Hemsidan funkade tyvärr inte men appen funkade smärtfritt. Jag ville köpa ett årskort men sista steget funkade inte på hemsidan. Ringde kundtjänst men de klagade på systemfel. Försökte olika tider me... Voir plus

Jag kunde inte utnyttja rabatten för man kunde bara handla ordinarie priset och jag tyckte att det inte var bra. Och jag kan inte betala hela året på min gym abonnemang det kan man bara göra om man k... Voir plus
Dåligt utbud. Svårt att hitta i appen. När man går tillbaka får man skriva om allt. Rörigt. Fast jag loggat in och skrivit min plats fick jag förslag i andra städer. Vid frågor via chatten så var d... Voir plus
Epassi samlar Sveriges mest använda personalförmåner i en och samma plattform – helt digitalt, skattefritt och utan krånglig administration.
Vi gör det enkelt för arbetsgivare att investera i sina medarbetares välmående, och smidigt för anställda att nyttja sina förmåner utan att ligga ute med egna pengar.
Friskvårdsbidrag – digitalt friskvårdsbidrag utan kvitton och utlägg. Smidigt, digitalt, jämställt och miljövänligt.
Lunchförmån – förmånen som uppskattas varje dag, av alla. Subventionerade luncher via Epassikortet, på era villkor.
Cykelförmån – den mest efterfrågade förmånen och 100% kostnadsneutral för dig som arbetsgivare.
Arbetsgivare – ge mer, gör mindre. Sänk trösklarna, öka användningen och minska manuell hantering. Med Epassi får dina medarbetare enkel tillgång till friskvårdsbidrag, cykelförmån och lunchkort direkt i mobilen.
Anställda – dina förmåner. Ditt välmående. Ditt Epassi. Använd ditt friskvårdssaldo, betala luncher, träna, cykla – direkt tillgång i mobilen.
Förmånspartners – få nya kunder utan krångel. Inga systemkrav, inga förskott. Bara fler betalande kunder direkt i din verksamhet.
Epassi är Nordens ledande plattform för friskvård, lunch- och måltidsförmån samt förmånscyklar. Vi skapar hälsa och välmående i arbetslivet.
Demande des avis aux clients
Fick den hjälp jag sökt och det gick ganska fort.

Réponse de Epassi.se
Det finns inga lämpliga alternativ; det är bäst att individen bestämmer var de vill använda pengarna.

Réponse de Epassi.se
Smidig användning av friskvårdsbidraget med några få klick!

Réponse de Epassi.se
Det är lätt att köpa i appen när jobbet står för det direkt

Réponse de Epassi.se
Enkelt att betala och skräddarsyd behandling- super nöjd!

Réponse de Epassi.se
Lätt med appen och samlade erbjudanden på samma ställe 👍

Réponse de Epassi.se
Fick en för mig värdefull påminnelse att jag hade en summa på mitt konto att använda. Tidigare har jag en upplevelse av att det var krångligt med betalningen - men den här gången gick allt väldigt smidigt. Är helnöjd.

Réponse de Epassi.se
Det första mötet är viktigt, för att man ska få ett förtroende för den som ska utföra behandlingen som kaa ss n vara intim. Och jag tyckte att personalen var mycket förtroendegivande. Med det sagt, mycket bra.

Réponse de Epassi.se
Jätte bra att göra på mina fotterna och skönt