Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Februari een bestelling gedaan Bestelling niet compleet Bericht gestuurd kreeg pas een maand later reactie. Direct bestelnummer doorgegeven blijken mijn berichten niet aan te komen! Bestel voora... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al langere tijd opzoek naar een passende oplossing om onze lamellen schoon te maken. Meerdere artikelen geprobeerd, maar nergens echt tevreden over. Totdat de Easyswift op ons pad kwam. Deze borstel w... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik heb de Easyswift gekocht maar helaas moeten terugsturen. Hij past niet op mijn Miele stofzuiger en evenmin op mijn Festool stofzuiger. Deze laatste kocht ik speciaal omwille van de lange flexib... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Heb mijn bestelling binnen een paar dagen ontvangen en helaas tijdens het open maken van mijn pakketje heb ik het laten vallen en ze gelijk dezelfde dag een email gestuurt get verhaal voorgelegd en d... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Fournisseur de produits de nettoyage

Écrit par l'entreprise

Het opzet voor de stofzuiger om houten jaloezieën stofvrij te maken in een beweging!.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 61 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Wauw, ideaal

Wauw! Wat zijn wij blij met easyswift. We hebben zwarte lamellen, dus dat betekent snel stof zichtbaar. Altijd zo’n grote klus en nu met easyswift is het snel en goed schoon! Wij zijn mega tevreden en raden het iedereen aan!

3 avril 2024

Top service!

Nadat ik een mail gestuurd had,omdat de easyswift was los geschoten van de stofzuiger-slang en daardoor kapot gevallen was,werd er dezelfde dag,geheel kosteloos,een nieuwe opgestuurd,deze werd de volgende dag al bezorgd,top service👍

30 mars 2024
Noté 4 sur 5 étoiles

De Easyswift is top!

De Easyswift met 3 stofzuigermonden bleek voor mijn lamellen niet te passen. Na (snel) contact met jullie te hebben gehad kreeg ik een duidelijke uitleg waarom dit zo was en kreeg ik goede alternatieven aangeboden.
De Easyswift is van goede kwaliteit. Ik ben er heel blij mee en kan het aan iedereen aanbevelen.

30 mars 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Top product, snelle levering en sterke kwaliteit

Top product. Nog nooit zo snel klaar geweest met mijn lamellen. De Easyswift is kwalitatief stevig. Met het het bijgeleverde opzetstukje paste het gemakkelijk op mijn stofzuiger.

Bespaard veel tijd dit. Daarnaast snelle levering en dito klantenservice.

28 mars 2024

Top service

Goed product maar service is voor mij nummer 1. Was iets misgegaan en ze hebben het goed opgepakt..

22 mars 2024

De allerbeste service!

Na 9 maanden ging mijn easyswift helaas kapot. Binnen een half uur gebeld door een vriendelijke medewerker en direct een perfecte oplossing. Klantenservice die je naar mijn mening niet vaak meer tegen komt. Echt super geregeld. Complimenten aan Easyswift!

18 mars 2024

Super tevreden,

Super tevreden,
De bestelling kwam en er bleek iets kapot te zijn,ik heb contact gezocht en de man zei”hou de oude maar,en ik stuur gelijk een nieuwe op”.
Vond ik echt heel netjes 🔝

13 mars 2024

Wat een superservice!

Wat een superservice!
De easyswift vanmiddag ontvangen maar helaas paste het niet op mijn stofzuiger, ook niet met het verloopstuk.
Na een aantal mailtjes heen en weer, waarop ik steeds binnen een paar minuten antwoord kreeg, heb ik een link ontvangen van de shop waar ik het juiste verloopstuk kan bestellen. En als kers op de taart geeft de vriendelijke medewerker nog aan dat de kosten voor het verloopstuk voor easyswift zijn.
Hier kunnen veel webshops nog iets van leren.

12 mars 2024

Goede service!

Goede service!
Nadat ik een verkeerd adres had opgeven.
Kreeg ik snel een reactie terug.
En wat een top ding!

8 mars 2024
Noté 2 sur 5 étoiles

50mm binnengekregen en past totaal…

50mm binnengekregen en past totaal niet. Onze jaloezieën zijn 55mm, maar jullie verkopen alleen 50 of 60mm.

Nou meet ik net de borstel van jullie net na en zie dat deze geen 50mm is, maar 45mm.

Als ik dus de 60mm koop en de 5mm verschil eraf haal zit ik op 55mm. Dan zou deze dus moeten passen.

Ligt dit nou aan mij? Ik lees hier nergens op Trustpilot dat de maat afwijkt of niet klopt. Op welke plek moet de borstel die ik heb 50mm zijn? Ik kan meten wat ik wil, maar kom nergens 50mm tegen.

28 février 2024
Logo de Easyswift

Réponse de Easyswift

beste,

het beste is natuurlijk om ons altijd te contacteren, zoals u al zelf aangeeft verkopen wij inderdaad 50 en 60,63,65 geen 55 diepte als dit er niet bij vraagt kunt u al zich afvragen of het überhaupt zou passen. u kiest er dan voor om dan toch voor om de 50mm te bestellen met een tussenmaat van 45mm geen diepte de diepte van 1 latje is de bestelmaat. als u ons gecontacteerd zou hebben hadden wij u hier natuurlijk graag mee geholpen.

met de naam Paul weetniet kunnen wij ook niet veel graag zouden wij uw ordernummer hebben om u verder te helpen met het vinden van eventueel de juiste maat wij vinden echter en 2 sterren review in dit verhaal niet echt terecht, hopelijk ziet u dit ook in en contacteert u ons of wij u zodat wij u netjes kunnen helpen..

met vriendelijke groet,
team easyswift

Klant op 1

Snelle levering, binnen 2 dagen hadden we de Easyswift binnen, toen maar even uitproberen -> werkt perfect. Doordat we een Dyson hebben, hebben we het tussenstukje nodig. Door mijn eigen onhandigheid heb ik deze echter stuk gemaakt. 1 telefoontje naar Easyswift zorgde voor een nieuw tussenstukje, die we gratis kregen omdat de klant op 1 staat. Zeker een aanrader voor eenieder met horizontale lamellen !!!

19 février 2024

Wat een top bedrijf

Wat een top bedrijf!
Bestelling in de avond geplaatst en de volgende dag al geleverd.
Helaas bleek het product niet de juiste afmetingen te hebben voor mijn lamellen, dus heb ik contact opgenomen.
Ik ben nog nooit zo vriendelijk, snel en behulpzaam geholpen. Echt een top service.

16 février 2024

Top opzetstuk

Wat een fijne uitvinding om snel de losse stof op te zuigen. Maakt het werk een stuk makkelijker.

1 février 2024
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus