Fitness Engros A/S Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,5

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Man kan roligt handle med Fitness Engros deres hjemmeside virker,nem at finde rundt på ,og så er der hurtig levering kan ønske sig mere derfor 5⭐

Noté 5 sur 5 étoiles

Hele salgsteamet er top pro. og har en erfaring i fitness faget. De er en slags sparingspartner som kommer med gode råd. Jeg har handlet med Fitness Engros i 18 år. De følger med tiden. Og derfor er... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Alt i alt en rigtig dårlig oplevelse! Bestilte den 23. juli, og den 10. august havde jeg stadig ikke hørt noget fra virksomheden ud over den automatiske ordrebekræftelse. Først efter at jeg selv k... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

KÆMPE GOD OPLEVELSE! Min mand og jeg har længe haft et ønske om homegym. Derfor tog vi kontakt til Ole Okke fra FitnessEngros, som indenfor få dage kom på besøg, så lokalet og hørte om vores ø... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasins d'appareils de fitness

Écrit par l'entreprise

Fitness Engros er et full service fitnesshus, som har til huse i Taastrup. Vi tilbyder alt i udstyr til fitness, funktionel og styrketræning. Derudover yder vi sparring, rådgivning, 3D-indretning, service og reparation.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Tous les avis

23 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg har købt en brugt Bodybike…

Jeg har købt en brugt Bodybike spinningscykel af Fitness Engros. Købte den uden at se den, men fik en super vejledning af David. Han svare hurtigt på mobil og mail, og cyklen blev leveret præcis som aftalt. Kan varmt anbefale dette firma.

16 décembre 2024

Hej Laila,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Vi er utrolig glade for, at alt levede op til dine forventninger, og vi håber, at du bliver glad for din BodyBike. 😀

Noté 5 sur 5 étoiles

quick delivery with good service

5 octobre 2024

Hi Yanghui,

Thank you for your review. We are glad to hear that you are satisfied with our service. 😄

Best regards,
Jakob from Fitness Engros

Noté 1 sur 5 étoiles

MEGET Langsom levering!

Jeg bestilte motionscyklen d. 20. august og fik den d. 3. oktober. 38 dages levering! De lovede at det vil tage 21 dag. I perioden fik jeg lovet flere gange en dato som dog ikke holdt.

3 octobre 2024

Hej Alvin,

Jeg beklager mange gange at din cykel var så lang tid undervejs. Vores leverandør var usædvanlig lang tid om at levere. Vi gjorde hvad vi kunne for at informere undervejs, men vil kigge på om vi kan gøre dette endnu bedre fremover.

Gitte fra Fitness Engros

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og fin vare

3 octobre 2024

Hej Tage,

Mange tak for din fine anmeldelse - vi er glade for at det hele levede op til dine forventninger.

Gitte fra Fitness Engros

Super hurtig levering

Super hurtig levering

5 septembre 2024

Hej Jette,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for, at vores service levede op til dine forventninger. 😀

Noté 3 sur 5 étoiles

Både og 💪

Gode håndvægte 💪
Virkelig dårlig massage bold - blev skuffet 🥺

5 septembre 2024

Hej Mette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er glade for at høre, at du er tilfreds med håndvægtene, men det er selvfølgelig ærgerligt, at massagebolden ikke levede helt op til dine forventninger. 😊

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og kvalitetsvarer.

7 août 2024

Hej Michel,

Mange tak for de fine ord. Vi er glade for at høre, at vores service og vores varer levede op til denne forventninger. 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

God service og super hurtig levering

God service og super hurtig levering, Tak for det👍

24 juillet 2024

Hej Bo,

Tak for de fine ord, vi håber også produkterne lever op til dine forventninger :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Super hjemmeside med gode kvalitet produkter

Jeg købte PicSil Lifting Straps Sort, og de virker perfekt for mig.
Levering på 13 dage, fra bestilling, til jeg kunne afhente dem, synes jeg er lidt lang tid, i dagens Danmark.
Men alligevel 5 stjerner, pga. godt produkt.

27 juillet 2024

Hej John,

Tak for de fine ord. Jeg er glad for at du alligevel ventede tålmodigt på din levering. Normalt tager det heller ikke så lang tid for os, at få ordrerne frem til vores kunder, men du har desværre ramlet lige ind i ferietid hos vores leverandør.

Køb af ribber.1

Det blev en god, da jeg havde knudret med betalingen, det blev let ordnet via telefonen.
Varen opfylder også mine forventninger.

15 juillet 2024

Hej Karl,

Jeg er glad for at høre at du fik hjælp til din bestilling og at alt gik som smurt derfra :)

Noté 4 sur 5 étoiles

Bestilling og levering forløb…

Bestilling og levering forløb problemfrit. Dvs købsoplevelsen var sådan set fin nok.

Til gengæld lever produktet (en hvidlakeret træ-ribbe) ikke op til mine forventninger, idet lakeringen er udført virkelig ringe. Jeg har anmeldt selve produktet på deres hjemmeside, men anmeldelsen er ikke synlig - måske fordi den ikke var ubetinget positiv?

11 juillet 2024

Hej Lene,

Ang. produktanmeldelsen på ribben, så får vi desværre ikke automatisk besked om nye anmeldelser, så den var blevet overset. Men jeg godkendte den forleden og du kan se den nu inde på produktet :)

Noté 5 sur 5 étoiles

Overskuelig hjemmeside, gode priser og hurtigt levering.

6 juillet 2024

Hej Jon,

Vi er glade for, at du er tilfreds med dit køb hos os. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen igen. 😃

Noté 5 sur 5 étoiles

God beskrivelse og dejlig hurtig…

God beskrivelse og dejlig hurtig levering :-)

4 juillet 2024

Hej Hannelore,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vores beskrivelse og service levede op til dine forventninger.
Vi glæder os til at byde dig velkommen igen en anden gang. 😀

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og rigtig god service.

13 juin 2024

Hej Claus,

Tusind tak for din meget fine anmeldelse. Vi er glade for, at du er tilfreds med vores service og at du fik dine varer hurtigt. 😄

Alt fungerede bare

Alt fungerede bare, som det skulle.

8 juin 2024

Hej Per,

Vi er så glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle hos os. Vi ser frem til at se dig igen! 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Hurtig levering og varer der lever op til beskrivelsen.

7 juin 2024

Hej Mette,

Tak for din positive feedback! Det betyder meget for os, at du er tilfreds med vores service og at produkterne lever op til dine forventninger. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 😄

Noté 5 sur 5 étoiles

Kom hurtig frem til mig og bruger dem…

Kom hurtig frem til mig og bruger dem flittigt

9 juin 2024

Hej Heidi,

Vi er super glade for at høre, at du er tilfreds med vores service og at du allerede er kommet godt i gang med træningen. 😄

Toppen

Top kvalitet og god service hele vejen igennem - fra samtale til bestilling af produkter og til den hurtige levering.

4 juin 2024

Hej,

Vi er utrolig glade for, at du har været tilfreds med både kvaliteten og vores service. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen. 😄

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus