Ejendomstorvet.dk Avis

TrustScore 2 sur 5

À propos de l'entreprise

1. Maché en ligne

Informations provenant de diverses sources externes

Ejendomstorvet.dk - Danmarks førende erhvervsportal for erhvervslokaler, kontorpladser og investeringsejendomme. Søg på Ejendomstorvet.dk - så behøver du kun søge ét sted.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Nous vérifions les avis

Komplet uduelig søgeagent

Komplet uduelig søgeagent. Man får en lang række mails på lejemål, der på ingen måde matcher ens kriterier. Har kontaktet dem adskillige gange med screenshots og uddybende forklaringer - intet er sket. At man kan lave sådan en gang makværk og så endda ikke få det fixet...

20 janvier 2026

Ejendomstorvet snyder sine kunder

Efter en særdeles dårlig oplevelse med Ejendomstorvet og deres personale vil jeg på det kraftigste fraråde andre at annoncere hos dem.

Jeg kontaktede Ejendomstorvet som privat udlejer med henblik på at annoncere mine erhvervsejendomme. Der blev indgået en aftale, og annonceringen kom hurtigt online. Efter noget tid undrede jeg mig dog over, at der slet ikke kom nogen henvendelser.

Ved nærmere undersøgelse opdagede jeg, at når man som privat udlejer annoncerer på Ejendomstorvet, fremstår annoncen tom, når potentielle kunder klikker ind via mobiltelefon. Jeg kontaktede straks Ejendomstorvet og gjorde dem opmærksom på problemet. Personalet lovede at undersøge sagen og vende tilbage.

Da jeg efterfølgende selv måtte rykke for svar, blev tonen markant anderledes. Jeg fik oplyst, at der ikke kunne gøres noget ved problemet, og at jeg ikke havde indgået en aftale om en mobilvenlig løsning – kun om deres almindelige website. Det betyder i praksis, at kunder, der benytter mobiltelefon (hvilket i dag er langt de fleste), slet ikke kan se annoncerne.

Jeg bad herefter om at få aftalen annulleret, men fik at vide, at jeg var bundet i yderligere tre måneder og derfor var forpligtet til at betale.

Resultatet er, at jeg har betalt knap 15.000 kr. til Ejendomstorvet uden at have modtaget én eneste henvendelse og uden reelle annoncevisninger.

Det er efter min opfattelse en yderst uprofessionel og utilfredsstillende måde at drive forretning på.

31 décembre 2025

Beskæmmende og uetisk

Det er særdeles beskæmmende, at Ejendomstorvet – mod bedre vidende – tillader en salgsannonce, hvori mægleren reelt søger at narre en potentiel køber ind i et meget tvivlsomt udlejningsforhold (Sudergade 9A i Helsingør.

Hans Månsson

15 mai 2022
Noté 2 sur 5 étoiles

Virkelig dårlig søgeportal

Virkelig dårlig søgeportal?
Søgte på flere byer, men for at nævne 1.

2730 Herlev = 30 sager ? problemet er bare at der ingen sager kommer med herlev med 30 blandet fra hvidovre til målev?

19 juillet 2017
Logo de Ejendomstorvet.dk

Réponse de Ejendomstorvet.dk

Hej Don,
Jeg er beklager du har haft en dårlig oplevelse på Ejendomstorvet.dk.
Jeg kan desværre ikke selv finde den fejl du taler om i din anmeldelse, hvis jeg søger på "Herlev" eller "2730" eller "2730 Herlev" får jeg i alle tilfældene et resultat med alle de sager vi har i Herlev og kun Herlev. Du har muligvis haft nogle tidligere søgninger med i dit resultat?
I alle tilfælde må du meget gerne kontakte os på info@ejendomstorvet.dk, så kan vi komme til bunds i hvorfor du har fået de resultater i din søgning og forhåbentlig forbedre din brugeroplevelse.

Ole fra Ejendomstorvet.dk

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus