We hebben een Fritzfon m3 gekocht voor op werk. Die was via ons Fritz modem heel makkelijk geïnstalleerd. Het duurde bij elkaar een paar minuten. Ideaal!
Lisez les avis des autres
Ben blij met mijn nieuwe router 5690 Pro. Werkt goed als wifi, en als router met glasvezel aansluiting. Installatie instrucutes en configuratie was eenvoudig. Hoewel het product veel functies heeft,... Voir plus
À propos de l'entreprise
Écrit par l'entreprise
Op zoek naar een FRITZ!Box of Repeater? Bij de FritzShop bent u aan het juiste adres voor al uw FRITZ! apparatuur. Jaren ervaring en veel expertise in huis.
Coordonnées de contact
Koldingweg 19-1, 9723HL, Groningen, Pays-Bas
- 050 - 820 00 02
- fritzshop@fritzshop.nl
- fritzshop.nl
Aucun historique récent de demande d’avis
A répondu à 100 % de ses avis négatifs
Répond généralement dans un délai de 24 heures
Fritz fon voor werk
Om de geïnstalleerde apparatuur te…
Om de geïnstalleerde apparatuur te laten communiceren met de buitenwereld, moesten er instellingen gemaakt worden in de router die mij net even boven de pet gaan.
Uitstekend geholpen door een zeer kundige en geduldige service desk!!
geweldig en gebruiksvriendelijk product
na aanraden van een collega een fritzbox 5590 aangeschaft inclusief een 3000AX repeater. ik wilde af van de router van KPN. De router van de kpn heb ik nu dus ook niet geplaatst, ook niet als bridge. met deze fritzbox heb ik ook de mogelijkheid om dadelijk een andere glasvezelmodule te plaatsen wanneer de kpn sneller glasvezel aan gaat bieden. in eerste instantie een klein probleem gehad om verbinding te maken met het internet. mailtje gestuurd en werd binnen 1 uur gebeld door de helpdesk. En werd keurig te woord gestaan. de fijne uitleg en aangeboden oplossing werkte perfect. Gisteren even zitten snuffelen in de 5590 en wat een mogelijkheden heb ik gezien. erg duidelijk en gebruiksvriendelijk. ism de 3000AX(bekabeld aangelegd) heb perfecte wifi dekking in mijn hele huis. al met al een geweldig product waar ik nog veel plezier van ga krijgen.
Annulering ging goed
Ik moest door omstandigheden een order annuleren. Die was al onderweg. Annuleren was geen probleem, zonder voorafgaand contact: pakketje weigeren aan te nemen via de website van de bezorgdienst en de order retour melden in het shop account.
Verbeterpunt: Bij het bestellen was er een duidelijke melding over langere levertijd, maar het was fijn geweest als dat ook in de order en factuur of zo gemeld werd.
Eens een Fritz! altijd een Fritz!
Net als drie goede kennissen/techneuten heb ik een FRITZ!Box aangeschaft en de prestaties van de 7690 BX dwingen respect af.
De Box beschikt over een supersnelle Wi-Fi 7 en ook de zeer goede stabiliteit van het modem is voor mij van grote betekenis.
Hier kan de KPN Box 12b een puntje aan zuigen!
Uitstekend !!
Fritz!box 4630 gekocht en snel geleverd, maar kreeg ik niet goed ingesteld (geen internet). Helpdesk gebeld, de medewerker heeft mij bijzonder goed geholpen, met begrijpelijke uitleg. Ook nog diverse tips gekregen.
Alles werkt nu naar behoren, dus dank voor de vriendelijke en professionele ondersteuning !!
Fritzshop Strongly recommended
Very thorough and knowledgable presale support on which device and additional gear to buy. Many thanks to Herman for so kindly sharing your amazing support. Delivery was at the speed of light, well packed and aftersales too was of the same high end quality. Strongly recommended
Goede service van de FritzShop
De medewerkers van Fritzshop hebben me goed geholpen. Ik had 2 Powerline adapters besteld (direct de volgende dag ontvangen), maar het lukte niet deze te verbinden met het betreffende apparaat. Na meerdere keren bellen en meekijken op mijn computer in de Fritzbox lukte het uiteindelijk. Koop dus bij de FritzShop, dan krijg je hun goede service er gratis bij!
Goed product en kwalitatief
Hoewel het product veel functies heeft, ontbreken er wel een aantal functies, zoals Vlans op de lan/ wan interface. Dit zou handig zijn zijn ovm met DMZ instellen.
Een gemis is een optie om de router aan de muur te hangen. Deze beugel kan apart worden bijbesteld, echter is heet dan mbt de aanslutingen onhandig daar deze aan de achterkant zitten, en met name de Glas aansluiting komt daarbij tegen de muur. Het zou mooi zijn als deze aansluitingen op een handigere plek zitten zodat deze zowel bij neerzetten als ophangen goed kan worden benaderd.
Zeer tevreden gebruiker van fritzbox
Ben al jaren een zeer tevreden gebruiker van Fritzbox producten en gebruik uitsluitend maar fritzbox hardware producten in ons netwerk. Nooit problemen en een fijne gebruikersinterface!
Very good product
Via telephone contact with Fritzshop, I received excellent assistance and am happy with this router, which is now connected directly to the KPN fiber optic connection! Everything works perfectly and the support is also more than good; knowledgeable people! The delivery also went smoothly, so it is really not just the router that is highly recommended, but the company as well.
Vervanging van gehuurde Fritzbox 7590 van KPN naar de 7590AX welke in 2 jaar is terugverdiend
Recent een FRITZ!Box 7590 AX aangeschaft via Fritzshop. Ik maak al 3 jaar gebruik van een glasvezel abbo van KPN waarbij ik maandelijks 7,50 betaal voor de huur van een oudere Fritzbox. Omdat ik nog langer gebruik ga maken van KPN glasvezel, en de providers een vrij modemkeuze moeten ondersteunen was voor mij de keus snel gemaakt om er een zelf via Fritzshop aan te schaffen zodat ik deze na 2 jaar is terugbetaald!
De webshop gaf mij een duidelijke uitleg dat dit mogelijk was en dat was voor mij de overtuiging om dit te doen. Uiteindelijk was dit voor mij ook nog een upgrade om van de 7590 naar de 7590AX te gaan met Wifi 6! Het maken van een backup van de oude modem en laden op de nieuwe was eenvoudig en zo hoefde ik de instellingen niet allemaal opnieuw toe te passen.
De levering was snel en de gehuurde modem is weer terug naar KPN :-).
Uitstekend geholpen
Uitstekend geholpen met de instellingen van de Fritzbox en Fritzrepeater en de onderlinge verbinding. Top!
Fritz
payment transaction too complicated
should also have English pages
also better offers and cheaper shipping costs
Instellen van de Fritz!Box
Onlangs een Fritz!Box 5590 fiber gekocht bij de Fritzshop. Voor de aankoop al een correct advies gekregen over de keuze van het type en de noodzakelijke accessoire. Door geklungel bij de provider van het glasvezel internet (KPN) lukte het activeren niet. De adviseur van de Fritzshop benoemde de oplossing van het probleem direct en heeft ook nog geholpen met het instellen van de Fritz!Box. Prima service. Dit bedrijf is een aanrader!
Duidelijk telefonisch advies…
Vooraf duidelijk telefonisch advies gekregen passend bij mijn situatie. De bestelde artikelen binnen 2 werkdag binnen. Installatie ging zoals verwacht van Fritz projecten, Wifi weer in het hele huis.
Geweldig geadviseerd!
Daar ik op den duur over wil gaan naar glasvezel en WiFi 7 ben ik rond gaan kijken naar een nieuwe router/modem en repeater. Door Fritzshop heel goed geholpen met veel informatie en links. Kan niet wachten tot ik de nieuwe hardware binnen krijg en er mee aan de slag kan.
Prettige professionals
Goed advies vooraf, vlotte levering en bijzonder goede ondersteuning via mail en telefoon.
Persoonlijke service geeft de dorslag
Op dit moment wonen we nog in Nederland en hebben toen bij KPN doelbewust voor een FritzBox gekozen, met onze emigratie naar Duitsland kwam wederom de vraag wat doen we. Eigenlijk was het heel simpel we waren tevreden dus er was alleen nog de keus via Nederland of via Duitsland kopen. De medewerker heeft zijn best gedaan door navraag te doen en toen bleek dat het niet uitmaakte waar je de FritzBox 7690 kocht hebben we gekozen op basis van de service via Nederland. Dus door het directe persoonlijke contact was voor ons deze hulp zeer belangrijk en een verademing. Blijf dit vooral zo doen.
Na vele jaren de Fritzbox 5490…
Na vele jaren de Fritzbox 5490 eindelijk omgeruild voor een Fritzbox 7690 bij de Fritzshop. Het pakket werd direct na bestelling verstuurd en daarmee de volgende dag keurig verpakt in huis. De prijs was ook gunstig, niet het goedkoopst, maar er was zonodig hulp beschikbaar en dat is ook wat waard.
L’expérience Trustpilot
En savoir plus sur les différents types d'avis.