Ejer tre par Errant sko, og er meget tilfreds med kvalitet, kundeoplevelsen og historien bag brandet. Jeg er ærgerlig over nogen laver dårlige anmeldelser, som måtte give et andet indtryk. Jeg s... Voir plus
L'entreprise a répondu
Opfølgning på min tidligere anmeldelse. Efter at have taget fat i kundeservice og en god dialog frem og tilbage med Christian, så sender de et par nye sko. Bedste kundeservice jeg har oplevet!
L'entreprise a répondu
Jeg havde en henvendelse til Errant i forbindelse med et tidligere køb, og jeg må bare sige, at jeg er imponeret over serviceniveauet. Fra start til slut blev jeg mødt med en imødekommende, ærl... Voir plus
L'entreprise a répondu
Jeg havde købt et par sko 5 måneder tilbage. Havde desværre oplevet gnaven flere steder på foden flere gange. Efter 5 måneders ejerskab var der slidt hul i bunden af den ene sko ved normalt forb... Voir plus
L'entreprise a répondu
ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.
Østerågade 4c, 9000, Aalborg, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Jeg fik i julegave de nye Chelsea Boots, de var blevet købt i forkert str. - Vi fik registreret tilbagesending og
kort efter fik vi besked om at den nye str. var på vej.
Det fungerer bare og en anden ting som jeg synes er super god stil er at de var købt da der var tilbud (forudbestilt) og da jeg fik dem var der ikke samme tilbud mere, men vi skulle ikke betale differencen der var kommet som jeg har oplevet mange andre steder gør, for at få byttet til anden str.
Tak for det altid er en fornøjelse at handle og være kunde hos jer Errant <3

Réponse de ERRANT
Jeg skulle returnere en vare da str./modellen ikke passede. Tiden var faktisk udløbet før jeg fik skrevet til dem, men der var ingen tvivl fra deres side. De prioriterer glade kunder, så jeg fik lov til at returnere. Der var en masse bøvl med refundering, da jeg havde skiftet bank i perioden, men Christian fulgte den helt til dørs. Virkelig god service!
Kæmpe anbefaling de har også nogle flotte sko.

Réponse de ERRANT
Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Skoen er helt fantastisk og da der opstod et problem, så tog Christian straks affære, og løste sagen meget professionelt. Jeg har fundet min fremtidige leverandør af sneaks.

Réponse de ERRANT
Super hurtig og god kundeservice og gode produkter.

Réponse de ERRANT
Fremragende service. Søde, venlige og med et glimt i øjet. Kan varmt anbefales!

Réponse de ERRANT
Det var en god og fantastisk service, det var næsten som at gå ned i en fysisk butik, jeg handler det gerne igen. God jul og godt nytår. Hilsen Jesper

Réponse de ERRANT
Fantastiske sko og fantastisk betjening i den fysiske butik. Fandt mærket ved et tilfælde, men det bliver mit nye go to mærke. Kæmpe anbefaling herfra!!!

Réponse de ERRANT
Super oplevelse og virkelig fede sko!
De sidder godt og er behagelige at have på, også efter en hel dag. Man kan mærke, at kvaliteten er i orden, og at der er lagt tanke i detaljerne.
Kan varmt anbefale at prøve et par :)

Réponse de ERRANT
Blev mødt af utrolig positiv service i forretningen i København. Skoene kom hurtigt som lovet.
Sko af god kvalitet, og lækkert design.
Tak for en god oplevelse.
Hilsen
Niels

Réponse de ERRANT
Hurtig ekspedition og hurtig levering 🚚

Réponse de ERRANT
Christian fra Errant leverer en fed service hver gang.
Jeg købte et par sko i Juli som her i november, desværre havde fået en flænge i hælen. Jeg skrev derfor til Errant om der kunne gøres noget i denne situation, da jeg langt fra havde brugt dem hver dag.
Christian havde meget travlt pga Black friday, men formåede alligevel at give mig en tilbagemelding på travlheden og forvished om at han nok skulle vende retur med en løsning. Jeg fik efterfølgende tilsendt et par nye sko uden beregning.
Klasse service hele vejen igennem, uagtet et af årets travleste perioder!
Kæmpe ros, jeg vil blive ved med at handle hos Errant fremover!

Réponse de ERRANT
Meget flotte sneakers i den skønneste farve.

Réponse de ERRANT
God og lyn hurtig service ved reklamation.

Réponse de ERRANT
Kommunikationen med firmaet var i top - og leveringen lynhurtig i løbet af 2,5 dage. Jeg kan på det varmeste anbefale såvel forretningsgangen som produktet. Meget lækre og flotte sko!

Réponse de ERRANT
En savoir plus sur les différents types d'avis.