Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Hierbij onze waardering voor mw. Annemiek van Gameren die ons goed advies en begeleiding heeft gegeven m.b.t. (levens-)testamenten. Onze vele vragen (tijdens de lezing in gebouw Zinder - Tiel) en nade... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een zeer heldere en duidelijke lezing. Helder omdat er simpele voorbeelden werden gehanteerd. Wij gaan uw organisatie zelfs aanbevelen bij vrienden waarvan we weten dat die al jaren roepen. "J... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

De presentatie werd duidelijk/ rustig en plezierig aan de hand van voorbeelden gegeven. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Je kon op een formulier aangeven of je na de presentatie nog een... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Het is zeer belangrijk om je testament goed te regelen. Ook het levenstestament, daar was ik me niet bewust van en kan veel zorg voorkomen. Het testament zelf had ook nog wel een paar verrassingen... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Service de finances alternatives

Écrit par l'entreprise

Bij Erfrechtplan geloven wij dat iedereen een goed testament verdient. Een testament dat u begrijpt en waar u en uw familie op kunnen vertrouwen. Wij geven hulp en voorlichting bij het regelen van een goed testament. Daarom geven wij uitleg bij u in de regio en komen we bij u thuis voor persoonlijk advies. Onze gratis bijeenkomsten organiseren we door heel Nederland. U vindt altijd een locatie bij u in de buurt. Een online lezing kijkt u gewoon vanuit huis. Vervolgens regelt u in 3 stappen een goed testament: 1. Gratis adviesgesprek bij u thuis 2. Heldere uitleg over uw mogelijkheden 3. U ondertekent bij de notaris

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

N'a pas répondu aux avis négatifs

4,6

Tous les avis

54 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Tevredenheid en duidelijkheid

Onlangs hebben we een testament ondertekend bij notariskantoor West Betuwe, voorgaand een gesprek te hebben gehad met Jeroen van Hulzen van Erfrechtplan.
Jeroen heeft ons met begrijpelijke uitleg te woord gestaan. Het was n fijn gesprek en zal hem zeker aanbevelen, als er nog vragen waren, was Jeroen ze ten alle tijden bereid om te beantwoorden

6 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Alles is heel duidelijk uitgelegd,de…

Alles is heel duidelijk uitgelegd,de tijd werd ervoor genomen voor vragen die wij hadden,aardige mevr en serieus bezig met haar beroep.
Wij waren zeer tevreden met alles hoe het verlopen is.

5 septembre 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Interessante presentatie over de details van het (levens)testament.

De presentatie omvatte alle aspecten waar ik interesse in had. De presentator had humor, ze hield de aandacht vast door wat uitdagende stellingen, en betrok de aanwezigen actief bij de presentatie.
Ik heb het gevoel dat het onderwerp 'testamenten' en 'levenstestamenten' uitgebreid behandeld is. Het werd niet saai, en het werd niet zo gedetailleerd dat de zaal afhaakte.
Nuttig besteedde avond.

27 août 2026

Onze ervaring uitleg Imar Meijer

Onze ervaring bezoek Imar Meijer
Imar Meijer is een persoon , die ons heel goed heeft ondersteund bij onze keuzes .
Wij zijn op leeftijd en hij heeft er rekening mee gehouden dat we regelmatig nodig hadden om de uitleg nogmaals uitgelegd te krijgen . Ook mochten we hem bellen als we nog hulp nodig hadden . Imar is nog een keer extra gekomen op ons verzoek . Wij zijn dankbaar dat met zijn hulp we deze stap hebben kunnen maken .

11 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Een fijne manier van contact en een vertouwd gevoel, met duidelijke en begrijpelijke uitleg, dus uitstekende kennis van zaken !

Ze hebben uigebreid de tijd genomen om ons op de juiste wijze te informeren en hebben ons ook nog op bepaalde punten gewezen, waar wij zeker wat aan hebben gehad!
Ondanks dat ze aan ons eigenlijk geen producten konden leveren, omdat eigelijk het meeste in orde bleek te zijn, bleven ze hun best doen om ons op de juiste manier te adviseren! Waarvoor dus waardeing en dank van onze kant! Trouwens ook onze dank voor het fijne contact !

29 juillet 2026

Vakkundige uitleg

Super blij met het bezoek van Agnes Filius. Ze heeft mijn bestaande documenten vakkundig doorgenomen en in begrijpelijke taal uitgelegd. Tot de conclusie komen dat mijn documenten voor nu prima zijn. Mocht ik haar in de toekomst nodig hebben, zal ik zeker contact met haar opnemen.

29 juillet 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Persoonlijk advies bij je thuis

Na een duidelijke presentatie en persoonlijk advies zijn we overgegaan tot een overeenkomst. Alles is heel erg soepel en snel doorlopen. Afgelopen week zijn alle stukken ondertekend en vastgelegd

18 mai 2026
Noté 1 sur 5 étoiles

Drama Erfrechtplan

Voorlichting bijeenkomst geweest. Duidelijke uitleg. Afspraak gemaakt voor huisbezoek. Je wordt toch onder druk gezet. Absurd hoge kosten worden er gerekend. Correcties op de conceptakte gaan uitsluitend per mail. Meerdere keren de conceptakte goed moeten keuren. Na een paar maanden nog niets bij de notaris. Je moet zelf contackt met de notaris opnemen. Er gaat niemand mee naar de notaris. Is pure oplichterij.

21 avril 2026

Annemiek heeft ons overtuigd

Annemiek heeft ons overtuigd. Je krijgt bij haar geen standaard testament, maar een testament met uitgebreide mogelijkheden wat voor jou belangrijk is. De uitleg is verhelderend en in begrijpelijke taal . Bijzonder hoeveel tijd ze er in steekt om het testament voor jou passend te maken. We raden erfrechtplan bij iedereen aan.

7 juin 2026

contact met Annemiek van Gameren

Wij hebben het contact met Annemiek van Gameren als heel plezierig ervaren. het was een goede aanpak van haar om eerst bestaande testamenten door te nemen voordat het onderwerp levenstestament werd besproken. Voorlichting van haar kant en de verslaglegging daarna waren duidelijk.
Een pluspunt was ook de snelle afwikkeling van de levenstestamenten bij het notariaat in Son.

19 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Heldere uitleg over de de (on)…

Heldere uitleg over de de (on) mogelijkheden betreffende het gewone testament en het levenstestament. Geduld bij het (opnieuw) beantwoorden van vragen en een goed inlevingsvermogen van de adviseur. Ondertekening bij notaris was goed door hen geregeld.

11 juin 2026
Noté 5 sur 5 étoiles

Onze toekomst is goed geregeld

Goede uitnodigingen in diverse , kranten om een bij een komst van uw bespreking over het testament bij te wonen.
Omdat begrijpend lezen niet genoeg is voor ons, willen we graag uitleg van iemand, over het testament en levens testament, het was voor ons zeer nuttig.
En zeker het gesprek met Imar Meijer van Erfrechtplan heeft onze vragen goed uitgelegd en heeft met ons meegedacht, we zijn hem hier dankbaar voor,

14 juin 2026
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus