Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ejer tre par Errant sko, og er meget tilfreds med kvalitet, kundeoplevelsen og historien bag brandet. Jeg er ærgerlig over nogen laver dårlige anmeldelser, som måtte give et andet indtryk. Jeg s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Opfølgning på min tidligere anmeldelse. Efter at have taget fat i kundeservice og en god dialog frem og tilbage med Christian, så sender de et par nye sko. Bedste kundeservice jeg har oplevet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en henvendelse til Errant i forbindelse med et tidligere køb, og jeg må bare sige, at jeg er imponeret over serviceniveauet. Fra start til slut blev jeg mødt med en imødekommende, ærl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde købt et par sko 5 måneder tilbage. Havde desværre oplevet gnaven flere steder på foden flere gange. Efter 5 måneders ejerskab var der slidt hul i bunden af den ene sko ved normalt forb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.

Coordonnées de contact

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Nemt og lige til

Nem bestilling.
Der var lige noget med det ene snørebånd. Men det blev løst i en enkelt mail

1 avril 2025

Hej Rasmus,

Tak for de 5 stjerner og de fine ord :)

Som du skriver var der en løs tråd i det ene snørebånd, men vi fik selvfølgelig sendt dig et nyt.

Tak endnu engang og rigtig god aften til dig :)

Väldigt fin sko

Väldigt fin sko, smidigt köp och bra leverans!

26 mars 2025

Hej Peter,

Tak for de pæne ord :)

Jeg er ikke 100-meter-mester i Svensk, men jeg forstår dog at du skriver noget pænt ;)

Det sætter vi rigtig stor pris på.

Vi takker derfor mange gange og så ønsker jeg dig en rigtig god weekend.

Waow… Bare Waow ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Waow… Bare Waow ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Deres sko er nogle af de bedst jeg har haft i årevis. Det er virkeligt Value for money og bare en klasse sko. Jeg syntes de var så fede at jeg var nød til at købe to!🔥
Kan varmt anbefales og man burde helt klart gå ned og besøg deres butik på larsbjørnsstræde 8 KBH K. Det gjorde jeg og Christian som stod dernede var fantastisk. Nok den bedste service jeg har fået i en tøj/sko butik ever! Mega frisk fyr, som man virkeligt bare kan mærke han elsker det han laver. Han fik mig virkeligt til at jeg havde kommet der i mange år🙏
Så KÆMPE anbefaling herfra 🔥

20 mars 2025

Hej Alexander,

Jeg kan gengælde dit "Waow" med et endnu større et af slagsen!

Det var dog en enorm flot anmeldelse du har lavet. Det sætter jeg/vi rigtig stor pris på :)

Vi prøver selvfølgelig at give bedst mulig service og det glæder mig, at du har fået den oplevelse. Dertil er vi selvfølgelige glade for de rosende ord omkring vores produkt. Det er nu engang det vigtigste :)

Så du skal have mange mange gang tak og kunne jeg give dig en anmeldelse, så havde du fået 5 store stjerner herfra.

Du må have en rigtig god fredag, samt en god weekend.

Jeg håber at se dig i butikken igen en dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har aldrig prøve noget blødere

Jeg har aldrig prøve noget blødere. Sikke en behagelig sko. Det skal dog siges jeg først nu skal til at anvende dem. Men skoene virker til at være perfekte.

28 mars 2025

Hej Per,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de rigtig pæne ord :)

Det betyder meget for os.

Jeg håber at du også over tid vil forblive glad for skoene.

Endnu engang tak herfra og rigtig god aften til dig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

De sneakers jeg ønskede kunne

De sneakers jeg ønskede kunne, som jeg forstod det, egentlig ikke længere bestilles da de var et specielt batch med forudbestilling. Men Christian fra Errant fik min bestilling med. Skoene er nu leveret og jeg er meget tilfreds☺️
Tak for god service.

26 mars 2025

Hej Anders,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de fine ord :)

Det glæder mig at vi lykkedes med det hele.

Det lyder måske som en dum kliché, men vi arbejder nu engang for at skabe glade og tilfredse kunder :)

Så derfor er jeg glad når alt går godt (som det heldigvis ofte gør).

Engang engang tak til dig.

Rigtig god dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlige og særdeles smarte sneakers

Dejlige og særdeles smarte sneakers. Hvis nødvendig god dialog med ERRANT. Hurtig levering.

25 mars 2025

Hej Søren,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de meget flotte ord :)

Det betyder meget for os og vi sætter rigtig stor pris på det.

Du må have en dejlig og forhåbentligt solrig dag.

Above and beyond !

Servicen fra Errant er virkelig enestående – de leverer langt mere, end man normalt ville forvente. 😎

28 mars 2025

Hej Mark,

Tak for de meget pæne ord og selvfølgelig de 5 stjerner :)

Det betyder meget for os.

Jeg håber du får en rigtig dejlig dag.

The quality…

The quality of this shoes is absolutely amazing!

23 mars 2025

Hi,

Thank you for your kind review!

It means alot to us :)

Hope to see you back soon.

Have a great day :)

Regards

Flot

Gode såler!

21 mars 2025

Hej William,

Tak for de 5 stjerner og det glæder mig at du finder vores såler gode :)

Det er heldigvis noget vi ofte hører fra vores kunder.

Endnu engang tak og rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super fin og nem bestilling på…

Super fin og nem bestilling på hjemmesiden. Jeg valgte samme størrelse som jeg plejer at bruge og de passer.
Virker som lækker kvalitet.

19 mars 2025

Hej Martin,

Tak for de fine ord og ikke mindst de 5 stjerner :)

Vi sætter stor pris på det hele.

Du må have en rigtig god dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig levering og god service.

11 mars 2025

Hej Simon,

Tak for de fine ord samt de 5 stjerner :)

Det betyder meget for os og vi sætter enorm stor pris på det.

Du må have en rigtig god aften.

Fantastisk service

Meget stive i sålen, som gør at den flexer dårligt og dette, sammen med afslutningen af plasten i snuden gør at tæerne bliver klemt. Forsøgte at gå dem til, men uden held. Denne sko, passede bare ikke til mig. Christian fra ERRANT kontakter mig for at vi kan finde en løsning, men da han ikke har en anden model i min str. vælger han at give mig mine penge retur. DET er sku service på højt plan.... Tak for for hjælpen og meget mere end forventet.

30 août 2024

Opdateret svar.

Hej Michael,

Tak for din redigerede anmeldelse. Det er som sådan ikke en nødvendighed herfra, men vi takker da mange gange for det. Det betyder om end meget for os :)

Men som nævnt i telefonen, så betyder det nu engang mest for os, at vi har glade og tilfredse kunder. Det er det vi lever af og vi sover nu engang bedst om natten, såfremt vores kunder er glade og tilfredse.

Så det glæder mig at vi fandt en løsning på det hele :)

Du må have en rigtig god dag og så håber jeg at se dig retur en dag i fremtiden.

Endnu engang tak :)

---------

Hej Michael,

Jeg forsøger lige at gøre det så kort som muligt her og vil i stedet opfordre dig til at tage fat i os på kundeservice@errant.dk :)

Så ser vi gerne om vi kan hjælpe dig.

Jeg tror jeg kan finde dig i vores system, så hører jeg ikke fra dig, så tillader jeg mig lige at række ud til dig :)

Vi er jo altid interesse i at hjælpe efter bedste evne og med din feedback her, vil jeg gerne se om vi ikke kan gøre noget.

Vi tales forhåbentlig ved :)

Rigtig god aften til dig.

Hej Peter,

Tak for de 5 stjerner :)

Det sætter vi stor pris på.

Vi takker for dit køb og så ønsker jeg dig ellers bare en rigtig god dag.

Kunderservice i verdensklasse

Sko der passer i størrelsen. Hurtig, venlig og hjælpsom kundeservice. Kunne ikke være mere tilfreds med mine køb (3 par sko, og flere i vente)

6 mars 2025

Hej Rasmus,

Tak for de rigtig pæne ord :)

Vi forsøger altid at gøre vores bedste og det glæder os at du (og rigtig mange andre) har god feedback til os.

Det gør det, det hele værd for os.

Så stor tak til dig for de pæne ord, samt din støtte.

Du må have en rigtig god aften.

Noté 5 sur 5 étoiles

Dejlige sko i god kvalitet

Dejlige sko i god kvalitet. Leveringen kom næste dag, så maks. point til Errant på begge parametre.

6 mars 2025

Hej Thomas,

Du skal have mange tak for de 5 stjerner samt de pæne ord :)

Det betyder meget for os.

Det glæder mig at læse at alt er forløbet som det skulle og som det heldigvis normalvis også gør :)

Tak for støtten herfra.

Rigtig god dag til dig.

Noté 3 sur 5 étoiles

God service, desværre misfarver deres sko helt vildt

Generelt god service, jeg har fået min penge tilbage efter jeg brokkede mig over, at deres sko misfarver mine hvide sokker helt vildt selv efter 15 gange brug. Dog kan de ikke garantere, at deres sorte essential sneaker ikke bliver ved med at smitte af, selv hvis jeg fik et nyt par

10 mars 2025

Opdateret svar.

Hej Martin,

Jeg kan se at du har rettet din anmeldelse efter mit svar. Det skal du selvfølgelig være meget velkommen til :)

Jeg lader mit oprindelige svar stå nedenfor, for ikke at skrive et helt nyt svar.

Endnu engang god dag til dig :)

--------

Hej Martin,

Tak for din feedback om end jeg finder det en smule ærgerligt at vi får 3 stjerner fra dig :)

Du skrev til os i går (søndag kl. 20:55) og jeg besvarede din mail i dag (mandag kl. 08:08). Efter jeg blev bekendt med din udfordring lavede jeg (også i dag mandag kl. 09:47) en refusion til din konto.

Så alt i alt har vi håndteret sagen ganske hurtigt og jeg vil tillade mig at antage, at du langt de fleste steder ikke ville få samme service, så hurtigt :)

At din sko smitter af, er selvfølgelig beklageligt og selvom at jeg i en mail skriver til dig at jeg ikke kan være sikker på at et andet par ikke også vil smitte af, så er det jo ikke lig med at det sker ved alle sko. Langt fra kan jeg sige.

Det er på godt og ondt ganske naturligt at læder kan smitte af. Man taler om at "læderet bløder" eller at "the leather is bleeding". Det er altså en ting som kan forekomme, uanset om du køber et par Errant til 1.000kr., eller et par Gucci til 10.000kr.

Det gør det selvfølgelig ikke mindre "surt" for dig, men det er om ikke andet derfor at jeg har skrevet til dig at vi ikke kan give en 100% garanti på at en ny sko ikke også vil gøre det samme.

Generelt snakker vi måske at 1-2 par sko ud af 100 har dette problem og jeg kan sige at for de få anmeldelser her på Trustpilot der beretter om det, har jeg hundredevis af andre kunder, som ikke oplever det.

Du skriver blandt andet at: "Jeg kan også se her på trustpilot, at en del oplever problemer med at de smitter af".

Her vil jeg tillade mig at skrive at det eksakte antal er 5 anmeldelser ud af 555 (inkl. din). Jeg er ikke just så god til matematik, men at påstå at 5 ud af 555 anmeldelser er "en del", det tør jeg trods alt godt sige at det ikke helt er :)

Derfor tillader jeg mig at gøre obs. på at din kommentar om at: "Så hvis du går med hvide sokker, er det essential sneaker - black ikke skoen for dig", det ikke viser et retmæssigt billede :)

Som jeg afslutningsvis skrev i mailen og jeg nu kan skrive til dig igen.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God kvalitet og lækkert design.

God kvalitet og lækkert design.
God kundeservice ved køb

1 mars 2025

Hej Steen,

Tak for de 5 stjerner og selvfølgelig ikke mindst de pæne ord :)

Det sætter vi rigtig stor pris på.

Du må have en rigtig god dag.

Noté 3 sur 5 étoiles

Synes det er en mega fed sko

Synes det er en mega fed sko, men hvis indersiden af hælen var i læder ville det være topklasse, der går alt for hurtig hul i det nuværende matriale

25 février 2025

Hej Marcus,

Tak for din feedback og de trods alt pæne ord :)

Jeg kan jo se på de 3 stjerner, samt dine ord, at du har oplevet lidt problemer.

Det vil vi selvfølgelig gerne se om ikke vi kan hjælpe med :)

Kan jeg ikke bede dig skrive til os på kundeservice@errant.dk?

Så følger jeg op der og så kan vi lige se hvad vi evt. kan gøre :)

Jeg håber at høre fra dig.

Nemt og hurtigt

Nemt og hurtigt

17 février 2025

Hej Hanne,

Tak for de fine ord, samt de 5 stjerner :)

Det glæder mig at læse at alt er forløbet nemt og hurtigt.

Du må have en rigtig god mandag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode varer til gode priser og hurtig…

Gode varer til gode priser og hurtig levering. Helt i top!

12 février 2025

Hej Troels,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de pæne ord :)

Det betyder meget for os.

Du må have en rigtig god dag og uge :)

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus