Februari een bestelling gedaan Bestelling niet compleet Bericht gestuurd kreeg pas een maand later reactie. Direct bestelnummer doorgegeven blijken mijn berichten niet aan te komen! Bestel voora... Voir plus
Lisez les avis des autres
Al langere tijd opzoek naar een passende oplossing om onze lamellen schoon te maken. Meerdere artikelen geprobeerd, maar nergens echt tevreden over. Totdat de Easyswift op ons pad kwam. Deze borstel w... Voir plus
Ik heb de Easyswift gekocht maar helaas moeten terugsturen. Hij past niet op mijn Miele stofzuiger en evenmin op mijn Festool stofzuiger. Deze laatste kocht ik speciaal omwille van de lange flexib... Voir plus
Heb mijn bestelling binnen een paar dagen ontvangen en helaas tijdens het open maken van mijn pakketje heb ik het laten vallen en ze gelijk dezelfde dag een email gestuurt get verhaal voorgelegd en d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Het opzet voor de stofzuiger om houten jaloezieën stofvrij te maken in een beweging!.
Coordonnées de contact
lodewijk napoleonlaan 18, 5616bb, eindhoven, Pays-Bas
- 0633218897
- info@easyswift.nl
- easyswift.nl
A répondu à 61 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Les gens ont aussi consulté
Fantastisch product
Fantastisch product. 3 lamellen in 1x stofvrij! Had even wat problemen met het aansluiten op de stofzuiger. Contact opgenomen met het bedrijf. Werd meteen gebeld: bleek dat ik het koppelstukje ook kon verwijderen.. oeps! Daarna meteen met veel gemak m’n houten lamellen stofvrij gemaakt. Echt een aanrader
Verkeerd besteld
Ondanks dat ik de verkeerde heb besteld en dat ik er maar 1 lamel mee schoon kon maken werkt het wel er ligt geen stof meer op.
Na telefonisch contact te hebben gehad met een zeer vriendelijke en behulpzame medewerker wordt het gewoon opgelost en dat noem ik een geweldige service maak je niet veel meer mee tegenwoordig
Wat een fantastisch ding 🤩
Wat een fantastisch ding! Met zwarte jaloezieën in huis zag ik elke keer als een berg op tegen het schoonmaken er van! Maar sinds ik de Easyswift heb gekocht.. doe ik het fluitend en is het klusje zo geklaard! Niet twijfelen! Gewoon kopen! De beste investering die je kunt doen!
Echt heel handig en super blij ermee!
Echt heel handig en super blij ermee!
In een mum van tijd zijn je shutters en jaloezieën heel schoon! Snelle verzending en top service 👍🏼
Geen reactie van klantenservice
De easy Swift past niet op onze lamellen, de afstand is te groot tussen de lamellen. Graag wil ik het retour sturen. Ik heb tot twee keer contact gezocht met de klantenservice maar er komt geen enkele reactie.
Netjes opgelost
's Avonds besteld, volgende dag al in huis. Werkt uitstekend
's Avonds besteld, volgende dag al in huis! Werkt ook nog eens uitstekend, scheelt heel veel werk. Erg blij mee!
Geweldige services ook het product…
Geweldige services ook het product werkt goed ,ik kan het iedereen aanraden om er 1 te nemen
Super snel verzonden, prachtig idee, praktijk wat minder
Super snel verzonden, goed verpakt.
Helaas werkt het, ondanks de juiste afmetingen doorgegeven, bij ons niet (Jasno 50 mm). Hij zweeft ruim boven in ieder geval 1 lamel, bij de andere twee maakt hij medium schoon: dus alsnog met een 2 microvezel handschoenen aan de slag.

Réponse de Easyswift
Fantastische tool
Fantastische tool. Heel handig & makkelijk. Veel sneller klaar en dat is heel fijn. Ikzelf heb een 50 mm luxaflex die afmeting is ook zoals zij adviseren. Heb eerst gekeken of dit geen ali express rommel was maar gelukkig niet en snel ontvangen ook. Heel handig kan je betalen via klarna.
Snelle reactie
Borsteltjes op de grote borstel ontbraken. Na mail contact gelijk reactie. Was foutje en nagestuurd en 1,5dag later lagen ze alsnog op de mat! Snelle goede service
Past niet op onze Philips stofzuiger
Past niet op onze Philips stofzuiger en er zat geen extra connector bij…

Réponse de Easyswift
Dé oplossing!!
Een Easyswift gewonnen met een winactie! Hoe blij kun je een vrouw maken! Onze woning hangt vol met shutters .. zag altijd zó op tegen het schoonmaken ervan. Dat is vanaf nu verleden tijd … Ideaal! Kan het iedereen aanraden!
Super handig
Super handig! We hebben jaloezieën voor 10 ramen en duurde een eeuwigheid om schoon te maken. De easyswift gekocht en wat een verademing!
Doet wat het moet doen en werkt echt. Onze jaloezieën zijn weer super snel stofvrij nu 🤩
Product ziet er goed uit maar werkt…
Product ziet er goed uit maar werkt niet naar behoren.
Zuigt heel weinig stof op.
Ik ben erg tevreden over de Easyswift
Ik ben erg tevreden over de Easyswift! Het doet wat hij moet doen het stof van mijn luxaflex verwijderen en dat doet hij echt goed! Je zet het op je stofzuigermond ik gebruik een Dyson en daar past hij goed op!Ik heb echt al van alles geprobeerd heb zelfs een compressor gekocht om het stof weg te blazen maar dat werkte ook niet! En van die luxaflex kammen met stof werkt ook niet vind ik! Toen zag ik het filmpje, dacht meteen het zal wel. Maar toch besteld en ja ik heb spijt dat ik het niet eerder heb besteld!
En savoir plus sur les différents types d'avis.