Jos haluatte ongelmia kaikessa valitse tämä autokoulu. Kokeet joita voit harjotella appissa vaihtaa vastauksia ja eas ajotunnit eivät mene loppuun asti vaikka räpläät applikaatioo 1,5h. Asijakas palve... Voir plus
Lisez les avis des autres
Valitettavasti täällä kirjoitetut arvostelut pitävät paikkaansa ja emme älynneet lukea arvosteluja etukäteen koska muutama tuttu oli onnistuneesti korttinsa täällä ajaneet. Olemme yrittäneet useamman... Voir plus
Sovellus on puolivillaisesti tehty ja tökkii. Opetus nihkeää, tylyä, syyllistävää, eikä lainkaan vasta-alkajalle sopivaa. Opin enemmän kyselemällä muilta facebook-ryhmissä, kuin autokoulussa. Kaksi tä... Voir plus
Moottoripyöräkurssi meni aivan nappiin Turussa, teoriakokeeseen helppo harjoitella sovelluksella. Ajotunnit, käsittelykoe sekä inssi kaikki samalla viikolla! Miska Aaltonen huikea opettaja!
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Comment cette entreprise utilise Trustpilot
Découvrez comment les avis de l’entreprise sont collectés, notés et modérés.
Moottoripyöräkurssi meni aivan nappiin…
Autokoulu
Perusteellista ja hyvää autokouluopetusta ja hyvmateriaaleja opittavana.
Home-ongelma
Home-ongelma, ketään ei saa kiinni aspasta, tyly ajo opettaja. Kiertäkää kaukaa
Todella epämiellyttävä
Todella epämiellyttävä, vaihdoin lopulta autokoulua.
Huijattu olo, huono kokemus
Ostimme tyttärelle omalla ajo-opetusluvalla pienimmän paketin, ja ajattelimme, että voimme harjoitella itsenäisesti omaan tahtiin, kun emme edes tarvitse opettajan tunteja.
Mitään ennakkovaroitusta tai ilmoitusta ei tullut meille, että ajopaketti vanheni 18kk kuluttua. Missään ei ollut näkyvissä selkeästi voimassaoloa.
Jouduimme ostamaan uudestaan paketin, eli tuplalaskutus meille.
Henkilö ilmoitti vain, että olemme vahvistaneet sopimusehdot, jossa tämä tieto on ollut jossain näkyvissä.
Varmasti MONELLE käynyt näin ja kaiken lisäksi ovat nyt 2025 päättäneet lyhentää pakettien voimassaoloa 12 kk, joka lisää varmasti tuplalaskutusta ja tuloja yritykselle!!
Jäi erittäin pettynyt ja huijattu olo, enkä voi suositella kenellekkään tätä yritystä.
Henkilö myös väitti, että kaikilla muillakin on suoritusaika 12kk, mutta selvitin, että Antin autokoulussa on 36 kk. Olisi pitänyt valita se.
suosittelen kiertämään kaukaa
suosittelen kiertämään kaukaa
asiakaspalvelussa sanottiin että riskientunnistamiskurssin suoritukseen menisi maksimissaan viikko. nyt n. 5 viikkoa myöhemmin ei onnistu mitenkään ajanvaraus viimeiselle ajotunnille ja opettajat eivät vastaa puheluihin tai viesteihin.
asikaspalvelusta ei mitään apua, snovat vaan voi voi
Muuten tosi kiva
Muuten tosi kiva, mutta hinnat eivät vastaa verkkosivujen hintoja ja kun kyseenalaistat asiaa niin ei vastata sähköpostiin.
Olemme erittäin pettyneitä tähän…
Olemme erittäin pettyneitä tähän firmaan. Tyttäreni on saanut tasan kaksi ajotuntia 5kk ajalle ja aina sanotaan että on joko loma nyt päällä tai ei ole tunteja antaa. Teoriakoe on suoritettu mutta siitäkään huolimatta ei tunteja tipu. Valitettavasti maksettiin koko homma heti alkuun jotrn rahoja ei varmasti saada enään takaisin..
Kierrä Epic-autokoulu kaukaa
Molemmat ajo-opettajani keksivät ajamisestani ensimmäisestä tunnista aina viimeiseen saakka pelkkää kritisoitavaa, eivätkä siltikään viitsineet kertoa kaikkea. Itselleni esimerkiksi "kiihdytyskaista" oli ajokokeeseen saakka vieras termi. Koin ajotunnit niin rankoiksi ja pelottaviksi kokemuksiksi, että jouduin pitämään pidemmän tauon ajamisesta, ja kun taas palasin rattiin, otin tunteja eri ajokoululta, ja itsevarmuuteni kohosi reippaasti.
CAP:in opettaja kehui ajamistani rauhalliseksi ja jo hyvin sujuvaksi, ja totesi, että muutama ajotunti riittää ennen koetta. Kun sitten vielä ennen koetta jouduin käymään Epicin opettajan kanssa lämmittelytunnin, valui ajamisitsetuntoni jälleen aivan pohjalle - opettajan mielestä ajamiseni näytti siltä, kuin en olisi välissä ajanut lainkaan. Asiat, jotka mukavan CAP:in opettajan mielestä olivat riittävällä osaamistasolla, olivat Epicin opettajan mielestä niin puuttellisia, että hän koki tarpeelliseksi korottaa minulle reippaasti ääntään ja tarttua käteeni aina virheen sattuessa. Ajokokeen hylkäysperusteeksi merkittiinkin sitten yllättäen "itsevarmuuden puute" - ei ole helppoa lähteä ajamaan koetta, kun kädet ja jalat vapisevat lämmittelytunnin jäljiltä.
Kokemuksesta (tyttäreni mopokortti) en…
Kokemuksesta (tyttäreni mopokortti) en suosittele! Jos et usko ja kuitenkin otat niin varaudu hoitamaan ihan kaikki itse ja kuuntelemaan vinoilua.
Oikeasti luulen että joku HR tason ongelma firmassa. Ns. asiakaskokemus on sarja epäjatkuvuuksia - ja tosiaan pahimmillaan v....lua.
Vältä!!!!
Laitoin peruuttamis viestin silloin kun 14 päivästä oli mennyt 8. No tietenkin he vaastaavat 15 päivä kun ei voi enään perus . Tiedän että he tekevät näin tahallaan. Teen mitä vaa että saan rahat takas!
Kun tein simulaattorissa pimeä ajoa…
Kun tein simulaattorissa pimeä ajoa niin kello oli noin 17-18 ja aurinko häikäisi koko näyttöäni jouduin istumaan nokka kiinni näytössä koska en nähnyt mitään. Tein tuosta valituksen mutta asiaa ei ole muutettu puolen vuoden jälkeen mitenkään! Sen lisäksi en koe olevani mitenkään erityisen lyhyt ( olen 163cm ) mutta siltikään en saanut säädettyä simulaattorin istuinta sekä rattia itselleni sopivaksi. kun valitin asiasta minulle vastattiin vain että laita tyyny pepun alle. Ajotunnit kestivät useasti noin 15-20 min vähemmän mitä olisi pitänyt. Olin käynyt ennen inssiä kerran moottoritiellä ja minut lähetettiin inssiin ( Tämä jo kertoo jotain opetuksesta ja autokoulusta ). Lisä ajotunteja minulle suositeltiin jo ennen ensimmäistä ajotuntia puhelimessa. Minun piti päättää ennen ensimmäistä ajotuntia haluanko ottaa lisää ajotunteja tai sitten vasta ensimmäisen inssin jälkeen olisin saanut ottaa lisä ajotunteja. Minusta Epic on vain rahastus firma EN SUOSITTELE KENELLEKKÄÄN!
kuorma-autokurssi...
Ilmoittauduin kuorma-autokurssille kyseisen yrityksen kautta, mutta vahvistusviesti meni roskapostiin, enkä siksi huomannut sitä ajoissa. Koska viesti ei tullut perille normaalisti, luulin ilmoittautumisen epäonnistuneen ja ilmoittauduin toiseen autokouluun. Heti kun sain epiciltä laskun, laitoin heille sähköpostia ja kerroin, että haluan perua kurssin.
Yritys ei kuitenkaan suostunut perumaan kurssia, koska ilmoittautumisesta oli ehtinyt kulua yli 14 päivää, eli kuluttajansuojalain peruutusoikeus oli heidän mukaansa jo umpeutunut. Tämä siitä huolimatta, että en ollut saanut vahvistusta kurssista ajoissa ja olin siinä uskossa, ettei ilmoittautuminen ollut voimassa.
Olen opiskelija, eikä minulla ole varaa maksaa kuorma-autokoulua kahteen kertaan. Olen todella pettynyt yrityksen joustamattomuuteen tässä tilanteessa, jossa kyse oli aidosta väärinkäsityksestä ja viestintäongelmasta. En voi suositella tätä autokoulua asiakaslähtöisen toiminnan tai ymmärryksen osalta.
Probably the worst driving school ever…
Probably the worst driving school ever in Raisio the teacher was always on her phone on driving lessons only comments when you make a mistake and there was this one time where she was late for almost 45 minutes in the morning lesson and only gave a message that "sorry im gonna be late" when the lesson was supposed to start 10 minutes ago when i coulve stayed at home and wait it was freezing cold outside and didnt even apologised for my beyond this is extremely unprofessional and i asked to change my instructor twice and they refused and wanted me to ask my personal instructor first before changing so i was stuck with her the whole 10 hrs of lesson... Also the instructor never replies if you send them a message she never answers and always leave you on seen, you will get only a reply after 2 days i sent a screenshots of proof to the school managers and never got a reply at this point im not even surprised because they probably got her back instead of me (customer).. All in all experience was horrible i dont recommend.
Ylihinnoitettu ja huono laatuinen
Ylihinnoitettu ja huono laatuinen.
Ajotuntien hinta on aivan älytön, ja sitten todellisuudessa se ei ole mikään tunti vaan puolitunti. Kun yrittää puhua tästä asiasta niin ne alkaa keksimän vaikka mitä tekosyitä. Huonon laatuinen opetus, usein törkeät "opettajat". En suosittele.
Älkää erehtykö asiakkaaksi Epic autokouluun
Epic autokoulu kannattaa kiertää kaukaa. Tyttäreni aloitti epicissä, mutta lopulta autokoulu keskeytettiin kun uutta ajotuntia ei tullut yli kuuteen viikkoon. Eivät myöskään vastanneet tyttäreni tiedusteluihin millään tapaa. Lopulta soitin toimistoon itse ja reklamoin asiasta -- ilmoitin myös, että jatkaisin itse tyttäreni ajo-opetusta, eikä Epicin "palveluille" olisi jatkossa tarvetta. Näkemykseni mukaan Epic oli itse rikkonut tyttäreni kanssa tekemäänsä sopimusta (ajo-opetuksen tarjoamin kohtuullisessa ajassa), mutta kuten muista arvosteluista täällä voi lukea, reklamaatioista ei ollut hyötyä. 2 vkon kuluttua siitä kun olin ilmoittanut että haluamme jo tekemämme suoritukset palautetuiksi (niiltä osin kun ne koskivat antamatta jääneitä ajotunteja) sain epämääräisen viestin watchapissä, jossa tarjottiin ajotuntia. Selvisi sitten myöhemmin, että tämä oli yrityksen tapa kuitata reklamaationi, ja nyt heillä oli "oikeutus" laskuttaa sopimuksen perumisesta tuo 99e, sama kuin muilla. Selvisi myös, että simulaattoriajonnit maksaisivat 95e per (tästä ei ole hinnoittelussa mitään mainintaa). Ja muutenkin yritys laskuttaa kaikista suoritteista maksimi hinnan jos sopimus "peruutetaan" -- eli turha kuvitella että päädytte maksamaan pakettihinnassa sovitun mukaisesti.
Jos joillain teistä on ehdoton pakko aloittaa ajo-opetus Epicissä, suosittelen lukemaan sopimukset (erityisesti pienellää painetut ja sivujen alareunaan piilotetut lisäykset) erittäin huolella. Ja koittakaa saada kirjallisena jonkinlainen suunnitelma ajotuntien säännöllisyydestä, ja sisällöstä (sisältö aihe olisi oma tarinansa...).
Itse käyn edelleen keskusteluja kuluttajaneuvonnan kanssa, että voidaanko yrityksen harhaanjohtavalle markkinoinnille ja kätketyille kuluille tehdä jotain. Mutta oletan olevan kivinen tie yrittää kynsiä euroakaan takaisin tältä firmalta.
Epic kannattaa kiertää kaukaa
Tästä koulusta ei ole mitään hyvää sanottavaa.
Ainoa minkä osaavat on laskutus.
Oppilas on täysin yksin opintojensa kanssa teoria ja simulaattoriin asti.
Jos jo on erehtynyt tämän koulun valitsemaan, niin ajotunnit kannattaa varata kerralla, muuten ne on 1-2 viikon välein.
Tytär kävi koulua ekaan inssiin asti ja sen jälkeen halusi minun joitavan opeyuksen loppuun.
Epiciltä jäi kaikki perusaaiatkin opettamatta. Pysäköinnistä aina isoille teille liittymisiin. No, 3 viikossa kortti tytölle hoidettu ja on nyt tyytyväinen autoilija.
Myös siirtyminen "kotiopetukseen" oli oma show, todella asiatonta käytöstä opettajalta. Reklamaatioiihin koulun johto suhtautuu olankohautuksella.
Harmi kuin 0 tätwä ei voi antaa
Huonoa opetusta ja lyhyet oppitunnit
Huonoa opetusta ja lyhyet oppitunnit. Paketti maksoi 1600€ ja rahat menivät suoraan sanottuna hukkaan. Usein meni 5-10 min 45-50 minuutin oppitunnista kaikenlaiseen säätämiseen ennen kuin edes päästiin kunnolla ajamaan. Opettajani vaihtui aina välillä, noin 4-5 kertaa oli eri opettaja kuin oma opettajani. Opettaja harvoin kehui ja vaikutti muutenkin välinpitämättömältä.
Lähdin alunperin opettelemaan manuaalilla, sillä halusin suorittaa manuaalikortin, mutta ensimmäisen tunnin lopussa opettajani sanoi, että suosittelee minulle automaattia. Minut painostettiin kolmannen oppitunnin jälkeen vaihtamaan automaattiautoon, jota varten otin lopuksi vielä 4 lisätuntiakin, mutta en siltikään päässyt ajokokeesta läpi ja nyt ei ole rahaa eikä ajokorttiakaan. En todellakaan suosittele!
En todellakaan voi suositella
En todellakaan voi suositella. Ensinnäkin autokoululla ei ole vapaita ajoaikoja kun kuukauden välein… Kortin saamisessa meni yli puoli vuotta juuri tästä syystä sillä en saa maksamiani tunteja. Ovat raha ahneita, ottavat asiakkaita vaikka heillä ei opettajia tarpeeksi. Opettajani oli hyvin rasistinen joka heitti rasistista kommenttia ajon aikana, ei opettanut sitten yhtään mitään vaan antoi ajaa ajotunneilla itse miten sattuu ilman mitään opetusta. Yritti kokoajan myydä lisätunteja älyttömän hinnoin vaikka ei edes hyödyntänyt jo maksettuja tunteja. Kävi vaihtamassa autoa kesken ajotunnin (tuhlasi 50 minuutin ajotunnistani 10 minuuttia siihen että hän vaihtaa auton ja saa enemmän aikaa hengailuun ennen seuraavaa asiakasta…) sitten ensimmäisen inssin jälkeen kun ei mennytkään läpi (yllätys kun ei ole mitään opettanutkaan…) niin haukkui pystyyn ja kertoi kuinka hän tämän tiesi kokoajan… suoraan sanottuna aivan kuraa koko firma, kiertäkää kaukaa
Ahne yritys ja älytön asiakaspalvelu.
Veloittavat rahat kun hengität. Varasin ajon simulaattorille väärin paikkaan, veloittivat 50€ yhteensä 100€ kahdesta ”peruuttamista oppitunnista”. Vaikka soitolla olin perunut molemmat tunnit, mutta myöhemmin tuli lasku. Sen päälle oppitunti oli jo maksettu. Älytön yritys.
Simulaattoritunneilla tilalla ei ole opettajaa paikalla, ei ole henkilöä joka opastaa sinua, vaikka olet maksanut älyttömän määrän, olet keskustelemassa robotin eli tietokoneen kanssa. Kun otan yhteyttä opettajalle, ei vastaa vaikka kaksi päivää. Pätemättömät asiakaspalvelu ja opettajat.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur le parcours des avis sur Trustpilot.