Fint och Billigt Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,4

Fina smycken, snabb leverans och fantastisk support. Hade lite svårt att hitta rätt storlek för frun då 4 mm var tjockare än provringarna i butik och det gjorde mer skillnad än vi trodde. Men kundt... Voir plus

Skulle önska svar på mitt mail som skickades för närmare tre veckor sedan ang Sten som lossnat efter 1,5 månades normal användning. Kanske kommentar här kan få er att svara på mitt mail? Har mai... Voir plus

Jag är väldigt nöjd med mitt köp här :) köpte en ring och undrade om det var nickel fritt/allergi fritt och mailade kväll och fick svar dagen efter på morgonen :) snabb support och vänliga + bra ring... Voir plus

Helt fantastiska jag skulle reklamera en ring och mailade med dom. De var absolut inga problem de är nog den bästa servicen och bemötandet jag någonsin fått. Dom jag mailat med har skrivit så fina sak... Voir plus

1. Bijouterie
  2. aussi dans
  3. Boutique de cadeaux
  4. Graveur sur bijoux

Fint och Billigt, Originalet sedan 2013. Nordens största sortiment på förlovningsringar & vigselringar & personliga smycken med gravyr. Specialiserade på Tungstensringar sedan 2013. Vi säljer kvalitetssmycken till otroliga priser och satsar på service och kvalitet. Här hittar du allt ifrån örhängen till vikingamsycken & diamantringar. Fint och Billigt hjälper er att designa era smycken och presenter så att de blir exakt som ni önskar. Vi gör fotogravyrer, specialgravyrer, förlovningsringar med gravyr samt bröllopsringar med gravyr. Välkommen att se mer på fintochbilligt.se Söker du unika ringar, Tungstensringar, Silverringar, keramiska ringar? Exklusiva ringar till låga priser? Då har du hittat rätt. Välkommen till oss på FintOchBilligt. Din smyckesbutik på nätet.

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

450 avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

16 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Har precis fått mitt andra köp

Har precis fått mitt andra köp. 2 ”totem”-stavhalsband. Jag är supernöjd !! Så fina ☺️ Väldigt proffsigt team : Snabba svar på frågor- Smidig betalning & leverans och toppenfina varor. Rekommenderar dom verkligen. Ett säkert och tryggt företag. Hela upplevelsen känns så bra

28 avril 2025
Avis spontané

Köpte tungstensringar

Köpte tungstensringar. De såg ljusare ut på bilden och passade tyvärr inte in med våra andra ringar. De var också tunga och lite klumpiga. Annars inget större fel som ensamring. Den var också förstora trots att vi mätt fingret innan för att få rätt storlek.

1 avril 2025

Hej Sari.

Vi beklagar att ni ni beställt fel storlekar.
Vi kan ej se att ni kontaktat oss ang. detta?
Det är väldigt viktigt att mäta på ett korrekt sätt för att veta vilken storlek man skall ha.
Vi erbjuder också hjälp samt rådgivning kostnadsfritt för att säkerställa att allt blir rätt🥰
Hur har ni mätt för att komma fram till vilka storlekar ni skall ha?

Vänliga hälsningar: Julia - Fint och Billigt

Mycket bra

Ni har bra saker till bra priser

6 avril 2025

Tack för ert omdöme🥰
Vi önskar er en fortsatt fin påsk.

Mycket fint att välja på

3 avril 2025

Réponse de Fint och Billigt

Tack snälla för ert omdöme🥰
Vi önskar er en fortsatt fin påsk.
Vänliga hälsningar: Fint och Billigt

Bemötande

Snabb hantering

4 mars 2025

Tack för ert omdöme.
Vänliga hälsningar: Fint och Billigt

Billigt

Billigt, bra kvalité och snabb leverans 🥰

2 mars 2025

Tack snälla.
Precis som det skall vara🥰
Bästa hälsningar: Angelica - Fint och Billigt

Jättenöjda!

Jättenöjda!! Skickade först efter ringmåtten. När sen ringarna kom satt de perfekt. Dessutom är de jättefina.
Snabbt svar på frågor via mailen med.

3 mars 2025
Avis spontané

+++++

Bra beskrivning , snabb leverans !
Väldigt fina smycken i bra kvalité!

5 février 2025

Snabb leverans, superfina ringar

5 février 2025

Tack snälla.
Vad roligt att höra.
Vi önskar er all lycka och kärlek❤️

Så fina ringar

Så fina ringar, är supernöjd.

3 février 2025

Så härligt att höra.