Beställt flertal grejer både till häst och ryttare och har alltid varit nöjd. Personalen är trevlig, har haft kontakt både via mail och telefon vid olika tillfällen för att fråga om produkten jag sö... Voir plus

Väldigt snabb leverans och ett riktigt fint kandar till överkomlig peng. Har man en häst med lite större huvud är det inte stora marginaler på full men å andra sidan vill man inte ha långa stroppar...... Voir plus

Att besöka och handla hos Equeen är alltid en mycket trevlig upplevelse. Alltid ett glatt mottagande och en hjälpsam och kunnig personal. Behöver jag ibland använda webb sidan är den lätt att hitta... Voir plus

Snabb återkoppling. Blev nervös att jag inte skulle få min beställning innan jul då ni skrev att det var 8 veckors leveranstid, men efter jag haft kontakt med er så tog det bara några dagar så fick ja... Voir plus

1. Magasin d'équitation
  2. Centre de randonnée équestre
  3. Magasin
  4. Magasin de matériel d'équitation

Hos Equeen hittar du de ledande varumärkena inom ridsport, med nyheter varje vecka! Vi erbjuder ett stort sortiment med snabba leveranser, personlig service och enkla betalningar. Välkommen!

4,4

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Aldrig mer

Företaget hörde inte av sig och berättade att två grejer var restade. Jag fick höra av mig flera gånger och fråga. Sen sa dom att grejerna skulle skickas i slutet på en vecka, men skickades inte förens veckan efter. Samt att jag under tiden som jag väntade på varorna fick mail där jag skulle betygsätta varorna (som jag då inte hade fått). Nej, kommer inte handla från Equeen igen.

28 décembre 2024

Hej Natasha =)

Du hade beställt två stycken varor som inte hade lagerstatus "i lager" när du la din order. Det står när du klickar i varorna i lager, i kassan och på din orderbekräftelse. Detta meddelade vi även i mail. Vi meddelade även att vi inte hanterar mailen från Trustpilot, utan de skickas ut automatiskt när vi hanterar en order och din order hade vi pausat då du beställt varor som var restnoterade.
Angående den sena leveransen så ber jag om ursäkt över det, även där meddelade jag varför vi inte kunde skicka iväg din order. Det var för vi fått fel information från vår leverantör. Vi skrev såhär till dig;

Hej igen =)

Jag ber om ursäkt över att vi inte skickat din order ännu, vi fick svar från mountain horse att de har inte kunnat skicka ut ordrar pga inventering som de inte meddelat oss om. Se deras svar nedan:

Hej Sara

Lagret hade inventering den 2’a och 3’e januari, vi stötte på problem där som har tagit flera dagar att rätta till tyvärr och har inte kunnat skicka ut några order.
Allt är nu äntligen löst, din order kommer att skickas på måndag.

Vi ber om ursäkt för förseningen och önskar en trevlig helg!.

Jag har inte fått våra skydd ännu

Jag har inte fått våra skydd ännu
Kan inte ge nån feedback

29 décembre 2024

Hej Susanne =)

Du har inte mottagit din leverans ännu då du har beställt en restnoterad vara. Vi förväntas att få leverans av skydden nu i veckan och kan då skicka din order till dig.

God fortsättning! Med vänlig hälsning, Sara

Snabb leverans

Snabb leverans

24 novembre 2024

Réponse de Equeen

Tjoho, precis som det ska vara! =) Tack Nathalie för ditt omdöme.
Med vänlig hälsning, Sara

Leverans av Davos stövlar dagen efter…

Leverans av Davos stövlar dagen efter beställning 👌👌👌

25 septembre 2024

Réponse de Equeen

Halloj! Men oj så härligt =) Det blir perfekt med ett par Davos nu när vintern kommer. Ha de gott! Med vänlig hälsning, Sara

Supersnabb leverans

En timme efter min beställning var paketet på väg och jag hade det nästa dag. Helt suveränt!

28 août 2024

Réponse de Equeen

Hej Mia =) Ja minsann, här är vi snabba i packrummet =) Tack för ditt omdöme! Med vänlig hälsning, Sara

Hej Molly,

Vad bra, precis som det ska vara! Tusen tack för ditt omdöme =) Med vänlig hälsning, Sara

Snabb service och lätt att få/ha…

Snabb service och lätt att få/ha kontakt.
Och en superfin hjälm!

27 février 2024

Réponse de Equeen

Tack Caroline för ditt köp, hjälmen blev verkligen supersnygg! =) Med vänlig hälsning, Sara

Réponse de Equeen

Hej Jonas =) Det är för att du har beställt två varor som är restnoterade. Det stod när du la varorna i varukorgen, i kassan och på din orderbekräftelse. Vi förväntas kunna skicka din order i början av nästa vecka. Allt gott! =) Med vänlig hälsning, Sara