Ejer tre par Errant sko, og er meget tilfreds med kvalitet, kundeoplevelsen og historien bag brandet. Jeg er ærgerlig over nogen laver dårlige anmeldelser, som måtte give et andet indtryk. Jeg s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Opfølgning på min tidligere anmeldelse. Efter at have taget fat i kundeservice og en god dialog frem og tilbage med Christian, så sender de et par nye sko. Bedste kundeservice jeg har oplevet!
L'entreprise a répondu
Jeg havde en henvendelse til Errant i forbindelse med et tidligere køb, og jeg må bare sige, at jeg er imponeret over serviceniveauet. Fra start til slut blev jeg mødt med en imødekommende, ærl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde købt et par sko 5 måneder tilbage. Havde desværre oplevet gnaven flere steder på foden flere gange. Efter 5 måneders ejerskab var der slidt hul i bunden af den ene sko ved normalt forb... Voir plus
L'entreprise a répondu
ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.
Østerågade 4c, 9000, Aalborg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Opfølgning på min tidligere anmeldelse.
Bedste kundeservice jeg har oplevet!

Réponse de ERRANT
Jeg fik et par i julegave. oplevede dog at de var i stykker inden jeg overhoved fik prøvet dem.
Skrev til dem, og fik da også et par nye. Men allerede her 4mdr. efter, er de så ødelagt omme i hælen at jeg ikke kan holde ud at have dem på.
Det er nogle fede sko, og kundeservicen er til 5 stjerne. Men når et par sko koster 1000-1300kr, forventer jeg også at de kan holde længere end 3-4mdr.

Réponse de ERRANT
Hurtig ekspedition og god service. Jeg købte et par sko, hvor den højre sko føltes lidt mærkelig. Christian var der lynhurtigt til at hjælpe mig. Dejlig oplevelse, og det er bestemt ikke det sidste par sko, som jeg har købt hos ERRANT.

Réponse de ERRANT
Fik et par sko med en lille fejl.)jeg havde ikke min kvittering da de var en gave og alligevel fik jeg tilsendt et par nye sko uden at der var andet end god service . Kan klart anbefales 👌

Réponse de ERRANT
Jeg elsker når virksomhedsejere gør en indsats for at levere sublim kundeoplevelse. Driver selv en webshop og har mange gode punkter at tage med fra min oplevelse med Errant.
Det er første gang jeg køber og havde oprindeligt bestilt en Limited Edition sko. Desværre passede dem mig ikke, og størrelsen større var desværre udsolgt. Æv!
Men jeg fik lavet en deal med Christian hvor jeg fik andre sko i bytte. Vi talte lidt om størrelserne og bestilte derfor i første omgang str. 44 i Essential modellen. Da jeg modtog dem, var de desværre for stramme og er nu i gang med at få ombyttet til 45.
På trods af at det skriveri frem og tilbage på alle tider af døgnet, har jeg oplevet god kundeservice og hele tiden med et smil på læben, til trods for flere forsendelser frem og tilbage.
Glæder mig nu til at modtage den nye sko i str. 45.
Tak for god kundeoplevelse fra start til slut!

Réponse de ERRANT
Jeg har lige købt mine første Errant sneakers. Lynhurtig levering og en fantastisk lækker kvalitet. Kan klart anbefales.

Réponse de ERRANT
Hurtig betjening hurtig levering. Hurtigt svar på skriftligt spørgsmål.

Réponse de ERRANT
Efter 5 måneders ejerskab var der slidt hul i bunden af den ene sko ved normalt forbrug.
Efter jeg skrev en knap så positiv anmeldelse her på trustpilot, opfordret Errant at jeg sku tag kontakt til kundeservice.
Jeg tog kontakt, og straks blev jeg mødt med en forstående og hjælpsom Christian:)
sendte billed af hullet, og fik tilbudt et nyt par, trods min negative tilgang fra start. Jeg ville ønske jeg tog fat i dem direkte fra start :) service er i top.

Réponse de ERRANT
Otroligt snabb leverans och väldigt snygga skor som dessutom var mjuka och bekväma att ha på sig.

Réponse de ERRANT
Super god service fra disse gutter. Og skoene er i en liga for sig selv

Réponse de ERRANT
Fra start til slut blev jeg mødt med en imødekommende, ærlig og løsningsorienteret dialog. Christian var hurtig til at vende tilbage, tog sig tid til at undersøge sagen ordentligt og fulgte op hele vejen igennem.
Det er tydeligt, at de går op i deres kunder og gerne vil finde en fair og ordentlig løsning. Tonen var personlig og professionel, og det gør bare hele forskellen.
Rigtig god oplevelse. Jeg handler gerne hos jer igen.

Réponse de ERRANT
Jeg støtter meget gerne et dansk (og nordjysk) brand som Errant, og derfor er der også som minimum et par sko på min ønskeseddel hvert år.

Fem store stjerner. Super god
og hurtig service fra Christian, da jeg have en reklamation på et par sko.

Réponse de ERRANT
Hurtig afsendelse og så er det nogle
meget lækre sneakers.

Réponse de ERRANT
Super god kundeservice da jeg fik leveret de forkerte sko.
Stor ros til Christian🙌🏼

Réponse de ERRANT
Hurtig levering og nogle fantastiske støvler. Det er 3. ordre indenfor det sidste. Kan absolut anbefales

Réponse de ERRANT
De bedste sneakers jeg har haft.
Kan holde til at gå i dem hele dagen uden at jeg får ondt i ryggen