Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuwe iPhone gekocht, ietwat sceptisch omdat vanwege de lagere prijs ik dacht dat ie refurbished was, maar… de telefoon is gewoon heel scherp geprijsd, echt helemaal nieuw! Snel verzonden, alles pr... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de jeux
  2. Boutique de logiciels
  3. Boutique de cadeaux
  4. Entreprise de logiciels
  5. Fournisseur de logiciels
  6. Magasin de jeux vidéo

Écrit par l'entreprise

Bij Enjoy2day bestel je voordelig en snel meer dan 200 verschillende cadeaubonnen, giftcards & Game kaarten. Direct anoniem bestellen, de code in je e-mail en voor een zeer scherpe prijs. Direct hulp bij vragen via onze personal shoppers zelfs na 18:00. Ervaar zelf het gebruiksgemak van onze webshop en kom eens gezellig langs in de chat!

Coordonnées de contact

3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Noté 5 sur 5 étoiles

Nieuwe iPhone 17 (geen refurbish!)

Snel verzonden, alles prima in orde, dus super tevreden!

18 avril 2026

Nieuwe iphone netjes ontvangen

Nieuwe iphone besteld, volgende dag netjes ontvangen. Verzekerde verzending via Postnl. Alles in orde!

11 avril 2026

Hallo Roger,

Fijn om te horen dat jij tevreden bent over onze service en waarschijnlijk ook al van je nieuwe iPhone aan het genieten bent! 📱

Nogmaals veel plezier ermee en wie weet tot ziens.

Noté 3 sur 5 étoiles

iPhone met defect

Na een moeizaam verloop rondom een defecte iPhone 17 (stof in de camera), heb ik uitgebreid contact gehad met de klantenservice van Enjoy2day.

Hoewel er in eerste instantie onduidelijkheid was over de waardevermindering en de retourkosten, heeft de webshop tekst en uitleg gegeven over hun proces en de gemaakte kosten. In goed overleg is besloten dat het volledige aankoopbedrag is teruggestort en dat ook de gemaakte retourkosten van €17,15 alsnog worden vergoed.

Ik waardeer dat er uiteindelijk naar een oplossing is gezocht die voor beide partijen acceptabel is. De zaak is hiermee voor mij afgehandeld.

2 mars 2026

Réponse de Enjoy2day

Hey Mark, bedankt voor je review! Jammer dat het niet helemaal soepel liep en dat er een kleine beschadiging aan de lens zat van je nieuwe toestel 😅.

We zijn meteen voor je aan de slag gegaan. Helaas was het toestel alleen naar het verkeerde adres gestuurd en daarna kwijt.

Kan gebeuren natuurlijk en wij helpen je dan op weg, alleen daardoor duurde het net wat langer. 🤗

Gelukkig was daarna alles snel opgelost en hadden we binnen 2 dagen het onderzoek van Apple.

Hieruit kwam naar voren dat er inderdaad een waardevermindering van toepassing was en dat er extra kosten zijn gemaakt voor de kwijtgeraakte levering.

We hebben er voor gekozen om deze niet door te berekenen en in overleg zijn ook de retourkosten niet in rekening gebracht.🤩

Fijn dat we het zo samen hebben kunnen oplossen!

^ Tom

Snelle bezorging

16 mars 2026

Hey Niels,

Super bedankt voor je beoordeling! Ik zie dat je bestelling inderdaad razendsnel bij je thuis was.

Veel plezier ermee en tot snel 🤗

^Lisa

Nieuwe Iphone gekocht

Nieuwe Iphone gekocht. Ten eerste was de telefoon scherp geprijsd, maar daarnaast (en zeker zo belangrijk) snel geleverd. Vragen werden super snel beantwoord, Kan niet anders dan zeer tevreden zijn en daarmee dus ook 5 sterren.

27 février 2026

Hey Maurice,
Jouw review maakt onze dag goed! Bedankt voor je mooie review 😊.

Goed dat je snel kon genieten van je iPhone. Mocht er nog wat zijn kom gerust even langs.

Veel plezier met je aankoop en tot de volgende keer!

Klantgerichte service

Scherpe prijs en snelle verzending. Helaas ging het mis bij PostNL, waardoor ik mijn pakket niet in ontvangst kon nemen. Enjoy2Day heeft mij gedurende dit proces via WhatsApp bijgestaan en zodra het kon een nieuw pakket verstuurd. Dikke 10 voor de vriendelijke en goede service!

25 février 2026

Hey Celine,
Dankjewel voor deze mooie woorden 🙏

Super om te horen dat je blij bent met de prijs en de snelheid. Jammer dat PostNL even roet in het eten gooide, dat blijft altijd vervelend.

Ik heb je inderdaad direct geholpen via WhatsApp. Gelukkig konden we snel een nieuw pakket op orde maken. Mede ook door jouw medewerking 😊.

We weten dat niet iedere webshop zo snel actie onderneemt, maar Enjoy2day vindt het belangrijk dat de klant zo goed mogelijk wordt geholpen! Je betaalt er immers voor.

Wij regelen het nu verder met PostNL. Veel plezier met het product en we zien je graag nog eens terug! 💪

Top webshop

Top webshop, allereerst nette prijs betaald voor mijn nieuwe telefoon. Bij verzending heb ik van PostNL geen ontvangstcode ontvangen, waardoor ik mijn telefoon niet in ontvangst kon nemen. De ontvangstcode kreeg ik maar niet van PostNL waardoor ik helaas niet mijn telefoon kon ophalen bij een ophaalt service. Contact opgenomen met enjoy2day die hebben mij super geholpen zo snel mogelijk een nieuwe telefoon op te sturen met een ontvangst handtekening. Ze hebben mij per Whatsapp zelf in het weekend op de hoogte gebracht voor de levering van mijn bestelling.
Echt super dat ze mij goed kunnen helpen om het zo snel mogelijk op te lossen. Waar hun niks aankonden doen.

Nogmaals echt een aanrader en bedankt 👍🏻

23 février 2026

Hey Robbert,
Wat een mooie review. Dankjewel daarvoor! 🙌

We hebben inderdaad veel contact gehad doordat er bij PostNL iets misging met de ontvangstcode. Dat hoort natuurlijk gewoon soepel te gaan en gelukkig gebeurt dit nauwelijks. Fijn dat we het samen in ieder geval snel hebben kunnen oplossen.

Voor ons is het simpel, als jij je telefoon niet hebt, dan is het nog niet klaar. Dus dan doen we er alles aan om het goed te regelen, ook in het weekend. 💪

Super om te lezen dat je onze service zo hebt ervaren. Daar doen we het voor. Wij vinden het fijn als een klant meewerkt en meekijkt hoe alles snel en soepel kan verlopen. Zo kunnen wij een snelle oplossing bieden.

Heel veel plezier met je nieuwe toestel en een fijne vakantie gewenst! ☀️

Ipad gekocht

Ik liep een voordelige iPad-aankoop mis bij de concurrentie (bij Krefel kan je iets bestellen én betalen dat niet meer voorradig is) en zocht verder via google. Zo kwam ik bij Enjoy2day terecht. Zeer voordelige prijs en zeer snelle service. Ik ga jullie onthouden
Johan

2 février 2026

Dag Johan,

Bedankt voor je uitgebreide review! Jammer van je eerdere ervaring, maar fijn dat je ons hebt gevonden en dat alles snel en goed is verlopen.

Veel plezier met je nieuwe iPad en graag tot een volgende keer! 🙌📱

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle levering tegen concurrerende…

Snelle levering tegen concurrerende prijs.

28 janvier 2026

Hey daar,

Bedankt voor je review! Fijn dat je tevreden bent over de snelle levering en onze concurrerende prijs. Veel plezier met je Apple-aankoop! 🍎📦

Noté 5 sur 5 étoiles

Vlotte service en scherpe prijzen

Eerst wat terughoudend gezien de site voor mij onbekend was, nieuwe telefoon tegen de scherpste prijs besteld en verliep top, vlotte en verzekerde verzending!

30 janvier 2026

Hey Ruben,

Bedankt voor je vertrouwen en je mooie review! Fijn om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je tevreden bent over onze service en prijzen. Veel plezier met je nieuwe telefoon! 😊

Lisa ^^

Noté 5 sur 5 étoiles

Snelle reactie op een vraag

Snelle reactie op een vraag. En snelle levering. Iphone 17 pro gekocht. Blij mee

22 janvier 2026

Hallo Josta,

Bedankt voor je review! Fijn dat je onze snelle reactie en levering waardeert. Veel plezier met je iPhone 17 Pro, mooi toestel! 📱✨

iPhone 17 aankoop

Kwam website tegen via Tweakers.net en besloot de IPhone 17 te kopen. Kwam via premium delivery volgende dag aan en werkt als een zonnetje. Goede prijs actie en nog betere service. Keep it up

21 janvier 2026

Hoi Tom,

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je iPhone 17 snel is geleverd en perfect werkt. We doen ons best om goede prijzen te combineren met topservice, dus dit waarderen we enorm.

Veel plezier met je aankoop! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede en snelle service echt top!

30 décembre 2025

Hoi Bas,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Fijn om te horen dat alles top is verlopen! ^^

Alvast een prettige jaarwisseling en wie weet tot ziens. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Betrouwbaar en een hele goede prijs!

Via Tweakers bij Enjoy2day terecht gekomen voor de aankoop van een iPad. Ik kende het bedrijf niet. Door alle positieve recensies de iPad gekocht. Ondanks de feestdagen de iPad al binnen enkele dagen ontvangen. Echt goed geregeld. En dat voor een hele goede prijs !

23 décembre 2025

Dag Paul,

Dank je wel voor je mooie review en het vertrouwen in ons!

Wat fijn om te lezen dat je ondanks de drukte rondom de feestdagen je iPad zo snel hebt ontvangen en tevreden bent over de prijs en service.

We wensen je heel veel plezier met je aankoop, hele fijne feestdagen en we zien je graag nog eens terug bij Enjoy2day! 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Misgegaan bij PostNL maar toch goed opgelost!

Ik kwam bij deze site terecht via Tweakers. Na het plaatsen van mijn bestelling bleef de levering echter uit. Uiteindelijk bleek dat PostNL het pakket was kwijtgeraakt. Hoewel ik in eerste instantie sceptisch was, ben ik zeer goed geholpen door Lisa van de helpdesk. Ondanks dat ik geen aanvullende verzekering had afgesloten, heeft Enjoy2day toch een nieuw toestel opgestuurd. Ik ben daar ontzettend blij mee!

9 décembre 2025

Hey Sipke,

Bedankt voor je positieve review en je fijne woorden over onze service! 😊
Wat jammer dat het bij de bezorging niet direct goed ging, dat hoort natuurlijk niet te gebeuren. We zijn blij dat we je snel konden helpen en dat je inmiddels kunt genieten van je nieuwe toestel.

PostNL is helaas nog bezig met hun onderzoek, maar wij zijn vooral blij dat jij inmiddels goed geholpen bent.

Mocht het oorspronkelijke pakket toch nog opduiken, dan horen we dat graag. Voor nu vooral veel plezier met je telefoon, en weet dat je altijd bij ons terecht kunt als je nog vragen hebt!

Lisa^

Snel en goed geleverd!

4 décembre 2025

Hallo Jacques,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons; dat waarderen we zeer. Goed om te horen dat alles snel en soepel is verlopen.

We wensen je nogmaals veel plezier met je aankoop! 😁

Bestelproces was eenvoudig

Bestelproces was eenvoudig. Levering super snel en product zoals verwacht.

4 décembre 2025

Hoi Bob,

Goed dat je even jouw ervaring hier met ons deelt.

Wat fijn om te horen dat alles naar verwachting is gelopen en jij zeker weten al aan het genieten bent van je nieuwe Apple aankoop! 😃

We wensen je er nogmaals veel plezier mee.

iPad

iPad besteld, door de post.nl vertraagd geleverd. Klantenservice erg vriendelijk. Wel rekening houden met de tijden dat ze beschikbaar zijn, maar dan heb je snel antwoord. iPad kan ik zelf instellen, wel fijn dat er hulp mogelijk is.

29 novembre 2025

Hallo Anneke,

Bedankt voor het delen van je ervaring met ons. Goed om te horen dat je al je iPad aan het instellen bent en waarschijnlijk er al flink van aan het genieten bent. :-)

Helaas met de Black Friday week heeft PostNL niet alles onder controle en kan het iets langer duren dan normaal, dit nemen wij dan ook mee in de feedback.

Nogmaals veel plezier met je aankoop! ^^

Noté 4 sur 5 étoiles

Ik ben hier gekomen vanuit tweakers

Ik ben hier gekomen vanuit tweakers. Voor mij een onbekend bedrijf maar de reviews waren goed en ik hecht zeker waarde aan Tweakers als referentie.

Prima prijs, snelle communicatie en levering. Dus echt helemaal niks te klagen. En nu helemaal blij met mijn iPhone 17Pro.

8 novembre 2025

Hallo Micha,

Bedankt voor jouw review. Goed om te horen dat alles naar wens was en je al aan het genieten bent van je nieuwe iPhone 17 Pro! Top keuze :-)

Nogmaals veel plezier met je nieuwe iPhone! 😁

Groetjes van Lisa

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus