I honestly did not expect this level of customer service. I accidentally signed up for a subscription thinking it was a small one-time payment, and as soon as I noticed the charge, I contacted... Voir plus
L'entreprise a répondu
Hurtig svar fra support😊 tilmeldte mig intro-tilbud til nye brugere, for at tjekke ud hvad der var på dyreportal.dk. afmeldte dog igen, men blev trukket 299kr til abb da intro-dagene udløb, jeg konta... Voir plus
L'entreprise a répondu
Tak til Camilla for god service og refundering af fornyelse på abonnements pris, ved glemt afmeldelse🤗✨ og tilbud om gratis forlængelse af min bruger! Tak. 🙏🏼
L'entreprise a répondu
Camilla fra dyreportal.dk var så sød at hun returnerede de penge som min datter havde fejlagtigt brugt efter de 3 første dage. Ovenikøbet fik vi 4 uger gratis adgang så vi kunne finde en hund. Det er... Voir plus
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
best best Camilla is best in her work 🙌🙌🙌🙌🤌🏻

Réponse de Dyreportal
Jeg har benyttet mig af fortrydelsesret og har fået mine penge tilbage

Réponse de Dyreportal
Virkelig god kunde support! Hurtige svar og meget forstående. Sjældent man oplever så god og venlig hjælp

Réponse de Dyreportal
Camilla rede mig på den flotteste måde og jeg er så taknemmelig for hun var min jule engel i en svær svær tid tak af Hjertet

Réponse de Dyreportal
Der er fuldstændig en svindel hjemmeside., jeg ledt efter en lille killing til adoption og har betalt 9 kr , efter 3 dage der blev trukket 299 kr fra min konto , jeg aldrig anbefaler denne hjemmeside

Réponse de Dyreportal
Jeg fik det os til 9 kr.. inden det udløb skrev jeg til dem, jeg ikke ville være der og ville ud af det. Ingen reaktion. De hævede 299 fra min konto og det kunne jeg IKKE bremse fra kontoen. Igen prøvede jeg og skrive til dem.. ingen reaktion. Nu har de hævet i 2 mnd. Jeg har bremset mit kort i banken, så nu kan de da heldigvis ikke hæve mere, hvad der passer dem. Det er under al kritik. Sagde min bank os. Banken sagde, hvis jeg ik bremsede det og når de ikke reagerer, når jeg skriver til dyreportalen, vil de blive ved med og hæve.. bare lige en info til alle
Pas på.. og ja jeg har jo betalt i denne mnd, så har jeg prøvet og gå ind på min side med login, men der skriver de.. jeg er ikke bruger, opret en bruger 🤣🤣 banken har os tjekket, at det ikke er en fake jeg skal squ ik oprette en ny.. Siger bare pas på

Réponse de Dyreportal
Sletter ens annoncer pga mangelfuld kontaktinfo, på trods af at der ikke er en *-markering. Jeg skal ikke have mit telefonnummer liggende offentligt tilgængeligt på en dyreside. Men først lige en dag efter man har oprettet annoncen. Hold da op en langsommelig, sløv process.

Réponse de Dyreportal
Jeg købte en kort adgang til 9 kr. og endte ud i et ret skjult abonnement til 299 kr i måneden.. Jeg er glad for at jeg så dette og lavede derfor en indsigelse.
Camilla fra dyreportalen lovede mig at jeg fik pengene igen uden den store diskussion indenfor et par dage. Siden fungere egentlig fint, men bryder mig ikke om skjulte abonnementer og det vil jeg blot gøre andre bruger opmærksom på.
Og efter besvarelse til denne anmeldelse og de igen ikke mener de skjuler noget. Så henviser jeg dyreportalen til at overveje igen om skjult abonnement fordi, udfra jeres anmeldelser her på trustpilot. Så er der flere der er faldet i fælden og mener det samme. I må have jeres mening - men forbrugerne taler en helt anden sag end den I prøver at vise

Réponse de Dyreportal
mega god kundeservice skrev med Camilla og hun var bare mega sød og forstod mit problem

Réponse de Dyreportal
Super god kundeservice. Jeg havde ved en fejl glemt at afmelde mit abonnement, og det blev straks refunderet, så g jeg fik lov at beholde fordelspakken, wow! Tak for hjælpen!😊

Réponse de Dyreportal
Der var sket en fejl i mit abonnent- sendte en besked- de rettede det med det samme - Super god service
110 stjerner herfra

Réponse de Dyreportal
Eminent kundeservice, der svarede mig (på en søndag) indenfor ganske få timer. I øvrigt et rigtig godt media til formidling af skønne familie-dyrevenner ☺️🧡🦊

Réponse de Dyreportal
Meget venlig og meget ordentlig i kommunikationen

Réponse de Dyreportal
Venlig og nemt betjening. Jeg vil helst sikkert kigge det igen

Fake og ingen support.
Det er et scam som skal få dig til at "tilmelde" dig på falske forudsætning og herefter lænse dig for 299,- om måneden.
Har skrevet til dem flere stedet både på mail de selv har opgivet her på Trustpilot, facebook grupper og opslag omkring adoptioner.
Har skrevet til flere forskellige facebook profiler som dagligt poster nye annoncer, men ALDRIG svare på spørgsmål omkring ægteheden omkring dem.
Hele deres setup går ud på at lokke dig til at tilmelde dig deres portal for 9,- og her efter har du (uden at det oplyses TYDELIGT) bundet dig til 299,- om måneden.
Hvis du skriver spørgsmål til dem i nogle af alle deres grupper, så bliver det slettet med det samme.
Du må ikke stille spørgsmål.
De har oprettet MANGE grupper med navne såsom, Katte og killinger - gratis , Katte og killinger i nye hjem gratis osv. osv. , som kun er et reklame redskab hvor de smider deres annoncer op hvor dyrene allerede er afsat.
Efter at have betalt så opdager man at flere af deres "annoncer" er falske eller dyrene er videreformidlet, men annoncerne står stadig på deres platform for at tiltrække nye uvidende betalere.
HOLD JER VÆK .....

Réponse de Dyreportal
Camilla gav mig en virkelig god service, så selvfølgelig skal hun have 5 stjerner herfra.