Februari een bestelling gedaan Bestelling niet compleet Bericht gestuurd kreeg pas een maand later reactie. Direct bestelnummer doorgegeven blijken mijn berichten niet aan te komen! Bestel voora... Voir plus
Lisez les avis des autres
Al langere tijd opzoek naar een passende oplossing om onze lamellen schoon te maken. Meerdere artikelen geprobeerd, maar nergens echt tevreden over. Totdat de Easyswift op ons pad kwam. Deze borstel w... Voir plus
Ik heb de Easyswift gekocht maar helaas moeten terugsturen. Hij past niet op mijn Miele stofzuiger en evenmin op mijn Festool stofzuiger. Deze laatste kocht ik speciaal omwille van de lange flexib... Voir plus
Heb mijn bestelling binnen een paar dagen ontvangen en helaas tijdens het open maken van mijn pakketje heb ik het laten vallen en ze gelijk dezelfde dag een email gestuurt get verhaal voorgelegd en d... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Het opzet voor de stofzuiger om houten jaloezieën stofvrij te maken in een beweging!.
Coordonnées de contact
lodewijk napoleonlaan 18, 5616bb, eindhoven, Pays-Bas
- 0633218897
- info@easyswift.nl
- easyswift.nl
A répondu à 61 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
Wat een geweldig hulpstuk
Wat een geweldig hulpstuk. Heb nog nooit zo snel m’n zwarte jaloezieën schoon gekregen. Vond het zo leuk ging gewoon de timer erop zetten! En een groot raam binnen 5 minuten klaar. Echt amazing 🤩. En als kers op de taart een geweldige klantenservice. Via insta werd ik binnen no-time geholpen zelfs buiten kantoortijden. Echt geweldig. Ja ik ben fan 😍
Top service
Snelle reactie via Instagram, werd zelfs thuisbezorgd in Eindhoven. Top service en het werkt ook nog eens goed voor onze houten jaloezieën.
Heel klantvriendelijk en snelle reactie!
Hele snelle reactie via whatsapp op een vraag die ik had gesteld! Heel eerlijk en goed advies gekregen. Nogmaals bedankt hiervoor!
Geweldige service
Bestelling was super snel binnen. Helaas past het product niet op de Dyson V10. Er werd goed meegedacht en een extra koppelstuk werd vergoed. Contact via whatsapp verliep snel en soepel.
De volgende dag het koppelstuk binnen. Werkte helaas ook niet maar weer super snelle reactie. Het product wordt vergoed en mag ik houden om weg te geven o.i.d.
Kortom: Hoewel ik uiteraard liever had gezien dat het zou werken waardeer ik het enorm dat ze hier meedenken en hebben geprobeerd een oplossing te vinden.
Super goede service! Hier kunnen veel bedrijven nog iets van leren!
EasySwift
Product is zoals omschreven, snelle levering, goed verpakt, even contact gezocht met extra vraag en zeer klantvriendelijk geholpen dus alles zeer correct en positief gevoel bij deze aanbieder wauw !!! Bedankt voor jullie goede service!
De DHL had ongevraagd mijn pakket retour gestuurd naar Easyswift. Na contact met hun hierover, sturen ze mijn bestelling opnieuw op.
Besteld om 20.00 in de avond volgende…
Besteld om 20.00 in de avond volgende dag al geleverd gelijk geprobeerd nou 100 % tevreden met het resultaat .is iets handiger dan met een doekje van de swifer.
Dus top product.
Gr frans
Top bedrijf
Snelle levering, goede service. Product voldoet aan verwachtingen. Top bedrijf!
Topding
Topding! Werkt super snel en effectief. Had ik veel eerder moeten hebben. Wat scheelt dit werk en stof irritatie.
TOP service!
Zelf vergeten huisnummer te noteren waardoor het wat langer duurde.
Na 1 belletje waar mijn bestelling bleef gelijk opgelost en nog een set borstels cadeau voor het lange wachten!! TOP service.
Wat een top product!
Wat een top product!
Heel gemakkelijk om je lamellen stofvrij te houden.
Zag er altijd tegenop om ze schoon te maken, nu houd je het makkelijk bij
Prima klantenservice, denkt in oplossingen!
Product besteld en wegens miscommunicatie niet ontvangen. Na telefonisch contact is dit goed opgepakt en opgelost. Heel fijn!
Genereus
Allereerst wat leveringsproblemen, wat meer dan genereus is opgelost.
Voor het weekend gemaild dat mijn…
Voor het weekend gemaild dat mijn easyswift kapot is gegaan en op maandagochtend al een mail terug dat er kosteloos een nieuwe easyswift wordt opgestuurd.
Super service!! Dankjewel team easyswift!!!
Snelle en nette levering
De bestelling werd snel en netjes verzonden. En de klantenservice is top!
Een 10 voor service
Een 10 voor service! Enorm snel en fijn contact via whatsapp. Bovendien een zeer klantvriendelijke oplossing! Ik ben een tevreden klant en zal iedereen EasySwift aanraden :)
Past niet op stofzuiger.
Hij past niet op onze stofzuiger. Waardoor hij erg onhandig is om mee te werken.
Goede service. Nadat een onderdeel stuk was gegaan meteen een hele nieuwe gekregen. Werkt super! Ik ben er blij mee.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.