Jeg fik en rigtig god oplevelse hos Fri BikeShop Frederikssund. Personalet gav god service, tog sig tid til at besvare mine spørgsmål, og jeg følte mig godt vejledt gennem hele købet. Jeg er m... Voir plus
Lisez les avis des autres
Vi har netop købt en cykel til vores datter hos Fri BikeShop i Vejle, og hele oplevelsen har været rigtig god fra start til slut. Vi fik kompetent og ærlig rådgivning, så vi endte med den helt... Voir plus
Normalt ytrer jeg mig ikke i dette format, men… jeg vil desværre gerne dele en meget dårlig oplevelse jeg har haft med Fri Bikeshop i Svendborg. I forbindelse med et service på min elcykel forb... Voir plus
L'entreprise a répondu
Ekstra ordinær fantastisk service. Mødte op mandag for at se på en el cykel. Martin fandt den og jeg prøvekørte. Var tilfreds med cyklen på nær at den havde fodbremse. Martin lovede at finde samme mod... Voir plus
À propos de l'entreprise
- Magasin de vélos
- Service de location de vélo
- Magasin de réparation de vélos
- Magasin d'accessoires de vélo
À propos de Fri BikeShop
Écrit par l'entreprise
Fri BikeShop er Danmarks største kæde af cykelforretninger, og har butikker fordelt over hele landet. Vi er altid interesserede i, at du får den bedste oplevelse hos os, om det er i en af vores butikker eller online på fribikeshop.dk. Fælles for vores kæde er, at vi tilbyder den højeste faglighed inden for cykler, og altid står klar med produktfagligviden, samt et stort smil for at hjælpe dig med at finde den helt rette cykel.
Kunden i centrum
Om du befinder dig i butikken eller online, så er vores helt store fokus at have dig i centrum. Det bærer vores kundeservice også præg af, hvor du altid kan spørger om hjælp, hvad end det omhandler produktspecifikationer eller info om en af vores butikker. Vi sidder klar på telefon, mail og chat mandag til fredag fra 09.00 – 16.00, så vi i god dialog kan hjælpe dig videre og finde en god løsning.
Fri BikeSmart
Hos Fri BikeShop holder vi dig godt kørende, både før, under og efter dit køb. Tilkøber du Fri BikeSmart med din cykel får du fri adgang til al service, lige fra eftersyn og kædestramning, til lapning og justering af cyklen i 3 år. Efter to år kan du endda også bytte din Fri BikeSmart-cykel til en helt ny – vi tilbagekøber den gamle cykel af dig, så længe du køber en ny Fri BikeSmart-cykel med en ny 3-årig aftale.
Populære kategorier
Fri BikeShop
Écrit par l'entreprise

- Landsdækkende service
- Med Fri BikeShop's landsdækkende butiksnet med over 90 butikker har du altid god service inden for rækkevidde.
- 100% Klargjorte cykler
- Alle cykler bestilt på fribikeshop.dk bliver samlet og klargjort af en af vores dygtige og udlærte mekanikere på vores professionelle værksted.
- Rentefri delbetaling
- 0 kr. udbetaling, renter og gebyrer. Hos Fri BikeShop kan du købe ny cykel til dig selv eller hele familien på én gang og betale over 10 eller 20 måneder. Kom ind til din Fri BikeShop butik og start en Fri Konto i dag.
- Serviceordning
- Med din nye cykel følger desuden en fordelagtig serviceordning. Du får et servicehæfte med 4 eftersyn, hvoraf det første er gratis. Når du bruger vores professionelle værksted til de næste 3 eftersyn, udvider vi din reklamationsret til 3 år.
Coordonnées de contact
Omega 13, 8382, Hinnerup, Danemark
- kundeservice@fribikeshop.dk
- fribikeshop.dk
Demande des avis aux clients
A répondu à 95 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de plus d'un mois
Utæt- dårlig oplevelse
Ja, den ene flaske var utæt, så det var spild af penge. Muc-off ultra Sonic

Hurtig levering 😊
Altid god og venlig betjening og…
Altid god og venlig betjening og service af min cykel.
Altid tid til at yde den bedste kundeservice
Nu er jeg fast kunde gennem flere år og har kun godt at suge om fribikeshop Vallensbæk. Altid søde og smilene og imødekommende. Tid til at lytte og man få som regel sin cykel fixet med det samme. Kan kun varmt anbefale fribikeshop Vallensbæk.
3000.- foe ingenting
Jeg betalte 3000,- for udskiftning af kæde, kassette og rens af bremser. Vi må nu tilbage 6.gang siden november da den stadigvæk ikke kan kører. Da kassetten i denne omgang ikke kan køre i friløb og derfor har trukket bagskifteren med rundt og ind i hjulet samt baghjulet er løst i navet. Alt sammen noget de har skiftet på 2. 3. 4. Eller 5. Forsøg. Hvor længe skal man lide under dårligt håndværk.

Réponse de Fri BikeShop
Havde brug for en akut hjælp i dag til…
Havde brug for en akut hjælp i dag til min cykel og kørte til butikken i Roskilde og de hjalp mig uden dikkedarer selv om jeg ikke havde bestilt tid.
Fantastisk kundeservice.
Onlinekøb med click og collect fungerer ikke
Sagen løst tilfredsstillende, dog med lang sagsbehanling.
Bestilte en cykelcomputer over nettet fri Bikeshop.dk. Fik den udleveret efter et par dage i butikken i Glostrup. Ved åbning af varen viste det sig, at cykelcomputeren havde været brugt, med tydelige ridser, personlig profil var opsat i systemet og der manglede et mount til cyklen. Henvendte mig til butikken for ombytning, hvilket ikke var muligt og fik den besked at jeg skulle kontakte kundeservice i online shoppen, da de ikke kunne tage mod retur eller ombytte varen. Har i over en måned forsøgt at få ombyttet eller returneret varen uden held.

Réponse de Fri BikeShop
Super god service til køb af nye…
Super god service til køb af nye elcykel fra butikken i Frederiksund.
Totalt god service og den sødeste…
Totalt god service og den sødeste cykelsmed med de fineste negle
Jeg er fan
Medarbejder Andreas er meget tålmodig…
Medarbejder Andreas er meget tålmodig og imødekommende med sin professionelle service. Alt bliver forklaret grundig og mine ønsker og bekymringer taget i betragtning. Jeg er super tilfreds med den rådgivning og service, som har ført til mit køb af en el-cykel. Jeg kan kun anbefale Fribikeshop i Helsingør!
André H.
Køb jeres cykel online uden klargøringsgebyr samt med 14dages fortrydelseret
Jeg vil fraråde at købe cykel i den fysiske butik. Ved fysisk fremmøde opkræves et klargørings- og monteringsgebyr på 450 kr., som ikke pålægges online. Desuden bortfalder de 14 dages fortrydelsesret, som man ellers er sikret ved onlinekøb.
Har desværre lært det på den hårdmåde☹️.

Fri BikeShop Vejle.
Her modtager du altid super god kundeservice med professionel råd og vejledning på alle spørgsmål vedrørende valg og køb af ny cykel eller reparation af din eksisterende cykel.
Navn er ikke lige med viden
Jeg læste på deres hjemmeside, at de havde masser af erfaring, vidste en masse om elcykler og kunne hjælpe mig. Det fandt jeg hurtig ud af at bare fordi de har cykel i deres navn betyder det ikke det store
Jeg havde taget de ting med, som jeg skulle have en ekstra del til, og ville gerne have noget mere at vide om det – eller eventuelt hvor man kunne skaffe det. Det svar, jeg får, da jeg viser delene, er: "Vi reparerer ikke cykler her og kan desværre ikke hjælpe dig."
Jeg havde håbet på en professionel tilgang. Man går jo netop også til en læge, fordi de ved noget om sygdomme. Men jeg forventer sgu ikke at få at vide: "Nej, det kan vi sgu ikke hjælpe dig med, det må du klare selv." Så hvis du har en elcykel, skal du ikke komme her. De giver sig ikke tid til at vejlede, de smider dig bare hurtigt ud vis det ikke er deres egne dyrer cykler de sælger.
Fandt selv ud af jeg skulle bruge
Hættemøtrik
Låseskive med næse
Riflet spændeskive
Afstandsstykke
Så nu er jeg også selv uddannet cykelsmed.🤣 Meget basic ting.
Næste gang må man gerne tage sig om sine kunder i stedet for at smide dem hurtig væk

Rigtig god service
Super god betjening
Super god betjening af Thomas, og alt var klargjort da jeg hentede min nye elcykel.
Høj service ❤️❤️
Betjening
Personalet alle tid flinke og hjælpsomme og det er lige meget om det er på værkstedet eller butikken 🚴♀️🚴♂️
Kæmpe anbefaling til Fri BikeShop i…
Kæmpe anbefaling til Fri BikeShop i Taastrup og især Cameron!
Han er simpelthen den dygtigste, jeg har mødt, når det kommer til el-ladcykler. Jeg har været flere andre steder, hvor jeg blev afvist, fordi de ikke kunne finde ud af at reparere cyklen eller løse problemerne.
Cameron tog udfordringen med det samme og fik lavet alt – selv de ting, som andre mente ikke kunne fixes. Han fandt løsninger på problemer, jeg troede var umulige at reparere.
Min ladcykel føles seriøst som helt ny igen, selvom den var meget slidt, da jeg kom ind med den. Fantastisk service, høj faglighed og virkelig god behandling hele vejen igennem.
5 store stjerner herfra! 🙌🚲
Stor ros til Fri Bikeshop
Stor ros til Fri Bikeshop – og især til JP – for super god service! Jeg købte en ny elcykel, som kører fantastisk, og hele processen med samling og levering gik hurtigt og helt uden problemer. JP går det ekstra skridt og service er klart i top. Man føler sig godt behandlet hele vejen igennem. Det er lidt ligesom at få et ekstra stykke kage til kaffen – man havde ikke regnet med det, men det gør bare oplevelsen endnu bedre. Kan klart anbefales!
Let og enkelt at købe et gavekort.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.