Lisbeth som jeg tilfældigvis mødte hos Nordisk Guld reddede mig fra at blive snydt ved vurdering af mit 14 karat guldarmbånd, som man sagde var 8 karat. Jeg fik alle mine guldsmykker vurderet hos... Voir plus
Lisez les avis des autres
Så annonce på Instagram, besøgte jeres webshop og købte en ring. Torsdag. Modtog tirsdag. Indpakningen/forsendelse var måske lidt til den kreative side, men ringen derimod er MEGET flottere end jere... Voir plus
L'entreprise a répondu
Indehaver vurderer 18 karats guldur med rem på 67 gr, som 14 karat guld, dvs 6000 kr under reel guldpris. Uret med rem er efterfølgende testet som 18 karat hos Vitusguld, dvs 100 kr. mere pr gram. In... Voir plus
L'entreprise a répondu
Fantastisk service kan kun anbefale dem på det kraftigste har du brug for at sælge eller købe får du den bedste personlig service og pris her . Jeg har handlet med dem 2 gange nu og har gjordt mit fo... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Bijouterie
- aussi dans
- Bijoutier
- Évaluateur immobilier
- Joaillier
- Marchand d'or
- Service de réparation de bijoux
Écrit par l'entreprise
“Hos Duernes Guld specialiserer vi os i unikke guldsmykker, skabt med passion og præcision af dygtige danske guldsmede. Vi tilbyder eksklusive håndlavede smykker i ædle materialer, hvor kvalitet, design og ærlighed er i fokus. Derudover udfører vi professionel reparation og rensning af smykker samt specialfremstillede designs, der passer til dine ønsker. Med stor omhu vurderer vi også guld og sikrer fair priser baseret på faglig ekspertise. Vores mål er at levere smykker, der fortæller en historie og varer hele livet.” Bedste hilsner duerne
Coordonnées de contact
Frederikssundsvej 55 sttv, 2400, København Nv, Danemark
- smykker.dkk@gmail.com
- duernesguld.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Rigtig god service
Rigtig god service. Kommer i hvert fald tilbage hertil ! :-)
Jeg har solgt både guld og sølv
Jeg har solgt både guld og sølv. Sælger til den bedste pris på markedet, værd at undersøge!
Jeg anbefaler varmt
Jeg fik alle mine guldsmykker vurderet hos Duernes Guld dagen efter, og fik en bedre pris generelt, og den rigtige pris for mit armbånd.
Jeg fik derefter en rigtig god og grundig vejledning til det jeg ville, nemlig en ny guldkæde og et par vedhæng.
Jeg anbefaler varmt at gå til Duernes Guld. Lisbeth og hendes mand er dygtige og ærlige mennesker.
Så dejlig service
Så dejlig service, professionelle gode mennesker. Så glade for mine køb og handlinger
Jeg havde en rigtig god oplevelse og er…
Jeg havde en rigtig god oplevelse og er meget tilfreds med min handel. Kan anbefale at besøge dem. De har meget forstand på smykker og er rigtig søde og imødekommende.
Solgte guld og fik en god pris
Solgte guld og fik en god pris, højere end den angivne dagspris på Fortuna, Nordisk Guld etc. Duernes Guld giver den bedste markedspris 😊
Altid en god og behagelig service 👍
Så søde
Så søde!
Helt stille roligt! Bedste betjening 😍
Super flotte smykker!
Bedste sted
Jeg har både solgt guld og købt smykker hos Duernes guld - altid den bedste service og fantastiske priser.
Jeg kommer helst sikkert igen ❤️
Se sødeste mennesker top professionel…
Se sødeste mennesker top professionel betjening og super søde og venlige
Kan varmt anbefales !!
Rigtig god oplevelse hos Duernes Guld
Rigtig god oplevelse hos Duernes Guld. Venlig service, tryg proces og fair. Kan varmt anbefales.
Jeg bliver ved med at vende tilbage til…
Jeg bliver ved med at vende tilbage til denne butik. De er begge meget imødekommende og hjælpsomme.
Kan varmt anbefale duernes guld 🙏
Tingene gik nemt og smertefrit
Tingene gik nemt og smertefrit, jeg skulle sælge et smukke og det blev der hurtigt lavet en god aftale om og pengene kom frem med det samme!
Virkelig god service
Vi skulle have vurderet en ring. Vi fik rigtig god behandling og også tilbudt at få pudset ringen. Kan klart anbefale dem.
Alletiders guld forretning Man bliver…
Alletiders guld forretning Man bliver venligt hjulpet og betjent med det samme , smukke specielle smykker rimlige priser. Kan varmt anbefale Duen guld🍀
Servicen er i top ..
Servicen er i top ... her føler man sig hjemme og set... jeg er kommet her siden åbningsdagen i 2022.. har lært med årene at når der står CLOSED - så betyder Lukket.
.... så nytter det ikke at blive ved med at hamre ruderne ind som visse individer har gjort.
Aldrig oplevet noget lignende
Aldrig oplevet noget lignende. Prøver at komme ind for at handle efter 10 min i regnen. Er åbenbart IT-problemer, så ejeren vender bare “åbent” skiltet til “lukket” og råber skrid igennem døren. Helt absurd. Kæmpe idiot. Undgå butikken.
Opdatering: jeg har da sjældent læst noget mere tragikomisk og pseudoracistisk. Tror du forveksler med en anden. Det sagt, så er det sjovt, at det kommer fra en mand, som ikke kan tale dansk og tydeligvis har brugt Googleoversættelse til sit svar. Den eneste “udefra”, er sgu dig 😄
Og nej, du har ikke eksklusiv forretning, men en snusket butik i et snusket kvarter. Bekræfter dit regnskab også.
Du kan underskrive dig med Lisbeth alt det du vil, men det ændrer ikke, at du er en fusentast, Hr. Shokohzadeh

Rigtig fin service
Rigtig fin service, imødekommende og jeg kommer hele vejen fra Jylland. Gode priser, anbefaler stærkt!

De fortjener 5 stjerner fra mig
De fortjener 5 stjerner fra mig!
De er så søde og er den bedste guldforretning nogensinde, kommer gerne igen og igen - Tak for de fine smykker

L’expérience Trustpilot