Jag är kund hos Fraktjakt sen ca 1 månad. Superservice och en mycket bra tjänst. Driver en mindre E-handel med lager hemma. Hämtas försendelser hemma varje vardag. Utan fraktjakt skulle jag int... Voir plus

Fantastiskt kundservice av Gabriel när det körde ihop sig. Köpte en frakt med DSV via Fraktjakt, och tyvärr uppstod det strul redan från dag ett. Det drog ut på tiden. Men trots alla problem som dök u... Voir plus

Ingen bra erfarenhet. Blir debiterade 1500:- för att DHL inte lyckats levererat två paket. Inte heller har man kontaktat oss för leverans. Långa ledtider. Boka hellre frakt genom annat bolag.

Fraktjakt är verkligen ett fantastiskt företag. Vi har nästan varje vecka frakttvister och problem, oftast på grund av DHL, men Fraktjakt gör alltid sitt bästa för att hjälpa oss att lösa dem. De... Voir plus

1. Service d'expédition et de livraison
  2. aussi dans
  3. Fournisseur de solution e-commerce
  4. Service d'envoi
  5. Service e-commerce
  6. Service logistique
  7. Société de transport international de marchandises

Fraktjakt är en leveransplattform, designad för att överträffa dina förväntningar genom insikter från tusentals företag.

3,9

Bien

TrustScore 4 sur 5

1 k avis

Demande des avis aux clients

A répondu à 76 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'un mois

3,9

Tous les avis

(1 247)

42 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Det fungerar bra

2 juin 2025

Hej Nils,

tack för ert omdöme vad bra att höra att allt fungerar som det ska!

Fullt fungerande digitala…

Fullt fungerande digitala beställningsformulär som är lätta att förstå!
Hämtningar fungerar perfekt!
Maggie

29 mai 2025

Hej Maggie,

stort tack för din recension vad kul att höra att ni är nöjda med oss!

Fraktjakt AB

En plattform i världsklass med en…

En plattform i världsklass med en kundservice som inte bara är trevlig utan också otroligt hjälpsam.

15 mai 2025

Hej Jo,
stort tack för din fina recension, det gläder oss att höra hur nöjda ni är med Fraktjakt!

Rekommenderas inte

Rekommenderas inte, prisuppgifter stämmer inte man får på sidan. Fick en justerad faktura på mer än det dubbla efter beställning, okunnig support som ej kunde visa något i avtalet om varför. Till er råga på det så blev man tvingad att betala både orginal fakturan plus den justerade fakturan. Så istället för under 2000:- gick kalaset på närmare 6000:-
Ps hoppas ni skickar eran medarbetare som jag hade kontakt med på utbildning.

15 mai 2025

Réponse de Fraktjakt

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse, även om vi verkligen beklagar att den inte levde upp till dina förväntningar.

Vi förstår din frustration över den prisskillnad du upplevt och att det uppstod oklarheter kring faktureringen. Vi tar all feedback på största allvar, särskilt när det gäller transparens och kundbemötande.

Fungerar toppen

Fungerar toppen, skitbra priser, trevlig service och helt otroligt smidigt för en nystartad ehandel

28 avril 2025

Hej Gustav,

vi blir så otroligt glada av att läsa er recension och att ni är så nöjda med oss!

Enkelt smidigt

Enkelt smidigt
Rimlig kostnad

28 avril 2025

Hej Jörgen,

tack för din recension! Så skönt att ni tycker att det är smidigt att använda oss.

Fraktjakt AB

Vi är så glada efter övergången till…

Vi är så glada efter övergången till Fraktjakt för vår woocommerce. Ni har verkligen lyckats leverera känslan från Woo till Wow 🌞🌞🌞🌞🌞

8 mai 2025

Hej Steve,
det värmer verkligen att läsa en så positiv recension. Stort tack!

Fraktjakt AB

Mycket nöjd med valet av fraktjakt som vår fraktpartner

ket nöjd med valet av fraktjakt som vår fraktpartner.
Bra priser, snabb svar om frågor uppstår.

Hej Amir,

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med Fraktjakt och det betyder mycket för oss att du uppskattar både våra priser och vår support!

Mycket smidigt!

Mycket smidigt!
Bra service om något behöver åtgärdas manuellt 👍

Hej Ulf,

vi är så glada att höra att ni är nöjda med oss och vår service. Tack för din fina recension!

Alltid snabba på chatten

Alltid snabba på chatten. Smidigt att använda systemet. Bra integration med Shopify. 99.9% uptime!

Hej Stefan,

tack för din fina recension, vårt mål är ju att hjälpa våra kunder så snabbt som möjligt så det är roligt att få läsa att ni upplever att det fungerar så också!

Toppennöjd

Bra priser, toppenservice och enkelt att använda. Rekommenderas

1 avril 2025

Hej Larre,

vad kul att höra att ni är nöjda med oss och att allt fungerar som det ska!

Enkelt och bra!

Hej Barbro,

tack för ditt fina omdöme av oss! Vi blir så glada av att läsa era positiva upplevelser.

Live chat fungerar inte

Live chat fungerar inte, DHL hämtar inte upp

25 mars 2025

Hej Roman,

vi har inga problem med vår chatt vad jag vet men det går lika bra att ringa oss eller maila om man inte kommer åt chatten.

Vi hjälper dig gärna kika på vad det kan vara som gjort att frakten inte hämtats ännu.

Hej Susanne,

stort tack för ert fina betyg av Fraktjakt. Det gör oss så glada att få veta hur nöjda ni är!

Enkelt

Enkelt, smidigt och prisvärt!

3 mars 2025

Hej Inger,

tack för din recension, det är så roligt att höra från nöjda kunder!

kanonbra service

Vi är jättenöjda med fraktjakt, det fungerar perfekt och om man har en fråga så svarar ni direkt och man får hjälp direkt, och vi skickar ju allt med DHL och det åkeri som kör här är kanonbra det kan inte fungera bättre. Vi har inte haft ett enda problem på de år vi har varit er kund.

28 février 2025

Hej Karl,

stort stort tack för din fina recension. Vi blir så glada av att läsa hur nöjda ni är med oss och att det funkar så bra för er!

Fraktjakt AB

Snabba svar och bra service +++++

20 février 2025

Hej Ole,

wow tack så mycket för din fina recension, det är alltid så kul att höra från nöjda kunder!

Fraktjakt AB

Vi har använt fraktjakt flera år nu

Vi har använt fraktjakt flera år nu. Bra kundtjänst, rimliga avtal (och möjlighet att använda egna) och välfungerande integration gör att vi stannar.

28 janvier 2025

Hej David,

stort tack för er fina recension. Det gör oss så glada att höra att ni är nöjda med Fraktjakt!