-05 via supermarkt Poiesz ingeleverd in Harlingen echter nu, 24-05 nog niet terug, en zo vies was hij echt niet. Ik begrijp van Poiesz dat zij zaken doen met Dobbi en schrik me rot van de negatieve ervaringen met dit bedrijf. Ga ik dus ook nooit meer doen, helaas voor Poiesz.

24 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

I am utterly displeased with the state…

I am utterly displeased with the state of affairs in this company. It has been more than a week, and not once, but twice, they have failed to deliver my products. They have managed to miss two separate delivery deadlines! I had to take the initiative to contact them and express my strong disapproval, emphasizing that this kind of negligence is unacceptable, especially considering the rise of the dry cleaning costs and the amount paid. As a result, I had to miss an important event, and now, for the second time, my clothes have not arrived on time for another occasion. They “thought” I was on holidays. Where did that come from?This entire situation was fabricated and has left me seething with anger.

And still, I am left waiting for my clothes... what kind of business are you running? the frustration continues.

22 mai 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb 2 keer geboekt maar ontving geen…

Ik heb 2 keer geboekt maar ontving geen groene waszak waardoor de bezorger 2 x voor niets kwam. Ik heb de klantenservice diverse keren gemaild maar ze kunnen geen waszakken toesturen en ik kan ze in de app ook niet los bestellen . Nooit een ‘ starterspakket ‘ gekregen . jammer . het klonk als een mooi initiatief.

16 mai 2023

PAS OP

PAS OP!

Ik wil iedereen waarschuwen voor de stomerijservice Dobbi. Kleding die kwijtraakt, slechte klantenservice en een "onderzoekstermijn" van 8 weken. En zelfs na deze bizar lange termijn nog geen oplossing. Kijk vooral goed naar de algemene voorwaarden alvorens u overweegt gebruik te maken van de diensten van Dobbi. En zeker als het om duurdere kleding gaat zou ik lekker naar de plaatselijke stomerij gaan. Ze vergoeden maximaal 250 euro als ze een kledingstuk kwijtraken. Althans dat is wat ze zelf aangeven in de voorwaarden, maar vooralsnog heb ik nog niets ontvangen. VER VAN WEG BLIJVEN!
Ik ben zo te zien niet de enige met een slechte ervaring. Bizar dat een merk als Persil hier zijn goede naam aan wil hangen....

12 mai 2023

Kleding ingeleverd bij de Coop

Kleding ingeleverd bij de Coop. Blijkbaar gaat het dan naar stomerij Dobbi. Duurde lang voordat de kleding terug kwam. Slecht gestreken en veel duurder dan op de website aangegeven.

1 mai 2023

Waardeloos!!!

Waardeloos!!!
Mijn dekbed is al drie maanden kwijt en altijd zelf het initiatief nemen. Er wordt aan gewerkt mevrouw jaja. Werkelijk???
Helemaal klaar mee. Servicepunt voelt zich niet verantwoordelijk.
TRAP er niet in want werkelijk WAARDELOOS !!! 😡

30 avril 2023

4 kostuum(jasjes) kwijt - geen actie vanuit dobbi

Na het kwijtraken van 4(vier) kostuums geeft dobbi niet thuis. Beloften worden niet nagekomen en problemen worden niet opgelost. Al het initiatief ligt bij mij, de klant. Vanuit dobbi hoef ik geen medewerking of überhaupt een belletje te verwachten. Men verschuilt zich achter lange procedures en onderzoeken. Proactieve houding en informatieverschaffing ontbreekt volledig in deze.

21 mars 2023

afspraken worden niet nagekomen

Wij hebben de gordijnen van de begane grond, de kamers van onze kinderen en een rode traploper 3-5-2022 naar Dobbi gestuurd om te laten stomen.
Begin juni zou alles klaar zijn, dus toen zijn we de spullen gaan ophalen, bleek de rode loper en de gordijnen van 2 van de 3 kinderkamers kwijt te zijn. Eind 2022 hebben we de rode loper gelukkig alsnog ontvangen. Echter de gordijnen van 2 van de kinderkamers zijn nog steeds niet terecht. In alle redelijkheid veelvuldig contact gezocht en navraag gedaan om tot een oplossing te komen, maar dit leidt tot niets. Dobbi houdt zich in geen enkel opzicht aan de afspraken. Uiteindelijk met de Teamleider van de klantenservice contact gehad, deze zou terugbellen, maar zelfs dat wordt niet gedaan. Ik zou ze absoluut niet aanbevelen en wil mensen zelfs waarschuwen.

3 avril 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

GA HIER ALSJEBLIEFT NOOIT HEEN!!!

Zelden zo slechte (klanten)service meegemaakt! Mijn vintage Burberry's jas laten stomen door Dobi, maar de jas kwam terug met een grote (vet?) vlek. Gelukkig had ik van te voren foto's gemaakt en had ik bewijs dat dat de vlek er van te voren niet in zat. De jas is uiteindelijk 3 keer (!!!) behandeld door Dobi: na de tweede keer zat dezelfde vlek er nog steeds in, ze wilde hem toen perse een derde keer behandelen. Toen is mijn jas bijna 3 weken kwijt geraakt (!!) en kwam hij terug met kapotte sluitingen en zonder knopen... Hun klantenservice wuift het weg onder het mom dat " accessoires het eigen risico van de klant zijn". Ik kan mijn jas van een paar honderd euro weggooien en heb geen passende oplossing aangeboden gekregen.

29 mars 2023

LOST ITEMS

LOST ITEMS! Stay away from them.
Items were delivered two weeks late. Two pair of trousers, unfortunately, went missing; after many emails, they were able to recover a pair, but not the other one. After filling in and sending the lost item form, they went silent and are no longer replying. After a month, I didn't get any refund.

23 mars 2023

Beter zelf wassen

In eerste instantie kwam de waszak al te laat aan. Eenmaal gevuld, scheurde het hengsel er ook nog eens van af.
Toen de was dan eindelijk onderweg was, kreeg ik meteen een aanmaning. Klantenservice gebeld en ja, ik hoefde pas te betalen als de was terug was... Die bleek uiteindelijk niet eens schoon. 60 Euro weggegooid. Eerste en laatste keer Dobbi.

21 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Ongekend SLECHT - Geen zaken mee doen!!

Ongekend SLECHT. Nu 5x dobbi gebruikt en 4x waren onze kleren kwijt. Fotos met "Is dit jullie was?" waar de was als oud vuil op de grond ligt.

Onbegrijpelijk dat partijen als PostNL en Henkel hier aandeelhouder in zijn, en het zon ontzettende bende is daar!

3 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Een waarschuwing voor alle potentiele klanten!

Ik heb op 3 november 2022 bij de Jumbo in Arnhem 2 regenjassen ingeleverd voor de stomerij. Die jassen heb ik nooit meer terug gezien! Ik heb meer dan 40 keer hierover contact gehad met zowel de Jumbo als met Dobbi. Van medewerkers van Dobbi kregen zowel de Jumbo als ik na ruim 2 maanden tot 2 maal toe bericht dat de jassen waren terug gevonden "ergens in Nederland" en nog diezelfde week zouden worden afgeleverd in Arnhem. Wat natuurlijk niet gebeurde. Zowel de Jumbo als ikzelf heb talloze keren gebeld met Dobbi, maar terugbellen of afspraken nakomen: ho maar! Zelfs met de eigenaar van Dobbi heb ik hierover contact gehad; alsof zo iemand niets beters te doen heeft!
Uiteindelijk heb ik een kwart van de waarde van beide regenjassen teruggekregen evenals de reeds betaalde stomerijkosten. Daar koop ik nog niet 1 regenjas voor terug!
Met hun gebrek aan klantvriendelijkheid (niet alleen t.a.v. mij; dit speelde bij meerdere klanten van de Jumbo) is Dobbi de Jumbo als servicepunt kwijt in Arnhem en plaats ik om die reden deze zeer negatieve referentie!

10 mars 2023

Nooit meer Dobbi

Vroeger had ik goede ervaringen met Dobbi. Maar sinds de overname (2022) wordt kleding niet meer op tijd geleverd. Dit wordt niet altijd gecommuniceerd of pas de dag nadat het geleverd zou worden. In eerste instantie vond ik dit nog niet zo erg. Maar in december kreeg ik mijn kleding een week te laat terug in zeer slechte staat. Op 2 beige pantalons zat een zwarte stift streep van ongeveer 5 cm (geen idee hoe ze dat voor elkaar hebben gekregen). Op blauwe overhemden en pantalons zaten witte strijkstrepen. Daarnaast leek niets gestreken terwijl ik daar wel voor had betaald. Het was dan ook mijn laatste keer bij Dobbi. Op mijn mails reageren ze niet en telefonisch wordt niets opgelost met de mededeling dat ze terug zullen bellen, wat vervolgens niet gebeurt.

15 décembre 2022

Slechte zaak

Ik heb een dure parajumper jas weggebracht. Op de dag dat ik de jas terug zou krijgen krijg ik een bericht dat ik eerst akkoord moet geven de jas door hun te laten wassen door de kleur en het materiaal van de jas. Op zich netjes dat ze dit vragen maar erg laat als je die dag de jas al terug verwacht. Ik zei dat ze de jas wel terug mogen sturen en vroeg wanneer ik de jas kan ophalen. Ik krijg geen gehoor meer en telefonisch zijn ze niet bereikbaar.
Wat een slechte zaak! Ik hoop maar dat ik mijn jas terug krijg maar als ik de andere reviews lees ben ik er bang voor.

2 mars 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Dure Visslaapzak al 3 weken wachten!

Op 11-02-2023 een Visslaapzak weggebracht naar de Jumbo we hebben een nieuwe partner DOBBI oke prima hij moet gestoomd en gewassen worden.
nou al 3 weken verder en nog geen slaapzak te bekennen (geen goedkope slaapzak helaas) hoop voor ze dat hij snel terecht is! volgende keer eerst maar een de reviews doornemen had ik hem ZEKER niet aan hun overgedragen.
Waardeloos bedrijf!!! Reviews zeggen genoeg.

1 mars 2023

slecht

"Wij halen je kleding (...) en binnen 72 uur schoon bij je terug." Yeah right. Het duurde meer dan een week. Daarnaast vind ik de prijs van 45 euro voor het stomen van een dekbed voor een twijfelaar belachelijk!

17 février 2023

Dekbed al 3 maanden

Dekbed al 3 maanden! kwijt. Schandalige standaard reacties vanuit de 'klantenservice' van Dobbi. Telkens moest ik vragen wat de status was. Geen antwoorden op mijn vragen of voorstellen. Tot op heden nog steeds niet opgelost.

8 février 2023
Noté 1 sur 5 étoiles

Kleding niet geleverd op afgesproken…

Kleding niet geleverd op afgesproken tijd, zonder communicatie. Was eerste keer dat ik gebruik maakte ervan, verwachtte betalingsgegevens via de sms (waar ik ook bevestiging had gekregen), maar was in de mail in spamfolder gekomen (ook slechts enkele uren voor geplande levering verstuurd). Vervolgens zonder contact gewoon de kleding niet naar mij geretourneerd. Erg ontevreden over deze service.

7 février 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus