Vi fik 12 farvede vandglas i bryllupsgave. 2 gange har jeg sendt glas retur fordi "belægningen " krakelerer. Jeg har begge gange fået tilsendt nye glas med note om at det sker yderst sjældent. At... Voir plus
Lisez les avis des autres
Jeg har købt rigtig mange glas hos jer både til mig selv og som gaver til venner og familie. Kunne godt tænke mig I måske ville lave en pakke/ sammensætning man kunne bruge til værtindegave, f.eks... Voir plus
Oversiktelig nettside, helt nydelige glass og servise ! Luxuriøs innpakning på tallerkener da de ankom . Smilet ble enda større da de lekre porselen tallerken kom på bordet , Finnes det noe lekrere... Voir plus
Jeg har igennem de sidste + år erhvervet mig en del glas fra Frederik Bagger. Og bliver glad hver eneste gang jeg sætter glassene på bordet. Nogen gange er der kommet nogle upsere og jeg har måtte kon... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Frederik Bagger was established in 2014. Today, the company's more than 450 exclusive products are sold in over 500 stores in the Nordic region, and independent digital businesses have been established in Denmark, Norway, Sweden, and Germany. Our crystal glass, particularly known for its ability to withstand extreme temperature fluctuations, dishwasher safety, and a guarantee against glass corrosion, is our major trademark. Frederik Bagger's vision is to create the traditions of the future by continuously challenging a traditionally heavy industry through innovative and modern solutions of the highest quality. Solutions that acknowledge the heritage and the significant work that has preceded, while fearlessly venturing into new paths.
Coordonnées de contact
Grønnegade 36, 1107, Copenhagen, Danemark
- +46 77 665 06 76
- info-eu@frederikbagger.com
- frederikbagger.com
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 77 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Super service, da en karaffel kom og låget var i stykker. Hurtigt svar og en ny på vej, tak🙋🏼♀️☺️
Gode tilbud og hurtig forsendelse
Gode tilbud og hurtig forsendelse. Flotte glas.
Belægningen krakelerer
"belægningen " krakelerer. Jeg har begge gange fået tilsendt nye glas med note om at det sker yderst sjældent. At det må være et sandkorn der er kommet ind. Nu - her 3 år efter brylluppet - er halvdelen af glassene krakelerede i "belægningen". Og det er uanset farve. Jeg gider ikke sende flere glas afsted, men synes maske ikke glassene lever op til prisen.
Desværre. De var jo ellers så pæne.
Og det skal lige siges vi behandler glassene i fuld overensstemmelse med Frederik Baggers anbefalinger.
Har haft hjælp af kundeservice med hensyn til et utæt glas, jeg er målløs over den service jeg har modtaget er fuldstændig fantastisk 😍😍
Flotte glas og god service
Flotte glas. Bestilte på nettet og der var hurtig levering. Da et af glassene var knust ved ankomsten har jeg hurtigt modtaget et nyt. Alt i alt en rigtig god oplevelse.
Ingen service?
Jeg modtog for 18 dage siden en pakke fra jer med en whiskey og en vandkaraffel. Desværre var der ridser i vandkaraflen, og jeg kontaktet derfor kundeservice, det har jeg så forsøgt 3 gange nu, uden at hører så meget som et pip fra jer. Men tør jo dårligt at sende den retur, da man bliver usikker på og man så kan forvente pengende retur.
Dybt useriøst af et brand der skulle forstille sig at være eksklusivt og lækkert.

Réponse de frederikbagger.com
Svært fornøyd med tidligere glass jeg…
Svært fornøyd med tidligere glass jeg kjøpt, så bestilte derfor 14 stk fargede vann glass fra serien New york.. disse har jeg nå halvparten igjen. Veldig skjøre å tynne å tåler lite. Har sendt en klage på disse, men de mener selv de ikke har fått noen klager på disse fra andre kunde..og derfor ingen reklamasjons sak.

Et godt tilbud?
Er meget glad for mine 4 Gatsby Crispy champagneglas. Så da jeg så, at der var 50% på køb af seks stk. på FrederikBagger.dk, tænkte jeg at det var et virkeligt godt tilbud. Måske for godt til at være rigtigt godt?
For da glassene kom tålte de ikke sammenligning med de første fire glas jeg har købt: Der er meget kraftige støberender på stilken, og glassets skål er ikke påsat på samme elegante vis som på de først indkøbte (fordi glasset er støbt, i modsætning til blæst).
Det er et kæmpe problem for et premium brand, når produktet ikke holder premium standard, men virker som et billigt kopi-produkt. Kan man så regne med kvaliteten fremover – eller?
Det bliver i hvertfald en ommer denne gang.
Tor Slotmann

Réponse de frederikbagger.com
Lad være med at købe deres ting online…
Lad være med at købe deres ting online da man ikke kan komme i kontakt med kundeservice efter en uges ventetid på mail har er prøve i 4 dag uden held at komme i kontakt med kundeservice
Stop med at bestille online 😡

Réponse de frederikbagger.com
Har altid været tilfreds med Frederik…
Har altid været tilfreds med Frederik Bagger glas og de holder super godt og hurtig levering

Ekstrem dårlig kundeservice
Jeg har været utrolig glad for de glas jeg har købt men desværre sendte de sidste gang forkerte glas. Her er det så at virksomheden falder helt igennem. Kundeservice svarer ikke trods flere mails og telefonbeskeder som de selv opfordrer til at lægge. Det er snart 14 dage siden jeg skrev første gang. Jeg håber at de en i dag vender retur men indtil nu kan jeg ikke anbefale virksomheden medmindre man får de rette glas. Det er ekstremt dårlig kundeservice.

Réponse de frederikbagger.com
Hurtig levering, nem hjemmeside og lækre glas til rimelige priser

Pene glass, elendig kundeservice
Sendte mail til kundeservice med en gang jeg hadde gjort en ordre, ønsket å avbestille ordren. Angrerett… Fikk ikke svar, sendte ny mail, aldri fått svar.
Glassene fra Frederik Bagger er meget pene, men elendig kundeservice.
Kommer ikke til å handle herfra igjen dessverre

Réponse de frederikbagger.com
Umuligt at få svar fra kundeservice
Jeg havde bestilt 10 kasser glas, hvoraf den ene kasse var den forkerte farve. Jeg forsøgte at komme igennem til kundeservice først pr. mail og siden pr. telefon. Ingen af delene lykkedes. Jeg sendte derfor pakken retur sammen med yderligere en kasse, som jeg havde købt for meget. Derefter skrev kundeservice tilbage til mig, og vi aftalte, at jeg fik pengene retur. Efterfølgende fik jeg svar på en anden mail, jeg havde skrevet, hvor de skrev, at de ville sende mig en ny kasse i stedet for de forkerte glas. Jeg nåede ikke at skrive nejtak, før de var afsendt. Jeg skrev derfor, at jeg ville sende dem retur, hvilket jeg gjorde. Jeg modtog efterfølgende pengene retur for den første kasse, men her en måned senere har jeg endnu ikke set pengene for den anden kasse. Jeg har skrevet adskillige gange og kun modtaget ét svar, hvor de henviser til den første kasse. Jeg kan heller ikke komme igennem på telefonen, selvom jeg har lagt en besked på deres telefonsvarer. Jeg er ellers glad for glassene, men det er en virkelig ærgerlig måde at yde kundeservice, og jeg vil bare gerne have mine 350 kr. retur.

Rask og effektiv forsendelse
Rask og effektiv forsendelse. Manglet 2 glass den ene gangen - litt mye plunder i å ordne opp i dette. Men ordnet seg tilslutt. Elsker glassene. De er så vakre.

Helt fantastiske smukke glas
Helt fantastiske smukke glas, elsker at drikke af dem, de ligger godt i hånden, så er der bare den følelse af luksus og forkælelse. Men er helt vild med jeres smukke glas, de er unikke og ligner ikke alle andre 😍❤️

Øv... Jeg tabte vores væddemål 😅
Mig: Hvis vi handler for 50 kr. mere får vi en gratis snaps.
Min mand: Det gør vi ikke, for vi mangler ikke mere p.t.
Mig: Enig, og de lægger den nok i pakken alligevel, for vi har jo bl.a. købt 12 snapseglas.
Der var desværre ingen snaps i pakken, men alle 18 glas er modtaget med hurtig levering og fint/forsvarligt pakket ind til forsendelsen, så selv om jeg tabte vores væddemål, har de alligevel fortjent 5 stjerner 😊
(Der er handlet på frederikbagger.dk)

L’expérience Trustpilot