Det vart litt fram og tilbake med denne bestillingen min pga dårlig vareutvalg i blomsterbutikken, ferie hos mottaker, og feiladressering. Det siste var min feil, jeg ligger helt flat og beklager. Blo... Voir plus
Levering en dag tidligere enn bestilt, bare flaks at mottaker var hjemme. Bestilte en stor og dyr bukett men buketten som ble levert var stusselig og I feil farger. Sendte klagemail, men fikk et stand... Voir plus
Jeg bestilte en premium bukett til 699kr. Det som ble levert så stusselig og sammenrasket ut. Fargene passet ikke sammen, og det lignet ikke noe på det som var avbildet på nettsiden til euroflorist. J... Voir plus
Det jeg ville ha fikk jeg👍 det eneste, kanskje min feil:) skulle ha skrevet😅vennligst ring før levering eller en sms! Heldigvis var min fam. hjemme😅 buketten var kjempefin!! :)
À propos de Euroflorist Norge
Écrit par l'entreprise
Euroflorists mål har vært å gi kunder i hele Europa, enten det er en privatperson eller en virksomhet, en billig måte å sende blomster til hele verden på. Sammen med sine medlemsflorister jobber Euroflorist med å være den mest pålitelige og innovative partner i blomsterbransjen. Derfor gjør Euroflorist det enklere å sende blomster.
C. J. Hambros plass 2C, 0614, Oslo, Norvège
- euroflorist.no
Aucun historique récent de demande d’avis
N'a pas répondu aux avis négatifs
Totalt skuffende
Vigtig jubileumsblomster leveret først dagen efter bestilt dato uden nogle varsler eller forklaringer. Stor skuffelse og sat en i dårlig lys. Efter kontakt med kundeservice kunne kun fragten refunderes.
Leverer ikke på avtalt tid om i det hele tatt
Jeg bruker ikke legge inn tilbakemeldinger om et firma feiler 1 gang. Men nå var det da 2. gang. Første gang gir de beskjed lenger etter bestilling om at de ikke likevel kan levere. Denne gangen dukker det bare ikke opp noe blomster til mottaker selv om jeg på dagen også får en melding om at de holder på å klargjøre de og skal leveres i løpet av dagen.
De har bare kontakt via e-post som er åpen 8 til 17, men leveransen kan potensielt bli levert så seint som 22:00. Telefonnummer som ligger på proff kommer også bare frem til at support er stengt
Bestilte en stor oppsats med kort
Bestilte en stor oppsats med kort, denne skulle bli levert dagen etter. Tre dager senere, hadde hverken mottaker eller giver hørt eller fått eller hørt noe fra dere.
Etter utallige klage mail fra meg, da dere ikke svarte på telefonen, fikk jeg mail tre dager etter avtalt leveranse med tilbud om refusjon.
Dette er for dårlig behandling av kunder.
Blomstene var dårlige
Blomstene som ble sendt, hang med hodet dagen etter at de ble sendt. Vi fikk imidlertid byttet til en ny bukett dagen etter.
En av to bestillinger ble håndtert
En av to bestillinger ble håndtert, den andre ble ikke sendt, som forespeilet. Venter foreløpig på svar vedrørende bestilling nr2. Fire dager etter bestilling.
Varene levert!
Blomstene ble levert til bursdags-"barnet" i passe tid. De var, som forventet, fine å se på.
Det ble bestilt en vakker…blomsterbukett
Det ble bestilt en vakker blomsterbukett som gave ut fra bildene på nettsiden. Neste dag får jeg telefon fra Florris, Amfi Moss som forteller at de dessverre ikke kan sende blomsterbuketten jeg har valgt, fordi de ikke har disse blomstene i butikken. Jeg reagerer på dette! Det er dårlig service. Nå måtte jeg over telefonen bestemme en blomsterbukett som jeg overhode ikke kunne vite hvordan ble.
Det skulle ha stått på nettsiden at denne blomsterbuketten ikke var tilgjengelig på daværende tidspunkt.
Jeg bestiller ofte blomster for sending som gave, men kommer ikke til å bestille via deres nettside mer !
Bestilte sjarmerende korall til 599,-
Bestilte sjarmerende korall til 599,-
Buketten hadde ikke riktig farger i buketter som ble levert.
Ingen avsender notert til min bestilte…
Ingen avsender notert til min bestilte kondolansehilsen.
Styr unna Euroflorist - skjer det feil bed leveringen (det skjer), da er du ille ute
Klar beskjed: Styr unna Euroflorist. De har flere misfornøyde kunder på grunn av lav kvalitet på blomstene og feil/mangler ved levering. Til overmål er kundeservice elendig (les tvilsom). Ingen kontakt på telefon, mangelfull kommunikasjon med dekoratør og leverandør. De svarer svært sent på E-post, og da i generelle vendinger, og svare heller ikke på konkrete spørsmål om leveransen du måtte ha. I mitt tilfelle skulle blomstene leveres onsdag 6 august, så fulgt 3 dager med etterlysing hos kundeservice. På morgenen lørdag 9 august får jeg beskjed om at buketten var levert, men at mottaker ikke var tilgjengelig, noe som heller ikke stemmer.
I den siste E-posten fra Euroflorist står følgende beskjed: "Buketten kan hentes hos: Studio Blom AS
Adresse og telefonnummer: Lilleakerveien 4d 4795285437
Vær oppmerksom på at blomster er ferske produkter som ikke beholder friskheten sin lenge. Vennligst informer mottakeren om å hente blomstene før de visner.
Anatema over Euroflorist sin kundeservice
Greit
Bra service med å skifte farge på blomster. Veldig skuffa over å ha fått rabatt kode jeg ikke kunne benytte, det er Dårlig service
Veldig god service på nett
Veldig god service på nett. Sendte blomster/ kort og Bamse til mitt nyfødte Barnebarn. Alti fra bestilling til levering på riktig tidpunkt fungerte utmerket. Samlet sett veldig gost fornøyd.
Leverte ikke til bestilt leveringsdato
Jeg ble oppringt fra nærmeste butikk for levering, at de ikke hadde de røde rosene, og lurte på om jeg kunne ta noen andre. Dette sa jeg nei til, og hun sier da at den da vil går videre til en butikk som har det. Jeg spurte om blomstene ville bli levert denne dagen (dette var viktig) noe hun bekrefter at det ville. Dette skjedde ikke og nå får vi se om de klarer å få sendt den buketten i det hele tatt. Ingen forståelse eller kompensasjon for at de ikke kunne levere.. ALDRI skal jeg bruke Euroflorist igjen.. Anbefales virkelig ikke!!
Var knalldyrt og blomstene kom veldig…
Var knalldyrt og blomstene kom veldig seint
Enkelt å bestille og betale
Enkelt å bestille og betale. Levert som bestilt - og flott bukett!
Fint om det var tatt et bilde ved…
Fint om det var tatt et bilde ved levering som kunne blitt sendt kunden. Det hadde blitt oppfattet som super service ☺️
Det gikk fint sist jeg bestilte
Det gikk fint sist jeg bestilte, men denne gangen måtte jeg velge en annen leverandør. Forferdelig krøkkete bestillingsside, for å si det pent.
Ikke godtas adresse, postnummer og poststed. Når jeg får lagt inn bestilling på tross av dette, må jeg velge levering, som ikke er mulig å velge. Kommer så langt som til betaling, og får beskjed om at denne buketten kan ikke leveres til den adressen. Vel, da får det i det minste komme noen alternativer.
WRONG ORDER - UNACCEPTABLE
i appreciate the quick delivery. However, the recipient received a completely different order that was not even found on the website.
It should indicate on the website that the sunflowers are NOT available, rather than have one not get what they paid for.
Moreover, the bouquet could have been replaced with other sunflower bouquet found on the website. This was totally unacceptable and unprofessional. I will be leaving a review online and let others know to not rely on this service. The least you can do to enhance trust is inform the customer BEFOREHAND that the flowers aren't unavailable. The least I can receive is a refund for this.
Bestilte levering i god tid men…
Bestilte levering i god tid men ingenting kom den dagen, skrev mail om vi ble enig at de skulle levere dagen etterpå og jeg hadde folk til å vente på adressen men ingenting kom, SKAL ALDRI BRUKE EUROFLORISTEN IGJEN😡😡😡
Kjempe fin blomsterbukett
Kjempe fin blomsterbukett, problemet var at den ble levert 4 dager for tidlig. Skulle liksom komme til bursdagen hennes, ikke fikk jeg svar på eposten jeg sendte dem om det heller. Alexander Klem