Fina smycken, snabb leverans och fantastisk support. Hade lite svårt att hitta rätt storlek för frun då 4 mm var tjockare än provringarna i butik och det gjorde mer skillnad än vi trodde. Men kundt... Voir plus
Skulle önska svar på mitt mail som skickades för närmare tre veckor sedan ang Sten som lossnat efter 1,5 månades normal användning. Kanske kommentar här kan få er att svara på mitt mail? Har mai... Voir plus
Jag är väldigt nöjd med mitt köp här :) köpte en ring och undrade om det var nickel fritt/allergi fritt och mailade kväll och fick svar dagen efter på morgonen :) snabb support och vänliga + bra ring... Voir plus
Helt fantastiska jag skulle reklamera en ring och mailade med dom. De var absolut inga problem de är nog den bästa servicen och bemötandet jag någonsin fått. Dom jag mailat med har skrivit så fina sak... Voir plus
Fint och Billigt, Originalet sedan 2013. Nordens största sortiment på förlovningsringar & vigselringar & personliga smycken med gravyr. Specialiserade på Tungstensringar sedan 2013. Vi säljer kvalitetssmycken till otroliga priser och satsar på service och kvalitet. Här hittar du allt ifrån örhängen till vikingamsycken & diamantringar. Fint och Billigt hjälper er att designa era smycken och presenter så att de blir exakt som ni önskar. Vi gör fotogravyrer, specialgravyrer, förlovningsringar med gravyr samt bröllopsringar med gravyr. Välkommen att se mer på fintochbilligt.se Söker du unika ringar, Tungstensringar, Silverringar, keramiska ringar? Exklusiva ringar till låga priser? Då har du hittat rätt. Välkommen till oss på FintOchBilligt. Din smyckesbutik på nätet.
Blåsippsgatan 6, 417 41 , Göteborg, Suède
Demande des avis aux clients
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 2 semaines
Snabb leverans fina ringar med fin text inuti som jag själv designade
Fina smycken som är otroligt prisvärda. Snabb leverans.
Beställde förlovningsringar min tappade färgen fick en ny samma sak igen min killes ser ut som ny ...

Réponse de Fint och Billigt
Jag beställde våra förlovnings ringar från de. Var uppmärksamma om leverans tiden. Det står i webben om du beställer dina produkter innan12:00 så kommer vi att skick de samma dag. Men det betyder inte att ni kommer att få de samma dag. Då det tar mycket tid tills det når dig.
Jag valde hemleverans men den lämnades vid en ica maxi som var långt bort från oss.
Jag identifierade mig i postnord appen men det räckte inte man behöver visa leg också.

Réponse de Fint och Billigt
Beställde ringar och fick meddelande om att det var längre leveranstid än beräknat från början, avbokade och bad om återbetalning
Denna kom till mig omgående via Swish.
Supersnabba på kontakt, svar och service.

Réponse de Fint och Billigt
En fin ring som passade bra men var lite större än jag förstod. Jag skickade tillbaka ringen och fick pengarna tillbaka. Enkelt o smidigt!
Tack

Réponse de Fint och Billigt
Snabb och rätt leverans med rätt vara . Tyvärr hade jag inte behövt beställa då en vän meddelade att kolibrin försvunnit så jag beställde en ny . Sedan dök kolibrin upp så nu har jag en extra .

Réponse de Fint och Billigt
Billiga smycken, snabb frakt, bra service med snabba svar. Jag har inget att klaga på. 🥰

Réponse de Fint och Billigt
Jag själv beställde fel produkter, insåg mitt misstag och mailade till support. Fick svar inom 15 minuter med en utförlig beskrivning hur jag skulle gå tillväga och Fint och Billigt löste det med en gång. I all hast med beställning nummer två så valde jag fel storlek vilket resulterade i ytterligare en retur även denna hanterades på bästa sätt. Jag själv returnerade varor alldeles för sent egentligen men hade ingen möjlighet att göra det tidigare, men även här levererade Fint och Billigt proffsigt och erbjöd mig ett presentkort som matchade varorna! Helt galet! Tack återigen! En fantastisk butik som jag varmt kan rekommendera! Produkterna håller även hög kvalité till en bråkdel av priset hos övriga.

Supersnabb leverans.
Manschettknapparna var över förväntan. Jag är jättenöjd och har redan handlat igen.
Snabb leverans, snygga ringar.
Vi gifte oss den 17/5,
jag beställde ringarna 27/5, tidigt på morgonen (8.08), vid 12 skickades de och jag hämtade ut dem idag (28/5).
Gravyr och allt, precis som beställt.
Mycket nöjd!
Otroligt snabb leverans och bra service , trevlig kundtjänst
Har handlat av Fint och Billigt många gånger. Bra kvalitet och fina saker.