Fremragende arbejde. Kommer før aftalt tid. ✔️ Prisen ✔️ Arbejdet er veludført ✔️ Behagelig dialog ✔️ Vi ringer igen næste gang vi skal have lavet noget.
Lisez les avis des autres
Om Electricom kan jeg kun sige: Helt kanon service, rådgivning og udført arbejde af Mikkel fra Electricom. Mindst 10 stjerne til ham 🤩 Han har lavet: Flytning af stik, etablering af nye stik, ski... Voir plus
Vores 15 år gamle varmepumpe kunne ikke mere. Jeg bestilte en ny og vi talte om de forskellige muligheder der fandtes, både om type og eventuel ny placering. På aftalt dag kom montøren og vi talte o... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Electricom A/S er en personligt ejede virksomhed med base på Sjælland. Virksomheden er repræsenteret i Kalundborg, Holbæk, Odsherred og København. Kerneaktiviteterne for Electricom A/S omfatter installation, reparation og vedligeholdelse af elektriske systemer til både private og erhvervskunder. Dette kan inkludere elinstallationer i boliger, kontorer, industrielle faciliteter og andre bygninger. Virksomheden stræber efter at levere pålidelige og effektive elektriske løsninger, der opfylder kundernes behov og forventninger. Dette indebærer at følge gældende sikkerhedsstandarder og bruge avanceret teknologi til at sikre en høj kvalitet i deres arbejde. Electricom A/S har dedikeret personale med ekspertise inden for elektriske installationer og systemer. De tilpasser deres tjenester til at imødekomme specifikke krav og ønsker fra deres kunder.
Coordonnées de contact
Asnæsvej 1A, 4400, Kalundborg, Danemark
- kontakt@electricom.dk
- electricom.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 50 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Vi fik rigtig god hjælp og vejledning i…
Vi fik rigtig god hjælp og vejledning i forbindelse med strømsvigt - og da problemet viste sig at være lille, slap vi for en regning - selv om elektrikeren mødte op på adressen. .
Eftersyn af varmepumpe
Kom til aftalt tid og udførte eftersynet med god forklaring på, hvad der blev kontrolleret.
God og behagelig omgangstone. Der var en god oplevelse at være kunde.
Holder ikke aftaler
Nykøbing afdeling har gentagne gange lovet at undersøge et forhold omkring arbejde. Gentagne gange er jeg lovet at de ringer tilbage. Nu mange måneder senere, er intet sket. Senest fredag den 20 sept blev jeg i personlig samtale lovet, at jeg ville blive kontaktet mandag den 23. sept. Set i forhold til erfaring med firmaet (nægtede at lave en garanti rep, og jeg tilbageholdte derfor et beløb svarende til udbedring) og det man hører i området, så er det ingen overraskelse, at man ikke hører fra dem, selvom det er lovet. Vildt dårligt firma. Brug i stedet nogle af de andre gode elektrikere i området.
- - - -
Svar på svaret
Hvis du Per Junge mener at der er en inkassosag, så burde du havde sendt den til inkasso, så vi kan lade domstolene afgøre sagen. Der er aldrig sendt en rykker i mange år, siden jeg gjorde dig bekendt med, at jeg tilbageholdte et beløb, fordi I nægtede at udbedre en garanti.
Jeg forventer at anbefale til domstolene teknologisk institut til syn og skønmand.
Da sagen stod på, gjorde jeg alt for at få den løst, men Kenneth havde fået mundkurv på af dig, og du svarede aldrig de flere mail jeg sendte til dig.
En rigtig dårlig adfærd har I stået for.
Fortsat den 28. januar.
Trods lovninger fra direktør Per Junge om, at han ville i dialog og ville ringe til mig, så er der intet sket. Nu er rygtet spredt i Nykøbing SJ, og pudsigt var der mange der havde sammenlignende oplevelser.
Medarbejderen i Nykøbing Afdeling som højt og helligt lovede at han altid overholdte sin aftale og ville undersøge og vende tilbage, gentog den dårlige adfærd 2 x ud af ved ikke at vende tilbage. Ikke så meget som en undskyldning har de givet.
HOLD Jer langt væk fra dette firma.

Réponse de Electricom
Altid professionel og hurtig hjælp
Altid professionel og hurtig hjælp - også til eventuelle opfølgninger.
Vedkommende jeg snakkede med var informativ og var flink at snakke med.
Jeg har haft Electricom til en del opgaver igennem årene, der er god hurtig service og kompetente medarbejdere. Jeg kan kun anbefale dem.
Jeg har fået en god service og god…
Jeg har fået en god service og god rådgivning. Firmaet vender altid tilbage hurtigt.
Medarbejder kom til tiden og var…
Medarbejder kom til tiden og var behagelig. Virkede meget kompetent.
Perfekt opsætning.
Perfekt opsætning.
Overgang til vinter program lidt usikker.
Ny tavle installeret og træk af kabler…
Ny tavle installeret og træk af kabler til vandvarmer, varmepumpe, ovn, opvaskemaskine mm. Vi ringede efter dem, da vi havde behov for rådgivning i forbindelse med varmepumpe. 10 min. efter stod de på adressen og inden for en halv times tid, havde vi et prisoverslag. De gik i gang samme dag og holdt prisen, som aftalt. Super veludført arbejde og god og imødekommende kommunikation hele vejen igennem fra Tom og Morten, Nykøbing Sjælland afd.
Montering af tørretumbler i samledåse
God og hurtig service til rimelige priser.
En rigtig god oplevelse
En rigtig god oplevelse.
Sælgeren overholdt alle vores aftaler og var meget hjælpsom med at finde det rigtige sted til varmepumpen, både inder- og yderdel.
Håndværkene kom til den aftalte tid og lavede et rigtigt fint arbejde og ryddede pænt op efter sig. De gennemgik hvordan jeg skal bruge fjernbetjeningen, og de hjalp med at sætte appen op, så jeg kan styre varmepumpen med telefonen. Det eneste jeg nu mangler er at se om varmepumpen lever op til mine forventninger, men det bliver først til vinter, når det bliver koldt.
veludført arbejde og klar kommunikation
Nem bestilling og fint udført arbejde.
Venlig og høflig og han ordnede det han…
Venlig og høflig og han ordnede det han skulle😎
Overholdt aftale fuldt ud
Overholdt aftale fuldt ud. Dygtig og imødekommende håndværker. Godt arbejde