Mega god oplevelse!! Jeg glemmer aldrig mine køretimer med Mahmoud, det har været sjovt og jeg er blevet undervist på en måde der virker bedst for mig. Mahmoud som kørelærer er god til at tilpasse sig... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg vil varmt anbefale Elite Drive. På trods af corona og lockdown forløb det hele perfekt og Mahmoud var super god til at lære fra sig og var meget tålmodig. Vil klart anbefale ham som kørelærer. Bes... Voir plus
Min kørelærer Mahmoud har været utrolig dygtig igennem hele forløbet. Han hverken råber eller bliver vred over fejl, men derimod snakker man fejlene igenne og øver dem. Så man er klar til Køreprøven... Voir plus
À propos de l'entreprise
Informations provenant de diverses sources externes
Vi tilbyder kørekort til bil til konkurrence dygtige priser nyer biler og de bedste Kørelære
Coordonnées de contact
Vesterbrogade 198, 1800, Frederiksberg , Danemark
- info@elitedrive.dk
- elitedrive.dk
Aucun historique récent de demande d’avis
Bestod første forsøg
Bestod første forsøg. Havde Mahmoud, han var god til at berolige mig, jeg følte mig sikker i trafikken. Han er virkelig sjov og altid smilende og lyttende. Han giver god kritik men roser dig også. Jeg er meget glad! Tak🌟
Danmarks bedste køreskole !!!!!🙌🏽
Er du ude efter og få kørekortet. Så vil jeg helt klart anbefalede Elitedrive.dk, hos Elitedrive får du den fedeste oplevelse med kørelæreren Mahmoud. Som har en masse energi, og som altid er i godt humør. Han ville kunne give dig en god griner samtidig med at sætte musik på engang imellem. Mahmoud er virkelig dygtig til at lære fra sig, og man kan mærke han brænder for sit fag. Mahmoud formår at gøre undervisningen letforståelig samt underholdende, og er meget fleksibel i forhold til at få køretimerne til at passe ind i kalenderen, i en travl hverdag. Du vil få orden på teorien og kørslen, hurtigt og enkelt 100% uden problemer.✅ Du ville kunne køre i den fedeste bil og derudover bestå teori og køreprøven første gang hos Elitedrive.dk
Tag kortet her hos Elitedrive og få kørt med den allerbedste kørelærer Mahmoud 🚗💨
Mahmoud er blevet min bedste ven<3…
Mahmoud er blevet min bedste ven<3 Faktastisk køreskole, bestod i første forsøg!!!
Mahmoud kørelæren
Mahmoud sindssyg god Kørelære jeg skiftet fra en anden køreskole til elite drive og det var en fornøjelse at have Mahmoud han sjov, ærlig og knivskarp professionel. Kan klart anbefales!!
Virkelig god køreskole og Kørelære!
Helt ærligt er Elite Drive en mega god køreskole. Jeg fik Mahmoud som Kørelære som er mega sød, hjælpsom og motiverende! Jeg fik kørt mange timer og fik altid god feedback under og efter køretimerne. Mahmoud gav mig også mulighed for at tage min egen tid til at få mit kørekort. Hver gang fandt vi muligheden for at nå køretimer selv med travle hverdage og weekender.
Når man kører med Mahmoud kan man klart mærke at han prøver sit bedste for at få sine elever til at få deres kørekort.
Med Mahmoud og EliteDrive fik jeg en sindssyg oplevelse og mit kørekort uden Press!
Anbefaler fra bunden af hjertet!
Anbefaler på det varmeste Mahmood som kørelærer
Jeg skiftede kørelærer efter mit teori forløb og fik Mahmood som kørelærer hvilket jeg er SÅ taknemmelig for. Han var utrolig tålmodig, forstående og passioneret og han gjorde det både sjovt og fedt for mig at køre bil. Takket være ham bestod jeg i første omgang og jeg kan til enhver tid anbefale Elitedrive og særligt Mahmood som kørelærer.
Tak for at gøre mig tryg i trafikken og for et mega godt forløb, Mahmood
God anbefaling👍
Havde Mahmood som kørelærer.
Havde Mahmood som kørelærer.
Han var meget passioneret, og engageret i at lære mig at køre bil. Det er en fuldstændig fantastisk køreskole og ikke mindst lærer.
10/10 stjerner
Jeg havde Qasim
Jeg havde Qasim, som kørelærer super kompetent, han var god til at lære fra sig og give vejledning til hvordan man begår sig. Kan klart anbefales!
Kæmpe anbefaling til Elite Drive
Kæmpe anbefaling til Elite Drive!
Jeg tog kørekort hos dem og var igennem deres lynkursus. Gennemførte på 1,5 måned uden at have noget tidligere erfaring.
Min kørelærer Mahmoud var rigtig hjælpsom ved de mange teoretiske og praktiske spørgsmål man støder på under forløbet.
Jeg fik undervisning på skole (dejligt centralt i byen) som var let og lærerig at forstå. Det gjorde at jeg kunne komme hurtigt igennem. Flere gange havde man spørgsmål til sin egen online søgen og nysgerrighed, som der var stor hjælp når man kom og spurgte ind til det.
Deres kørelektionsbiler er nye og tjekkede. Så man kommer ikke ud for at lærer at kører i noget gammelt og utjekket.
Jeg ønsker dem og deres kommende elever god vind! Må de holder niveauet og lade de næste elever kommer ligeså nemt igennem! :D
Bedste køreskole EliteDrive
Jeg har lige bestået min køreprøven. 😊😊
Jeg siger lige tak til min kørelære Mahmood for hjælper mig frem for at få min kørekort.
Jeg kan godt anbefale Elitedrive køreskole.
De har gode kørelære og gode teori lektioner der hjælper dig frem til bestået Teoriprøver og køreprøver.
Elitedrive teori/kørelærer, De sjove at snakke med og du kan spørge dem om alt du ikke forstår.
Tak for alt 😊😊
Jeg har lige bestået og personalet var…
Jeg har lige bestået og personalet var virkelig gode. En fornøjelse at køre med elitedrive og specielt kørerlære Mahmoud!
godt sted
Hej, Jeg synes det var en god oplevelse at gå hos elite drive, og billigt. Det kan man trygt vælge.
5/5!
Jeg havde Mahmoud som kørelærer og kunne simpelthen ikke have ønsket bedre. Det har været et enormt lærerigt og sjovt forløb. Jeg glædede mig til at komme ud og køre med Mahmoud hver gang og følte mig enormt tryg som ny bilist i trafikken. Jeg bestod min køreprøve første forsøg og føler mig sikker ude i trafikken nu. Det kan jeg takke Mahmoud for!
Tak for alt 😊
Sjovt, fleksibelt, nemt og hurtigt med fantastisk kørelærer
Mahmoud er en helt fantastisk kørelærer, der både er sjov, ærlig, fleksibel, knivskarp og hamrende professionel. Med ham får du en mentor, der bliver din ven, og som støtter og skubber dig lige præcis i den retning du skal. Gør dig selv en tjeneste - og vælg Elitedrive.
Tak for mange hyggelige køreture og gode snakke, Mahmoud. Det var virkelig en fornøjelse!!
Mahmoud mega god kørelærer
Mahmoud mega god kørelærer, bestod første gang 🤩🤩
Tusinde tak for et fremragende forløb, Mahmoud
Nu kan jeg jo ikke basere min bedømmelse på nogen andre kørelærere, men jeg må sige, at Mahmoud har været en helt fantastisk kørelærer - sjov og venlig og super god til at pointere når man laver en fejl på sådan en måde, at man selv forstår hvad man har gjort galt og hvorfor, og uden at man føler sig udskammet for fejlen.
Hvis der er én ting jeg har lært af ikke at være født i Danmark og kunne sammenligne to kulturer så er det, at folk fra syden går utroligt direkte til sagen uden en masse fyld omkring, hvilket jeg i et forløb hvor "time is money" ser som et absolut plus.
Tusinde tak for et yderst effektivt "kørekort-speedrun", Mahmoud. Jeg tror ikke jeg ville kunne have lært at køre bil hurtigere eller bedre med nogen anden lærer, hvorfor jeg klart vil anbefale Elitedrive til enhver fremtidig kørekorttager.
De klæder en godt på
God og sjov undervisning. Bestod teori og den praktiske på første forsøg. De klæder en godt på!
Jeg startede først på kørekort i en…
Jeg startede først på kørekort i en alder af 27, pga nervøsitet. Men, jeg kunne ikke have bedt om en bedre kørelærer.
Teori undervisningen var god og grundig, men et særligt tak til min kørelærer Mahmoud der altid var tålmodig, havde godt humør og sørgede for at jeg var klar til køreprøven så jeg bestod i første omgang. Fedt forløb!!
Hvis du har brug for en kørelære der lærer dig tingene ordentligt, men samtidig ikke er helt stiv og sur i betrækket, så er det den her du skal vælge.
Tak for et godt forløb
Tak for et godt forløb! Jeg har været virkelig glad for både teoritimerne og de praktiske køretimer, Elitedrives undervisere er faglige, dygtige og super rare! En særlig tak til min kørelærer Mahmoud, der altid sørgede for at jeg følte mig tryg i trafikken og gav mig færdighederne til at bestå køreprøven!
L’expérience Trustpilot