Mega god oplevelse!! Jeg glemmer aldrig mine køretimer med Mahmoud, det har været sjovt og jeg er blevet undervist på en måde der virker bedst for mig. Mahmoud som kørelærer er god til at tilpasse sig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg vil varmt anbefale Elite Drive. På trods af corona og lockdown forløb det hele perfekt og Mahmoud var super god til at lære fra sig og var meget tålmodig. Vil klart anbefale ham som kørelærer. Bes... Voir plus
Min kørelærer Mahmoud har været utrolig dygtig igennem hele forløbet. Han hverken råber eller bliver vred over fejl, men derimod snakker man fejlene igenne og øver dem. Så man er klar til Køreprøven... Voir plus
Mahmoud er en helt fantastisk kørelærer, der både er sjov, ærlig, fleksibel, knivskarp og hamrende professionel. Med ham får du en mentor, der bliver din ven, og som støtter og skubber dig lige præci... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi tilbyder kørekort til bil til konkurrence dygtige priser nyer biler og de bedste Kørelære
Coordonnées de contact
Vesterbrogade 198, 1800, Frederiksberg , Danemark
- info@elitedrive.dk
- elitedrive.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Danmarks 100% bedste kørelære Mahmoud
Begge prøver i første huk, alt sammen grundet Danmarks 100% bedste kørelære Mahmoud. Hele forløbet var godt og meget fleksibelt. Kæmpe anbefaling herfra.
🚦Super god køreskole🚦
Super god køreskole, de går virkelig op i at man lære det orndeligt, man keder sig næsten aldrig til teoritimerne, for man har altid nogen at snakke med. Og kørelærerne er også super venlige, og man falder hurtigt i snak med dem, så man får altid en super hyggelig køretime.
Jeg kan helt klart anbefale denne køreskole
God pris og hurtig færdig
Læreren indrettede sig efter behov og det jeg fik mit kørekort på 3 måneder. Helt klart god kvalitets undervisning og en fantastisk pris! Vil helt klart anbefale 10/10
Ti ud af ti
Det er en god køreskole med rigtig gode priser! Jeg bestod teori og køreprøve fra første forsøg takket være dem. Teoriundervisningen er rigtig grundig og de sikrer sig altid, at de har alle med.
Køretimerne var også helt i top.
Jeg kan stærkt anbefale Mahmoud - han gjorde en kæmpe forskel for mig. Ikke nok med at han er utrolig snakkesaglig og det stikmodsatte af kedelig, hvilket altid gør hans køretimer hyggelige og sjove, så er han også super organiseret, tålmodig, rar og utrolig dygtig - han giver altid 100% hans fulde opmærksomhed på dig og din kørsel. Takket være ham bestod jeg uden problemer!
Alt i alt 10/10🤩
🌟🌟🌟🌟🌟
🌟🌟🌟🌟🌟
Jeg kan virkelig anbefale Elitedrive køreskole. Super gode priser og dygtige kørelærer!🚘
-bestod teori og prøve første gang
Bestod første gang
Bestod første gang. Tak til Qasim, som jeg havde som kørelærer.
Kan helt sikkert anbefalde denne køreskole
Fed oplevelse, god stemning og meget lærerig undervisning, jeg havde personligt en mega informativ og lærerig kørelære der fik mig til at bestå både teoriprøve og køreprøve i første huk! Tak Mahmoud!
Vil klart anbefale Elite drive!
Vil klart anbefale Elite drive!! Gode priser, gode mennesker og generelt en rigtig god oplevelse🙌 5 stjerner her fra!! Og en stor tak til min kørelære for at få mig trygt og godt i gennem alle prøver👉🏆
🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg kan varmt anbefale…
🌟🌟🌟🌟🌟 Jeg kan varmt anbefale Kørelæreren Mahmoud hans undervisning er i top og er super tålmodige og hjælpsom. Han gav mig den tillid og viden, jeg havde brug for til at bestå min køreprøve. 🙌🚦 Hver køretime var både lærerig og sjov, og han skræddersyede undervisningen efter mine behov. 🚘💨 Jeg følte mig virkelig godt rustet til at køre på vejene, og det er takket være Mahmoud Hvis du vil have en fantastisk køreoplevelse og bestå dit kørekort, så er kan jeg varmt anbefalde Mahmoud som kørelærer, han gjorde sådan så jeg bestod mit kørekort i første hug, han er 100% det rette valg! Held og lykke! 💪🚗
Bestod både køreprøve og teori i første…
Bestod både køreprøve og teori i første hug uden at komme af med alt for mange penge.
Jeg havde Qasin som kørelærer, og han fik formået at gøre mig helt klar og sikker til køreprøven. Derudover var det meget fleksibilitet ift. lektionerne.
Jeg havde Mahmoud som kørelære
Jeg havde Mahmoud som kørelære, og bestod i forgårs. Det har været et virkelig fedt forløb hvor jeg synes Mahmoud har været god til at få mig igennem det. Når man køre med ham er man meget på ligefod og man føler ikke noget pres.
God køreskole.
Virkelig god køreskole
Virkelig god køreskole! Det hele er nemt og billigt, og tiderne er fleksible:) Havde Mahmoud som kørelærer og jeg bestod køreprøven i første forsøg<3
Bedste kørelærer
Hvis du får Mahmoud som kørelærer, skal du egneligt bare lytte til hans råd og køre som han siger og så er du sikret dig dit kørekort. Mega god og sjov kørelærer, kan klart anbefales 🙌🏼
Super god oplevelse
Super god oplevelse! Mahmoud er en fantastisk kørelærer der holder hånden under dig gennem hele forløbet. Det er altid hyggeligt at køre med Mahmoud - kan klart anbefales🤙🤙
SUPER GOD køreskole
SUPER GOD køreskole, med fantastiske lærer, havde primært Mahmoud, men alle er meget venlige og altid i godt humør. Man bliver forberedt godt til teori og praktisk prøve, som jeg ved begge bestod i første hug, takket være den gode undervisning. Alt i alt en super oplevelse og kommer næsten helt til at savne mine køretimer. :)
Jeg havde Mahmoud og udover at have en…
Jeg havde Mahmoud og udover at have en fed bil, så er han en fremragende kørelære som går i øjenhøjde med dig, giver dig en god oplevelse og klæder dig godt på til køreprøven.
Bedste køreskole og kørelærer
Bedste køreskole og kørelærer ! Mahmoud er meget professionel og har altid styr på tingene. Altid godt humør og gode vibes, virkelig hyggelige køretimer som man ser frem til. Bestod min køreprøve med meget ros fra sagkyndige og ingen fejl. Tak Mahmoud for et fantastisk forløb 🤩🤩 5 stjerner herfra, kan virkelig anbefales
Bedste køreskole
Med blot 3 ekstra lektioner bestod jeg køreprøven i første hug. Har kørt med kørelæreren Mahmoud, utrolig flink og meget dygtig til at undervise samt en super fed bil. Helt klart den bedste (og nok den billigste) køreskole i København og omegn.
Verdens bedste kørelærer!
Verdens bedste kørelærer!
Jeg kørte med Mahmoud, som er utrolig flink, rar og dygtig.
Holder altid aftaler, og vil altid gøre sit bedste.
Jeg bestod første køreprøve, med MEGET ros fra sagkyndige.
Glad for jeg tog kørekort her, kæmpe anbefaling!
Bedste køreskole og oplevelse
Bedste køreskole og oplevelse!
Jeg er SÅ glad for at jeg valgte Elitedrive og specielt Mahmoud, som kørelærer. Mahmoud har vejledt mig gennem alt, lært mig godt op, og er virkelig professionel. Han er super dygtig til at lære fra sig, meget tålmodig og holder ALTID, hvad han lover. Jeg bestod desuden køreprøven i første hug!!🥳
Alt i alt en utrolig tryg oplevelse, og kæmpe anbefaling herfra👏🏽👏🏽
L’expérience Trustpilot