Jag är jättenöjd med mina dörrhandtag från Finicc. Kvaliteten är hög, leveransen var snabb och hela köpupplevelsen kändes premium. Det som imponerade mest var deras prisgaranti. När produkten sen... Voir plus
Snabb leverans samt snabb och vänlig kundtjänst! 🙏🏼 Jag returnerade några varor och av misstag råkade vi skicka med en telefon i returpaketet 🫣. De var jättehjälpsamma och hjälpte till att buda til... Voir plus
Super hjälpsam support. Varorna kom i tid och matchade det jag hade beställt. Provade beställa hem lite olika handtag innan vi bestämde oss för vilka vi ville ha. Inga problem med returen.
Bar produkter, urval och service. Otrolig hjälpsam kundservice personal. De är också väldigt flexibla med returer, vilket hjälper mycket när man är mitt i en renovering. Super nöjd som kund.
Utforska ett brett utbud av kökshandtag, möbelknoppar och dörrhandtag från välkända varumärken och designers. Handla online redan idag och skäm bort ditt hem imorgon!
Rødovrevej 95b, 2610, Rødovre, Danemark
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 48 heures
Så nöjd. Köpte handtag Pinta i ek till våra nymålade luckor o lådor, blev så fint. Snabb leverans.

Réponse : FINICC
Beställde garderobsknoppar, såg precis ut som på hemsidan, och snabb leverans, nöjd!

Réponse : FINICC
Det som imponerade mest var deras prisgaranti. När produkten senare blev billigare kontaktade jag kundservice och fick snabbt tillbaka mellanskillnaden — helt utan krångel.
Det är sällan man möter företag som både har snygga produkter och håller vad de lovar. Rekommenderas varmt.

Réponse : FINICC
Bra priser, snabbt skickat, varorna överensstämmer bra med beskrivningen, bra förpackade och kom fram i gott skick

Réponse : FINICC
Jättefina handtag och knoppar, stort utbud och bra kvalitet.
Bra service och snabba leveranser. Jag är super nöjd!

Réponse : FINICC
Lätt att beställa och snabb leverans. Jätte fina handtag men passade inte in så det blev retur vilket också gick jätte smidigt. Kan verkligen rekommendera finicc.

Réponse : FINICC
Jättefina knoppar, hoppas de passar när vi målar om köket.

Réponse : FINICC
Lika fina som jag hoppats på, ska bli spännande o se hur det blir när handtagen är på plats på garderoberna.

Réponse : FINICC
Snabb leverans, smidig retur, bra kundservice och fina knoppar I slutändan :)

Réponse : FINICC
Lätt att beställa och supersnabb leverans!

Réponse : FINICC
Jag fick ett beslag mindre i min order, det tog bara någon dag så hade kundservice hjälpt mig på bästa sätt! Superbra service, rekommenderar starkt :)