ETAS Travel Avis

TrustScore 2 sur 5

Noté 3 sur 5 étoiles

Ich bin leider auch auf diese Betrugsseite reingefallen. Mir wurden 114 Euro abgebucht statt 20. Ich bitte um sofortige Rückzahlung. Edit: Da die zusätzlichen Gebühren sehr schnell erstattet wu... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Ich bin leider auch auf diese Betrugsseite reingefallen. Ich wurde NICHT über die anfallenden Kosten im Bestellvorgang aufgeklärt, sonst hätte ich NICHT diese Website gewählt. Ich bitte um soforti... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Leider sind meine Töchter auf die völlig überteuerte Website hereingefallen und haben 2x mit GBP 99,- bezahlt. Vorsicht! Ich fordere unbedingt die entsprechende Gutschrift vielen DANK für die Antwo... Voir plus

Noté 2 sur 5 étoiles

Wiederruf und Rückforderung meiner Zahlung. Sehr geehrtes ETAS Team, Während des Bestellvorganges wurde ich nicht ausreichend über die tatsächlichen Kosten informiert und in die Irre geleite... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Consultant visa

À propos de ETAS Travel

Écrit par l'entreprise

If you wish to cancel your application or request a refund, please email cancel@etastravel.comdo not post this request on Trustpilot.

Trustpilot is intended for sharing website feedback, not for handling cancellations, refunds, or support cases.

Please do not include order numbers, payment details, or personal information in public reviews. Doing so may expose sensitive data, delay your refund or cancellation, and could breach credit card policies.

To expedite refunds, cancellations, or deletion of personal data, always contact cancel@etastravel.com directly.

ETAS Travel is a private travel assistance agency specializing in Electronic Travel Authorizations, ETAs, eVisas and international arrival cards. We make the application process simple, secure, and stress-free through professional review and personalized support from our team of travel experts.

We welcome genuine feedback about your website experience and continuously strive to improve our service.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

93 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 1 sur 5 étoiles

Misleidende site voor eta aanvragen

Ik heb op 13 december twee aanvragen gedaan voor een Eta visum. Er werd een bedrag van 2× 115,43 euro aan mijn creditcard belast. Dit terwijl een visum slechts 19 euro bedraagt. Dit is pure oplichting. Doordat er ineens veel in het nieuws was over deze scam checkte ik mijn creditcard en schrok me rot. Is de ETA nu wel of niet bruikbaar eigenlijk of is die ook nep? Bij deze hoop ik dat het bedrag asap wordt terugbezorgd.en dat ik bevestiging krijg dat de paspoort gegevens zijn verwijderd ihkv de avg. Vind het schandalig. Want het was helemaal niet duidelijk hoeveel het effectieve bedrag was. Voel me enorm belazerd 😱

13 décembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Bedankt dat u uw feedback met ons heeft gedeeld. We begrijpen uw zorgen en waarderen de mogelijkheid om dit toe te lichten.

Wij zijn een privébedrijf dat reisassistentie biedt en optionele ondersteuning geeft aan reizigers die hulp willen bij het indienen van hun reisaanvragen. Voor deze persoonlijke service geldt een verwerkingskosten, die vooraf op onze website duidelijk wordt uitgelegd. Het spijt ons als dit tijdens uw ervaring niet helemaal duidelijk was.

Wat uw situatie betreft, kunnen we bevestigen dat de verwerkingskosten voor beide aanvragen zijn terugbetaald. Alleen de officiële overheidskosten zijn van toepassing, en eventuele tijdelijke autorisaties die door uw bank worden getoond, zullen dienovereenkomstig worden aangepast.

We bevestigen ook dat uw persoonlijke gegevens zijn verwijderd en worden behandeld in overeenstemming met de GDPR-regelgeving. Als u verdere vragen heeft of een bevestiging wilt, staat ons supportteam klaar om u te helpen.

Goede reis! ✈️😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Application was approved quicker than…

Application was approved quicker than expected. Will use this again for sure.

26 janvier 2026

Réponse de ETAS Travel

Thank you for using our services and for sharing your experience with us. We’re happy to hear that your application was approved quicker than expected and that our customer support team was able to meet your expectations.

We are committed to processing travel applications as efficiently as possible so our customers can have peace of mind while planning their journeys. Your trust means a lot to us, and we’ll be more than happy to assist you again in the future.

Safe travels, and we look forward to helping you again soon!✈️😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Everything went through smoothly and…

Everything went through smoothly and fast. Made my trip planning a breeze.

20 janvier 2026

Réponse de ETAS Travel

Thank you so much for your kind review! We are delighted to hear that everything went smoothly and quickly, and that we could make your trip planning easier.

We look forward to assisting you with your future travel plans! ✈️😊

Noté 3 sur 5 étoiles

Proberen extra kosten maar betalen ze ook terug als je een refund indient

Er met mijn ogen open ingelopen. Pas te laat gezien dat dit een duur grapje ging zijn. Belachelijk dat ze het op deze manier aanpakken en in heel kleine lettertjes de extra kost erop zetten. Zag dit pas in de bevestiging smail. Ik rapporteer dit zeker hogerop

UPDATE: via refund heel snel de verwerkingskost teruggekregen.. dankzij deze site!

16 janvier 2026

Réponse de ETAS Travel

Het spijt ons oprecht dat uw ervaring frustrerend is geweest, en we waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen.

In uw geval kunnen we bevestigen dat onze verwerkingskosten zijn geannuleerd en dat u uitsluitend het officiële overheidsbedrag heeft betaald. Eventuele tijdelijke autorisaties zullen door uw bank worden vrijgegeven of aangepast volgens hun gebruikelijke verwerkingstijden.

We begrijpen volledig dat deze situatie verwarrend kan zijn geweest en bieden onze oprechte excuses aan voor het eventuele ongemak. Mocht u nog vragen hebben of verdere toelichting wensen, dan staat ons supportteam altijd voor u klaar om u te helpen.

Goede reis! ✈️😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Desde luego ...es imposible contactar…

Desde luego ...es imposible contactar con nadie por teléfono...sale contestador y no responden a los email.. se han aprovechado de mi poco conocimiento y parece que no he sido el único. Es de vergüenza y me siento estafado.
Responden las reseñas como un ordenador.
Si podría servir de algo , por favor devuelmanme mi dinero..quejarme por aquí es lo único que me queda..
Mi dinero retenido y a la espera de que sea efectivo el engaño y mi cuenta se vea mermada .
De vergüenza la poca seriedad y mal hacer de esta gente.

Al final....no me han hecho el cargo.

15 janvier 2026

Réponse de ETAS Travel

Gracias por compartir su experiencia con nosotros.

Lamentamos sinceramente la frustración que describe y entendemos lo preocupante que puede resultar no poder contactar con alguien de inmediato cuando se necesita.
Queremos asegurarle que sentimos de verdad que haya tenido esta impresión de nuestro servicio.

Es importante aclarar que no somos un sitio web gubernamental. Somos un servicio privado y legítimo de asistencia para viajeros, y tratamos de comunicarlo de forma transparente mediante avisos visibles en cada etapa del proceso de solicitud.
Aun así, comprendemos que esta información puede pasar desapercibida y lamentamos cualquier confusión que esto haya podido generarle.

Después de revisar su caso, podemos confirmar que su pedido ha sido cancelado y que no se ha realizado ningún cobro. Si observa una retención temporal en su cuenta, esta será liberada automáticamente por su banco según sus propios plazos de procesamiento.

Por favor, recuerde que en ningún momento se hará efectivo el cargo.
Nuestro equipo de atención al cliente está disponible para ayudarle con cualquier duda adicional y para ofrecerle toda la claridad que necesite al respecto.

Agradecemos sinceramente que haya compartido su opinión, ya que nos permite mejorar, y esperamos que esta información le brinde algo de tranquilidad.

Le deseamos un viaje seguro y agradable.

Noté 2 sur 5 étoiles

via de website een ETA aangevraagd en…

via de website een ETA aangevraagd en bij betaling zag ik dat het om een bedrag ging van 99 pond, terwijl ik weet dat deze 16 pond zijn, en voelde mij opgelicht. En juist ook omdat ik door deze reviews hetzelfde gevoel weer ervaar.
Desalniettemin heb ik nogmaals teruggekeken op de website en deze is toch wel zeer duidelijk hierin, al lees je er als consument er ook wel snel overheen. Bovenaan de website staat het volgende "Fast-Track eVisa Services. Not a Government Website." Terwijl de homepage ook het volgende aangeeft "The total cost per application is £99, which includes the £16 UK government fee.". Al snap ik niet dat wanneer je een ETA aanvraagt op de app van overheid dit slechts 16 pond kost en er dus via ETAS travel zoveel meer servicekosten gevraagd worden. Terwijl de ETA aangevraagd bij de overheid binnen enkele seconden was goedgekeurd. Dus waarom heeft dit maximaal 72 uur nodig om goedkeuring te krijgen (daar zullen de overige kosten wel inzitten)

14 janvier 2026

Réponse de ETAS Travel

Dank u wel dat u uw ervaring met ons deelt.
Het spijt ons zeer te horen dat onze website niet aan uw verwachtingen voldeed, en wij waarderen de gelegenheid om toe te lichten hoe onze service werkt.

Zoals u terecht heeft opgemerkt, zijn wij een particuliere reisassistentie‑onderneming en geen overheidswebsite. Wij bieden fast‑track eVisa‑diensten aan, en vóórdat een betaling wordt ingediend, geeft onze site duidelijke informatie over de aard van onze service en de bijbehorende verwerkingskosten. Wij begrijpen echter dat dit soms over het hoofd kan worden gezien.

De totale vergoeding omvat zowel de officiële overheidskosten als onze servicekosten, die de beoordeling van aanvragen, klantenondersteuning en versnelde verwerking dekken. Goedkeuring kan tot 72 uur duren, afhankelijk van individuele omstandigheden en de verwerkingstijden van de overheid.

Wees gerust dat wij onze verwerkingskosten hebben geannuleerd, zodat u alleen het officiële overheidsbedrag in rekening is gebracht. Elke tijdelijke autorisatie die door uw bank op uw kaart is geplaatst, zal worden vrijgegeven volgens hun verwerkingstijden.

Als u nog verdere vragen heeft of een update wenst, staat ons klantenserviceteam altijd klaar om u te helpen.

Noté 5 sur 5 étoiles

Bis ich den Antrag abgeschlossen habe

Bis ich den Antrag abgeschlossen habe, stand nirgends wo das die Kosten 99£ betragen, dass ist eine Frechheit ich beantrage das erste mal einen ETA visum und kenne mich leider nicht aus bin davon ausgegangen das es auf jeder Seite gleich kostet also nur 16£ ich bitte um Geldrückgabe mal sehen was raus kommt.

Mit einer sehr schnellen und freundlichen Email habe ich die Rückerstattung der Bearbeitungsgebühren bekommen. Herzliches Dankeschön dafür.

11 janvier 2026

Réponse de ETAS Travel

Vielen Dank für Ihr Feedback.

Es tut uns leid zu hören, dass Ihre Erfahrung auf unserer Website nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat. Wir verstehen, dass dies Ihre erste Visumantragstellung war und dass der Prozess verwirrend sein kann.

Wir bedauern das Missverständnis und möchten klarstellen, dass wir ein privates Reiseassistenzunternehmen sind und nicht die offizielle Regierungswebsite. Wir bieten Unterstützungsdienste für Visumanträge an und weisen auf unserer Website durch Hinweise darauf hin, welche Art von Service wir anbieten und welche Bearbeitungsgebühren anfallen.

Gerne bestätigen wir jedoch, dass wir unsere Rückerstattungsrichtlinien einhalten. In Ihrem Fall wurden unsere Bearbeitungsgebühren storniert, und es wurde lediglich die offizielle Regierungsgebühr berechnet. Etwaige anfängliche Autorisierungen wurden entfernt und durch den korrekten Betrag ersetzt.

Sollten Sie weitere Fragen oder Anliegen haben, zögern Sie bitte nicht, unser Kundensupport-Team zu kontaktieren – wir helfen Ihnen jederzeit gerne weiter.

Gute Reise!

Noté 3 sur 5 étoiles

Vorsicht, es handelt sich um eine Zwischenfirma

Bei dieser Firma Handelt es sich nicht um eTA UK sondern ein Unternehmen welches für den Antrag 114€ verrechnet! Geld wurde mir nach Reklamation kulanterweise zurück überwiesen! Über die eTA UK App ist der Antrag innerhalb von kürzester Zeit genehmigt und es kostet 16,99€!

7 janvier 2026

Réponse de ETAS Travel

We’re very sorry for any misunderstanding regarding your order. Please note that we are a private travel assistance company, not a government website. We clearly provide disclaimers on our homepage about this, as well as information about our processing fees. We understand that sometimes these details can be overlooked.

Please rest assured that we honor our refund policy. We can confirm that your order has been canceled and that your credit card has not been charged. Any authorization placed on your account will be removed and replaced with the correct amount according to your bank’s processing times.

If you have any other questions or concerns, please don’t hesitate to contact our support team — we are always here to help. Safe travels! ✈️😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Über 100€ Gebühren! - Unternehmen zahlt mir die Bearbeitungsgebühr auf Anfrage aber zurück

Ich habe auf dieser Seite mein ETAS für meine London Reise beantragen wollen. Als ich es beantragt habe, wurden mir plötzlich 99 Pfund abgebucht anstatt der normalen Gebühr. Zuvor stand nirgends, dass ich 99 Pfund zahle. Nachdem die E-Mail nach einer halben Ewigkeit mit der Bestätigung des ETAS nicht kam, habe ich es nochmals versucht. Diesmal wurde es mir direkt angezeigt dass es 99 Pfund waren und ich habe es dann natürlich abgelehnt! Beim ersten Mal habe ich es garnicht gesehen dass es 99 Pfund waren. Durch meine Ablehnung beim zweiten Mal wurde dann auch noch meine Kreditkarte gesperrt! Somit hatte ich auch in London keine Kreditkarte als Zahlungsmittel. Herzlichen Dank... Nie wieder!!!!

Update:
Das Unternehmen ist bereit mir die Bearbeitungsgebühr zurück zu erstatten. Das freut mich sehr zu hören :)
Wenn das Geld auf dem Konto ist, werde ich hierüber wieder informieren.

Erneutes Update:
Leider ist das Geld auf meinem Konto nicht eingegangen. Auf meine E-Mail antwortet leider niemand.

13 novembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Vielen Dank, dass Sie Ihr Feedback mit uns geteilt haben. Es tut uns leid zu hören, dass diese Erfahrung zu Frustration geführt hat, und wir bedauern, dass unser Service zum Zeitpunkt Ihrer Antragstellung nicht klar für Sie war.

Wir möchten klarstellen, dass wir ein privater Reiseassistenzdienst sind und keine Regierungswebsite. Unser Preis umfasst sowohl die offizielle ETAS-Gebühr als auch unsere Bearbeitungs- und Unterstützungsleistungen. Wir bemühen uns, dies während des gesamten Antragsprozesses deutlich zu kommunizieren, und entschuldigen uns, falls dies während Ihrer Erfahrung nicht ausreichend klar war.

Wir können bestätigen, dass wir eine Rückerstattung unserer Bearbeitungsgebühren veranlasst haben und nur die Regierungsgebühr belastet wurde. Sollten Sie weitere Fragen oder Anliegen haben, wenden Sie sich bitte an unser Kundenserviceteam – wir helfen Ihnen gerne weiter.

Gute Reise!✈️😊

Noté 1 sur 5 étoiles

Ich hab die offizelle Eta App genutzt…

Ich hab die offizelle Eta App genutzt die auf der offizellen GOV.UK seite beworden wird. In der App ist am Anfang nur die rede von 16 Pfund. Als die Genehmigung kam stand relativ weit unten 99 pfund gebühren. das ist mir erst auf der Kreditkarten Abrechnung aufgefallen. Ich hab jetzt auf die jeweils 3 Visums die Stonierung/erstattung der Gebühr beantragt. Zum glück noch inner halb der 14 Tagen. Ich bin gespannt ob ich mein Geld wieder sehe. trotzdem weiß ich selbst nicht wie, mit der Anscheind offizellen App der Regierung noch 99 Pfund gebühren drauf kommen. Zusatzt: Ich hab jetzt nochmal alles nachgeschaut. Auf der offizellen Seite von LKA Polizei.NRW werde ich auf diese GOV.UK seite verlinkt( Verlinkungstext: offiziellen Webseite der britischen Regierung ) die mich dann zum AppStore zu der offizellen Eta App weiterleitet die ich genutzt habe. Selbst Chat GPT und Google AI leiten mich direkt zu der GOV.UK seite weiter.

Update ging schneller als gedacht. Ich bekomme die gebühren in 4-5 Werktagen erstattet.

Update: Geld ist zurück. Bzw die Bearbeitungsgebühr. In 5 Tagen geht's nach London.

10 décembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Vielen Dank, dass Sie Ihr Feedback mit uns geteilt haben. Es tut uns sehr leid zu hören, dass Ihre Erfahrung auf unserer Website nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat.

Wir möchten klarstellen, dass wir ein vollständig seriöses privates Reiseassistenzunternehmen sind und seit vielen Jahren Kunden bei der Beschaffung von Reisedokumenten unterstützen. Auf unserer Website finden Sie klare Hinweise, die die Art unserer Dienstleistungen sowie die anfallenden Bearbeitungsgebühren erläutern.

Wir helfen Ihnen gerne weiter; jedoch konnten wir anhand der in Ihrer Bewertung bereitgestellten Informationen keine Bestellung in unserem System finden. Bitte kontaktieren Sie unser Kundendienstteam mit Ihrem vollständigen Namen, Ihrer E-Mail-Adresse und Ihrer Bestellnummer, damit wir Ihre Anfrage so schnell wie möglich bearbeiten können. Wir hoffen, bald von Ihnen zu hören.

Nochmals vielen Dank, dass Sie uns die Gelegenheit gegeben haben, dieses Problem zu lösen.

Enttäuschender Service

Auch ich bin leider auf diese Seite hereingefallen, wie ich gerade mit Blick auf meine Kreditkartenabrechnung festgestellt habe. Ich bin inzwischen von meiner Reise zurückgekehrt und das Visum hat funktioniert, trotzdem finde ich es extrem enttäuschend und irreführend, dass für den Service 114 Euro von meinem Konto abgebucht wurden.

Update: Der Kundenservice ist leider nicht um eine Einigung bemüht und erklärte mir lediglich erneut, dass 99 Pfund Servicegebühr erhoben werden. Ich werde die Seite bei der Polizei melden und hoffen, dass wenigstens meine Daten geschützt sind.

8 décembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Vielen Dank, dass Sie uns Ihr Feedback mitgeteilt haben. Wir freuen uns zu hören, dass Ihr Visum für Ihre Reise funktioniert hat, und es tut uns aufrichtig leid, dass die Abbuchungen zu Enttäuschung und Verwirrung geführt haben.

Wir möchten klarstellen, dass wir ein vollständig legitimes, privates Reiseunterstützungsunternehmen sind und seit vielen Jahren Kunden dabei helfen, ihre Reisedokumente zu erhalten. Auf unserer Website finden Sie klare Hinweise, die die Art unserer Dienstleistungen sowie die anfallenden Bearbeitungsgebühren erklären.

Leider konnten wir mit den in Ihrer Bewertung angegebenen Informationen keine Bestellung in unserem System finden. Um diese Angelegenheit so schnell wie möglich zu klären, kontaktieren Sie bitte unser Kundenserviceteam mit Ihrem vollständigen Namen, Ihrer E-Mail-Adresse und der Bestellnummer. Wir möchten sicherstellen, dass alles korrekt und ordnungsgemäß bearbeitet wird.

Vielen Dank nochmals, dass Sie uns die Möglichkeit geben, Ihnen zu helfen. Wir freuen uns darauf, bald von Ihnen zu hören.

ABZOCKE

Es ist nirgends ersichtlich, dass sich die Gebühren auf 99 Pfund belaufen und dann wenn das Visum kommt, stehen mit einmal die Gebühren. Keine Transparenz und habe sofort eine Storno geschrieben, seither noch keine Rückmeldung
Mehr als nur abzocke
Ich will mein geld zurück

19 décembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Vielen Dank, dass Sie sich die Zeit genommen haben, Ihr Feedback mit uns zu teilen. Es tut uns sehr leid zu hören, dass Ihre Erfahrung nicht Ihren Erwartungen entsprochen hat und zu Frustration geführt hat.

Wir möchten klarstellen, dass wir ein seriöser privater Reiseservice sind, der Reisende bei ihren Anträgen unterstützt. Auf unserer Website finden Sie Hinweise, die die Art unserer Dienstleistungen sowie die anfallenden Bearbeitungsgebühren erläutern. Dennoch verstehen wir, dass diese Informationen nicht immer wahrgenommen werden, und bedauern die entstandene Verwirrung aufrichtig.

Nach Prüfung Ihres Falls können wir bestätigen, dass Ihre Bestellungen storniert wurden und pro Antrag lediglich die offizielle staatliche Gebühr berechnet wurde. Eventuelle Beträge, die Sie zuvor gesehen haben, waren lediglich eine vorübergehende Autorisierung, die von Ihrer Bank automatisch entfernt und gemäß deren Bearbeitungszeiten durch den korrekten staatlichen Betrag ersetzt wird.

Wir entschuldigen uns, falls Sie nach Ihrer Kontaktaufnahme nicht umgehend eine Antwort erhalten haben, und danken Ihnen für Ihre Geduld während der Prüfung. Sollten Sie weitere Fragen haben oder zusätzliche Klärung benötigen, steht Ihnen unser Kundenservice jederzeit gerne zur Verfügung.

Vielen Dank, dass Sie uns die Gelegenheit gegeben haben, dieses Anliegen zu klären.✈️😊

Oplichters!

Zojuist een ETA-visum aangevraagd voor Engeland via ETAS Travel. Opgelicht!
Enorm hoge kosten (113,-) voor iets wat elders ongeveer 20,- kost. Wat een oplichterij.
De enorme kosten worden nergens vermeld, pas als het afgeschreven wordt van de creditcard, zie je de enorme kosten. Absurd!

15 décembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Dank u wel dat u de tijd heeft genomen om uw feedback met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw ervaring op onze website niet aan uw verwachtingen voldeed, en wij betreuren eventuele frustratie die dit heeft veroorzaakt.

Wij willen graag verduidelijken dat wij een legitiem reisassistentiebedrijf zijn met vele jaren ervaring in het helpen van klanten bij het verkrijgen van reisgerelateerde documenten, waaronder ETA’s. Hoewel wij geen officiële overheidswebsite zijn, streven wij ernaar transparant te zijn door de aard van onze diensten en onze verwerkingskosten duidelijk te vermelden via disclaimers op onze website.

Op dit moment zijn wij helaas niet in staat een bestelling te vinden onder de naam die in uw beoordeling is vermeld. Wij helpen u echter graag verder en willen uw zorgen rechtstreeks met u bespreken. Wij verzoeken u vriendelijk om contact op te nemen met onze klantenservice met uw volledige naam, e-mailadres en ordernummer, zodat wij uw geval kunnen bekijken en u kunnen helpen bij het oplossen van deze kwestie.

Wij stellen uw feedback zeer op prijs en hopen spoedig van u te horen, zodat wij u verder van dienst kunnen zijn.

Kijk uit

Dit is niet de officiële website voor het aanvraag van de ETA, je denkt netjes je ETA en ze rekenen gewoon 115 euro ipv de 19 euro. Echt goed opletten dat je naar de juiste website gaat of gebruik de app. Wel betalen ze je het geld terug als je ze een mail stuurt.

14 décembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Dank u wel dat u contact met ons heeft opgenomen en uw zorgen met ons heeft gedeeld. Het spijt ons oprecht voor het misverstand en eventuele frustratie die deze situatie heeft veroorzaakt.

Wij willen graag verduidelijken dat wij geen overheidswebsite zijn. Wij zijn een particulier reisassistentiebedrijf dat ondersteuning biedt bij visum- en ETA-aanvragen. Deze informatie, evenals onze service- en verwerkingskosten, wordt duidelijk vermeld in de disclaimers op onze homepage en gedurende het gehele aanvraagproces. Wij begrijpen echter dat deze informatie soms over het hoofd kan worden gezien en bieden onze excuses aan voor eventuele verwarring die dit heeft veroorzaakt.

U kunt erop vertrouwen dat wij ons terugbetalingsbeleid volledig naleven. Wij kunnen bevestigen dat beide van uw bestellingen succesvol zijn geannuleerd. Uw creditcard is niet belast. Eventuele tijdelijke autorisaties die op uw rekening zijn verschenen, worden vrijgegeven en aangepast overeenkomstig de standaard verwerkingstijden van uw bank.

Mocht u nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportteam. Wij staan klaar om u te helpen en om in elke stap duidelijkheid te bieden.

Dank u voor uw begrip. Wij wensen u en uw familie een goede en veilige reis! ✈️ 🙂

Noté 1 sur 5 étoiles

Een ETA aangevraagd voor een bezoek aan…

Een ETA aangevraagd voor een bezoek aan Engeland.
Als ik even later op mijn rekening kijk zie ik dat er 112 euro is afgeschreven. Dat terwijl de kosten rond de 20 euro moeten liggen.

Dit voelt als oplichting
Een mail gestuurd om de betaling stop te zetten.

Wees alert

11 décembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Bedankt dat u uw feedback met ons heeft gedeeld. Het spijt ons te horen dat uw ervaring op onze website niet aan uw verwachtingen voldeed, en we waarderen de kans om de situatie toe te lichten.

We willen u verzekeren dat wij een legitiem reisassistentiebedrijf zijn dat al vele jaren klanten ondersteunt bij het verkrijgen van reisdocumenten. Het is nooit onze bedoeling om iemand te misleiden. Op onze website vindt u duidelijke informatie over de aard van onze diensten en de bijbehorende verwerkingskosten. Het spijt ons als dit tijdens uw bezoek niet voldoende duidelijk was.

We kunnen bevestigen dat de extra verwerkingskosten zijn geannuleerd en dat alleen de officiële overheidskosten in rekening zijn gebracht. Eventuele initiële autorisatie die door uw bank op uw kaart is geplaatst, wordt automatisch aangepast naar het juiste bedrag, overeenkomstig de verwerkingstijden van uw bank.

Als u nog verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice — wij helpen u graag verder.

Veilige reis!✈️😊

belazerd

Na een aantal weken geleden via Etas Travel een ETA voor mijn dochter te hebben aangevraagd, zag ik dat ipv 19 euro, 112 euro is afgeschreven van mijn rekening.
Deze verhoging is in het proces nergens aangeven. Dit is pure fraude. Bij deze vraag ik dus ook om het verschil (het visum zelf was gelukkig wel geldig) terug te storten. Bij mijn weten is er zelfs ook geen bevestiging gevraagd. Dus gewoon oplichting.
@etas travel; de naam van mijn dochter is Lot van Herpen en aub het teveel betaalde bedrag terug storten!

13 novembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Bedankt dat u uw feedback met ons deelt. Het spijt ons zeer voor het misverstand met betrekking tot uw recente ETA-aanvraag voor uw dochter.

We willen graag verduidelijken dat wij een privaat reisassistentiebedrijf zijn en geen officiële overheidswebsite. Op onze homepage staan duidelijke disclaimers over onze diensten en de bijbehorende verwerkingskosten. We begrijpen volledig dat deze informatie soms over het hoofd kan worden gezien, en bieden onze oprechte excuses aan voor eventuele verwarring die dit heeft veroorzaakt.

Wees gerust, wij hanteren ons restitutiebeleid volledig. Na het controleren van uw bestelling kunnen we bevestigen dat de verwerkingskosten zijn geannuleerd en dat alleen de overheidskosten in rekening zijn gebracht. Eventuele autorisaties op uw rekening worden verwijderd en vervangen door het juiste bedrag, afhankelijk van de verwerkingstijden van uw bank.

Als u verdere vragen of opmerkingen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons supportteam — wij staan klaar om u te helpen en ervoor te zorgen dat alles soepel wordt opgelost.

Bedankt voor uw begrip, en we wensen u een veilige en plezierige reis! ✈️🙂

Estafa

Te cobran 117 euros cuando cuesta 19, además intento ponerme en contacto para la cancelación y nadie contesta...

5 décembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Lamentamos mucho esta confusión y sentimos de verdad la experiencia que describe. Queremos aclarar que no somos el sitio web del gobierno, sino una empresa privada de asistencia de viaje. En nuestra página principal contamos con avisos informativos al respecto, así como sobre nuestras tarifas de procesamiento, aunque entendemos que, en ocasiones, esta información puede pasarse por alto.

Por favor, tenga la tranquilidad de que cumplimos estrictamente con nuestra política de reembolsos. Podemos confirmar que su orden ha sido cancelada correctamente y que su tarjeta no ha sido cargada. Cualquier autorización que aparezca en su cuenta será eliminada y sustituida por el importe correcto según los tiempos de procesamiento de su banco.

Si tiene cualquier otra pregunta o inquietud, nuestro equipo de atención al cliente está disponible para ayudarle.
¡Le deseamos un buen viaje! ✈️😊

Se resolvió el problema

Es una estafa. Me han cobrado 117€, cuando el visado cuesta 18€. En la página al principio pone 17 libras y al final en el cargo en de la tarjeta, que no se ve hasta que te la pasan, son 117€.
Al final se pusieron en contacto conmigo y se solucionó el problema, no cargaron nada en mi tarjeta.
Gracias por la rapidez.

29 novembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Lamentamos sinceramente que tu experiencia en nuestro sitio web no haya cumplido con tus expectativas. Queremos asegurarte que somos una empresa legítima de asistencia de viaje, dedicada a ayudar a quienes prefieren contar con apoyo durante su proceso de solicitud. Por este motivo cobramos una tarifa de servicio, y contamos con avisos y descripciones detalladas en nuestra página para aclararlo. Lamentamos si esto no quedó suficientemente claro durante tu experiencia.

Hemos cancelado la transacción y tu tarjeta no será cargada. Cualquier autorización temporal que haya podido aparecer en tu cuenta será removida por tu banco conforme a sus propios tiempos de procesamiento.

Si tienes cualquier otra pregunta o inquietud, no dudes en contactar a nuestro equipo de soporte. Estaremos encantados de ayudarte.

¡Buen viaje!

Noté 5 sur 5 étoiles

Just learned about the new UK visa

Just learned about the new UK visa. I didn't know what to do. My friend told me to apply online. Got it now on this website etastravel. Happy with the service.

17 novembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Thank you for sharing your experience! We are happy to hear that your friend recommended our website to help you apply for your UK ETA. It is wonderful to know that the process was easy for you and that you are happy with our service.

If you ever need assistance with future travel documents, our team is always here to help. Safe travels! ✈️🙂

Noté 1 sur 5 étoiles

Ik heb zopas twee aanvragen gedaan voor…

Ik heb zopas twee aanvragen gedaan voor een Eta visum. Er werd een bedrag van 2× 112 euro van mijn rekening afgetrokken. Dit terwijl een visum slechts 19 euro bedraagt. Dit is pure oplichting. Bij deze hoop ik dat het bedrag asap wordt terugbezorgd. Vind het schandalig. Want het was helemaal niet duidelijk hoeveel het effectieve bedrag was. Ook werd bij het tweede stuk zelfs geen bevestiging meer gevraagd. Dus fraudegevoel 😱

18 novembre 2025

Réponse de ETAS Travel

Het spijt ons zeer om te horen dat uw ervaring op onze website niet aan uw verwachtingen voldeed. We waarderen de gelegenheid om enkele belangrijke punten te verduidelijken en u gerust te stellen.

Ons bedrijf is een legitieme particuliere reisassistentiedienst en geen overheidswebsite. Zoals bij elke reisgerelateerde dienst zijn klanten vrij om te kiezen hoe zij hun aanvraag indienen — rechtstreeks via de overheidswebsite, via een erkende immigratieadvocaat, of via een privébureau zoals het onze voor extra ondersteuning en gemak. Veel reizigers verkiezen deskundige begeleiding, en onze servicekosten weerspiegelen de gepersonaliseerde hulp die wij bieden.

Om volledige transparantie te garanderen, vermelden wij duidelijk dat wij een privébedrijf zijn en lichten wij alle verwerkingskosten toe vóór het indienen.

Met betrekking tot uw specifieke geval hebben wij beide transacties geannuleerd en er is geen bedrag in rekening gebracht. Als uw bank nog een tijdelijke reservering toont, wordt deze vrijgegeven volgens hun standaard verwerkingstijden.

Wij willen u ook geruststellen dat wij een terugbetalingsbeleid hanteren en dit in alle toepasselijke gevallen naleven. Als u nog vragen of zorgen heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met ons ondersteuningsteam — wij streven ernaar om u op elke stap van het proces snel en betrouwbaar te helpen.

Veilige reis gewenst!✈️ 🙂

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus