Sendify Avis 1 836

TrustScore 4.5 sur 5

4,3

Vi har haft Sendify i flera år och vi får alltid superbra och snabb service från mycket trevlig personal, om vi har något problem! Enkelt och tydligt att fylla i och skriva ut fraktsedlar själv. Extr... Voir plus

Mycket besviken med hjälpen jag fick sist från en medarbetare i chatten. Fick tom fel råd om hur jag skulle gå vidare med min bokning. Det resulterade i förödande konsekvenser för min kund som fick... Voir plus

1. Service d'envoi
  2. Services aux entreprises
  3. Coursier
  4. Service de livraison
  5. Fournisseur de solution e-commerce

Built for small businesses looking to save time and money, Sendify is a web-based shipping service that empowers anyone to optimize their supply chain and ship smarter. Most small business owners would rather focus on their business than have to worry about shipping and logistics. Sadly, getting stuff from A to B is still one of their biggest expenses and sources of frustration. One explanation is that the shipping industry has prioritized high volume shippers, leaving small businesses with both complicated systems and unfair rates. We founded Sendify to level the playing field and empower ambitious businesses to ship smarter. With our digital platform, shippers of any size can access pre-negotiated solutions with world leading carriers, taking their supply chains into the future whilst saving an average of 20% on every shipment. Parcel or pallet, across the globe or around the corner, Sendify has you covered. Since our start in 2016, we’ve helped more than 15,000 small businesses around the world spend less time and money on shipping and more time on growing their business. This makes us known as *the* shipping and logistics solution for growing businesses in Sweden and Germany.

4,3

Excellent

TrustScore 4.5 sur 5

2 k avis

A répondu à 57 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 2 semaines

Både jag och min kollega har en helt…

Både jag och min kollega har en helt underbar kontakt hos sendify 🤩👌🏻Johan är en otrolig hjälp i alla lägen och han är saklig och transparent och förklarar allt så vi får bästa deal och service för våra kunder ! Uppskattar människor som levererar sitt bästa 🤩👏

7 mai 2026
Avis spontané

Amanda from Sendify is the best of best

Amanda from Sendify is both very knowledgeable and friendly. She helps us a lot in the dangerous goods shipment. We are a start-up greentech company in Stockholm with good research and development knowledge but with very limited knowledge on shipment. With her support, we see a potential for long-term collaboration with Sendify. We will also recommand Sendify to many startup companies.

5 mai 2026
Avis spontané

Oseriöst – kräver betalning för fel de själva inte kan styrka

Vi är extremt besvikna på Sendify.

Vi bokade en pall som stapelbar via deras system. FedEx ifrågasatte detta i efterhand, men efter att vi skickat bildbevis bekräftade de själva att pallen är stapelbar. Trots detta hänvisas vi tillbaka till Sendify – som nu kräver att vi betalar en felaktig avgift på ca 3000 kr för en frakt som kostade runt 400 kr.

Det mest oseriösa i detta är att:

Avgiften är uppenbart orimlig i relation till tjänsten
Vi ska betala i förskott och “eventuellt” få en kredit senare
De blockerar konto/integration trots pågående tvist

Vi driver ett företag – inte en bank. Att kräva att kunder ligger ute med pengar för felaktiga avgifter är inte acceptabelt.

Under tiden står vår verksamhet still och flera kunder påverkas, vilket gör situationen ännu värre.

Vi rekommenderar starkt andra företag att tänka en extra gång innan de använder Sendify.

24 avril 2026

Mycket bra!

29 avril 2026

Kul att höra! Tusen tack för recensionen, Michael 🌟

Varma hälsningar,
Thea @ Sendify

det kommer ingen och hämtar upp paketet

28 avril 2026

Réponse de Sendify

Tråkigt att höra att upphämtningen inte skett som den ska, beklagar det verkligen! Hör gärna av dig till oss på contact@sendify.se med sändningsnummer så kikar vi direkt med transportören och hjälper dig vidare.

Thea @ Sendify

Bra priser och bra korrekta sva

Bra priser och bra korrekta svar av kundtjänst.

21 avril 2026

Réponse de Sendify

Vad roligt att höra att du är nöjd både med priserna och hjälpen från vår kundtjänst. Det betyder mycket för oss, tack snälla för att du delar med dig! 🌟

snabba svar

snabba svar, och stor kundservice.

20 avril 2026

Hejsan!

Stort tack för den fina recensionen ☺️

Grym och snabb service

Grym och snabb service. Levererar en enkel och smidig tjänst som fungerat klockrent från dag ett!

17 avril 2026

Réponse de Sendify

Stort tack för de fina orden, Gabriel!

Det gör oss verkligen glada att höra att allt har fungerat så smidigt för er från start. Vi uppskattar verkligen att ni är med oss! 🌟

Thea @ Sendify

Väldigt mycket enklare bokningssida än…

Väldigt mycket enklare bokningssida än fraktföretagens och prismässigt marginell skillnad om man kör BtB blandat. Bra kundsupport

17 avril 2026

Hejsan!

Stort tack! Det gör oss verkligen glada att höra att du upplever bokningssidan som enkel och att både prisbilden och vår support fungerar bra för er. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela detta! ⭐️

toppenbra bokningssida med frakter

Superenkelt bokningssystem, grym chatfunktion med trevliga och snabba svar.

2 février 2026

Hejsan!

Tusen tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar både vårt bokningssystem och chatten. Det betyder supermycket för oss ☺️

Thea var super trevlig

Thea var super trevlig, snabb på bollen och kunde även leverera på en hög nivå!

Fantastisk support!

8 avril 2026

Tack Raey!!

Vilken stjärna du är som skriver så fint! Det värmer verkligen. Superkul att jag kunde hjälpa till snabbt och på rätt nivå. Stort tack igen, och du vet var vi finns om det dyker upp något mer framöver! 🌟

Ha det bäst,
Thea @ Sendify

Sendify fungerar super bra och är lätt…

Sendify fungerar super bra och är lätt att använda. Det förenklar bokning av sändningar och spårning av leveranser, och supporten är alltid hjälpsam och ser till att ta reda på svar när man har frågor!!

BIG shoutout till Natalie och Sendify teamet

9 avril 2026

Hejsan!

Tack snälla för den otroligt fina recensionen! Så roligt att Sendify gör vardagen lite enklare för er, och extra kul att du lyfter Natalie och teamet. Jag ser till att hälsa vidare. Tack för att du tog dig tid att skriva! 🤩

Thea @ Sendify

Riktigt stjärngäng med snabb support

Riktigt stjärngäng med snabb support! Tack Thea och Jens 💪👑🙏

6 avril 2026

Bästa Tue!!

Tusen tusen tack, det värmer verkligen att höra! Jag ska självklart hälsa teamet också, det betyder mycket för oss alla att kunna hjälpa där det behövs ⭐️💪

Thea @ Sendify

Snabb respons enkelt att använda

Enkel att använda, snabb hjälp från supporten!

7 avril 2026

Hejsan!

Tusen tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du tycker att tjänsten är enkel att använda och att du fått snabb hjälp av vår support. Varmt välkommen att höra av dig igen när som helst 🌟

Superbra service!

Enkelt och tydligt att fylla i och skriva ut fraktsedlar själv. Extra beröm till er för att vi snabbt fick en avisering om att att ett paket inte var upphämtat hos en avsändare. Då kunde vi direkt kolla upp det dvs ingen fördröjning innan påsk!

3 avril 2026

Hej Ywonne!

Stort tack för er fina recension och för att ni har valt att använda Sendify i flera år. Det betyder mycket för oss att höra att ni uppskattar både servicen och enkelheten i tjänsten.

Extra roligt att höra att aviseringen om den uteblivna upphämtningen kom i rätt tid och gjorde nytta direkt. Det är precis så vi vill att det ska fungera! 🌟

Stort tack för att ni använder Sendify! ☺️

Thea @ Sendify

Alltid lika hjälpsamma och trevliga

Alltid lika hjälpsamma och trevliga. Thea hjälpte mig på ett utmärkt sätt.

2 avril 2026

Hallå där!

Åh men tack snälla du, glad att jag kunde hjälpa till! Varmt välkommen att höra av dig igen om du behöver hjälp framöver ☺️

Thea @ Sendify

En savoir plus sur les différents types d'avis.