Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Ejer tre par Errant sko, og er meget tilfreds med kvalitet, kundeoplevelsen og historien bag brandet. Jeg er ærgerlig over nogen laver dårlige anmeldelser, som måtte give et andet indtryk. Jeg s... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Opfølgning på min tidligere anmeldelse. Efter at have taget fat i kundeservice og en god dialog frem og tilbage med Christian, så sender de et par nye sko. Bedste kundeservice jeg har oplevet!

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde en henvendelse til Errant i forbindelse med et tidligere køb, og jeg må bare sige, at jeg er imponeret over serviceniveauet. Fra start til slut blev jeg mødt med en imødekommende, ærl... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg havde købt et par sko 5 måneder tilbage. Havde desværre oplevet gnaven flere steder på foden flere gange. Efter 5 måneders ejerskab var der slidt hul i bunden af den ene sko ved normalt forb... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

ERRANT er grundlagt ud fra den holdning, at det skal være behageligt at gå i en klassisk og stilren lædersneaker, hvilket desværre ofte ikke er tilfældet. Med fokus på kvalitet og komfort, har vi designet en sneaker, som du frit kan bevæge dig rundt i - både dag og nat.

Coordonnées de contact

1 étoile

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Ombytning og super god stil <3

Jeg fik i julegave de nye Chelsea Boots, de var blevet købt i forkert str. - Vi fik registreret tilbagesending og
kort efter fik vi besked om at den nye str. var på vej.
Det fungerer bare og en anden ting som jeg synes er super god stil er at de var købt da der var tilbud (forudbestilt) og da jeg fik dem var der ikke samme tilbud mere, men vi skulle ikke betale differencen der var kommet som jeg har oplevet mange andre steder gør, for at få byttet til anden str.
Tak for det altid er en fornøjelse at handle og være kunde hos jer Errant <3

24 décembre 2025

Hej Nichlas,

Jeg siger mange tak for de 5 stjerner, samt de pæne ord :)

Trods du er kunde, så er du jo efterhånden også "god ven af huset".

Du har været flik og støtte os nu igennem flere år.

Det sætter vi rigtig stor pris på :)

Vi ser frem til at du (igen, igen, igen) kommer igen.

Alt perfekt Perfekt 👍

20 janvier 2026

Hej Jens Jørgen,

Tak for de 5 stjerner :)

Det betyder meget for os.

Det glæder mig at læse at alt forløb perfekt som du skriver.

Du må have en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg skulle returnere en vare da str./modellen ikke passede. Tiden var faktisk udløbet før jeg fik skrevet til dem, men der var ingen tvivl fra deres side. De prioriterer glade kunder, så jeg fik lov til at returnere. Der var en masse bøvl med refundering, da jeg havde skiftet bank i perioden, men Christian fulgte den helt til dørs. Virkelig god service!
Kæmpe anbefaling de har også nogle flotte sko.

14 janvier 2026

Opdatering (28-01-2026).

Hej Mathias,

Jeg vil lige endnu engang sige tak for de rigtig pæne ord. Vi havde lige en sidste ting, vi skulle have styr på, før jeg lige turde "lukke" sagen helt.

Men det glæder mig at vi kom helt i mål med det :)

Vi takker rigtig mange gange for de pæne samt, samt de 5 stjerner. Det betyder rigtig meget for os.

Du får ligeledes 5 stjerner herfra, trods det ikke er muligt :)

Jeg ønsker dig en rigtig god dag.

-----
Hej Mathias,

Tak for de 5 stjerner, samt de rigtig pæne ord :)

Det sætter vi stor pris på.

Jeg har lige været lidt afholdende med at vende retur her, da der stadig er en ting vi lige skal have styr på.

Men som du ved, har jeg skrevet med dig pr. mail, så lad os se om det ikke løser sig.

Det er lidt "teknik", der driller, men vi får fuldt det helt til dørs :)

Fantastisk service-og god kvalitet

Jeg har haft en rigtig god oplevelse. Skoen er helt fantastisk og da der opstod et problem, så tog Christian straks affære, og løste sagen meget professionelt. Jeg har fundet min fremtidige leverandør af sneaks.

11 janvier 2026

Hej Peter,

Tak for de 5 stjerner, samt de pæne ord :)

Uanset hvilket problem man som kunne måtte opleve, så gør vi selvfølgelig altid alt for at rette op på det hurtigst muligt. Vi gør jo alt vi kan for at der aldrig skal opstå problemer, men det kan vi bare aldrig komme 100% udenom.

Men vi hjælper når vi kan og skal :)

Tak endnu engang og rigtig god dag til dig.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hurtig og god kundeservice og…

Super hurtig og god kundeservice og gode produkter.

2 janvier 2026

Hej Jonas,

Tak for de 5 stjerner og ligeledes de fine ord :)

Det sætter vi stor pris på.

Du må have en rigtig god dag.

Fremragende service

Fremragende service. Søde, venlige og med et glimt i øjet. Kan varmt anbefales!

2 janvier 2026

Hej Jakob,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de fine ord :)

Det er nogle dejlige ord at læse, fordi det er netop den service vi bestræber os på at give. Så det glæder mig at det også er sådan den bliver modtaget.

Endnu engang tak til dig.

Du ønskes en dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super og næsten personlig service

Det var en god og fantastisk service, det var næsten som at gå ned i en fysisk butik, jeg handler det gerne igen. God jul og godt nytår. Hilsen Jesper

22 décembre 2025

Hej Jesper,

Tak for de fine ord og ligeledes de 5 stjerner :)

Det sætter vi stor pris på.

Det bliver en lidt forsinket julehilsen herfra, men om ikke andet ønskes du et godt nytår :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastiske sko og fantastisk betjening…

Fantastiske sko og fantastisk betjening i den fysiske butik. Fandt mærket ved et tilfælde, men det bliver mit nye go to mærke. Kæmpe anbefaling herfra!!!

18 décembre 2025

Hej Mikkel,

Mange tak for de 5 stjerner og ikke mindst de rigtig pæne ord :)

Det glæder mig at læse og det sætter vi rigtig stor pris på.

Du må have en rigtig dejlig dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse og virkelig fede sko!

Super oplevelse og virkelig fede sko!

De sidder godt og er behagelige at have på, også efter en hel dag. Man kan mærke, at kvaliteten er i orden, og at der er lagt tanke i detaljerne.

Kan varmt anbefale at prøve et par :)

21 décembre 2025

Hej Aske,

Du skal have tak for de 5 stjerner og ikke mindst de rigtig pæne ord :)

Det betyder rigtig meget for os.

Endnu engang tak herfra.

Noté 5 sur 5 étoiles

Blev mødt af utrolig positiv service i…

Blev mødt af utrolig positiv service i forretningen i København. Skoene kom hurtigt som lovet.
Sko af god kvalitet, og lækkert design.
Tak for en god oplevelse.
Hilsen
Niels

12 décembre 2025

Hej Niels,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst de pæne ord :)

Det har været undertegnet som har stået i butikken, men det kommer sig ikke så nøje. Uanset hvem, der tager imod en, så gør vi i hvert fald alt vi kan, for at gøre det til en god oplevelse.

Så jeg takker ligeledes herfra :)

Du må have en rigtig god dag, samt en god jul.

Hurtig ekspedition og hurtig levering 🚚

Hurtig ekspedition og hurtig levering 🚚

Hej Martim,

Tak for de de 5 stjerner :)

Det glæder mig at læse at alt er gået hurtigt (som det skal).

Tak endnu engang og rigtig god dag, samt god jul til dig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Christian fra Errant leverer en fed…

Christian fra Errant leverer en fed service hver gang.
Jeg købte et par sko i Juli som her i november, desværre havde fået en flænge i hælen. Jeg skrev derfor til Errant om der kunne gøres noget i denne situation, da jeg langt fra havde brugt dem hver dag.
Christian havde meget travlt pga Black friday, men formåede alligevel at give mig en tilbagemelding på travlheden og forvished om at han nok skulle vende retur med en løsning. Jeg fik efterfølgende tilsendt et par nye sko uden beregning.
Klasse service hele vejen igennem, uagtet et af årets travleste perioder!
Kæmpe ros, jeg vil blive ved med at handle hos Errant fremover!

Hej Stefan,

Tak for de rigtig (rigtig) pæne ord, samt de 5 stjerner :)

Det er jo selvfølgelig ærgerligt at din feedback kommer på baggrund af et par sko, med en fejl.

Men vi må nok bare erkende, at producerer du tilpas mange sko, så vil der desværre altid kunne "snige sig" et dårligt par i blandt.

Med en sko er det ofte lidt "tricky", fordi hvornår er det en produktionsfejl og hvornår er det egentligt bare slitage.

I denne sag, der var der dog ikke tvivl om at, der var tale om produktionsfejl og i sådan et tilfælde, så hjælper vi selvfølgelig gerne og vi forsøger også efter bedste evne at være så hurtige som mulige. Dette også trods vi i nogle perioder, som du skriver, måske har ekstra travlt.

Alt i alt så glæder det mig, at vi fandt en løsning og du er glad og tilfreds :)

Det er nu engang glade kunder vi lever af.

Så endnu engang tak herfra og rigtig god dag til dig.

Sidst men ikke mindst, et lidt tidligt glædelig jul herfra :)

Rigtigt god service

4 décembre 2025

Hej Frederik,

Tak for de 5 stjerner, samt de fine ord :)

Kort og godt kan det siges.

Vi takker mange gange herfra og så ønsker jeg dig ellers blot en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Meget flotte sneakers i den skønneste farve.

Hej Marianne,

Mange tak for de 5 stjerner, samt de flotte ord :)

Det betyder meget for os.

Endnu engang tak herfra og rigtig god dag til dig.

God kvalitet

God kvalitet - hurtig levering

7 novembre 2025

Hej Torben,

Tak for de fine ord, samt de 5 stjerner :)

Det betyder meget for os.

Vi siger mange tak og så ønsker jeg dig ellers blot en rigtig god dag.

Noté 5 sur 5 étoiles

Skoene kom til aftalt tid
Lækker kvalitet

3 novembre 2025

Hej,

Tak for de 5 stjerner og ligeledes de fine ord :)

Det betyder meget for os.

Tak endnu engang og god fredag til dig :)

Noté 5 sur 5 étoiles

God og lyn hurtig service ved…

God og lyn hurtig service ved reklamation.

23 octobre 2025

Hej,

Tak for de 5 stjerner :)

Det glæder mig at vi har kunne hjælpe hurtig.

Du må have en rigtig god fredag :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super oplevelse og flot produkt!

Kommunikationen med firmaet var i top - og leveringen lynhurtig i løbet af 2,5 dage. Jeg kan på det varmeste anbefale såvel forretningsgangen som produktet. Meget lækre og flotte sko!

25 octobre 2025

Hej Mette,

Tak for de 5 stjerner og ikke mindst også for de pæne ord :)

Det glæder mig at vi har kunne hjælpe dig så godt og hurtigt, som du beskriver :)

Vi takker endnu engang herfra og så ønsker jeg dig eller bare en rigtig god dag.

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus