Eclipsbrillen Avis

TrustScore 1.5 sur 5

1,6

Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Op 7 augustus besteld en betaald, staat de track&trace al die tijd op "Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 tot 2 dagen vertraging". Net zoals bij velen... Ben boos en verdrieti... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

( geen 1 ster waardig !!!!) Hier helaas hetzelfde verhaal als alle andere verhalen hierboven. Op tijd 4 eclipsbrillen en een bewaarhoesje besteld. maar geen Eclipsbrillen die er geleverd gaan wor... Voir plus

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 96 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

148 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Opgelicht door eclipsbrillen.nl

Ook ik heb een zeer slechte ervaring met dit bedrijf! Ze beloven de brillen te versturen echter niks ontvangen. Bij DHL staat de levering nog steeds op 1 a 2 dagen vertraging. Op de mail wordt niet meer gereageerd.
Wat een lef om zoveel mensen te duperen en zoveel geld op te strijken en vervolgens niks meer te laten horen!!
Dit is mijn ordernummer; 16275
Ik wil graag mijn geld teruggestort krijgen.
Vriendelijke groet Ida Knops

5 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Ook ik ben opgelicht door…

Ook ik ben opgelicht door eclipsbrillen.nl
Aangezien hier wel reactie komt: mijn ordernummer is 29347. Indien ik het geld niet retour krijg ga ik aangifte doen en schakel ik de rechtsbijstand in.

14 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Order nooit geleverd en kan geen contact krijgen

Op 5 augustus besteld, order 16086, op 6 augustus track&trace ontvangen maar die bleef continu hangen op vertraging 1 a 2 dagen, tot op heden zelfs hetzelfde bericht en nog altijd geen levering. DHL kan geen onderzoek starten omdat dat vanuit de verzender moet gebeuren. Eclipsbrillen.nl is echter niet bereikbaar. Telefoon doet het niet, geen enkele reactie op mails, geen reactie op social media, bericht op de website wordt verwijderd. Erg teleurstellend en frustrerend.

5 août 2026

Zeer teleurstellend

Zeer teleurstellend
Besteld en betaald …voor het weekend met de belofte maandag of dinsdag geleverd.
Niets ontvangen
Ordernummer :29891

7 août 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Net als bijna iedereen hier heb ik ook…

Net als bijna iedereen hier heb ik ook de brillen ruim op tijd besteld (6 augustus) en zijn ze nooit binnengekomen. Ook op mijn 3 emails nog geen enkele reactie gekregen. Nu toch maar via hier want dat lijkt meer reactie op te komen. Ordernr 15531, ook ik zie graag zsm mijn geld terug.

Noté 1 sur 5 étoiles

Brillen nog niet eens onderweg

Nu zaterdag, nog steeds geen bestelling binnen of onderweg. Natuurlijk al veel te laat, want de eclips was afgelopen woensdag..
Op de mail word wel gereageerd, dat er een onderzoek bij de dhl gestart gaat worden. Ik wil gewoon mijn geld terug, want ook al komen de brillen wel binnen, ik heb er niks meer aan.
38 euro weggegooid..

Charita,

22098

Bestelnummer 22098
Voor mij zijn er inmiddels echt te veel rode vlaggen. Brillen niet ontvangen, geen reactie op mails en WhatsApp en veel klanten melden hetzelfde. Instagram is inmiddels niet meer vindbaar. Op Trustpilot wordt op anderen nu ineens wél gereageerd. Ik wacht nog steeds op mijn geld.

We reageren al weken netjes op alle inkomende vragen.”
Dat is bij mij echt niet zo.

Margot

Noté 1 sur 5 étoiles

9 Augustus heb ik een bestelling…

9 Augustus heb ik een bestelling geplaatst bij eclips brillen. nl met de garantie de 4 brillen voor de eclips te mogen ontvangen. Helaas tot op heden niets ontvangen.
Ik ben zeer teleurgesteld.
Ik heb een mail gestuurd met verzoek tot teruggave totale aankoopbedrag. Indien ik dit bedrag niet binnen 7 dagen ontvang, zal ik aangifte doen van fraude,
Yvonne Zijp-Bijtelaar

Beste Yvonne,

Wat ontzettend jammer en teleurstellend dat de brillen niet op tijd zijn aangekomen en dat het zo heeft moeten lopen. Onze oprechte excuses hiervoor.

Ik heb je bestelling in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten, zodat de dreiging van een aangifte gelukkig ook niet meer nodig is.

Nogmaals onze excuses voor de gang van zaken.

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf. Brillen vroeg besteld zodat ik zeker wist dat ik en mijn kinderen konden kijken. Garantie dat het voor het weekend bezorgd zou zijn. Niet dus, en ook nooit een reactie op de vele mails gekregen. Maar wel continu updates op de site dat ze echt bezorgd zouden worden. Door dit walgelijke bedrijf niet kunnen genieten van wat iets moois zou moeten zijn.

Ook op verzoek tot terugbetaling geen reactie. Ik zie dat ze hier wel reageren met een zielig verhaal over dat ze het zo jammer vinden; blijkbaar vinden ze het oppoetsen van hun imago belangrijker dan gewoon mails beantwoorden. Als ze vorig weekend nou zoveel energie erin hadden gestoken, dan hadden ze niet zoveel ontevreden klanten gehad. En ook alleen de schuld bij DHL neerleggen, maar geen enkele hand in eigen boezem. Alsof ze zelf niet al weken totaal niet reageren op berichten. Toen ze wisten dat er iets mis was bij DHL hadden ze al die klanten vorig weekend alsnog een nieuwe bestelling kunnen sturen. Niks van dat alles, ze waren te druk met nieuwe orders. En vervolgens van al het geld lekker naar Mallorca.

Edit: ook in de duidelijke AI-reactie hieronder totaal geen zelfreflectie. En vrijwel iedere review hier noemt dat jullie totaal niet reageren op mails. Ik heb ook 7 keer gemaild zonder dat er ook maar een enkele reactie is gekomen. En dan doodleuk liegen dat jullie dat wel doen. Behalve charlatans en oplichters zijn jullie dus ook leugenaars.

Beste Nancy,

We begrijpen je teleurstelling en frustratie dat de brillen niet op tijd zijn aangekomen, maar we willen wel graag wat feiten rechtzetten.

Onze tijd en energie gaan noodgedwongen naar dit soort publieke reacties omdat ze een eenzijdig en onterecht beeld schetsen, wat ten koste gaat van de tijd die we liever in andere klantvragen steken. We reageren al weken netjes op alle inkomende vragen. Op het moment dat het misloopt bij de vervoerder, zijn nieuwe zendingen opsturen in die laatste dagen logistiek simpelweg niet meer haalbaar. Dat we druk waren met nieuwe orders, komt omdat ons doel is om zoveel mogelijk mensen van brillen te voorzien; dat is precies waar we voor staan.

We hebben tienduizenden mensen wél op tijd blij kunnen maken voor dit bijzondere moment. Het is jammer dat het op deze manier wordt neergezet.

Omdat we je bestelling op basis van je naam niet direct kunnen terugvinden, willen we je alsnog vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl, zodat we de aankoop netjes voor je kunnen afhandelen.

Teleurstelling...

Teleurstelling....
Besteld, betaald, niet ontvangen.
Ordernummer 19870

7 août 2026

Beste Kristin,

Wat ontzettend teleurstellend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat je daardoor met lege handen hebt gestaan. Onze oprechte excuses hiervoor.

Ik heb je bestelling (ordernummer 19870) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak.

Noté 5 sur 5 étoiles

niet optijd geleverd maar klantenservice is TOP!

Helaas niet optijd geleverd maar klantenservice verdient een dikke pluim! Duidelijke en snelle communicatie. Toppers!

Beste Sanne,

Wat ontzettend fijn om te lezen! Hartelijk dank voor deze positieve woorden en de dikke pluim.

Ook al is het jammer dat de levering niet op tijd was, we zijn heel blij dat we je goed hebben kunnen helpen met de communicatie.

Nogmaals dank en heel veel plezier alsnog!

Noté 1 sur 5 étoiles

Zoals velen met mij niets ontvangen

Zoals velen met mij, nooit een bril mogen ontvangen. En ook geen enkele reactie op de verstuurde mails🥴

Op 9 augustus besteld en betaald, staat de track&trace al die tijd op "Bezorging op dit moment verhinderd, het pakket heeft 1 tot 2 dagen vertraging". Net zoals bij velen...

Beste Jaap,

Wat ontzettend vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat je tot nu toe nog geen reactie van ons hebt gekregen op je mails. Onze oprechte excuses hiervoor; we zijn door de enorme hoeveelheid berichten momenteel helaas niet zo snel als je van ons mag verwachten.

Omdat we je bestelling onder de naam 'Jaap de Ruijter' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, wil ik je vriendelijk vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. Met deze gegevens kunnen we direct voor je uitzoeken wat er is misgegaan en zorgen we er direct voor dat je aankoopbedrag wordt teruggestort.

Nogmaals onze excuses voor deze teleurstellende ervaring.

Opgelicht !!!

Op 4 augustus 4 brillen besteld en betaald bij eclipsbrillen.nl met ordernummer 14149. Op de site stond aangegeven dat het voor 10 augustus geleverd zou worden.
Op de track&trace van DHL stond al aangegeven 1 tot 2 dagen vertraging.
Mail gestuurd naar de leverancier, die vermeldde dat het 12 augustus in huis zou zijn. Niets was minder waar,
de zonsverduistering is inmiddels voorbij en de brillen volledig nutteloos geworden.
Zeer teleurgesteld hoe Eclipsbrillen.nl met betalende klanten omgaat.
Heb nog een mail gestuurd om het bedrag ad € 25,45 terug te storten, geen antwoord daarop.

Beste Hans,

Wat ontzettend jammer en frustrerend dat de brillen niet op tijd zijn aangekomen en dat hiermee de zonsverduistering aan je voorbij is gegaan. Onze oprechte excuses hiervoor.

We begrijpen je teleurstelling volledig, zeker na de eerdere toezegging en het uitblijven van een snelle reactie op je mail door de enorme drukte.

Ik heb je bestelling (ordernummer 14149) in ons systeem teruggevonden en inmiddels is het volledige aankoopbedrag van € 25,45 aan je teruggestort. Je kunt dit binnenkort op je rekening verwachten.

Nogmaals onze excuses voor deze teleurstellende ervaring.

Noté 2 sur 5 étoiles

Zoals vele anderen heb ik hetzelfde ervaren

Zoals vele anderen heb ik hetzelfde probleem ervaren. Een 4 voordeelpakket eclipse brillen gekocht, en nooit meer gezien.
Nu heb ik het op me genomen zoals een andere review aangaf om aangifte te doen bij de politie, en spoedig daarna heb ik een mail teruggehad van Tobias over de drukte en dat mijn product nogsteeds vaststaat bij DHL. Wel hebben ze mijn geld onmiddellijk teruggestuurd, en momenteel wacht ik af tot het binnenkomt, dit natuurlijk pas maandag.
Of ik het aanraad om aangiften te doen is een ding, maar het heeft wel geholpen.
Hopelijk is het een goed bedrijf wat daadwerkelijk door de drukte niet verder gekomen is, maar door de radio stilte vanuit hun kant zijn mijn verwachtingen laag.

Hopelijk komt het nogsteeds voor iedereen goed.

Réponse de Eclipsbrillen

Beste Chris, nogmaals onze excuses dat de levering niet goed is gegaan. We hadden dat heel anders voor ogen!

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling nooit ontvangen en geen antwoord gekregen toen ik een email had gestuurd naar het info@ adres.

13 août 2026

Beste Jennifer Xu,

Onze welgemeende excuses voor deze teleurstellende ervaring en het ongemak. Wij werken momenteel ontzettend hard om alle e-mails en vragen zo snel mogelijk te beantwoorden.

We kunnen je bestelling op deze naam helaas niet direct terugvinden in ons systeem. Zou je je ordernummer willen mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl? Dan storten we het aankoopbedrag zo snel mogelijk aan je terug.

Oplichterspraktijken

Bestelling die ruim een week voor de eclips was besteld is nooit bezorgd. Precies hetzelfde als bij anderen, en ook nul contact mogelijk. Gezien de reacties hier zijn er waarschijnlijk vele honderden of duizenden andere gedupeerden die ook opgelicht zijn door de gebroeders L.

In hun reacties proberen ze het af te schuiven op DHL, maar als dat zo was hadden ze voldoende tijd om vóór de eclips een oplossing te zoeken, bijvoorbeeld een nieuwe bestelling opsturen. In plaats daarvan hebben ze voor nog hogere bedragen aan nieuwe klanten verkocht (en waarschijnlijk ook niet geleverd). Geen enkele reactie op mails over waar de bestelling bleef, zodat we ook niet meer iets anders konden regelen.

De gebroeders L. zijn oplichters, die geld harken belangrijker vinden dan eerlijk zaken doen. En dan nu hier voor de vorm 'oprechte excuses' aanbieden, en zeggen dat ze het enorm jammer vinden. Hun bankrekening zal wel een hoop van die 'teleurstelling' verzachten...

Beste Rene,

Wat vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen en dat we door de grote drukte niet bereikbaar waren via de mail. Onze excuses hiervoor.

We vinden het erg jammer dat we in dit daglicht worden gezet en dat deze aannames worden gedaan. Van oplichting is absoluut geen sprake. We zijn drie broers die momenteel keihard werken om alle probleemgevallen netjes op te lossen. Alle pakketten zijn wel degelijk door ons fysiek aan DHL overgedragen.

Omdat we je bestelling onder de naam 'Rene' niet direct in ons systeem kunnen terugvinden, vragen we je om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We storten je aankoopbedrag dan uiteraard zo snel mogelijk terug.

Helaas ook niks ontvangen

Na onderstaande recensie, kreeg ik snel een reactie terug. Ik heb ze gemaild en ben nu in afwachting van terugbetaling.
Ik ga er nu vanuit dat ze het keurig gaan oplossen.

Helaas ook niks ontvangen, wel een trackingcode die vanaf dinsdag al aangeeft, vertraging te hebben. Dit is tot op heden niet geupdated. Ik vrees dat ik ben opgelicht.

Beste M. Kunst,

Wat vervelend dat je de bestelling niet hebt ontvangen. Van oplichting is gelukkig absoluut geen sprake. Alle pakketten zijn door ons overgedragen aan DHL, maar door problemen in hun verwerkingsproces blijft de status helaas vaak hangen op 'vertraagd'. Onze excuses hiervoor.

Omdat we je bestelling onder deze naam niet direct kunnen terugvinden, wil ik je vragen om je ordernummer te mailen naar retouren@eclipsbrillen.nl. We zorgen er dan voor dat je aankoopbedrag zo snel mogelijk wordt teruggestort.

Nogmaals sorry voor de teleurstelling!

Noté 5 sur 5 étoiles

Geen oplichterij; het komt goed!

Ook ik had op tijd brillen besteld en mijn bestelling bleef ook hangen bij DHL. Ook steeds gemaild naar website en geen reactie, waardoor ik wantrouwen kreeg, mede door alle ervaringen hier beschreven. Ik kon me eigenlijk niet voorstellen dat het oplichterij zou zijn, gezien mijn eerdere communicatie met het bedrijf. Gisteren kreeg ik reactie van Tobias, met excuses en geld komt gewoon retour; ze worden overspoeld met mails en kunnen het allemaal niet in 1x bolwerken. Dus geduld en het komt goed!

Beste MM,

Enorm bedankt voor dit ontzettend lieve en begripvolle bericht!

In deze hectische periode, waarin we voornamelijk in contact staan met begrijpelijkerwijs boze en gefrustreerde klanten, doet een reactie als deze ons écht heel erg goed. Het is een enorme steun in de rug voor ons.

Fijn dat we het toch naar tevredenheid voor je hebben kunnen oplossen. Nogmaals dank voor je geduld en het vertrouwen!

Tobias & Team Eclipsbrillen.nl

Niks gekregen geld weg?

Niks gekregen, BOL speelt ook kwalijke rol hierin doir op geen enkele manier te helpen geld terug te krijgen. Idioot dat dit op grote schaal blijkbaar kan in NL.
Geen idee hoe ik mijn geld nu terug moet krijgen op een efficiente manier

Beste Fietsenkenner,

Wat vervelend dat de bestelling niet is aangekomen. Door de extreme drukte rondom de zonsverduistering hebben veel zendingen helaas vertraging opgelopen bij DHL of zijn ze kwijtgeraakt in hun proces. Van oplichting is echter absoluut geen sprake.

Omdat je de bestelling via Bol.com hebt geplaatst, verlopen de betalingen en retouren volledig via hun systeem. Wij kunnen dit helaas niet handmatig voor je terugstorten. Je kunt in je Bol.com-account aangeven dat je de bestelling niet hebt ontvangen of deze annuleren. Bol.com verwerkt dit dan en stort het aankoopbedrag netjes aan je terug.

Onze oprechte excuses voor de teleurstelling en het ongemak!

Geen brillen ontvangen

Hier ook een bedrag van €27,90 weggespoeld. Brillen zijn na een bestelling op 4 augustus nooit ontvangen bij DHL. DHL en mijn bank verwijzen door naar het bedrijf. Deze geeft niet thuis op al mijn verstuurde mails. Melding ACM is gedaan.

13 août 2026

Beste Harm,

Wat ontzettend vervelend dat de brillen niet zijn aangekomen en dat we door de extreme drukte niet op je e-mails hebben kunnen reageren. Onze oprechte excuses hiervoor.

De bestellingen zijn wel degelijk door ons verzonden, maar er is helaas veel misgegaan in het verwerkingsproces bij DHL. We snappen je frustratie hierover volkomen. Ik heb je bestelling er inmiddels bij gezocht en de terugbetaling van € 27,90 direct in gang gezet. Je kunt dit bedrag binnenkort op je rekening verwachten.

Nogmaals sorry voor de teleurstelling en het ongemak!

Team Eclipsbrillen.nl

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus