Fitness Engros A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Man kan roligt handle med Fitness Engros deres hjemmeside virker,nem at finde rundt på ,og så er der hurtig levering kan ønske sig mere derfor 5⭐

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele salgsteamet er top pro. og har en erfaring i fitness faget. De er en slags sparingspartner som kommer med gode råd. Jeg har handlet med Fitness Engros i 18 år. De følger med tiden. Og derfor er... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse! Bestilte den 23. juli, og den 10. august havde jeg stadig ikke hørt noget fra virksomheden ud over den automatiske ordrebekræftelse. Først efter at jeg selv k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

KÆMPE GOD OPLEVELSE! Min mand og jeg har længe haft et ønske om homegym. Derfor tog vi kontakt til Ole Okke fra FitnessEngros, som indenfor få dage kom på besøg, så lokalet og hørte om vores ø... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Fitness Engros er et full service fitnesshus, som har til huse i Taastrup. Vi tilbyder alt i udstyr til fitness, funktionel og styrketræning. Derudover yder vi sparring, rådgivning, 3D-indretning, service og reparation.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 4 sur 5 étoiles

Fine varer og god service

Fine varer og god service. Dog tager det generelt lidt for lang tid at få sine varer

5 novembre 2025

Hej Jesper,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er glade for, at både vores varer og service lever op til dine forventninger 😀
Enkelte produkter har lidt længere leveringstid, men vi gør altid vores bedste for at få alt afsted så hurtigt som muligt.

Noté 4 sur 5 étoiles

Lidt leveringsproblemer med farve

Lidt leveringsproblemer med farve, men vi løste det med farven sort og leveringen kom meget hurtigt.

10 octobre 2025

Hej Christine,

Det er dejligt at høre, at vi sammen fandt en god løsning, og at leveringen derefter gik hurtigt 😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Gode trænings elastikker som kom…

Gode trænings elastikker som kom hurtigt 👍🦾

11 septembre 2025

Hej Michael,

Vi er glade for, at du er tilfreds med både træningselastikker og vores service. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Kvalitet og levering totalt i orden

Kvalitet og levering totalt i orden. Hverken første eller sidste gang jeg handler med Fitness Engros

12 septembre 2025

Hej Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse 🙌 Det glæder os at høre, at både kvalitet og levering lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at hjælpe dig igen næste gang, du har brug for udstyr ☺️

De bedst hilsner

Noté 5 sur 5 étoiles

Ved en fejl havde jeg fået to beskeder…

Ved en fejl havde jeg fået to beskeder med en dags mellemrum at pakken ville blive afsendt. Havde taget fri, så jeg kunne være hjemme til at modtage de tunge kettlebells. Ringede og spurgte da jeg fik anden mail, hvilken en der passede. Viste sig at ordren ikke var sendt som første mail havde anvist. De undersøgte sagen og fik en tekniker til at aflevere ordren, så jeg ikke skulle tage endnu en dag fri.

12 août 2025

Hej Sara,

Tusind tak for din anmeldelse og de 5 stjerner ⭐️ Vi beklager forvirringen omkring afsendelsesmailene og er rigtig glade for, at vi hurtigt fandt en løsning, så du kunne få dine kettlebells leveret uden at skulle tage endnu en dag fri 💪

Vi håber, du bliver glad for dit nye træningsudstyr!

Noté 5 sur 5 étoiles

Bestilte mandag og kettlebells kom tirsdag middag. Det kan man kalde hurtig levering til Bornholm🤩
Tak for det🙃

28 juillet 2025

Hej Rikke,

Hvor er vi glade for at høre, at du fik dine nye kettlebells allerede dagen efter. Vi håber, at du bliver glade for dem og vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😀

Alt i orden

Alle varer svarer til forventningen. Alt fungerer som det skal. Kan kun anbefale virksomheden.

25 juillet 2025

Hej Hanni,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at du er glad for dine nye varer. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen ☺️

Med venlig hilsen,

Noté 1 sur 5 étoiles

Jeg fik den forkerte ordre.

Jeg fik den forkerte ordre.
Meget træls da jeg ikke har mulighed for at returnere

11 juillet 2025

Hej Johann,

Det var da mega træls - det vil vi da gerne hjælpe med at få rodet bod på.
Har du mulighed for at sende lidt flere oplysninger til vores kundeservice på webshop@fitnessengros.dk så du kan få dine rigtige varer - og vi kan finde ud af hvad der er gået galt.

Hilsen Gitte
Fitness Engros

26 mai 2025

Hej Helle,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber, at du bliver glad for dit køb 😀

Fin process, gode produkter

Fin process, super venligt personale og gode produkter !

28 avril 2025

Hej Katja,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi glæder os til at byde dig velkommen en anden gang 😀

Købte en demo Air Bike

Købte en demo Air Bike - Den var ikke helt i den stand jeg forventede - Jeg mailede dem, vi fandt en løsning som jeg var glad for - De tog fuld ansvar og jeg vil uden tvivl anbefale dem

24 avril 2025

Hej Daniel,

Vi er super glade for, at vi kunne finde en løsning sammen, som du var glad for.
Vi håber, at du bliver glad for din nye airbike

Noté 5 sur 5 étoiles

Super godt tilbud på 3 kettlebells fra…

Super godt tilbud på 3 kettlebells fra SO&SN og så gode de er med det brede håndtag, samt flotte farver🤩🤩🤩🤩🤩samt super hurtig levering og de var pakket så godt ind er MEGA tilfreds ❤️

9 avril 2025

Hej Helene

Vi er så glade for din anmeldelse. Vi er også selv ret begejstret for de nye kettlebells.

God træning. Vi glæder os til at byde dig velkommen igen 😀

Hurtig levering.
God service.

8 avril 2025

Hej Morten,

Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service. God fornøjelse med dine nye varer 😀

Fedt produkt

Købte en BodyBike Classic og fik ved en fejl leveret 2. Vi valgte at beholde begge to og fik en super god service og pris. Hurtig levering og hjælp til at returnere et par flaskeholdere vi ikke skulle bruge. Fem af fem her og stor ros til hele holdet hos Fitness Engros med et ekstra plus til Dorthe fra os.

27 mars 2025

Hej Peter

Tusind tak for den flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os! Hvor er det fedt at høre, at både leveringen, servicen og hjælpen med retur gik glat 😀

Vi glæder os meget til at byde jer velkommen igen!

Jakob

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god service og god vejledning fra…

Super god service og god vejledning fra Hanne for at få den rigtige cykel.

6 janvier 2025

Hej Kent,

Vi er glade for, at vores service levede op til dine forventer og du bliver glad for din cykel.

Rigtig god dag 😀

Jakob

Delivered quickly

Delivered quickly. They are responsive on email (which is important to me). Friendly delivery. Quality product. Can't complain. It was ok to assemble the equipment, videos can be found online to guide me.

3 février 2025

Hi Dave,

Thank you for your review. We are glad to hear that you are satisfied with our service and products. 😄

Best regards,
Jakob from Fitness Engros

Alle materialer bliver brugt flittigt

Alle materialer bliver brugt flittigt

1 février 2025

Hej Anni,

Vi er glade for at høre, at du er glade for vores produkter. Fortsæt det gode arbejde 💪

De bedste hilsner,

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og lækre produkter

God service og lækre produkter. Der var desværre længere end forventet leveringstid, men Dorthe var god til at holde mig løbende orienteret. Så alt var super :-)

23 décembre 2024

Hej Thomas,

Tusind tak for de fine ord. Vi er selvfølgelig ærgerlige over, at der var lidt længere leveringstid. Vi håber, at du bliver glad for dine produkter. 😀

Med venlig hilsen,

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig effektiv og nærmest personlig…

Hurtig effektiv og nærmest personlig service og tilgang til mine behov, da jeg stod og manglede et produkt som jeg skulle bruge samme dag, her blev der fundet løsninger og man gik den ekstra mil for mig. tak og fortsæt det gode arbejde.

4 décembre 2024

Hej Jan,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er så glade for, at vi kunne være behjælpelige og leve op til dine behov. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen. 😄

De bedste hilsner,

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus