Dogs and friends Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Lisez les avis des autres

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Havde lidt problemer med forsendelsen ( ikke problemer med Dogs and friend ) Sendte en chat besked problemet blev løst og havde min pakke få dage senere. 👍 God service kan varmt anbefales 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Fin hunde bilsæde i lækker kvalitet. Skrev med dogandfriends inden jeg købte, fordi jeg havde nogle spørgsmål og de var hurtige til at svare tilbage. Hvis ikke vores hund sidder på forsædet sidder vor... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Mange stjerner herfra. Dogsandfriends.dk leverer en hel fantastisk og personlig kundeservice. Hvad enten jeg skrev tidlig morgen eller sen aften, fik jeg hurtig svar og rigt... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'articles pour animaux

Écrit par l'entreprise

Velkommen til dogs and friends, din danskejet hundewebshop, hvor kæledyrspleje og fornøjelse mødes! Hos os finder du et omfattende udvalg af kvalitetsprodukter, lige fra plejeartikler og sundt snacks til legesager og stilfuldt tilbehør, alt sammen skræddersyet til at forkæle din bedste firbenede ven. Vi tror på at skabe en unik og personlig kundeoplevelse, hvor kundeservice er i højsædet. Vores dedikerede team er altid klar til at hjælpe dig med at finde de perfekte produkter til din hunds behov og din livsstil. Vi stræber efter at gøre shopping hos os til en glædelig oplevelse fra start til slut.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

Tous les avis

31 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtig levering.

Hurtig levering.
Købte en hundebalsam som var pakket forsvarligt ind.
Det er ikke sidste gang jeg køber hos dem..

9 juillet 2025

Hej Sussie.

Tusind tak for din anmeldelse, den varmer!
Du ønskes en rigtig god sommer ☀️

Godt produkt

Hurtig levering, godt produkt , fine sidegaver

30 mai 2025

Hej Lilian,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt du synes godt om vores sidegaver. Vi gør meget for at forkæle både hund og menneske 🐶

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering, og min schæferhund Nora er fantastisk glad for de lækre godbidder (er ellers en kræsen dame)

27 mai 2025

Hej Vinni,

Tusind tak for anmeldelsen!
Dejligt at det falder i god jord ved Nora. 🐶

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og med god information…

Hurtig levering og med god information vedr. forsendelse.
Det er hyggeligt at der også er en liygidbid til både hund og mennesker i pakken😀

7 mai 2025

Hej Tove,

Mange tak for din anmeldelse, den er vi glade for.
Dejligt i kunne lide godbidderne til både hund og menneske ;)

Noté 5 sur 5 étoiles

Skøn skøn skøn og helt igennem…

Skøn skøn skøn og helt igennem fantastisk virksomhed med dejlige produkter af god kvalitet og med en kundeservice der altid er til rådighed. Kan helt klart anbefale dogsandfriends.

18 avril 2025

Hej Caroline,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi er rigtige glade for de fine ord. 🐶 Det varmer! Og tusind tak fordi du er kunde hos os 🤍

Lynhurtig levering

Lynhurtig levering. Sød hilsen og godbidder til hunden. Det var så hyggeligt at pakke pakken op. Kan klart anbefales 🐶

4 février 2025

Hej Julie.

Tusind tak skal du have! Jeg håber vuffi blev glad for godbidden 🐶

Noté 5 sur 5 étoiles

Skønne produkter jeg modtog og dejlig…

Skønne produkter jeg modtog og dejlig ekstra overraskelser til både hunde og mennesker i form af godbidder og slik. Super service fra firmaet da min pakke var mistænkeligt længe om at komme, tog de affære og fandt ud af GLS havde lavet en fejl, og de sørgede for mine varer nåede frem til fødselsdagen.
Vil klart handle der igen.

8 janvier 2025

Hej Charlotte!

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er vi glade for du har haft en god oplevelse. :)

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus