Elitedrive Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Mega god oplevelse!! Jeg glemmer aldrig mine køretimer med Mahmoud, det har været sjovt og jeg er blevet undervist på en måde der virker bedst for mig. Mahmoud som kørelærer er god til at tilpasse sig... Voir plus

Jeg vil varmt anbefale Elite Drive. På trods af corona og lockdown forløb det hele perfekt og Mahmoud var super god til at lære fra sig og var meget tålmodig. Vil klart anbefale ham som kørelærer. Bes... Voir plus

Min kørelærer Mahmoud har været utrolig dygtig igennem hele forløbet. Han hverken råber eller bliver vred over fejl, men derimod snakker man fejlene igenne og øver dem. Så man er klar til Køreprøven... Voir plus

Mahmoud er en helt fantastisk kørelærer, der både er sjov, ærlig, fleksibel, knivskarp og hamrende professionel. Med ham får du en mentor, der bliver din ven, og som støtter og skubber dig lige præci... Voir plus

1. Cours

Informations provenant de diverses sources externes

Vi tilbyder kørekort til bil til konkurrence dygtige priser nyer biler og de bedste Kørelære

Excellent

TrustScore 5 sur 5

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Forfærdelig køreskole

Forfærdelig køreskole, elendige kørelærere! Socialkontrol og islamshaming! De udnytter folk! Pas på derude, det er spild af penge!

1 août 2024

Kan varmt anbefale Mahmoud som kørelære…

Kan varmt anbefale Mahmoud som kørelære , han er utrolig, dedikeret, rolig, empatisk og tålmodig. Han er meget hjælpsom og gør alt, hvad han kan, for at man skal komme så godt igennem forløbet som overhovedet muligt og han har helt særlige evner i forhold til at kunne undervise elever, der har lidt sværere ved at køre bil. En bedre kørelærer skal man lede længe efter!
Tusind tak for hjælpe Mahmoud, bestået fra første gang👌

8 août 2024

Bedste køreskole!

Bedste køreskole!!! Elite er en super professionel skole med kompetente undervisere og virkelig gode priser!

En særlig tak til Mahmoud, som er en fantastisk kørelærer! Han læser styrker og svagheder og skubber på de rigtige tidspunkter, så man rykker sig og bliver klar til køreprøven (bestod i første forsøg).
Tak for de hyggelige køreture! Jeg tager alle de gode tips med mig✅

Kæmpe anbefaling her fra🙌👏🙌

17 juillet 2024

Elitedrive er den bedste køreskole, du kan vælge

Jeg skiftede køreskole til Elitedrive, og det var uden tvivl den bedste beslutning! Her har de virkelig styr på tingene, og de prioritere at få dig godt og hurtigt igennem. Undervisningen er super struktureret og sjov at følge med i, og du lærer virkelig at blive en ordentlig bilist i trafikken. Alt i alt en mega fed og opløftende oplevelse!! Kan kun hjerteligt anbefales.

23 juin 2024

Bedste køreskole i hele Danmark

Jeg har haft Mahmoud som kørelære, og har været ekstremt glad for hele forløbet. Køreskolen har styr på det hele, og jeg har følt mig i gode hænder under det hele. Kæmpe ros til Mahmoud, som besidder en masse tålmodighed og god energi som ekstremt vigtigt. Elitedrive er en kæmpe anbefaling herfra.

15 juillet 2024

Super kompetent og professionel køreskole

Jeg tog mit kørekort hos Elitedrive i 2023/2024. Til trods for et langt forløb dels pga. enorm travlhed ved alle køreskolerne i kommunen har jeg været virkelig glad for firmaet. Mahmoud var en enormt tålmodig, rolig, professionel og behagelig kørelærer som altid er tilstedeværende og får en til at slappe af i trafikken. For mig var det ret overvældende og svært at lære at køre i en ikke helt tidlig alder, men Mahmoud har været støttende og gjort det til en sjov og god oplevelse at køre bil. Jeg vil varmt anbefale ham og selskabet, særligt til dem der søger en tålmodig, sød og rolig underviser.

8 avril 2024

Mahmoud var den bedste kørelærer jeg…

Mahmoud var den bedste kørelærer jeg kunne ønske mig. Jeg kæmpede med min selvtillid ift. at køre bil. Mahmoud løftede mig til et niveau hvor jeg troede på mine evner, så jeg kunne bestå i første forsøg. Det er en oplevelse jeg vil tage med resten af livet og som jeg vil være evigt taknemmelig for. Tusind tak for alt Elitedrive og Mahmoud!

5 juin 2024

Ærligt forventet at det er en god…

Ærligt forventet at det er en god køreskole, men jeg fik bedre end bare en god skole. Kørelæreren forklar alt for en, hvad man gøre rigtigt forkert giver god tips til hvordan man kan gøre det bedre. Sindssyg priser! Ærlig det bedste priser jeg kunne find, totalt anbefalet 11/10 oplevelse! Tak elite drive

22 mai 2024

Fantastisk oplevelse på Elitedrive!

Fantastisk oplevelse. Jeg havde Qasim som kørelærer og jeg vil bare sige, at han er virkelig god til at lære fra sig. Hvis I skal have kørekort, så vælg Elitedrive, fordi de gør det bedst. Nemt og hurtigt!

16 mai 2024

Den bedste køreskole og kørelærer!

Jeg vil lige starte med at understrege, hvor yderst tilfreds jeg var været med mit forløb hos Elite Drive. Jeg havde Mahmoud som kørelærer, og kunne ikke i min fjerneste fantasi, havde forestillet mig en bedre lærer. Mahmoud er utrolig professionel og nem at lære fra - samtidig med at være et helt utroligt behageligt menneske, som fik tiden til at flyve under køretimerne. Jeg bestod min køreprøve første gang og udover, at jeg allerede har anbefalet køreskolen til venner og bekendte, vil jeg også give en klar anbefaling til folk der læser med her!

13 mai 2024

Titel: Fantastisk kørelæreroplevelse med Mahmoud!

Titel: Fantastisk kørelæreroplevelse med Mahmoud!

Anmeldelse: Jeg vil gerne takke Mahmoud for hans utrolige hjælp under mit generhvervelsesforløb. Jeg kan ærligt sige, at I ikke vil fortryde at vælge Mahmoud som jeres kørelærer. Han går virkelig op i at hjælpe sine elever fra start til slut og gør hele processen så behagelig som muligt.

Hos Mahmoud er det ikke bare en rutine køretur; det er en oplevelse! Han formår at gøre kørslen både lærerig og hyggelig samtidig. Det er ikke bare en endeløs række af instruktioner om at dreje til højre eller venstre; Mahmoud bringer humor ind i køreturen og skaber en afslappet atmosfære, der gør det hele meget mere behageligt.

Jeg kan varmt anbefale Mahmoud til alle, der ønsker en kørelærer, der virkelig går op i sine elever og gør hele processen både lærerig og sjov. Tusind tak igen, Mahmoud!

13 mai 2024

God oplevelse

Super god køreskole, Qasim var mega fleksibel ift. køretimer, da vi kunne kører når det passede mit skema bedst. Bestod teori og køreprøve første forsøg.

7 mai 2024

Bedste køreskole nogensinde jeg bestod…

Bedste køreskole nogensinde jeg bestod teori første gang og bestod køreprøve første gang.derved klaret jeg også køreprøven første gang ved hjælp af køre læren Mahmoud hjalp mig med alt om at køre en bil og kunne ikke have gjort det uden hans hjælp.

7 mai 2024

Yderst tilfreds

Jeg bestod både teori og køreprøve i første forsøg uden ekstra køretimer. Utrolig god køreskole med gode, fleksible undervisere. Jeg er yderst tilfreds med at have taget kørekort hos dem.

30 avril 2024

EliteDrive Bedste Køreskole Ever

Qasim har været den bedste kørelære for mig. I starten gik det lidt sløvt fordi jeg havde ikke så meget tid pga. gymnasie og fritid, så jeg var lidt langsom ift til timerne.

Men da jeg kom igang igen, fik Qasim sørget for teori- og køreprøven på ingen tid. Jeg var til teoriprøve, bestod den første hug, få dage efter var jeg til glatbane og fik færdiggjort det og så endnu en gang til få dage efter var jeg allerede oppe til køreprøven og bestod den første hug.

Det skal også lige siges jeg havde lynkursus, og fik b.la privatlektioner nede på køreskolen af Qasim, kun mig og mine 2 andre venner som også har færdiggjort kørekort, og 1 time og halv inden prøven kørte jeg med Qasim som pointerede hvad jeg skulle fokusere til prøven, og da jeg så endelig var færdig med prøven, sagde den sagkyndige til mig at jeg var en af de bedste elever den sagkyndige nogensinde har haft, alt takket være Qasim.

100000000/10 rating herfra !!!

24 avril 2024