Dracoon Avis

TrustScore 4 sur 5

4,0

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Dracoon stelt mij nooit teleur. Ook nu er in de TCG omgeving zoveel vraag en hype is, worden mijn orders altijd netjes geleverd. In het geval van een tekort aan product zijn ze hier ook transparant ov... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Kon niet wachten voor one piece op17, vandaag eindelijk in de winkel voor... 400€! Mooi prijsje. Toch maar even laten liggen. Dit terwijl ze van te voren 150 op de site zetten. Hart voor het geld, nie... Voir plus

L'entreprise a répondu

Noté 5 sur 5 étoiles

Vriendelijke en behulpzame klantenservice. Producten voldeden aan beschijving en kwamen goed binnen. De prijs was ook beter dan bij andere webshops! 4/5 ipv 5/5 sterren omdat de bezorging wat milieuv... Voir plus

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jeux

Écrit par l'entreprise

Dracoon is de website voor you trading card games! Voor elke verzamelaar op tcg gebied is er wel wat te vinden. Van opslag Boxen tot booster Boxen, wij hebben het! Hebben we iets niet op voorraad dan kunnen we het eventueel bestellen op verzoek.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

20 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Amateurs/oplichters

Hier nooit wat bestellen want ze leveren toch niets! Hebben hun lesje na prismatic duidelijk niet geleerd (amateurs) of ze doen het gewoon om gratis geld te lenen (oplichters). Verdeling van product is niet transparant en verloopt niet eerlijk en communicatie is zeer triest en je wordt enkel aan het lijntje gehouden (op heel duidelijke vragen komen enkel vage antwoorden). Makkelijk om de schuld op de pokemon company te steken terwijl ze als zielig webshopje niet eens toegang hebben tot officiële pokemon distributie. Mijn kind is na de zoveelste teleurstelling helemaal klaar met pokemon, bedankt dracoon!

7 avril 2025

Réponse de Dracoon

Bedankt voor uw review. Jammer om te lezen dat u een slechte ervaring bij ons hebt ervaren. Helaas kampt Pokemon momenteel met enorme tekorten. Hierdoor kunnen ze niet leveren wat ze beloven. Dit is iets wat buiten onze macht ligt en we niks tegen kunnen doen. We bouwen altijd een zekerheid in en bieden 20% van onze totaal order aan in pre-order. Als we dan maar 0,5% van onze totaal order geleverd krijgen, dan staan we in eens met onze rug tegen de muur. Dit zijn dingen die je als bedrijf niet verwacht. Vandaar dat we nu ook niet meer zomaar pre-orders aan gaan bieden tot we meer zekerheid hebben.

Wij zijn op en transparant naar onze klanten toe en vertellen wat er speelt. Waar andere bedrijven de bestellingen annuleren bieden wij aan of u wilt wachten op een eventuele nalevering of dat u uw bestelling wilt annuleren zodat u uw geld terugkrijgt.

Wij zitten bij de officiële distributeur van Pokémon dus we zijn benieuwd waar u deze informatie vandaan haalt dat dit niet zo is.

Nogmaals en dit hebben we ook naar u toe geuit. Wij begrijpen uw frustratie en delen deze met uw. We hopen dat u begrijpt dat wij afhankelijk zijn van Pokemon en wij ook helemaal klaar zijn met de gang van zaken. Maar wij zijn nu eenmaal afhankelijk van hun en daarmee zullen we het moeten doen hoe frustrerend het ook is.

Netjes en verzorgd

Ik had een tijd geleden bulk bakken besteld ,maar door een verhuizing niet in de mogelijkheid te kijken, me eigen fout die zeer netjes opgevangen werd
Hierbij kwam ik er achter dat ik een vouwdeel van een doos misde ,na snel contact werd er netjes verzorgd voor een super nette oplossing,
Hier al meerdere keren besteld ,altijd snel in huis en netjes.
Aanrader

3 avril 2025

Réponse de Dracoon

Super bedankt voor je review! Dit word enorm gewaardeerd!

Noté 4 sur 5 étoiles

Annulering goed afgehandeld

Helaas is mijn product geannuleerd, kan gebeuren in tijden van extreme vraag tov het aanbod. Netjes een mail gehad en vrijwel dezelfde dag nog mijn geld teruggekregen. In de mail werd aangeboden om de pre-order te laten staan, hierbij was er wel een onzekerheidsmarge en bestond de kans dat de reprint duurder uit zal vallen, volkomen te begrijpen in deze markt. Zodra de Pokemon-markt weer stabiel is, zal ik hier nogmaals bestellen om het bedrijf nu een betere kans te geven.

12 mars 2025

Pre order hier niks

Pre order hier niks. Ten eerste wordt je niet op de hoogte gehouden. Na officiële release date moet je er zelf achteraan om überhaupt te weten of je geleverd krijgt. Vervolgens wordt je aan het lijntje gehouden. En dan heb je een paar honderd euro’s aan orders staan voor twee maanden die hun in bezit hebben. Ik had 3 boxen besteld en volgens hen was er te weinig geleverd. Je kan mij niet wijsmaken dat je zoveel mensen hebt laten pre orderen. En niet eens 1 box kan verdelen als iemand er 3 besteld heeft

4 mars 2025

Réponse de Dracoon

Momenteel kampt Pokémon met enorme tekorten. Waar we normaal volgens afspraak alles geleverd kregen worden er nu door de distributeur allocaties toegepast. Iets wat buiten onze macht ligt en waar we niks aan kunnen veranderen aangezien wij van derden afhankelijk zijn.

Pokemon krijgt het niet voor elkaar om aan de enorme vraag te voldoen momenteel. In onze algemene voorwaardes staat ook duidelijk beschreven dat we door overmacht niks anders kunnen doen dan u de optie te bieden of u wilt wachten op een eventuele reprint of dat u uw geld terug gestort wilt krijgen. U heeft er uiteindelijk voor gekozen om uw bestelling te annuleren.

Wij bieden normaal 15/20% van onze totaal order bij Pokémon aan in onze webshop voor pre-order om een beetje zekerheid in te bouwen. Als deze dan op hun beurt minder dan 5% leveren dan staan wij ook verbaasd te kijken dat dit mogelijk is en hier kunnen we niks anders doen dan het te accepteren. Wij op onze beurt mogen dit vervolgens naar u als klant gaan vertellen en de klappen opvangen. Vandaar dat wij nu ook geen pre-orders aanbieden op hyped producten totdat we weten hoeveel aantallen we gaan krijgen.

Nogmaals onze excuses voor de ervaring die u heeft gehad, maar weet dat wij ons best doen om iedereen te helpen zover dat kan.

Bestelling

Ik heb vorige week voor het eerst besteld. En meteen ontvangen. Snelle service. De whatsapp groep is ook ontzettend handig. Zo blijf je makkelijk en snel op de hoogte.

7 février 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Bij overmacht netjes te woord gestaan!

Ik heb vanaf het eerste moment veel contact gehad met Dracoon (Jeffrey) en ben ter aller tijden erg netjes te woord gestaan. Helaas was er iets fout gelopen in hun systeem waardoor een Pre-order niet was doorgekomen. Enorm balen, maar het is allemaal netjes afgehandeld. Inmiddels heb ik de eerste levering binnen met nog 2 in het verschiet. Super verkoper! Bij vragen staan ze je altijd te woord. Mij hebben ze in ieder geval als vaste klant erbij!

19 avril 2024

Top winkel

Top winkel, veel bestellingen geplaatst. Altijd goede ervaringen!

9 septembre 2023

BoosterBoxBattle!

Afgelopen weekend bij de release van Obsidian Flames met een flinke groep mensen een boosterbox battle gehad bij Dracoon. Dat was ontzettend leuk, met leuke prijzen voor de top 3 en super gezellig met medeverzamelaars. Fijn dat je daarna met het clubje meteen kunt ruilen etc om je set zo compleet mogelijk te maken. Al met al een leuke dag gehad!

12 août 2023

Top webshop!

Snelle verzending, goede prijs, vriendelijke communicatie en de Booster Box was goed verpakt!

17 mars 2023
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus