Dyrlægens Gård Avis

TrustScore 3 sur 5

3,2

Har brugt webshoppen og købt noget til vores Brune labrador, fin og god betjening 👌 Kan varmt anbefales og jeg køber gerne igen👍

Mest empatiske dyrlæger. Vi skulle aflive vores elskede hund Basso, og både hund og familie fik den mest nænsomme og kærlige behandling vi kunne ønske os. Ulla og Jonas er både professionelle og... Voir plus

Ja desværre skal man give en stjerne - de skulle eller skabe haft - en stjerne. Købte nogle piller hos den som jeg returnerede da jeg fortrød købet. Skrev til dem flere gange at jeg har returneret var... Voir plus

Virkelig useriøs online shop, hvor jeg aldrig kommer til at bestille noget igen. Bestilte 5. juni 2025 12 kg hundefoder. Blev straks ordrebekræftet til levering 1-5 hverdage. 16. juni 2025 rykkede... Voir plus

1. Vétérinaire

Écrit par l'entreprise

En dyreklinik og webshop, hvor patienter og klienter får omsorgsfuld behandling og vejledning indenfor bl.a. sygdomsbehandling (fuldt laboratorium, scanner, udstyr til tandrensning, udstyr til operationer mm), foder, adfærd og træning.

Moyen

TrustScore 3 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

5 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Dårlig oplevelse

Jeg bestilte en vare d. 27.08.2021 og modtager hurtigt bekræftelse med note om at jeg vil modtager en mail når varen er afsendt. Jeg hører herefter intet. jeg skriver en mail d. 08.09.2021, da jeg ønsker at annullere varen da jeg har anskaffet mig den andetsteds grundet den lange leveringstid - opdager samtidig at firmaet har trukket pengene fra min konto. Jeg modtager svar samme dag med orientering om at min vare ligger til afhentning og har lagt der i flere dage, men jeg har ingen orientering fået fra hverken gls eller dyrlægensgaard hvorfor jeg ikke har en sms/mail med pakkenummer så jeg kan få den udleveret, hvilket jeg forsøgte. Jeg skriver tilbage at jeg ikke har disse oplysninger samt med forespørgsel om jeg ved manglende afhentning, hvilket heller ikke var muligt, kan få pengene retur. Herefter har jeg intet hørt hverken ift. min forespørgsel, manglende afhentning eller kr. 122 plus kr. 40 i fragt for en pakke jeg ikke har kunne afhente.

6 octobre 2021
Logo de Dyrlægens Gård

Réponse de Dyrlægens Gård

Hej Ann Katrine

Jeg fortsætter gerne kommunikationen her inde på trust Pilot...

Jeg har/havde vedhæftet et dokument til dig hvori der står alle informationer om din pakke. Men ud fra din ovenstående tekst, da lader det ikke til at du har været inde og åbne denne vedhæftede fil.

Vi kan ikke gøre noget mht. refusion etc. før end, at vi har modtaget pakken igen.

Rigtig god dag

Med venlig hilsen

Jonas Qvist

Dyrlægens Gård

Jeg bestilte onsdag aften

Jeg bestilte onsdag aften, og modtog pakken fredag formiddag. Alt var som det skulle være; varerne var pakket godt ind, og så var der endda en lille pose slik med.
Og kæmpe thumps up for at I genbruger papkasser!
Det har været en super oplevelse at handle hos jer, og I kan være sikker på at jeg kommer igen. 🙂

13 septembre 2019

akut besøg

er anden gang vi har brugt dem som dyrlægevagt når vores egen dyrlæge i odense havde lukket,hvis man er dyreglad og vil være sikker på at man er i gode hænder syntes jeg andre også skulle bruge dem hvis man bor på fyn,da de er super dygtige til deres erhverv som er vigtigt når man har et kæledyr man holder af,,man føler sig altid velkommen og de er altid klar til at hjælpe når man har brug for det,samt de giver altid en super vejledning hvad man skal være obs på hvis ens kældedyr er blevet syg.

28 avril 2018

Kan ABSOLUT anbefales!

Kan ABSOLUT anbefales!
Vi har været kunder hos Ulla og Jonas næsten siden de startede Dyrlægens Gård.
Vi har altid fået en god service.
De tager sig god tid og hvis der er noget de er i tvivl om, er de gode til at søge råd og vejledning hos erfarne kolleger.

14 mars 2018