Virkelig fint udvalg af kvalitets cykler, noget for enhver smag og pengepung. Utrolig venlig og kompetent betjening, der tog sig god tid til at rådgive dig. Ingen jag og stress og de lytter til hvad f... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg købte en et år gammel ehunter brugt, og fik bare mit navn som ny ejer indføjet. Helt uden problemer... Så jeg føler mig tryg mht. garanti og vedligeholdelse. Min ehunter er så lækker at jeg net... Voir plus
Jeg anbefaler EBoss. Meget komfortabel og for dem, der vil være noget særligt. Jeg bruger næsten ikke bilen til daglige indkøb længere. Lad os ikke glemme, at det er en meget smuk cykel.
Fik leveret min Emiles Automatic, og det er bare den bedste cykel jeg nogensinde har anskaffet mig. Den overrasker mig i den grad i form af kvalitet, køreglæde, og mest af alt det cyklen leverer... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Vi er eksperter i elcykler, og især elcykler med et ekstraordinært design. EFUTURE er et velkonsolideret firma med beliggenhed i Esbjerg. Vi designer, udvikler, producerer, markedsfører og sælger elcykler, elcykel batterier, tilbehør og komponenter! Vi har stort showroom og lager på vores adresse. *Bemærk vi har ændret domæne tilbage i 2017, og er derfor nødt til at starte på en frisk med vores Trustpilot konto pr. d.d 16/5-2022.
Coordonnées de contact
Stenhuggervej 23, 6710, Esbjerg V, Danemark
- info@efuture.dk
- efuture.dk
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai d'une semaine
super sted at handle
Hurtig levering af dæk og slanger.
Hurtig levering af dæk og slanger.
Hvor var det dejligt at få dæk slanger og bånd til min engwe ep2 pro godt jeg slap for de discount slanger og dæk den blev leveret med. Har samme på min vaya fatbike
Top kvalitet og service
En fantastisk service med både køb af cykel og levering. Efterfølgende af service til cyklen med afhentning og levering.
Og ønsker af design eller dele man nu gerne vil have med.🙏
Virkelig professionelt og høj kvalitet i vare og service
Nem og hurtig bestilling
Nem og hurtig bestilling, også bestilling af prøvetur fungerede fint.
god kundebetjening
god kundebetjening, overholder aftaler.henter og bringer cyklen til/fra værkstedet.
god vejledning og en rigtig god service
god vejledning og en rigtig god service
go service hurtig
Super service og vejledning er at få…
Super service og vejledning er at få sammensat en god cykel der passer til ens behov
Hurtig og smertefrit 😉
Professionelle og meget behagelige
God service, fair priser, super hurtig levering. Jeg meget glad for Efuture. Hvis det er muligt at slide cykelerne op skal jeg have en ny fra Efuture. 10/10 anbefaling
Det er altid en fornøjelse at have…
Det er altid en fornøjelse at have EFuture som værksted,
Cyklen bliver afhentet ved færgen og leveret ved færgen når den er færdig.
Det er godt nok blevet dyrt,men hellere betale end at cykle i Esbjerg

Den bedste cykel
Det er min kone som har købt cykel 1 og 2 ved jer.. og vi er helt vilde med jeres cykler.
Servicen er helt i top...og når vi snakker med Emilerne så er de bare flinke og rare.

Réponse de EFUTURE.dk
Jeg er super tilfreds med min ordre.
Jeg er super tilfreds med min ordre.
Jeg bestilte en skive silencer, kæde spray.
Bestilte også 2 stænklapper som endte med at være 4, på hjemmesiden stod der ikke noget om at man bestilte et par eller om det var pr. Stk, men så har jeg et ekstra sæt hvis de andre går i stykker.
Kan klart anbefale Efuture og vil til en hver tid bruge jer igen.

Réponse de EFUTURE.dk
Skal du have en ny cykel ?
Skal du have en ny cykel? Så er EFUTURE.dk det rigtige sted at bruge dine penge. Det funger 110% på alle områder.

L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.