Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ejer tre par Errant sko, og er meget tilfreds med kvalitet, kundeoplevelsen og historien bag brandet. Jeg er ærgerlig over nogen laver dårlige anmeldelser, som måtte give et andet indtryk. Jeg s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Opfølgning på min tidligere anmeldelse. Efter at have taget fat i kundeservice og en god dialog frem og tilbage med Christian, så sender de et par nye sko. Bedste kundeservice jeg har oplevet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en henvendelse til Errant i forbindelse med et tidligere køb, og jeg må bare sige, at jeg er imponeret over serviceniveauet. Fra start til slut blev jeg mødt med en imødekommende, ærl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde købt et par sko 5 måneder tilbage. Havde desværre oplevet gnaven flere steder på foden flere gange. Efter 5 måneders ejerskab var der slidt hul i bunden af den ene sko ved normalt forb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Kvalitet

Super fede mega god kvalitet til pengene

3 juin 2025

Hej Aleksander,

Tak for de "få", men rigtig pæne ord!

Det er lige hvad vi håber på at høre :)

Du skal have mange tak for det, samt de 5 stjerner selvfølgelig.

Rigtig god dag til dig.

Fremragende!

Errant sko er indbegrebet af kvalitet – det mærkes med det samme, man træder ned i dem. Alt er gennemtænkt fra den bløde læderforing til de behagelige bomuldssnørebånd, der både gør skoen let at tage på og sikrer en fast og komfortabel pasform.

Selv udpakningen er en oplevelse i sig selv. Man bliver mødt af gennemførte detaljer og brugbare tips til, hvordan man bedst vedligeholder sine sko, så de holder sig flotte længst muligt.

Kort sagt en 10/10 oplevelse hele vejen igennem.

29 mai 2025

Hej Brian,

Mange tak for de rigtig flotte ord :)

Det sætter vi stor pris på!

Det samme glæder selvfølgelig for de 5 stjerner du har givet :)

Jeg sender i samme ombæring 5 stjerner din vej, som værende kunde hos os.

Vi takker endnu engang og så ønsker jeg dig ellers en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Går ikke i andre sko siden jeg så jer…

Endnu engang handlet hos Errant, fede sko, bliver sendt hurtigt og fantastiske at gå i!!

Havde nogen spørgsmål som Christian fra Errant var behjælpelig med med det samme!

Overordnet fantastisk sko og fed virksomhed!

29 mai 2025

Hej Marcus,

Du får først lige et kort svar her og så vender jeg lige retur :)

Men sender du os ikke lige en mail på kundeservice@errant.dk, så finder vi lige ud af noget "ekstra" til dig, nu du er en god kunde hos os.

Jeg håber at høre fra dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Excellent service and great shoes

had seen shoes online, decided to go to the shop, excellent experiences. Could not quite decide between two pairs, so went home to think, then returned and bought both :-)

22 mai 2025

Hi Per,

Thank you for your kind words and the 5 stars!

It means alot to us :)

Hope to see you back one day.

Have a great day :)

Regards

Noté 1 sur 5 étoiles

Hvordan har de fundet email fra???

Hvor har de fundet nyhedsbrev fra. min email!!! Har aldrig tilmeldt til nyhedsbrev!!

21 mai 2025

Hej Bent-Ole,

Vi har forsøgt at række ud til dig her gennem Trustpilot, da vi i vores e-mail system ikke kan finde dig. Det er dog desværre ikke lykkedes os at få et svar fra dig :)

Jeg skal ikke kunne sige hvornår du evt. har tilmeldt dig vores nyhedsbrev, men jeg vil antage det har været gennem en konkurrence og du ikke har været obs. på betingelserne.

Jeg kan om ikke andet forsikre dig om, at hverken jeg selv eller mine kollegaer sender dig eller andre mails, hvis man ikke selv aktivt har tilmeldt sig vores nyhedsbrev.

Det er vores tid, med alt respekt, for dyrebar til :)

Trods den uberettigede 1 stjerne du har givet os, ønsker jeg dig en god dag :)

Noté 3 sur 5 étoiles

Hurtig levering, men dårlig pasform og meget stive sko som blev returneret.

19 mai 2025

Hej Kim,

Tak for din feedback først og fremmest, om end at jeg er lidt ærgerlig over at læse det.
Samt de 3 stjerner selvfølgelig.

Jeg tillader mig lige at komme med et indspark til dine ord, da vi forholder os lidt uenig i din feedback.

At skoen har en "dårlig pasform", er ikke skoens skyld som sådan. Uanset om man tager et par sko fra Nike, Adidas, Converse, Ecco osv. så vil skoene have forskellig pasform. Pasformen for det enkelte brand, kan i nogle tilfælde være det "bedste match" ift. ens fødder og i andre tilfælde er det ikke det bedste match.

Sidstnævnte er jo så det du oplever. Men ser vi generelt på den (meget flotte) feedback som folk giver os, så er det ikke tilfældet at der bliver berettet om dårlig pasform.

Det er helt individuelt fra person til person, eller rettere fra fod til fod.

At skoen er stiv, det tillader jeg mig også at forholde mig uenig i. Såfremt du sammenligner med eksempelvis en Sketchers sko, som du kan krølle sammen og sågar smide i vaskemaskinen, så er det klart at vores sko vil virke mere "stiv".

Men i sådan et tilfælde, er der jo også bare tale om to vidt forskellige modeller. Hvis man tager udgangspunkt i en "pæn sko", som vores vil anses for at være, så er det ikke et sandt postulat at skoen er stiv. Den er nu engang ganske "normal" ift. andre pæne sko.

Der er i øvrigt tale om en lædersko, hvilket jo vil sige at skoen skal bruges, for at læderet giver sig og dermed bliver mere blødt.

De dermed lidt mindre pæne ord, du beskriver om skoen, tror jeg mest af at falder tilbage på, at du normalt bruger en anden type sko. Folk der bruger en lædersko normalt, er ofte bekendte med, at læderet bliver blødere over tid.

Jeg/vi respekterer selvfølgelig din holdning, men "sandheden" er nok mere nuanceret, end ud får det fremlagt :)

Om ikke andet siger vi tak for at du har givet vores sko og brand en chance.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag :)

Helt fantastiske sko

Helt fantastiske sko, hvor materialekvalitet, pasform og design er i top. Designet er dansk og produktion i EU - det tæller højt for mig. Hurtig levering. Tak for det.

19 mai 2025

Hej David,

Du skal have mange tak for de pæne ord og selvfølgelig for de 5 stjerner :)

Det betyder meget for os.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid fedt at handle hos Errant👍

12 mai 2025

Hej,

Mange tak for de pæne ord, samt de 5 stjerner :)

Det sætter vi selvfølgelig rigtig stor pris på.

Du må have en rigtig god dag :)

Hjælpsom kundeservice og lynhurtig

Hjælpsom kundeservice og lynhurtig levering af nogle superfede Errant Essential, som jeg er sikker på jeg bliver ligeså glad for som jeg har været for mine Errant Classy

14 mai 2025

Hej,

Mange tak for de pæne ord, samt de 5 stjerner :)

Det glæder mig at vi har kunne hjælpe dig.

Uden glade kunder, ingen forretning :)

Vi takker mange gerne herfra og så ønsker jeg dig ellers en rigtig god dag.

Kæmpe fan

God service, og fede designs!

7 mai 2025

Hej Andreas,

Tak for de pæne ord og de 5 stjerner :)

Vi sætter enorm stor pris på det.

Så du skal have tak herfra.

Jeg håber du får en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

God kundeservice skal man lede længe…

God kundeservice skal man lede længe efter. Men hos Errant føler man sig virkelig velkommen og prioriteret, det sjælden man finder det hos andre butikker. Hurtig respons på beskeder mm. Det giver i hvertfald løst til at komme igen.

Udover er kvaliteten og designet virkelig lækkert og prisvenlig, hvor man får meget værdi for pengene. 5 stjerner herfra

5 mai 2025

Hej,

Mange gange tak for de 5 stjerner og ikke mindst de flotte ord!

Det betyder meget for os :)

Vi arbejder nu engang for glade kunder, uden det, var der ingen grund til vi eksisterede. Så det glæder mig at vi her er lykkedes, med at give et godt indtryk. Det er altid hvad vi forsøger.

Endnu engang tak herfra og du er altid velkommen hos os igen.

Rigtig god dag til dig :)

God oplevelse, vil anbefale

Jeg bestilte skoene søndag og de var allerede ved min dør i Tyskland onsdag aften.

Skoene er pæne og passer godt.

De er naturligvis lidt dyrere end andre sko, men lavet i EU og kvalitet stemmer overens med de forventninger jeg havde til prisen.

27 avril 2025

Hej Hasse,

Tak for de 5 stjerner samt de meget pæne ord :)

Det skal ikke være nogen hemmelighed, at vi sender flest pakker i Danmark. Så det glæder mig at høre at det er gået som planlagt med forsendelsen til Tyskland. Ikke at jeg ikke forventede det, men det er nu engang rart at høre :)

Angående prisen du nævner så tror jeg det kan ses på flere måder. Du kan helt sikkert finde billigere modeller, men ligeledes kan du finde dyrere modeller. Vi forsøger at lave en god kvalitets sko, hvor man som kunde faktisk får en del for pengene. Der lyder det jo til at vi er kommet godt i mål ift. dine forventninger :)

Så det glæder mig at læse.

Vi takker endnu engang herfra og så ønsker jeg dig ellers bare en rigtig god dag.

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Havde et par sko som gik lidt i stykker under garantien. Fik lynhurtigt tilsendt et par nye 👍👍

25 avril 2025

Hej Jan,

Tak for de 5 stjerner :)

Det er jo selvfølgelig på en lidt "øv" baggrund. Men uanset om der er tale om sko, en telefon, eller en bil, så kan et produkt jo altid have en defekt.

Vi gør selvfølgelig alt vi kan for at undgå det, men vi kommer aldrig til at kunne undgå det helt.

Så for os, er det vigtigste nu engang, at skulle uheldet være ude, så sidder vi klar til at hjælpe :)

Det glæder mig derfor trods alt, at vi har kunne hjælpe dig hurtigt og derved give dig en god oplevelse.

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

VIRKELIG god og venlig service i…

VIRKELIG god og venlig service i butikken. Og fede sneaks,- meget glad for dem!

23 avril 2025

Hej Jens,

Vi takker mange gange for de pæne ord og ligeledes de 5 stjerner :)

Det betyder rigtigt meget.

Det var mig, der havde æren af at servicere dig, så en ekstra stort tak fra mig til dig.

Du er altid velkommen forbi igen.

Rigtig god dag til dig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Rigtig flotte sko og super lækker…

Rigtig flotte sko og super lækker kvalitet. Vores søn har allerede haft dem på til jakkesæt og de skal bruges igen, når han skal konfirmeres i næste måned. Derefter skal de bruges i hverdagene også - så en sko, som kan bruges til alt!

7 avril 2025

Hej Martin,

Tak for de pæne ord og ligeledes de 5 stjerner :)

Det betyder meget for os, så vi sætter rigtig stor pris på det.

Jeg håber at I får en rigtig god dag, til konfirmationen.

Tak endnu engang herfra og rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig og effektiv…

Super hurtig og effektiv betjening/levering. Ingen problemer, kun godt at sige. 👍

4 avril 2025

Hej Palle,

Tak for de 5 stjerner, samt de pæne ord :)

Det lyder jo til at alt er gået efter planen.

Det er hvad vi (heldigvis) ofte oplever.

Men det glæder mig trods alt altid at læse :)

Endnu engang tak herfra og rigtig god dag til dig.

Super lækre sko

Super lækre sko af høj kvalitet og fantastisk service i butikken i København

4 avril 2025

Hej Kresten,

Mange tak for de 5 stjerner og ikke mindst de pæne ord :)

Det betyder meget for os og det er netop ord som dine, der gør at vi syntes det er ekstra sjovt at gå på arbejde hver dag.

Så herfra skal du have en stor tak :)

Nu ved jeg jo at skoene skal bruges til en helt særlig anledning, så herfra ønsker jeg blot jer alle en rigtig god dag, når I kommer dertil.

Hurtig ekspedition

Det er så nemt, at bestille hos jer (dette var min 2. bestilling) og vupti, så er skoene ankommet i fin skoæske.

1 avril 2025

Hej Charlotte,

Mange tak for de fine ord, samt de 5 stjerner :)

Det glæder mig at alt gik som det skulle og som vi i øvrigt ofte oplever, det nu engang gør.

Du skal have mange tak og så ønsker jeg dig i øvrigt en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fede sko

Hurtig levering og fede sko! Fandt dem gennem Visa Cashback 👍

2 avril 2025

Hej,

Tak for de fine ord samt de 5 stjerner :)

Det betyder meget for os.

Jeg håber du bliver så glad for skoene at du i fremtiden igen er at finde i vores system, eller i en af vores butikker.

Du må have en rigtig dejlig dag.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus