ExploreTanzania Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Het was een onvergetelijke reis door Tanzania & Zanzibar. We werden volledig ontzorgt wat heerlijk is als je maar 2 weken ter plaatse bent. Er gaat geen tijd verloren aan onnodig zoeken. Bij de luchth... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Mambo! Wat een fantastische reis hebben wij gemaakt, tot in de puntjes verzorgd. Meedenken, voorstellen doen en dan ook nog een topexecutie neerzetten. Als collega in de gastvrijheidswereld weet ik... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een heerlijke reis gehad in Tanzania. Door de goede intake was er een goede balans tussen dieren kijken afgewisseld met het lokaal leven ervaren (Masaï, markten etc). Daarnaast een goede ba... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Wij hebben een onvergetelijke reis naar Tanzania gemaakt. Begonnen met de Kilimanjaro, vervolgens op safari en tenslotte chillen op Zanzibar. Ook nog lokale tours gedaan, per fiets en lopend - allemaa... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Voyagiste

Informations provenant de diverses sources externes

Explore Tanzania is de specialist voor reizen op maat naar Tanzania en Zanzibar. Ontdek het prachtige Tanzania en beleef een onvergetelijke reis!

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 48 heures

Tous les avis

71 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Prachtige ervaring om nooit te vergeten

Van dag 1 tot de laatste dag hebben wij genoten van een goed georganiseerde en voor ons onbezorgde reis, geregeld door Explore Tanzania.
Er waren fantastische lokaties, lodges e.d. geregeld die passend waren bij ons. Ook onze gids Medukenya, die ons 7 dagen heeft rondgereden, was super behulpzaam, lief, rustig en vertelde veel over de dieren, platen, het land Tanzania en de bevolking. Het was een reis om nooit te vergeten. Ook is een safari van 7 dagen natuurlijk best vermoeiend dus de afsluiter met 4 volle dagen Zanzibar was perfect en maakte onze vakantie compleet!

15 août 2025

Jambo Carlijne!
Asante sana voor jouw prachtige woorden. Wat mooi om te lezen dat jullie van begin tot eind hebben genoten en dat onze handgekozen accommodaties zo goed bij jullie paste. Medukenya zal heel blij zijn te horen dat zijn rust, kennis en zorg jullie safari extra speciaal hebben gemaakt. En wat fijn dat de dagen op Zanzibar precies de juiste rustige afsluiting waren om even helemaal pole pole te gaan. Hopelijk kunnen jullie het pole pole ritme van Zanzivar nog even vasthouden!
Groetjes, namens het hele team van Explore Tanzania,

Reis naar Tanzania

Een fantastische op maat gemaakte reis voor ons georganiseerd waardoor wij een onvergetelijke ervaring hebben gehad.

14 août 2025

Réponse de ExploreTanzania

Asante sana voor het delen van jullie ervaring! Hopelijk gaan jullie nog lang nagenieten van alles dat Tanzania jullie geboden heeft tijdens jullie onvergetelijke reis.
Groetjes namens het hele team van Explore Tanzania,

Top-ervaring!

Zeer goed verzorgd, klantvriendelijk, meedenkend. Top-ervaring!

Jambo Erno,
Bedankt voor de mooie woorden. Dit is precies hoe we onze reizen samen willen stellen. Fijn dat jullie een onvergetelijke ervaring hebben gehad!
Asante sana en tot een volgende keer!
Groetjes namens het hele team van Explore Tanzania,

Réponse de ExploreTanzania

Asante sana voor jullie review. We vonden het fijn om voor jullie gezin en mooie reis op maat samen te stellen, helemaal passend bij jullie wensen. Karibu tena!
Groetjes namens het heel team van Explore Tanzania,

Noté 5 sur 5 étoiles

We waren zenuwachtig voor de reis.

We waren zenuwachtig voor de reis ,is alles wel goed geregeld? Nou in 1 woord SUPER. Hele goede service en wat een fantastische reis. Wat een goede reisgids en chauffeurs gehad. Jullie verdienen meer dan een 10 plus.

Jambo!
Bedankt voor deze mooie review. Wat goed om te horen dat jullie reis alle verwachtingen heeft overtroffen en dat jullie een fijne tijd hebben gehad met jullie gids.
Hakuna matata!
Groetjes, namens het hele team van Explore Tanzania,

Noté 5 sur 5 étoiles

Alles was tot in de puntjes geregeld.

Alles was tot in de puntjes geregeld.
Ook een zeer goede gids, die rekening houdt met de natuur en goed opgeleidt is voor dit soort bijzondere reizen.
Echt klasse!

Réponse de ExploreTanzania

Asante sana voor de mooie woorden. Wat fijn om te horen dat alles tot in de puntjes geregeld was en dat onze gids jullie reis zo bijzonder heeft gemaakt. Pole pole door de natuur van Tanzania, dat is precies zoals we het graag zien.
Kwaheri namens het hele team van Explore Tanzania,

Noté 5 sur 5 étoiles

Een reis om nooit te vergeten!!!

Heel goed georganiseerd. Logistiek super geregeld. Fijne deskundige gids met oog voor natuur en dier. Respectvol. Mooie accommodaties

31 juillet 2025

Réponse de ExploreTanzania

Asante sana voor je mooie woorden. Fijn om te horen dat de reis zo goed is verlopen en dat onze gids, de natuur en de accommodaties zo een indruk hebben achtergelaten. We hopen dat jullie nog lang gaan nagenieten van alle mooie indrukken die jullie hebben opgedaan tijdens jullie reis naar Tanzania.

Selous, Ruaha, Mafia

Na goede ervaring in 2016 met toen jonge kinderen wilden we teruggaan naar Tanzania - maar wel “echt iets anders”.
Vanaf het begin van onze reachout was de interactie heel fijn - met goede voorstellen en onderbouwing waarom die zouden passen.

De reis zelf was onvergetelijk. Het zuiden is veel stiller en, omdat je met de gids van het kamp ter plekke bent, biedt unieke ervaringen. En vooral - echt alleen met de dieren (een uur bij een luipaard in een boom die jaagt - met niemand anders). De kampen/ resorts zelf waren erg goed en sloot helemaal aan op de “belofte vooraf”. Wellicht nog fijner!

Ook Mafia was een echt andere ervaring dan Zanzibar. Puur natuur, en ondanks wat tegenvallend weer met wat regen en vooral harde wind erg genoten van de rust, aandacht en heerlijke keuken van Pole Pole.

Kortom we hebben genoten. Inclusief onze twee dochters!

Dank Explore Tanzania! Jullie persoonlijke aanpak (met echt begrijpen wat bij ons past), de mooie app, en snel antwoorden per whatsapp bij twee vragen onderweg: een geweldige ervaring!

Gezin - met twee dochters 18/16

6 août 2025

Jambo familie,
Wat mooi om te lezen dat jullie, bijna tien jaar na jullie eerste reis, opnieuw voor Tanzania kozen. Dit kunnen wij ons natuurlijk goed voorstellen!
Het zuiden ís inderdaad stiller, ruiger en intenser. Echt samen zijn met de natuur en elkaar. Zonder ruis, zonder haast. Pole pole, precies zoals het bedoeld is.
Asante sana voor jullie vertrouwen en het delen van jullie ervaring. We hopen dat deze reis jullie als gezin veel mooie momenten en herinneringen heeft gegeven waar jullie nog vaak aan gaan denken.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht, goed georganiseerd, oog voor het aanbieden van duurzame accommodaties en begeleiding (gidsen) ter plaatse.

6 août 2025

Jambo Marielle,
Wat fijn om te lezen dat je onze persoonlijke aandacht en duurzame aanpak hebt ervaren. We geloven dat juist die zorgvuldige organisatie en onze lokale gidsen zorgen voor een reis die écht raakt. Asante sana voor je mooie woorden!
Groetjes namens het hele Explore Tanzania team, Jodi

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastische reis naar Zanzibar & Tanzania!

Wij zijn half juli 2025, 2 weken naar Zanzibar en Tanzania geweest, wat een onvergetelijke ervaring! De combinatie van zon, zee en strand op Zanzibar met een indrukwekkende safari op het vasteland was perfect. Alles was super geregeld door Marjolein en haar team van Explore Tanzania, mooie accommodaties, goede planning en lokale partners. We hebben volop genoten en raden Explore Tanzania zeker aan!

4 août 2025

Réponse de ExploreTanzania

Asante sana voor de mooie woorden familie Wassink! Wat is het goed om te horen dat jullie hebben genoten van een onvergetelijke reis naar Tanzania en Zanzibar. Hopelijk denken jullie nog vaak terug aan al het moois dat Tanzania jullie geboden heeft tijdens jullie gezinsreis!
Kwaheri namens het hele team van Explore Tanzania, Jodi

Prachtige vakantie

Wij hebben een fantastische reis mogen beleven dankzij het georganiseerde programma door Explore Tanzania. Dankzij de professionele communicatie, persoonlijke contactmomenten en een waanzinnige gids hebben wij een fantastische reis mogen maken. Team Explore Tanzania en Medukenya bedankt voor deze onvergetelijke vakantie namens de familie Zoomer!

3 août 2025

Réponse de ExploreTanzania

Asante sana voor de mooie woorden familie Zoomer! Wat bijzonder om te lezen dat jullie reis zo een diepe indruk heeft gemaakt. Dank voor jullie vertrouwen en mooie woorden over Medukenya en ons team. Fijn dat we mochten bijdragen aan herinneringen die blijven.
Kwaheri, namens het hele team van Explore Tanzania, Jodi

Noté 5 sur 5 étoiles

Goede samenwerking en zorgvuldig samengesteld

Ik heb als zelfstandig reisagent een hele goede ervaring met Explore Tanzania.
Een complexe aanvraag van een groep van 13 personen hebben we samen heel zorgvuldig samengesteld aan de hand van alle wensen van mijn klanten. Mijn klanten zijn inmiddels terug van deze reis en hebben een geweldige herinnering voor het leven gemaakt en waren zeer tevreden over alles.

23 juillet 2025

Jambo Monique,
Asante sana voor je mooie woorden en het vertrouwen in ons.
Wat fijn om te lezen dat we samen met veel zorg een mooie reis hebben kunnen samenstellen. Een die niet alleen aan alle wensen van de familie voldeed, maar vooral een herinnering voor het leven werd.
Het is precies waar we het voor doen: reizen die raken, verbinden en verrijken.
Karibu tena!

Met vriendelijke groet, namens het hele team, Jodi

Noté 5 sur 5 étoiles

Fantastisch avontuur in de prachtige natuur met zoveel dieren….als in een film!

Onlangs terug van een geweldige reis naar Tanzania en Zanzibar. Je hoopt alleen maar dat je droom uit komt, het was boven verwachting! Het vertrouwen tijdens het uitstippelen van de reis was er gelijk, zo hebben we nu ervaren dat alles ook daadwerkelijk perfect was geregeld. Onze 9-daagse safari was een fantastisch avontuur, onze gids was top! Hij had ontzettend veel kennis, en maakte veel gebruik van alternatieve routes om sommige druktes te vermijden. Ook de accomodaties in de nationale parken waren geweldig, met herinneringen voor het leven!
Zanzibar was heerlijk om na te genieten van het avontuur, en om alle indrukken te verwerken, inmiddels twee weken verder en genieten er nog van…
Asante sana Tanzania en hopelijk tot ziens!

25 juin 2025

Réponse de ExploreTanzania

Asante sana voor jullie mooie woorden Camiel en Cora! Wat fantastisch om te horen dat de reis naar Tanzania en Zanzibar zelfs boven verwachting was. Fijn dat jullie de safari, gids en accommodaties zo hebben gewaardeerd, een herinneringen voor het leven!

Bedankt voor het vertrouwen en hopelijk zeggen we snel weer: karibu tena!

Groetjes namens het hele team,

Asante sana

Onze afwisselende reis door Noord Tanzania was fantastisch dankzij de deskundige, flexibele en complete voorbereiding van Explore Tanzania. De website geeft een realistisch beeld en voldoende informatie van de verschillende bestemmingen en accomodaties.
Samen met Marloes hebben wij een eigen draai kunnen geven aan onze reis en konden we op het laatste moment nog aanpassingen doen en activiteiten toe voegen. Ik hoop dat wij in de toekomst nog een keer met Explore Tanzania naar dit prachtige land mogen gaan.

11 juin 2025

Réponse de ExploreTanzania

Jambo Karlijn! Heel veel dank voor jullie mooie review. Ik heb met heel veel plezier samen met jullie deze reis samengesteld. Bedankt voor het vertrouwen en ik neem jullie in de toekomst graag weer mee op een volgend Tanzaniaans avontuur!
Asante sana, namens het hele team, Marloes

Maatwerk reis

Alles was tot in de puntjes geregeld. Dit maakt dat je onbezorgd op reis bent. De reis wordt voor jou op maat gemaakt. Hierdoor was zelfs binnen ons reisgezelschap van 3 personen iedereen op zijn eigen manier het prachtige Tanzania aan het ontdekken en beleven. Wij zijn een geweldige ervaring rijker!!

12 juin 2025

Réponse de ExploreTanzania

Asante sana voor deze prachtige review!
Wat geweldig om te horen dat jullie alle drie Tanzania op jullie eigen manier hebben kunnen ontdekken en beleven. Juist die persoonlijke invulling maakt een reis écht bijzonder!

We hopen dat jullie nog vaak terugdenken aan deze bijzondere ervaring, vol onvergetelijke momenten.

Noté 5 sur 5 étoiles

De perfecte reis door persoonlijk contact

Door het persoonlijke contact hebben wij een reis kunnen samenstellen die 100% aan heeft gesloten bij onze wensen. Versie 1 van het reisplan werd opgesteld na een verkennend gesprek, waarna wij onze ideeën daarover hebben gedeeld. Geen vraag was te gek en de voorgestelde aanpassingen pasten perfect bij hoe wij onze perfecte reis voor ons zagen.

3 mars 2025

Réponse de ExploreTanzania

Asante sana Rens en Dascha voor deze mooie review!
We vinden het belangrijk dat een reis echt jullie reis wordt, en het is fijn om te horen dat het persoonlijke contact en het meedenken daarbij hebben geholpen!
We hopen dat jullie nog lang gaan nagenieten van alle mooie momenten en bijzondere herinneringen die jullie hebben gemaakt!

Kwaheri, namens het hele team van Explore Tanzania, Jodi

Noté 4 sur 5 étoiles

Goede voorbereiding

Goede voorbereiding, meedenken met ons, kwaliteit van gids en accommodaties.

21 mars 2025

Jambo Miriam!

Bedankt voor je goede review! Wat goed om te horen dat jullie de voorbereiding als prettig hebben ervaren en dat ons meedenken heeft geholpen om de reis helemaal passend te maken. Wat leuk om te horen dat jullie zo hebben genoten van de tijd met jullie gids Juma – daar doen we het voor!

We hopen dat jullie met mooie herinneringen terugkijken op de reis. Asante sana voor het vertrouwen en graag tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet, namens het hele team van Explore Tanzania, Jodi

Wederom top geregeld

Ook dit jaar via Explore Tanzania een mooie reis geboekt
Alles weer tot in de puntjes verzorgt en een duidelijke en snelle communicatie betreft al mijn vragen.

23 février 2025

Jambo Karin,
Bedankt voor deze mooie review. We zijn blij dat we je opnieuw mochten helpen met het samenstellen van een prachtige reis naar Tanzania en Mafia eiland.
We hopen dat je nog heerlijk gaat nagenieten van alle mooie nieuwe herinneringen.
Karibu tena en tot een volgende keer!

Met vriendelijke groet, namens het hele team van Explore Tanzania, Jodi

uitstekende service en kwaliteit

Heel fijn persoonlijk contact en duidelijke documentatie van de reis! Explore Tanzania heeft echt maatwerk geleverd. Zij hebben ter plaatse de juiste contacten en partijen ingezet voor onze bijzondere reis.
De kwaliteit van begeleiding van onze klim
mnt. Meru en Kilimanjaro was geweldig.
De safari daarna verliep ook vlekkeloos. Ook alle lof voor de Transfers- en gids/chauffeur.

10 mars 2025

Réponse de ExploreTanzania

Jambo Jantine en Kees, bedankt voor jullie mooie review! Wat een avontuur, eerst Mount Meru en daarna ook nog de top van de Kilimanjaro, een geweldige prestatie! Fantastisch dat jullie daarna zo hebben genoten van de safari met Zeph.
We werken al jaren met dezelfde vertrouwde lokale partners, zorgvuldig gekozen om jullie de beste ervaring te geven. Mooi om te horen dat jullie dit ook zo ervaren hebben!
Een reis om nooit te vergeten en waar jullie nog lang van kunnen nagenieten! Bedankt voor het vertrouwen in ons, en wie weet mogen we jullie in de toekomst weer meenemen op een nieuw Tanzaniaans avontuur!
Asante sana, namens het hele team, Jodi

Noté 5 sur 5 étoiles

Heel fijn om op deze manier te reizen

De reis was een fotoreis naar Tanzania en nog wat dagen op Zanzibar.
Voorafgaand aan de reis heb ik voldoende en goede informatie gekregen over de mogelijkheden van de reis.
Gedurende de reis was alles tot in de puntjes goed geregeld. Het vervoer, het eten en de overnachtingen waren perfect. Heel fijn om op deze manier te reizen!

4 mars 2025

Jambo Mireille!
Bedankt voor je mooie review! Wat fijn om te horen dat alles zo goed geregeld was en dat je zorgeloos hebt kunnen genieten van de fotoreis door het noorden van Tanzania en Zanzibar. De perfecte mix van avontuur en ontspanning!
We hopen dat je met prachtige foto’s en nog mooiere herinneringen bent thuisgekomen en dat je daar nog lang van gaat nagenieten.
Asante sana, namens het hele team, Jodi

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus