Jag är en e-passi leverantör. Fick vi som betraktar ett hotbrev idag. Frågeformulär med diverse frågor bla omsättningen. Vad har e-passi med det att göra? Jag har kritiserat de förut när de k... Voir plus
Inget av det jag kan tänka mig göra finns registrerat hos epassi. Jag gillar fiske men det finns inga fiskekort att köpa via epassi. Om man har en verksamhet som pågår och som är registrerat enligt... Voir plus
Jag tycker att det är väldigt bra att Kalmar kommun erbjuder både friskvårdsbidrag och förmånscykel. Det visar att arbetsgivaren bryr sig om personalens hälsa och välmående. Förmånscykeln är för mig e... Voir plus
Brutalt värdelösa! Att man inte kan efterregistrera ett kvitto från ett företag som är ansluten är helt otroligt och att när så många som klagar på det inte skapar en reaktion hos er att ni kan... Voir plus
Vi gör det enkelt för arbetsgivare att investera i sina medarbetares välmående. Anställda kan smidigt använda sitt friskvårdsbidrag, cykelförmån och lunchförmån direkt med mobilen och utan att ligga ute med egna pengar. Med nära 17 miljoner användare globalt, över 30 000 arbetsgivare och fler än 80 000 tjänsteleverantörer, får användarna en flexibilitet att välja vad som passar deras behov. Epassi - ett självklart val för att främja hälsa och välbefinnande i vardagen.

Snuvad på friskvårdsbidrag
Eftersom jag som företagare får betala en rejäl avgift samt vänta på pengar upp till 2 månader så kommer jag aldrig gå med!!! Alla de kollegor i branschen som jag känner till har en särskild prislista för epassi kunder för att hämta in avgiften. Snacka om att bli blåst på friskvårdsbidraget.

Réponse : Epassi.se
Helt orimligt att man måste köpa via…
Helt orimligt att man måste köpa via e-Pissi hemsidan. Hur ska man kunna veta att det inte går att bifoga kvitton om du råkat privat köpa av någon som är ansluten till E-passi. Alltså att friskvårdspengen går inte att få tillbaka om du råkat köpa direkt av en leverantör som är ansluten, du måste köpa via e-Pissi.

Réponse : Epassi.se
Connected merchants charge more on epassi
Connected merchants charge more if you pay through epassi. And there is no way to use epassi as a card to pay on the merchant's website directly.
There should be a transparancy in terms of charges. It seems epassi is getting a cut out of my health budget.
Very restrictive.

Réponse : Epassi.se
Ännu ett statligt bidrag som utnyttjas av investmentbolagen
Eftersom min arbetsgivare inte har aktverat möjlighet att få ersättning via kvitto eller faktura kan jag inte göra följande för mitt friskvårdsbidrag.
* Köpa fiskekort via ifiske .
* Hyra lokal för idrott t.ex. innebandy badminton hos kommunen.
Att arbetsgivaren valt ePassi gör att jag inte kan utnyttja mitt friskvårdsbidrag som tidigare.

Réponse : Epassi.se
Nekad ersättning på grund av att en leverantör är ansluten till er och att jag inte har använt er app
Jag anser att det är mycket dåligt att jag som kund nekas ersättning enbart på grund av att en leverantör är ansluten till er och att jag inte har använt er app. Appen borde vara ett hjälpmedel för mig som kund, inte ett krav som i efterhand leder till avslag. Ni borde åtminstone kunna ge en varning till nya kunder, till exempel genom att godkänna ett kvitto första gången men informera om att appen måste användas framöver.

Réponse : Epassi.se
ÅÄÖ? Då har man inga förmåner
Tillåter inte att man har ÅÄÖ i sitt namn. Går inte heller att byta till ett A eller O då ditt namn är låst till Bankid.
Resultat: Friskvårdspengar brinner inne.

Réponse : Epassi.se
I spoke to Skatteverket and legally…
I spoke to Skatteverket and legally Epassi doesn't have the right to turn down wellness receipts just because the provider is not connected to their platform.
Skatteverket said: If a company offers wellness contributions they need to offer it to all employees on the same terms. Excluding certain providers even though they offer the same services as other providers will result in employees not getting the same terms...
I personally feel like this is some sort of excuse just because they are not staffed enough to control receipts properly, so they avoid it? Questionable service. I will ask my employer to choose another option than Epassi.
Lunch benefit works fine but there are other options for lunch benefit as well, Edenred for example has much better reviews..

Réponse : Epassi.se
Cant say anything other terrible
Cant say anything other terrible.
Can't use my friskvård to what i want. now i must use an expensive plattform. to buy something that wont help me and no one can add Skistar. Golf clubs wtf.

Réponse : Epassi.se
Epassi vill inte betala tillbaka mitt…
Epassi vill inte betala tillbaka mitt utlägg som jag har lagt på årskort i Stockholms Stads sim och träningshallar enligt kvitton.
Ställ bara frågan varför Stockholms stads fina sim och träningshallar inte finns bland Epassis sortiment? Svaret är inte svårt ta reda på. Ring staden och fråga. Vi anställda som behöver gå till ett ställe nära arbetsplats och/el bostad utesluts av Epassi. Epassis förhandlade istället sim och träningshallar är privata, få och ofta ligger på lång avstånd.
Är det inte tydligt sortiment i princip inte har med friskvård att göra? Kolla igenom så ser ni själva. Visserligen får vi anställda skicka kvitton om vi väljer annat, men Epassi stänger sin återbetalnings kassa i mitten av november och vägrar betalar utlägget, däremot rabatterar sin sortiment fram till sista dagen på året. Många anställda blir då tvungna att välja Epassis sortiment som är antingen opraktiska eller inte har med friskvård att göra.
Det finns rapporter om att Epassi har fuskat och skickat fusk nota till Regionen. Det kan ni googla på. De på Regionen som förhandlar sådana företag som Epassi är skyldiga att stoppa Epassi.
/MRz (En lågbetald 65årig anställd inom Psykiatrin)

Poor communication with suppliers
We are suppliers and we have always enjoyed using Epassi as it was super easy for clients to use.
However, the recent issue has caused a major loss for our business and clients. Our account was suddenly deactivated because we did not provide supporting documents. Epassi sent us only one email asking for documentation, which unfortunately got lost in our spam folder. This is due to the high volume of emails we receive from Epassi—every time a payment is made, plus additional promotions. This is a serious issue, and we received no additional warnings or notifications on the website. When our account was deactivated, it also took us a while to find out what happened, as they sent us no email or contacted us.
This incident occurred during December, a very important month for both clients and suppliers. We are losing money, and our clients are losing money as they are currently unable to pay for our services. Furthermore, if our account is not activated before the new year, Epassi will get all the money.
We are very disappointed.

Réponse : Epassi.se
Min ridskola är nu ansluten till Epassi…
Min ridskola är nu ansluten till Epassi och då funkar det jättebra.
Innan dess däremot var det extremt besvärligt, jag fick aldrig igenom mina kvitton till er och jag kunde helt enkelt inte nyttja mitt friskvårdsbidrag.

Jättedålig tjänst
Jättedålig tjänst. Man blir i princip tvungen att använda leverantörer som är knutna till dem.
Man är tvungen att lämna in kvitton senast 15 november för det aktuella året, dvs 1,5 månad kvar innestående år som inte går att uttnyttja om man inte väljer någon som är ansluten till dem.
Sedan tar de ca 2 månader innan man får tillbaka pengarna från dem.

Réponse : Epassi.se
Vill kunna använda mitt friskvårdsbidrag på Enfro igen!!
Väldigt bra tidigare då jag kunde använda mitt friskvårdsbidrag på Enfro Sunclub. Eftersom jag har psoriasis hjälper det min hud under den mörkare tiden på året,, skall även tilläggas att jag jobbar heltid natt så solen lyser med sin frånvaro 🌞

Réponse : Epassi.se
Tråkigt när ni plockar bort ställen som…
Tråkigt när ni plockar bort ställen som erbjuder skön massage men som nio bedömer som skönhetssalong, vilket är fel.

Undvik
Bedrövlig! Jag har alltid använt mig autogiro och sen lämnat in kvitto till min arbetsgivare. Nu meddelar Epassi att jag går miste om hela mitt friskvårdsbidrag på grund av att jag betalar med autogiro! UNDVIK EPASSI!!!!

Réponse : Epassi.se
Hittar på egna regler för att krångla…
Hittar på egna regler för att krångla till det
Uppdatering efter svar17/11
Om man väljer en aktör som inte är knuten till er gör ni det extremt svårt att få ersättning. När man lämnar in kvitton menar ni att dessa inte är tillräckliga. Helt övertygad om att detta handlar om att det ska bli för krångligt så jag väljer en aktör som är anslutna till er så ni får in era "överprisade" avgifter.

Never want to pay back
They never want to pay anything that is not included on their list of suppliers, they ask you for multiple documentations and many excuses.
Super bad supplier.

Réponse : Epassi.se
En savoir plus sur les différents types d'avis.