Jeg bestilte comfortpuden og er meget tilfreds med mit køb, som jeg modtog få dage efter min bestilling. Jeg giver derfor Dynezonen 5 stjerner. Jeg vil helt sikkert handle der igen:)
Lisez les avis des autres
Hurtig levering af kølende rullemadras, som kom i en stofpose med håndtag. Madrassen virker rigtig godt, sidder fast og har god tykkelse og blødhed.
Jeg købte både silkedyne og silkerullemadras og der er det bedste køb jeg længe har gjort. Sover så meget bedre. Både bestilling og levering fungerede uden problemer. Jeg handler gerne igen.
En superfin service og hurtig levering. Jeg købte en kuffert, men den havde desværre en farvefejl i overfladen. Fluks blev den ombyttet, så 3 dage senere havde jeg en fin vare leveret på min adress... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de literie
- aussi dans
- Décorateur d'intérieur
- Magasin de design et de décor intérieur
- Magasin de linge de maison
- Magasin de lits
À propos de DyneZonen.dk
Écrit par l'entreprise
Vi er rigtig glade for, at du kigger forbi og handler hos os.
Her finder du dyner, puder, sengetøj, senge, og madrasser til hele familien.
Vi har alt i boligtekstiler. Fra de mest populære designerbrands på markedet. Vi kan blandt andet tilbyde dig de design og trends fra mærker som Borg Living, Nordstrand, Temprakon, Quilts of Denmark, By Borg, Night & Day, Cool Zone, Susanne Schjerning, By Night, Essenza samt mange flere.
Vi opdaterer hele tiden sortimentet med nye mærker, og på dynezonen.dk kan du se en samlet oversigt over vores aktuelle udbud af mærker.
Samtidig skal produktet dog være tilgængeligt for så mange som muligt, så vi holder os til gode lave priser, hvor de fleste har en mulighed for at være med.
DyneZonen
Écrit par l'entreprise
- Dag-til-dag levering
- På DyneZonen.dk leveres alle ordrer fra dag-til-dag - Så bliver det ikke nemmere at vælge, hvor du skal købe boligtekstiler.
- Gratis fragt
- På alle ordre
Coordonnées de contact
Sleipnersvej 24, 4100, Ringsted, Danemark
- 69151910
- salg@dynezonen.dk
- dynezonen.dk
Demande des avis aux clients
Really nice wet sheet for juniors
En god og overskuelig hjemmeside
En god og overskuelig hjemmeside, med god beskrivelse af produkterne ☺️
Det var nemt at finde det jeg søgte/ønskede, og betale. Hurtig levering samtidig ☺️
Bestemt et sted jeg gerne køber igen, når der skal nyt til ☺️
Hjemmesiden var nem at tjekke ind på…
Hjemmesiden var nem at tjekke ind på finde varen, bestille og ud igen.
Fik varen cirka 2-3 dage efter 😃
Den er super god service 😃
Utilise potentiellement l'IA pour rédiger ses réponsesEn savoir plus
Dårlig service og returpolitik
Jeg købte i juni måned to ting fra DyneZonen, en stor rullemadras og et stræklagen 160x200 cm. Rullemadrassen viste sig at lugte fælt og jeg klagede selvfølgelig over det og fik en ny tilsendt uden problemer. Problemet var lagenet, som blev solgt med en vejledende udsalgspris på 399 kr. Deres udsalgspris var så 199 kr. Da jeg modtog det, kunne jeg konstatere at kvaliteten slet ikke stod mål med de knap 200 kr., det var tyndt og sjasket. Hos Jysk kunne man få et i bedre kvalitet til 150 kr., men desværre har de ikke længere lige den størrelse - det var derfor jeg bestilte et hos DyneZonen. Jeg ville så også gerne returnere lagenet sammen med rullemadrassen, og have pengene retur eller bytte det til et i en bedre kvalitet, men det kunne jeg ikke få lov til, da det ene var en reklamation, den anden en returnering. Jeg protesterer og sagde at de begge to var en reklamation, da lagenet var af en langt dårligere kvalitet end prisen indikerede. Det blev afvist. Jeg kunne så returnere lagenet i en separat pakke og betale 49 i returfragt. Og hvis jeg ville have et andet, kunne jeg så bagefter bestille det og betale fragt en gang til dvs betale i alt 98 kr. for at få et nyt lagen til 229 kr.! Det ville jeg ikke! Men jeg endte dog med at returnere lagenet og betale de 49 i returfragt, ellers ville jeg have været blevet sur, hver eneste gang jeg brugte det. Alt i alt en pænt dårlig service og et ret kedeligt produkt. Dog er jeg glad for min nye rullemadras.

Réponse de DyneZonen.dk
Hurtig levering tak.😉
Dejlig dyne
Det gik hurtigt med at få varen hjem
Det gik hurtigt med at få varen hjem. Jeg er tilfreds med min kølende hovedpude.
Mange gode varer til okay priser
Mange gode varer til okay priser. Let at finde rundt på hjemmesiden med gode beskrivelser af varerne. Hurtig levering.
Hurtigt ekspedition
Hurtigt ekspedition .
Dynerne var perfekte til formålet , lagt i sengene straks - og giver den afkøling som forventet .
Virkelig god og imødekommende service
Virkelig god og imødekommende service. Der handler jeg gerne igen.
Super dejlig sommer dyne.
Bedste køb længe. Og det tog kun et par dage. Ganske enkelt, fremragende!!!!
Rigtig god sted at handle.Em fantastisk…
Rigtig god sted at handle.Em fantastisk dejlig pude og elsker min kølige dyne-men den virker bedst hvis der ikke er trope nætter som vi har haft og får igen i denne uge.Gode produkter de har🙂
Quality produkt 🫶
Hurtig og godt betjening.
Hanken til den ene dynepose røg sf da…
Hanken til den ene dynepose røg sf da jeg havde puttet dynen i og skulle løfte den første gang
Ikke okay 😠

Réponse de DyneZonen.dk
Har købt sommerdyner
Har købt sommerdyner - de er gode :-) Pakken blev sendt og ankom hurtigt og uproblematisk.
Jeg er meget tilfreds med både service…
Jeg er meget tilfreds med både service og produkt.
L’expérience Trustpilot