Lisez les avis des autres

Noté 1 sur 5 étoiles

Toen ik de bestelling een maand geleden plaatste was ik enorm enthousiast op de producten die de dag erna werden opgestuurd. Toen ik na twee weken nog geen bestelling had ontvangen, probeerde ik co... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Al meerdere malen besteld bij Eigenplectrum, altijd naar volle tevredenheid. Mijn ontwerp wordt altijd netjes gedrukt en de plectrums zien er mooi uit. Deze keer ging er voor het eerst iets mis, eers... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Een bedrukte gitaarband besteld waarbij de eerste druk was mislukt. Na het aangeven hiervan heb ik, zonder problemen of tegenstribbelen, een nieuwe gekregen en excuses. De levering was beide keren erg... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service d'impression numérique

Écrit par l'entreprise

EigenPlectrum.nl is sinds december 2007 een begrip in de gitaarwereld. We willen gitaristen de kans geven om hun eigen plectrums te maken. We zijn hiermee de enige in de Benelux waar dit momenteel mogelijk is. In 2013 zijn we begonnen in landen als: Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Het doel van Eigen Plectrum is het maken van een zo’n hoog mogelijke kwaliteit van plectrum. EigenPlectrum.nl is een site die de grootste wil zijn en ook wil blijven. Daarom vinden we de feedback van onze klanten belangrijk. We gebruiken tevens het fijnste materiaal en onze eigen gemaakte plectrums zijn het beste wat er op dit moment te krijgen is aan eigen werk. In 2014 hebben we meerdere contacten gelegd over de gehele wereld om meer producten te verkopen. Tevens hebben we eind 2014 veel geïnvesteerd in nieuwe ontwikkelingen en plectrums. Eind 2014 hebben we EigenPlectrum laten registreren als merknaam. Begin 2015 zijn we gestart met het verkopen van glow in the dark plectrums. Tevens zijn we momenteel in onderhandeling met diverse bekende bands en artiesten zowel nationaal als wereldwijd, om eigen plectrums te gaan verzorgen. Zo heeft EigenPlectrum in April 2015 plectrums gemaakt voor de wereldband ACDC voor hun wereldtour Rock or Bust en zijn we plectrums gaan leveren aan Kensington. In Oktober 2015 hebben we een nieuwe printer aangeschaft zodat we nog betere plectrums kunnen leveren. Tevens hebben we de bereikbaarheid verbetert door support te gaan leveren via WhatsApp. Eind 2015 hebben we een aantal nieuwe producten toegevoegd aan ons assortiment. Van Jazz plectrums tot Vintage plectrums. Zo hebben we nu een completer aanbod en voor ieder wat wils.

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

A répondu à 28 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de plus d'un mois

Noté 4 sur 5 étoiles

Betrouwbaar maar..

Bestellen tot bezorgen is prima verlopen. Ik had Dunlop Tortex plectums laten bedrukken maar ik heb één vrij groot aandachtspunten; Ze hebben mijn bandlogo vergroot en ±15° gedraaid. Mogelijk een fout of een poging om het plectrum meer op te vullen. Hoe dan ook, niet zoals ik het voor ogen had. Het was een kleine oplage dus ik ben er verder ook nietmeer achteraan gegaan en maar 1 ster minder.

31 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Klacht snel en vriendelijk afgehandeld!

Een plectrum bewaardoosje besteld voor vaderdag. Helaas waren de kleuren niet helemaal mooi geworden. Maar we kregen al snel een nieuwe opgestuurd nadat ik een mailtje had gedaan. Ik ben heel tevreden over de kwaliteit maar ook zeker over de afhandeling van onze klacht. Ik zal hier nog wel vaker bestellen!

11 juin 2025
Avis spontané
Noté 3 sur 5 étoiles

Snelle levering, mooi product, maar 1 bedenking

Snelle productie, snelle en vlotte levering, mooi verpakt en daar op zich niks op aan te merken.

Wat ik jammer vind, is dat de Dunlop plectrums maar langs 1 kant bedrukt kunnen worden, zogezegd om het kwaliteitslabel van Dunlop te blijven tonen aan de achterkant. Maar ik heb 1 plectrum nu op 1 repetitie van 3 uur gebruikt en de volledige Dunlop-kant is al verdwenen. Dan had ik toch al gewoon even graag beide kanten kwalitatief bedrukt.

28 mai 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Hele nette sticker voor mijn bassdrum vel!

Ondertussen heeft Eigen Plectrum stickers voor twee bassdrum vellen voor me geleverd. De kwaliteit is grandioos: Exacte afmeting, hoge resolutie strakke print en uitsnede. degelijke, duurzame kwaliteit. Daarnaast een snelle levering en netjes en stevig verpakt. Kortom: betaalbaar vakwerk en een aanrader!

4 mai 2025

Snelle en goede service

Snelle en goede service, plus goede kwaliteit van plectrums, is mijn 4de of 5de keer dat ik ze bestel. Telkens met andere foto en logo's, nooit geen kwaliteit verlies. top gewoon

29 avril 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

snel geleverd

snel geleverd, met account kan je eigen gemaakte plectrums goed bewaren en zo elke keer dezelfde opnieuw bestellen.

3 mars 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Snelle levering maar...

Snelle levering, op het eerste zicht kwaliteitsvol... zal na enkele repetities en optredens moeten blijken. Echter niet de juiste hoeveelheid geleverd waarvoor werd betaald en dus extra moeite, extra verzendtijd en extra last...

2 mars 2025

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus