Eikenwandplank Avis

TrustScore 4 sur 5

3,8

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Top service !! Wij wilden graag een mooie wandplank met ledverlichting en een bijpassende vensterbank.omdat we het lastig vonden om via internet te bestellen,zijn wij er naartoe gereden. Wat een mo... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Uiterlijke leveringstermijn ruim overschreden zonder bericht. Reageert vervolgens niet op mails of apps. Na het terugvragen van mijn geld, opeens wel. Toen duurde het nog eens twee weken voordat het w... Voir plus

L'entreprise a répondu

L'entreprise a répondu

À propos de l'entreprise

1. Artisan créateur de meubles

Écrit par l'entreprise

sterk in maatwerk eikenwandplanken en vensterbanken! alles uit eigen ambachtelijke meubelmakerij.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

13 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

slechte communicatie & onvriendelijk

Wij hebben op 10 april een eiken wandplank besteld. De aangegeven levertijd was 25–30 werkdagen. Uiteindelijk werd de plank pas op 17 juni geleverd. Vooraf hadden wij expliciet gevraagd of levering vóór onze vakantie mogelijk was; daarop werd bevestigd dat dit geen probleem zou zijn. Toch werd de plank tijdens onze vakantie geleverd, zonder verdere communicatie, en stond deze bij onze buren.

Bij ontvangst waren wij teleurgesteld over de zichtzijde van de plank. De plank is op zichzelf mooi afgewerkt en de lak vinden we mooi, maar de voorzijde heeft een opvallend kleurverschil en een voor ons erg onrustige houttekening. Wij begrijpen heel goed dat eikenhout een natuurproduct is en dat iedere plank uniek is. We hebben zelf veel eikenhout in huis en verwachten dus absoluut geen identieke plank.

Ons bezwaar is dat de uitstraling van de geleverde plank naar onze mening sterk afwijkt van de uitstraling van de planken die op de website worden getoond. We hebben dit uitgebreid toegelicht en ook een foto meegestuurd van de uitstraling die wij op basis van de voorbeelden op de website verwachtten.

Helaas was de reactie van Eikenwandplank dat er volgens hen niets aan de hand was en dat ieder stukje hout uniek is. Daarmee werd volledig voorbijgegaan aan ons daadwerkelijke bezwaar. Op onze uitgebreide reactie van 13 juli hebben we vervolgens geen antwoord gekregen. Na reminders op 26 juli en 24 augustus kregen we uiteindelijk de reactie:

“Wat verwachten jullie voor reactie van ons?”

Vervolgens werd opnieuw uitsluitend verwezen naar het feit dat het om een natuurproduct gaat.

Wij vinden de manier waarop deze klacht is behandeld kinderlijk en enorm onprofessioneel. We hadden op zijn minst verwacht dat er serieus naar onze klacht zou worden gekeken en dat er met ons zou worden meegedacht over een passende oplossing. Zeker omdat wij eerst uitgebreid en netjes geprobeerd hebben om dit rechtstreeks met hen op te lossen.

De plank zelf is mooi afgewerkt, maar de manier waarop met onze klacht en de communicatie rondom de levering is omgegaan, vinden wij zeer teleurstellend.

10 avril 2026

Barbara,

alles is goed besproken via de mail.. jullie hebben netjes een reactie gehad van ons.

dat jullie een andere verwachting hebben van ons product is spijtig maar kunnen we niets aan doen, het is jammer dat we geen foto kunnen toevoegen van jullie product, hier is namelijk helemaal niets mis mee.

dat er nerf vorming in zit, ja dat heb je met massief hout dit hebben we ook netjes uitgelegd.

als we dan netjes gereageerd hebben en 3 keer dezelfde mail krijgen met hoe we het gaan oplossen, ja dan vragen we netjes wat verwachten jullie van ons. gewoon een vraag toch? ;)

hier hebben we helaas geen reactie op gehad.

betreft de levetijd, hier zaten alle feestdagen/gebroken weken tussen, tevens vermelden we netjes op de site dat we helaas uitloop hebben tot 30-35 werkdagen.

nogmaals de vraag wat verwachten jullie van ons? neem gerust telefonisch contact met ons op ipv alles maar online te gooien.

de mensen die ons persoonlijk komen bezoeken of telefonisch benaderen zullen dus ook niet beamen dat we niet klant vriendelijk zijn.

Gr Team Eikenwandplank.

en voor de twijfelaars stuur ons een mailtje dan sturen we het gesprek toe met de bij horende foto's dan kunnen jullie zelf oordelen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie wandplank en perfecte aftersale service

Zo'n 3,5 jaar geleden een mooie wandplank met geïntegreerde led spots bij Eikenwandplank besteld. Was goed verpakt en erg goed afgewerkt. We waren er toen en zijn nu nog steeds heel blij met die wandplank. Tijdens de vakantie van dit bedrijf dit jaar heb ik een storing aan 1 van de 4 spots per email gemeld en wilde geduldig afwachten totdat het bedrijf weer open zou zijn. Groot was onze verbazing toen we 2 dagen later een nieuwe spot ontvingen o.v.v. "garantie". Ondanks dat het bedrijf "dicht" was heeft men onze vraag perfect beantwoord en ons van een nieuwe spot voorzien. Grote klasse !!

11 août 2026

Rob,

bedankt voor de review. we doen er alles aan als er iets mis loopt dit zsm op te lossen. zo ook nog na een langere tijd;)

Gr Team eikenwandplank

Wandplank met ledverlichting ect

Top service !!
Wij wilden graag een mooie wandplank met ledverlichting en een bijpassende vensterbank.omdat we het lastig vonden om via internet te bestellen,zijn wij er naartoe gereden. Wat een mooi ontvangst 😃 we werden hartelijk ontvangen en hebben eerst een koffie gedronken en gezellig gekletst, kleine rondleiding door het bedrijf en de keuze was ook enorm trouwens. Zeg maar hoe je het graag hebben wil en zij zorgen dat het voor elkaar komt. Wij zijn blij met onze wandplank ( ledverlichting) en vensterbank. Komen zeker weer hier terug mochten we in de toekomst weer iets nodig zijn. Dit zijn vakmensen met hart voor hun werk
Groeten Laurens en Karin

3 juillet 2026

Wat een super bedrijf

Voor onze nieuwe keuken wilden wij graag wandplanken.
We vonden het nogal een gok om deze online te bestellen.
Zonder iets te zien een behoorlijk bedrag uitgeven vonden we best een gok.
Dus maar de gok gewaagd om vanuit Brabant het bedrijf te gaan bekijken.
We werden hartelijk verwelkomd door Gerrit met een lekkere kop koffie met een koek.
Na wat gezellig gekletst te hebben kregen we een rondleiding in de fabriekshal.
Hier zagen we al meteen de degelijk oude machines staan en de planken die in productie waren.
Hoe vakkundig die gemaakt werden was geweldig.
Ook de keuze van verlichting is er in overvloed.
En aan de montage daarvan is niks aan te merken, overal denken ze aan.
We waren meteen verkocht aan de wandplanken en meteen een bestelling gedaan.
Toen bleek dat onze keuken eerder geplaatst zou worden, nog gauw een mail verzonden naar Gerrit,
Als antwoord kregen we te horen dat ze er voor gingen zorgen dat de planken op tijd bij ons zouden zijn.
En daad bij woord.
De planken werden netjes ingepakt en op tijd bij ons bezorgd.
Chapeau !!
Jullie bedrijf is een aanbeveling zeker waard!

Bas en Els

15 juillet 2026

Top!

Makkelijk te bestellen, snel geleverd en het ziet er super uit!

Ik ben super tevreden! En zou het iedereen aanraden!

30 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Zeer slechte levering .zeggen dat het…

Zeer slechte levering .zeggen dat het komt maar vervolgens 4 keer of zo uitstellen zonder communicatie en dan vervolgens nergens op reageren en dat bij een product van bijna 400 euro

Mvg

28 mars 2026

Paul,

we hebben 2 mails van jullie gehad. op 29-3 en op 9-5. beide keren zijn ze netjes beantwoord. dat hij 5 dagen onderweg is geweest met Post nl kunnen wij helaas ook niets aan doen.

betreft de communicatie? we zijn een klein bedrijfje en de werkplaats geniet de voorkeur. telefonisch zijn we perfect bereikbaar tussen 13:00 en 17:00. de mails zijn netjes op gereageerd, dus wat wordt er nog meer verwacht?

jammer dat we geen ervaring over het product lezen. we hopen dat jullie hier veel plezier van gaan beleven.

Gr Team Eikenwandplank

Wat een topservice!

Wat een topservice! 🤩
Ik had zelf een andere maat ingemeten waar de spotjes moesten komen in de plank( ik wist niet dat je tot de hart van het spotje moest meten) en zaten ze niet helemaal op de gewenste plek maar Gerrit dacht meteen mee en loste alles zonder gedoe op.
Plank teruggestuurd en een nieuwe komt eraan.
Dát noem ik service! 🙌

1 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Begin december een plank besteld en nog…

Begin december een plank besteld en nog steeds niet binnen. Bijna 2 maanden wachten, en dan ook nog slechte communicatie

27 janvier 2026

Réponse de Eikenwandplank

Beetje jammer deze reactie.. we hebben op alle mails netjes gereageerd. Zelfs vanmiddag nog dat jullie bestelling as vrijdag geleverd wordt!

Er stond netjes vermeld dat we van 20-12 t/m 5-1 gesloten waren. En dat door drukte de levertijd uit kan lopen….

Toch veel plezier gewenst met jullie aankoop!

Noté 4 sur 5 étoiles

Prima service

Begin november een bestelling geplaatst. Het werd even spannend of de plank op tijd zou komen maar kan niet anders zeggen dan dat op mijn mailtjes steeds snel en vriendelijk werd gereageerd. Toen ik het wat spannend begon te vinden werd er zelfs gezegd "al moet ik hem persoonlijk op de fiets komen brengen". Zover is het niet gekomen, was ook wel een heel end fietsen geweest.
Vandaag is de bestelling keurig door een uiterst vriendelijke koerier aan huis bezorgd.
Zowel een pluim voor eikenwandplank.nl als voor de koerier.

22 décembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

21 september 2025 een plank besteld…

21 september 2025 een plank besteld maar tot op heden nog niet thuis bezorgd. Mail gestuurd maar geen antwoord gekregen. Aantal keren gebeld en er werd van alles beloofd. Maandag 27 oktober zou wandplank om 17:00 uur bezorgd worden door werknemer die in Almelo woont…het is inmiddels 18:00 uur en nog geen plank. Zag er zo veel belovend uit op de website…

27 octobre 2025

beste,

hopelijk hebben jullie een fijne vakantie gehad:)

zoals gisteren uitgelegd heeft onze collega die in almelo woont een ongeluk gehad.. en hebben we er niet bij stil gestaan jullie te informeren.

deze ochtend hebben we alsnog de bestelling geleverd.

fijne dag gewenst!

Gr jan van Eikenwandplank

Niets ontvangen

Op 8 juli een plank besteld en nog steeds niets ontvangen. In eerste instantie omdat het vakantie was (van 21 juli tm 11 aug, dan zou je toch zeggen dat je een berichtje krijgt dat het na de vakantie wordt afgehandeld) na een bericht bevestiging gekregen dat het in de week van 18 aug geleverd zou worden. En tot op heden niets ontvangen.

26 août 2025

Beste Shred,

Helaas op deze naam kunnen we de bestelling niet naar boven halen!

Wat is de bestel naam dan kunnen we het even nakijken!

We zitten met de productie namelijk al verder 😉

Door de vakantie periode zoals jullie aangeven duurt het inderdaad iets langer dan iedereen van ons gewenst is! De vakantie periode geld natuurlijk ook niet als een werkdag 😊

Neem anders gewoon even telefonisch contact op! Dit lijntje is een stuk korter 👊🏻

Gr jan van eikenwandplank

Mooie planken, goed contact

Uitstekend contact gehad via mail over afwijkende maten, er wordt snel gereageerd en een klein misverstand is snel opgelost. Snelle levering, volgens afspraak, planken zijn verpakt in dik noppenfolie. Spotjes makkelijk aan te sluiten. Blinde ophanging is wel een klusje, het duurde even voordat ik doorhad dat je de pennen zelf ook naar links en rechts kunt verstellen. Een instructiefilmpje zou misschien handig zijn. Planken en vensterbanken zijn fraai, heel blij mee

11 avril 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooie op maat gemaakte wandplank

Hele mooie stevige wandplank in de maat die wij doorgegeven hebben. De verlichting is mooi in de plank verwerkt. Het contact liep fantastisch. Snel antwoord. Het ophangen met de blinde bevestiging was wel een flinke klus.

20 mars 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Mooi hout en alles zoals gevraagd

Mooi hout en alles zoals gevraagd. Ook de transportfirma die ze gebruiken is voldoende communicatief en goed bereikbaar om bepaalde zaken af te spreken.
Ik had voor enkele planken een afwijkende maat nodig en heb dit via mail makkelijk kunnen regelen.
Ik kan het bedrijf dus zeker aanraden.

22 janvier 2025

Erg tevreden!

Wij hadden twee wandplanken besteld: een voor een nis en een met dimbare kantelbare spots. Op enkele vragen vooraf kregen we heel vlot antwoord waardoor we snel onze bestelling konden bevestigen. De planken zagen er mooi uit bij levering. De dimmer en de module ontbraken alleen, perongeluk gebeurd en vlot opgepakt door Jan. Hij bood meerdere passende oplossingen en was snel en netjes in de afhandeling en compensatie. Dat maakt dat wij heel tevreden zijn over Eikenwandplank, zowel qua look en kwaliteit van de planken, als met de service en afhandeling. Hij staat prachtig en de dimmer werkt perfect.

5 décembre 2024
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus