Dyreportal Avis 689

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I honestly did not expect this level of customer service. I accidentally signed up for a subscription thinking it was a small one-time payment, and as soon as I noticed the charge, I contacted... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig svar fra support😊 tilmeldte mig intro-tilbud til nye brugere, for at tjekke ud hvad der var på dyreportal.dk. afmeldte dog igen, men blev trukket 299kr til abb da intro-dagene udløb, jeg konta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til Camilla for god service og refundering af fornyelse på abonnements pris, ved glemt afmeldelse🤗✨ og tilbud om gratis forlængelse af min bruger! Tak. 🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Camilla fra dyreportal.dk var så sød at hun returnerede de penge som min datter havde fejlagtigt brugt efter de 3 første dage. Ovenikøbet fik vi 4 uger gratis adgang så vi kunne finde en hund. Det er... Voir plus

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

God kundeservice

Rigtig god og hurtig kundeservice

15 février 2026

Hej Oliver ☀️

Tak for den fine anmeldelse 🙌

Du må have en fantastisk dag 😍

Perfekt service😊

Perfekt service😊

15 février 2026

Hej Tanja ☀️

Tak for din anmeldelse ❤️🙏🏻

Du må have en skøn dag 😍

Kundeservice

Rigtig god og hjælpsom kundeservice, som varmt kan anbefales. De svarer hurtigt.

12 février 2026

Hej Monika ☀️

Tak for den fine anmeldelse ❤️

Det varmer rigtig meget 🙌

Du må have en fantastisk lørdag 😍

Noté 2 sur 5 étoiles

Noget kedelig oplevelse

Noget kedelig oplevelse. Jeg plejer ikke at skrive dårlige anmeldelser - men forstår simpelhen ikke at man ikke på trods af flere beskeder til jer via FB, samt ved betalt abonnement der ikke er et svar?!. Jeg har skrevet en seriøs henvendelse omkring en hund (flere hunde vi ønsker kun en) til adoption...intet svar. Fik kontakt med en dame på en serbisk telefonsvarer. Lige nu tænker jeg så at finde andre løsninger - for vi ønsker os en hund - til et forever home, ligesom vi har haft i 12 år.

2 février 2026

Hej Cher,

Når man sender os en besked over FB, skulle man gerne modtage et svar tilbage omkring man skal tage direkte kontakt via hjemmesiden,(Jeg vil gerne tjekke op på om dette kan være en fejl fra vores side)❤️ vi får tusindvis af beskeder på tværs af vores sociale medier. Derfor skriver vi altid man skal sende os en mail eller oprette en supportsag via hjemmesiden som helt klart er den bedste og hurtigeste løsning 🥰
Så send os en mail på kundeservice@dyreportal.dk eller opret en supportsag, sidste nævnte er altid det smarteste og hurtigste! 🙏🏻

Vi glæder os til at høre fra dig 🐾

Mvh. Dyreportal.dk 🐾

Opdatering: 9/12 - Vi har fortsat ikke hørt noget 🐾
Opdatering: 21/2 - Vi har fortsat ikke hørt noget 🐾

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg var uheldig med min fordelspakke, men servicen var fantastisk

3 février 2026

Hej Sanne ☀️

Tak for den fine anmeldelse ❤️ Det varmer rigtig meget 🙌

Du må have en fantastisk dag 😍

Abonnerede ved en fejl

Jeg fik mine penge tilbage og fik endda lov til at beholde abonnementet. Meget overraskende, meget taknemmelig. Meget flink kundeservice.

2 février 2026

Hej Amanda,

Mange tak for den skønne anmeldelse 😍

Det betyder virkelig meget ❤️🙏🏻

Ha' en dejlig dag☀️

Dyreportal.dk 😍🐾

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice. Jeg fik ikke meldt mig ud til tiden efter deres regler og de var så søde og returnere mine penge uden problemer. Fik også resten af måneden gratis. Dejligt! God aften

29 janvier 2026

Hej Eva 😍

Tusind tak for din anmeldelse 🥳🙌

Vi gør alt for at yde Danmarks bedste kundeservice, så det er dejligt at se vi lever op til det ❤️

Ha' en skøn dag 😍

Dyreportal 🐶🐾☀️

Hurtig og venlig behandling

27 janvier 2026

Hej Kierstein 😍

Det betyder virkelig meget ❤️

Ha' en skøn dag 🐾

Noté 5 sur 5 étoiles

Camilla fra deres support var virkelig…

Camilla fra deres support var virkelig venlig og god til at hjælpe med mit problem. Fed oplevelse!

22 janvier 2026

Hej Gustav 😍

Det betyder virkelig meget ❤️

Ha' en dejlig dag 🐾

Super god service

Super god service, hurtig tilbagemelding på min besked om at jeg ønsker at benytte mig af fortrydelsesret og jeg fik endda lov til at beholde min konto måneden ud.

16 janvier 2026

Hej Mathilda 😍

Ha' en dejlig weekend ❄️

13 janvier 2026

Hi Charlotte,

Thank you so much for your review 😍

It really means a lot to us! 🥰

Have a lovely day ❤️

2 kattekillinger fik nyt hjem på få timer

Jeg satte to kattekillinger til salg og valgte en premium annonce med maksimal eksponering. Allerede et par timer senere blev jeg ringet op af en seriøs aftager, som på forhånd havde investeret i alt udstyret og kun manglede kattene. De kunne derfor let og smertefrit flytte til deres nye hjem mindre end 8 timer efter, at jeg havde lagt annoncen op!

6 janvier 2026

Hej Marianne,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 😍

Hvor er det skønt at høre, at dine to kattekillinger så hurtigt fandt et trygt og kærligt nyt hjem – præcis sådan en oplevelse håber vi at kunne give alle vores brugere. 😻❤️

Det lyder som et rigtig godt match med en seriøs aftager, og det glæder os ekstra meget at høre, at hele forløbet var både let og smertefrit for både dig og killingerne 🥰🐈

Tak fordi du valgte Dyreportal – og fordi du delte din oplevelse med os. ❤️🙌

Dyreportal.dk 🐈❤️

Noté 5 sur 5 étoiles

CAMILLA ,HJALP MIG SÅ VENLIGT M BETALE MIG TILBAGE DA JEG HAVDE GLEMT AT AFLYSE EFTER 4 DAGE PÅ DYREPOTALEN

CAMILLA ,HJALP MIG SÅ VENLIGT M AT BETALE MIG TILBAGE DA JEG HAVDE GLEMT AT SLETTE EFTER 4 DAGE PÅ DYREPOTALEN ,DET SKAL MAN ELLERS BLIVER MAN TRUKKET 290 KR OM MDR .

6 janvier 2026

Hej Jytte,

Mange tak for din dejlige anmeldelse ❤️
Det gør os virkelig glade at høre, at vores indsats for kunderne bliver værdsat – det er præcis dét, vi stræber efter.🥰

Hav en rigtig dejlig dag 🌸

Dyreportal.dk

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtigt svar og god service

Havde glemt at afmelde inden de 3 dage da jeg glemte det, men kom hurtigt i kontakt og det bliv refundered!. God service

Hej 😍

Tusind tak for de 5 stjerner! 🌟🌟🌟🌟🌟

Det gør os rigtige galde! 🙏🏻

Ha' en fantastisk dag ❤️

Super god kundeservice

Super god kundeservice, samt hurtig svar

Hej Emilie 😍

De trak 299 selvom

De trak 299 selvom, jeg havde afmeldt mit abonnement, jeg skrev til dem, og dagen efter fik jeg pengene tilbage, virkelig god service

Hej Mille 😍

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙏🏻
Vi gør alt for at yde Danmarks bedste kundeservice, så det er dejligt at se vi lever op til det 😍

Ha' en skøn dag ❄️

Medarbejderen Camilla!
Virkelig sød!
Tak for en mega god service!

1 janvier 2026

Hej Camilla 😍

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻

Det betyder virkelig meget for os! 😍

Noté 1 sur 5 étoiles

I r de vildeste hustlere i blir ved med…

I r de vildeste hustlere i blir ved med at trække de 299 kr selvom jeg flere gange har bedt jer stoppe. Laver politi anmeldelse for det r tyveri.
Ell overfør mine penge tilbage
Og så r i umulige at komme i kontakt med. I r smarte

22 décembre 2025

Hej Frederikke,

Hvis du havde bedt os om at afmelde dig, var du naturligvis blevet afmeldt med det samme. 🙏🏻

Der er flere måder at komme i kontakt med os på. Den nemmeste og hurtigste er at oprette en supportsag direkte via din konto, hvilket vi altid anbefaler. ☀️

Alternativt er du meget velkommen til at skrive til vores kundeservice på kundeservice@dyreportal.dk. Kontaktoplysningerne fremgår både af vores betingelser på hjemmesiden samt af den bekræftelsesmail, du modtog ved indmeldelse. 🙌

Vi ser frem til at høre fra dig og hjælper gerne videre. 🥰

Opdatering d. 2/1 - 13.00 - Vi har stadigvæk intet hørt 🙏🏻
Opdatering d. 21/2 - 09.40 - Vi har stadigvæk intet hørt 🙏🏻

Dyreportal.dk 🥰

Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og hurtig svar.

30 décembre 2025

Hej Annika 😍

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻

Det betyder virkelig meget for os! 😍

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus