Elitedrive Avis

TrustScore 5 sur 5

4,9

Mega god oplevelse!! Jeg glemmer aldrig mine køretimer med Mahmoud, det har været sjovt og jeg er blevet undervist på en måde der virker bedst for mig. Mahmoud som kørelærer er god til at tilpasse sig... Voir plus

Jeg vil varmt anbefale Elite Drive. På trods af corona og lockdown forløb det hele perfekt og Mahmoud var super god til at lære fra sig og var meget tålmodig. Vil klart anbefale ham som kørelærer. Bes... Voir plus

Mahmoud er en helt fantastisk kørelærer, der både er sjov, ærlig, fleksibel, knivskarp og hamrende professionel. Med ham får du en mentor, der bliver din ven, og som støtter og skubber dig lige præci... Voir plus

1. Cours

Informations provenant de diverses sources externes

Vi tilbyder kørekort til bil til konkurrence dygtige priser nyer biler og de bedste Kørelære

Excellent

TrustScore 5 sur 5

184 avis

Aucun historique récent de demande d’avis

Tous les avis

4 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Jeg anbefaler Elitedrive og Qasim (Kørelærer)

Jeg vil gerne anbefale Elitedrive og især Qasim som kørelærer. Qasim var en helt vildt god og lærerig kørelærer, han er ekstremt professionel.
Han er virkelig god til at lære fra sig og gør det virkelig trygt at køre i trafikken.

Han er god til at tilrette lægge et godt skema, som passer til ens egen private tider.
Jeg bestod teori og køreprøve i første forsøg, som 100% er pågrund af Qasim.

Gør dig selv den tjeneste og tag dit kørekort hos Elitedrive

31 août 2023

Kæmpe anbefaling

Jeg vil rigtig gerne anbefale Elite drive, og kørelærer Mahmoud. Mahmoud er en utrolig hjælpsom person og vejledte mig super godt igennem forløbet, med en professionel tilgang til det. Det var nemt at se at han ville det bedste for sine elever. Det var derfor helt sikkert hans fortjeneste at jeg bestod teoriprøven og køreprøven i første hug🤩

25 août 2023

Sejeste kørelærer nogensinde

Kørekort forløbet med Mahmoud som kørelærer har været det fedeste oplevelse. Mahmoud er en flink og professionel kørelærer, som skaber tryghed i bilen og virkelig hjælper en med at komme i mål. Han vil alle sine elever det bedste, og virkelig kæmper for at få en klar til køreprøve.
Efter en bestået teoriprøve og køreprøve, kommer jeg til at se tilbage på min tid med ham, med det største smil på læben.
Tak for denne gang Elite Drive

16 août 2023

Klart anbefale!

Jeg fik tildelt Mahmoud som kørelærer! Han var rigtig professionel, rolig og havde rigtig meget tålmodighed😊😆
Hans kører strategier er sindsyg gode!
Mahmoud sikre sig at man er klar til køreprøven, så man ikke skal til at betale 3000kr. På at dumpe.
Takket være Mahmoud bestod jeg første gang både teori og køreprøven!!! Ville helt klart anbefale Elitedrive💪🏼🙏🏼

3 août 2023

Super fedt

Jeg kørte med Mahmoud og bestod i første forsøg. Det er fleksible tider og en mega god pris. Kan kun anbefales.

24 juillet 2023

Jeg havde Mahmoud som kørerlærer der…

Jeg havde Mahmoud som kørerlærer der var utrolig professionel, altid rolig og god til at pointere de fejl jeg lavede under kørslen på en nem og rolig måde så jeg ikke følte mig stresset. Jeg følte mig altid tryg under kørslerne da der altid var opmærksomhed og et godt overblik fra hans side. Køreskolen guidede mig godt igennem alt det man skal vide, så endte med at bestå begge prøver i første forsøg. Vil helt klart anbefale den her køreskole til hver en tid.

13 juin 2023

Vanvittigt god køreskole!

Virkelig god køreskole med gode teori timer og kørelære. Spørg efter Mahmoud som kørelære! Han er meget god til at lære fra sig, og man føler sig hurtigt tryk når man køre med ham.

21 juin 2023

Mega optur køreskole!

Kan kun anbefale Elite Drive! Har haft en fantastisk oplevelse med Hasnain og Qasim som kørelærer☺️ Der er mega gid stemning og du kan være sikker på at de gør alt for at få dig sikkert, hurtigt og godt igennem forløbet! Teoretisk og praktisk top klasse🙏

16 juin 2023

Skal du erhverve dig et kørekort til en…

Skal du erhverve dig et kørekort til en super pris og førsteklasse service, så det hos Elite Drive. Her får du en fantastisk oplevelse, og en virkelig god undervisning og forståelse af trafikken. Så du kan blive klar til at færdes som billist trygt og sikkert. Af et professionellet team som tager hensyn til dig.

7 juin 2023

Den sødeste, bedste og mest betænksomme kørelærer

Efter et turbulent forløb med en dårlig kørelærer, som gjorde mig virkelig usikker, og bange for at køre bil og var derfor nødsaget til at skifte kørelærer - det var den bedste beslutning jeg har taget. Jeg var nemlig så heldig, at lande i hænderne hos Mahmood hos Elite Drive. Efter blod, sved og tåre fik Mahmood ændret min usikkerhed til at køre bil. Hans rolig og pædagogik tilgang til at guide én igennem trafikken er next level. Han er tilmed hyggeligt selskab, og sørger for en god og afslappet stemning i bilen, som gør, at man føler sig helt hjemme. Med hans gode humør har vi haft mange gode stunder helt fra grin og musik, hvilket har ændret mit syn på, at det at køre bil ikke er farligt. Mahmood er virkelig dygtig til at lære fra sig, og man kan mærke, at han virkelig brænder for sit fag, hvilket gør, at han vil gøre alt for at lad dig bestå. Hans fleksibilitet er enestående, og han formår, at få køreprøver og køretimer hurtig alt efter hvad der passer en, hvilket har gjort det meget fleksibelt for begge parter. Takket være Mahmood kan jeg til enhver tid anbefale Elite Drive - kommer virkelig til at savne vores fede køretimer sammen!

10 mai 2023

Min kørelærer Mahmoud har været utrolig…

Min kørelærer Mahmoud har været utrolig dygtig igennem hele forløbet. Han hverken råber eller bliver vred over fejl, men derimod snakker man fejlene igenne og øver dem. Så man er klar til Køreprøven. Suveræn oplevelse(bestod i første hug)

Alt i alt elite drive kan klart anbefales, da det hele bliver drevet professionelt.

2 mai 2023

Fantastisk god køreskole!

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Elitedrive, og jeg har udelukkende ros til køreskolen, og kørelærere! De er super imødekommende angående køretider, og det har hele vejen igennem været et trygt og afslappet forløb. Jeg har både kørt med Qasim og Hasnain, som begge har været fantastiske kørelærere, som fik mig til at bestå både teori og den praktiske prøve i første forsøg! Jeg vil varmt anbefale denne køreskole til alle!

24 avril 2023

Professionel behandling!

Jeg tog mit kørekort hos Elitedrive og havde en rigtig god oplevelse. Jeg fik tildelt Mahmood som kørerærer, og han er både professionel og formår på en pædagogisk og rolig måde at guide én igennem trafikken. Han er tilmed hyggeligt selskab og sørger for en god og afslappet stemning i bilen. Jeg vil til enhver til anbefale Mahmood, hvis man ønsker en yderst kompetent kørelærer!

18 avril 2023