Dyreportal Avis 689

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

I honestly did not expect this level of customer service. I accidentally signed up for a subscription thinking it was a small one-time payment, and as soon as I noticed the charge, I contacted... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig svar fra support😊 tilmeldte mig intro-tilbud til nye brugere, for at tjekke ud hvad der var på dyreportal.dk. afmeldte dog igen, men blev trukket 299kr til abb da intro-dagene udløb, jeg konta... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Tak til Camilla for god service og refundering af fornyelse på abonnements pris, ved glemt afmeldelse🤗✨ og tilbud om gratis forlængelse af min bruger! Tak. 🙏🏼

Noté 5 sur 5 étoiles

Camilla fra dyreportal.dk var så sød at hun returnerede de penge som min datter havde fejlagtigt brugt efter de 3 første dage. Ovenikøbet fik vi 4 uger gratis adgang så vi kunne finde en hund. Det er... Voir plus

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Noté 5 sur 5 étoiles

best best Camilla is best in her work…

best best Camilla is best in her work 🙌🙌🙌🙌🤌🏻

29 décembre 2025

Hi Moin 😍

Thank you so much for your review 🙏🏻
It really means a lot to us! 😍

Have a nice day ❄️
Regards, Dyreportal 🐶🐾

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har benyttet mig af fortrydelsesret…

Jeg har benyttet mig af fortrydelsesret og har fået mine penge tilbage

22 décembre 2025

Hej Jimmy 😍

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻
Det betyder virkelig meget for os! 😍

Ha' en dejlig dag ❄️
Mvh. Dyreportal 🐶🐾

Virkelig god kunde support

Virkelig god kunde support! Hurtige svar og meget forstående. Sjældent man oplever så god og venlig hjælp

19 décembre 2025

Hej Marcus 😍

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻

Vi ønsker dig en dejlig jul og en skøn dag 😍🎄🎅🏻

Mvh. Dyreportal 🐶🐾

Noté 5 sur 5 étoiles

Camilla rede mig på den flotteste måde…

Camilla rede mig på den flotteste måde og jeg er så taknemmelig for hun var min jule engel i en svær svær tid tak af Hjertet

17 décembre 2025

Hej 😍

Tusind tak for din anmeldelse 😍🙏🏻

Det betyder virkelig meget ❤️

Glædelig jul & god dag 🎅🏻🎄

Noté 1 sur 5 étoiles

Der er fuldstændig en svindel…

Der er fuldstændig en svindel hjemmeside., jeg ledt efter en lille killing til adoption og har betalt 9 kr , efter 3 dage der blev trukket 299 kr fra min konto , jeg aldrig anbefaler denne hjemmeside

4 décembre 2025

Hej Sally ❤️

Hvorfor skriver du ikke til kundeservice, herinde kan vi intet gøre 🥰

Vi oplyser mange steder at det koster 9 kr for prøveperioden hvor man kan se om fordelspakken er noget for en. Afmelder man ikke koster det 299,- for 4 uger 🙏🏻

Send os en mail på kundeservice@dyreportal.dk, så kigger vi gerne på din sag 🥰

Mvh. Dyreportal.dk 🐶

Opdatering d. 17/12/25 - Vi har fortsat intet hørt 🙏🏻

Jeg fik det os til 9 kr.

Jeg fik det os til 9 kr.. inden det udløb skrev jeg til dem, jeg ikke ville være der og ville ud af det. Ingen reaktion. De hævede 299 fra min konto og det kunne jeg IKKE bremse fra kontoen. Igen prøvede jeg og skrive til dem.. ingen reaktion. Nu har de hævet i 2 mnd. Jeg har bremset mit kort i banken, så nu kan de da heldigvis ikke hæve mere, hvad der passer dem. Det er under al kritik. Sagde min bank os. Banken sagde, hvis jeg ik bremsede det og når de ikke reagerer, når jeg skriver til dyreportalen, vil de blive ved med og hæve.. bare lige en info til alle
Pas på.. og ja jeg har jo betalt i denne mnd, så har jeg prøvet og gå ind på min side med login, men der skriver de.. jeg er ikke bruger, opret en bruger 🤣🤣 banken har os tjekket, at det ikke er en fake jeg skal squ ik oprette en ny.. Siger bare pas på

11 décembre 2025

Hej Lilla,

Vi har intet modtaget fra dig? 🥰
Er det en Noreply mail du skriver til, det betyder man ikke kan besvare den og derfor modtager vi intet. ❤️

Send en mail til kundeservice@dyreportal.dk eller opret en supportsag, så skal man nok få svar 🥰

Vi kan jo ikke rigtig gøre noget når vi ikke hører fra dig 🙏🏻 Som du kan se og læse herinde, yder vi altid Danmarks bedste kundeservice, det kræver blot man tager kontakt til os 🐾

Vi ser frem til at høre fra dig 🙌

Opdatering d. 13/12/25 - Vi har fortsat intet hørt 🙏🏻
Opdatering d. 17/12/25 - Vi har fortsat intet hørt ❤️

Mvh. Dyreportal.dk

Noté 1 sur 5 étoiles

Sletter ens annoncer pga mangelfuld…

Sletter ens annoncer pga mangelfuld kontaktinfo, på trods af at der ikke er en *-markering. Jeg skal ikke have mit telefonnummer liggende offentligt tilgængeligt på en dyreside. Men først lige en dag efter man har oprettet annoncen. Hold da op en langsommelig, sløv process.

6 décembre 2025

Hej?

Vi sletter ikke annoncer, men kan finde på at efterspørge yderligere information, hvis en annonce ikke lever op til vores krav. Vi stiller høje standarder for alle annoncer på siden, og vi går ikke på kompromis med sikkerheden.

Det kan selvfølgelig også være, at der er sket en teknisk fejl fra vores side. Uden dit rigtige navn kan jeg desværre ikke finde din annonce, så send mig meget gerne en mail på kundeservice@dyreportal.dk
, så kigger jeg straks på sagen 🥰🙏🏻

Mvh.
Dyreportal.dk 🐶

Opdatering d. 13/12/25 - Vi har fortsat intet hørt 🙏🏻
Opdatering d. 17/12/25 - Vi har fortsat intet hørt ❤️

2 décembre 2025

Hi Penny,

Thank you so much for your review 😍

Have a lovely day 🙌

Noté 3 sur 5 étoiles

Jeg købte en kort adgang til 9 kr

Jeg købte en kort adgang til 9 kr. og endte ud i et ret skjult abonnement til 299 kr i måneden.. Jeg er glad for at jeg så dette og lavede derfor en indsigelse.

Camilla fra dyreportalen lovede mig at jeg fik pengene igen uden den store diskussion indenfor et par dage. Siden fungere egentlig fint, men bryder mig ikke om skjulte abonnementer og det vil jeg blot gøre andre bruger opmærksom på.

Og efter besvarelse til denne anmeldelse og de igen ikke mener de skjuler noget. Så henviser jeg dyreportalen til at overveje igen om skjult abonnement fordi, udfra jeres anmeldelser her på trustpilot. Så er der flere der er faldet i fælden og mener det samme. I må have jeres mening - men forbrugerne taler en helt anden sag end den I prøver at vise

1 décembre 2025

Hej Henriette,

Vi skjuler ikke noget 🙏🏻 Vi skriver det faktisk flere steder når man køber fordelspakken at vi fornyere efter 3 døgn til 299 for 4 uger, hvis ikke man afmelder 🥰

⭐️ I vores Handelsbetingelser, som du bekræfter ved oprettelse af din profil.
⭐️ Betingelser du bekræfter når du køber produktet.
⭐️ I købsvinduet, hvor produktet købes.
⭐️ I bekræftelses-mailen som modtages, efter køb af produktet.

Men herinde yder vi altid Danmarks bedste kundeservice, som du også har oplevet, man skal selvfølgelig ikke betale hvis ikke det var mening man ville forny ❤️🙌

Ha' en dejlig dag ☀️

Camilla god kundeservice ❤️

mega god kundeservice skrev med Camilla og hun var bare mega sød og forstod mit problem

28 novembre 2025

Hej Sofia,

Super god kundeservice

Super god kundeservice. Jeg havde ved en fejl glemt at afmelde mit abonnement, og det blev straks refunderet, så g jeg fik lov at beholde fordelspakken, wow! Tak for hjælpen!😊

26 novembre 2025

Hej Celine,

Noté 5 sur 5 étoiles

Der var sket en fejl i mit abonnent- …

Der var sket en fejl i mit abonnent- sendte en besked- de rettede det med det samme - Super god service

110 stjerner herfra

25 novembre 2025

Hej Jacqueline,

Eminent kundeservice

Eminent kundeservice, der svarede mig (på en søndag) indenfor ganske få timer. I øvrigt et rigtig godt media til formidling af skønne familie-dyrevenner ☺️🧡🦊

23 novembre 2025

Hej Lene 😍

Tusind tak for din anmeldelse 🙏🏻

Det betyder virkelig meget for os ❤️

Ha' en dejlig mandag 🙌

Venlig og nemt betjening

Venlig og nemt betjening. Jeg vil helst sikkert kigge det igen

17 novembre 2025

Hej Tina 😍

Tusind tak for anmeldelse 🙏🏻

Det betyder virkelig meget for os 😍

Ha' en dejlig aften 🙌

Fake og ingen support.

Fake og ingen support.
Det er et scam som skal få dig til at "tilmelde" dig på falske forudsætning og herefter lænse dig for 299,- om måneden.

Har skrevet til dem flere stedet både på mail de selv har opgivet her på Trustpilot, facebook grupper og opslag omkring adoptioner.
Har skrevet til flere forskellige facebook profiler som dagligt poster nye annoncer, men ALDRIG svare på spørgsmål omkring ægteheden omkring dem.

Hele deres setup går ud på at lokke dig til at tilmelde dig deres portal for 9,- og her efter har du (uden at det oplyses TYDELIGT) bundet dig til 299,- om måneden.

Hvis du skriver spørgsmål til dem i nogle af alle deres grupper, så bliver det slettet med det samme.
Du må ikke stille spørgsmål.
De har oprettet MANGE grupper med navne såsom, Katte og killinger - gratis , Katte og killinger i nye hjem gratis osv. osv. , som kun er et reklame redskab hvor de smider deres annoncer op hvor dyrene allerede er afsat.

Efter at have betalt så opdager man at flere af deres "annoncer" er falske eller dyrene er videreformidlet, men annoncerne står stadig på deres platform for at tiltrække nye uvidende betalere.

HOLD JER VÆK .....

14 novembre 2025

Hej Michael,

Vi kan dog konstatere, at du ikke findes i vores system, og at du derfor ikke har haft en bruger eller nogen form for aktivitet på vores platform. Din anmeldelse bygger dermed ikke på en faktisk oplevelse, og flere af dine påstande er direkte forkerte.

1. Vores annoncer er ikke falske
Alle annoncer bliver manuelt gennemgået af vores team, som arbejder 24/7 for at sikre sikkerhed, ægthed og kvalitet.
At du påstår, at “flere annoncer er falske”, uden nogensinde at have været bruger, er misvisende og skader unødigt.

2. Vores vilkår er tydelige og gennemskuelige
Priser, abonnementsvilkår og opsigelsesbetingelser er beskrevet klart og synligt før man tilmelder sig. Ingen bliver “bundet” uden at have accepteret vilkårene.
Din beskrivelse af vores betalingsstruktur er derfor ikke korrekt.

3. Vi sletter ikke relevante spørgsmål
Vi modererer kun opslag i vores grupper, hvis de er misvisende, reklamerende for konkurrenter, eller hvis tonen er uacceptabel.
Vi besvarer altid henvendelser, der kommer fra reelle brugere via vores officielle kanaler.

4. Trustpilot taler for sig selv
Vi har masser af tilfredse brugere og en høj Trustpilot-score på hele 4,5, som afspejler ægte brugeroplevelser – ikke udokumenterede påstande.

Du er naturligvis velkommen til at kontakte os på kundeservice@dyreportal.dk
, hvis du ønsker en dialog.
Men som det ser ud nu, bygger din anmeldelse ikke på faktiske forhold, og flere af dine udsagn er ukorrekte.

Dyreportal

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus