Beställt flertal grejer både till häst och ryttare och har alltid varit nöjd. Personalen är trevlig, har haft kontakt både via mail och telefon vid olika tillfällen för att fråga om produkten jag sö... Voir plus

Väldigt snabb leverans och ett riktigt fint kandar till överkomlig peng. Har man en häst med lite större huvud är det inte stora marginaler på full men å andra sidan vill man inte ha långa stroppar...... Voir plus

Att besöka och handla hos Equeen är alltid en mycket trevlig upplevelse. Alltid ett glatt mottagande och en hjälpsam och kunnig personal. Behöver jag ibland använda webb sidan är den lätt att hitta... Voir plus

Snabb återkoppling. Blev nervös att jag inte skulle få min beställning innan jul då ni skrev att det var 8 veckors leveranstid, men efter jag haft kontakt med er så tog det bara några dagar så fick ja... Voir plus

1. Magasin d'équitation
  2. Centre de randonnée équestre
  3. Magasin
  4. Magasin de matériel d'équitation

Hos Equeen hittar du de ledande varumärkena inom ridsport, med nyheter varje vecka! Vi erbjuder ett stort sortiment med snabba leveranser, personlig service och enkla betalningar. Välkommen!

4,4

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Svårt/ tar lång tid att få kontakt

Svårt/ tar lång tid att få kontakt.
Skickar info som ibland är försenad o skapar oro hos kunden.

Bättre mail koll - så ingen behöver vänta, då ni inte har ett telenr längre!!

11 février 2026

Toppen!

Toppen! Bra kommunikation då beställd vara inte fanns tillgänglig. Generös ersättningsvara.

23 janvier 2026

Tog två dygn innan de svarade på mail…

Tog två dygn innan de svarade på mail ang reklamation och det gick inte att ringa.

2 octobre 2025

Hej Lisa =)

Jag ber om ursäkt över att vi inte kunde svara dig samma dag som du mailade. Vi svarar på alla mail i tur och ordning och svarade dig så fort vi kunde ge dig ett svar på din reklamation. Det tar lite längre tid när vi även har flertalet mail från samma kund om samma fråga.

Snabb leverans

Snabb leverans, inget och klaga på

26 août 2025

Tack för ditt omdöme =)

Med vänlig hälsning, Sara

Varor som ni inte har hemma bör det stå…

Varor som ni inte har hemma bör det stå info om innan man beställer.

3 juillet 2025

Hej Mia =)

Det gör det. Under knappen "lägg i varukorg" finns det tre olika lagersaldon: i lager, slut i lager eller på väg in i lager. Den informationen står även i kassan och i varukorgen. Slutför man köpet om varan har lagersaldo "på väg in i lager" står det även på orderbekräftelsen att varan är restnoterad.

Egendesign schabrak

Perfekt och snyggt

9 juillet 2025

Réponse de Equeen

Jättesnygg design på schabrak! =) Tack för ditt omdöme. Med vänlig hälsning, Sara

Snabb leverans

Snabb leverans av varor som överensstämde med beskrivningen.

5 juillet 2025

Toppen! Precis som det ska vara =) Med vänlig hälsning, Sara