freelmo Avis

TrustScore 3.5 sur 5

3,5

Lisez les avis des autres

Noté 2 sur 5 étoiles

Jeg købte et par sandaler, som efter 1,5 måned gik op i syningerne og sålen. Jeg har skrevet 3-4 mails for at få hjælp til at løse problemet, men intet hørt. Har ellers før handlet en del hos Freelm... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Jeg bestilte søndag aften og kunne hente min pakke i pakkeshoppen tirsdag før kl. 11. Jeg havde bestilt skoene i to forskellige størrelser. Det var nemt at returnere det ene par via returportalen... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Har handlet der i flere år. Hurtig levering, mulighed for forudbestilling på fx vinterstøvler. FreelmoXfroddo er fantastisk i år. Ud med kedelige farver på støvler, ind med flotte sko. Altid godt... Voir plus

Noté 1 sur 5 étoiles

Har gennem flere sæsoner bestilt sko hos Freelmo. Der er endnu en gang problemer og elendig svartid. Denne gang er et par sandaler gået op i snuden (ligesom sandalerne købt ved dem sidste og forrig... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin de chaussures

Écrit par l'entreprise

Barfodssko til voksne og børn. Barfodssko støtter føddernes naturlige udvikling.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Demande des avis aux clients

A répondu à 6 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai d'une semaine

Tous les avis

43 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Hurtigt levering

Hurtigt levering! Sko var desværre for små, men returnering af sko og pengene var super nemt og gik mega hurtigt! Tusind tak!

29 février 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Super service og nice sko!

Super priser plus fin og hurtig forsendelse!

4 janvier 2024

Réponse de freelmo

Dejligt at se, at du var tilfreds med både priser og vores service. Tak for at dele din oplevelse herinde :)

Godt prudukt

Hurtig levering godt produkt kan fint anbefales.lis gilleleje

27 décembre 2023

Hej Lis,
Mange tak for den flotte anmeldelse og anbefaling :)
Er rigtig glad for at læse, at du er glad for skoene.

Noté 5 sur 5 étoiles

Super god vejledning ifht størrelse

Super god vejledning ifht størrelse, pasform og anvendelse.
Konkurrencedygtige priser, nemt at sende retur hvis skoene ikke passer, altid hurtig levering.

5 décembre 2023

Hej Line.
Godt nytår til dig og familien :)
Jeg er rigtig glad for at læse din anmelselse. Tusind tak for at dele din oplevelse med os herinde.

På gensyn næste gang og rigtig god dag.

Hej Inge-Marie,

Jeg er meget glad for at læse, din anmeldelse. Det er jo altid godt at modtage et par skønne sko, og håber du bliver glad for dem.

Du skal have mange tak for at dele din erfaring og oplevelse med at handle hos os :) Det betyder simpelhen så meget for vores lille firma, at nye kunder kan komme herind og læse andre brugers erfaringer.

Hej Nina :)
Godt nytår.

Mange tak for at dele din anmelselse herinde. Det betyder rigtig meget for os.
På gensyn næste gang :)

Altid god service

Altid god service, gode priser, gode produkter og hurtig levering!

27 novembre 2023

Hej Karin :)

Ja så kan man næsten ikke bede om meget mere :)
Hvor er det bare dejligt at læse din gode anmelselse og oplevelse hos os.
Tusind tak for de pæne ord og dele det herinde.

Vi ses forhåbentlig næste gang, der igen skal tilføjes nye sko til gardaroben :)

Rigtig god dag.

Hej Luna :)

Godt nytår - og mange tak for at bruge et øjeblik af din tid på at dele din fine anmelselse herinde.
Jeg er rigtig glad for, at du har så god erfaring med at handle hos os gennem flere køb :)

Stort tak for at dele det herinde og rigtig god dag til dig.

Venlig hilsen fra

Noté 5 sur 5 étoiles

Fine sko til gode priser og hurtig…

Fine sko til gode priser og hurtig levering :-) alt i alt tilfreds

30 novembre 2023

Hej Theis,

Godt nytår :)

Super skønt at læse din fine anmeldelse, mange tak for at tage dig tid til at dele din oplevelse herinde.
Jeg er glad for, at du er tilfreds med vores produkter, priser og service :)

Rigtig god dag.

Very fast delivery

Very fast delivery, easy to return products if needed.

28 novembre 2023

Hello Christina,

Happy New Year :)

Thank you so much for sharing your experience and review. It's nice that you find our service fast and easy, that is definately what we aim for :)

Hope to see you again next time.

Have a nice day :)

Kind regards

Hej :)

Godt nytår.

Dejligt at læse, at alt var, som det skulle være, og at du fik din bestilling leveret hurtigt. Det stræber vi altid efter :)
Mange tak for at dele din 5-stjernede oplevelse med os og på gensyn næste gang.

Venlig hilsen fra

Noté 5 sur 5 étoiles

Altid førstevalg når der skal købes sko 😍

Jeg har handlet hos Freelmo mange gange. Altid har jeg fået virkelig grundig og meget engageret vejledning, udover hvad man overhovedet kan forvente.

Min datter har fødder med mål udover “standard”, så det kan være lidt kompliceret at finde fodtøj. Freelmo har altid været meget engagerede i at finde noget som passer hende - og har også anbefalet fodtøj som de ikke selv sælger.

Når jeg skal købe sko, tjekker jeg altid Freelmo først, fordi jeg ved at de altid er så søde og imødekommende.

29 novembre 2023
Avis spontané

Hej Rikke,
Godt nytår til dig og familien :)

Beklager det sene svar herinde oven på en hektisk tid med travlhed. Du skal dog ikke snydes for et svar på din flotte og uddybede anmelselse :)
Tusind tak skal du have for den, det betyder utrolig meget for vores lille firma.

Jeg er både glad for og meget taknemmelig over, at du støtter Freelmo, ikke blot ved at handle hos os, men også at bruge tid på at sprede din anbefaling og dele din erfaring med Freelmo :)

Kan kun se frem til næste gang, du har brug for vejledning og/eller nye sko til nogle af alle fødderne hjemme hos jer :)

Rigtig god eftermiddag.

Noté 4 sur 5 étoiles

Barfodssko

Efter en lidt besværlig oplevelse med nogle sko, der hurtigt gik i stykker, har jeg været i kontakt med kundeservice, som gjorde deres bedste for at rette op på fejlen. Tak for hjælpen!

4 octobre 2023
Avis spontané

L’expérience Trustpilot

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus