fritzshop.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag mijn Fritz!Box 7690 router in gebruik genomen. Vanwege geen verbinding met KPN Glasvezel maar eens de Fritz!Box helpdesk gebeld. Geholpen door Herman die mij met engelengeduld door de menu's h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

na aanraden van een collega een fritzbox 5590 aangeschaft inclusief een 3000AX repeater. ik wilde af van de router van KPN. De router van de kpn heb ik nu dus ook niet geplaatst, ook niet als bridge.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben blij met mijn nieuwe router 5690 Pro. Werkt goed als wifi, en als router met glasvezel aansluiting. Installatie instrucutes en configuratie was eenvoudig. Hoewel het product veel functies heeft,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na oriëntatie op site + tel.advies info Fritzbox 7530 AX + Repeater 3000 AX + tel. C6 aangeschaft. Voor € 25,= alles laten configureren voor ADSL lijn van KPN. Levering persoonlijk was volgende dag o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Op zoek naar een FRITZ!Box of Repeater? Bij de FritzShop bent u aan het juiste adres voor al uw FRITZ! apparatuur. Jaren ervaring en veel expertise in huis.

Coordonnées de contact

TrustScore 4.5 sur 5

184 avis

5 étoiles
4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fritzbox 5590 xgs-pon

Een Fritzbox 5590 xgs-pon gekocht, met de bijbehorende attema aansluiting was het installeren erg makkelijk door de duidelijke handleiding op de site binnen 2 dagen geleverd

7 octobre 2025

Fritz!Repeater 2400

Een Fritz!Repeater 2400 besteld. Met 2 dagen in huis. En heel gebruiksvriendelijk in de installatie (en mijn geval via de LAN-verbinding). Ook fijn dat je de ledjes via de instellingen uit kunt schakelen (hij hangt in de slaapkamer dus al dat geknipper wil je dan niet).

1 octobre 2025
Noté 3 sur 5 étoiles

Prima en snel, maar erg duur

Als aanvulling op bestaande MESH-net een aanvullende Fritz!box 6000 besteld. Bestelling en levering prima, verzending vlot, maar toen bleek dat deze repeater elders niet een tikje, maar door meerdere partijen aanzienlijk goedkoper kon worden geleverd: FritzShop was 22% duurder. Lopende de verzending met dat argument geannuleerd. Ook dat is perfect afgehandeld, inclusief terugbetaling. Voor het hele verloop 100 punten, maar zo'n prijsverschil vond ik meer dan een beetje te gortig.

18 septembre 2025

Snel in huis

Snel in huis, snel geïnstalleerd. De twee apparaten koppel prima waardoor ik nu ook tv kijk in de hoek waar geen netwerk kabel ligt.

21 septembre 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Met twee linkerhanden snel een prima wifi netwerk.

Ik heb afgelopen zondagavond de Fritz!Meshset 1600 besteld. Deze is vandaag al bezorgd. In 15 minuten waren de 3 repeaters geïnstalleerd. En dat terwijl ik helemaal niet handig ben. Nu hebben we in het hele huis prima wifi. Daar zijn we heel erg tevreden mee!

2 septembre 2025
Noté 1 sur 5 étoiles

gateway product terug gestuurd werkt niet…

Producten terug gestuurd werkte niet zoals fritz wel beweerde met de HUE.

Na onderzoek op internet is dit een bekend probleem

11 août 2025
Logo de fritzshop.nl

Réponse de fritzshop.nl

Beste Ben,
Ik zie dat we contact met u hebben gehad via de chat, en hieruit bleek dat u de gateway niet bij ons heeft aangeschaft maar elders op internet. We helpen onze klanten graag en uitgebreid maar zijn geen algemeen supportpunt voor producten die elders zijn aangeschaft.
Team FritzShop

Fritzbox 5590 XGS-PON…

Ik heb een Fritzbox 5590 XGS-PON besteld die keurig de eerstvolgende werkdag werd geleverd.Het modem moet door de provider (Odido in mijn geval) worden vrijgegeven om rechtstreeks te kunnen aansluiten op glasvezel.Bij Odido kreeg (en krijg) ik dat niet geregeld en ik heb daarom de Fritzshop per e-mail benaderd. Vrijwel meteen na verzenden kreeg ik een telefoontje van Fritzshop met advies!
Odido reageert helaas nog steeds niet, maar dat ligt zeker niet aan de goede en snelle reactie van de Fritzshop.
Chapeau, kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen, daar krijg je alleen contact via een callcentrum en een chatbox die je geen van beiden kunnen helpen.

28 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Makkelijke bestellen en snel geleverd

Makkelijke bestellen en snel geleverd , koppelen van de meshset 4200 ging makkelijk. Alleen na de update van mijn fritzbox was ik alles kwijt. Maandag gebeld met de KPN hulplijn, paar kleine aanpassingen en installeren van de 4200set was het bekende fluitje van een “euro”cent. En nu door het gehele huis een prima wifi verbinding.

28 juillet 2025
Noté 4 sur 5 étoiles

Uitleg duidelijk, levering snel, denk aleen niet de goedkoopste

Na wat afwachten, kreeg ik een uitgebreid antwoord met duidelijke toelichting. De levering was snel, dus dat was geen punt. Grootste minpunt was dat de router niet met de laatste firmware werd geleverd. Dat betekende wel even rommelen om zonder internetverbinding deze toch te kunnen updaten om daarnaast het internet te kunnen activeren.

21 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Fluitje van 'n cent . . .

Ik ben in het bezit van een Fritz!box 7581. Naast mijn mobiele telefoon wilde ik weer huistelefoon. Omdat de Fritz!box een telefooncentrale bevat compleet met antwoord apparaat heb ik gekozen voor Dect telefoons. Ik heb 4 zwarte FRITZ!Fon X6 DECT handsets aangeschaft zodat ik in het hele huis bereikbaar ben. Mijn provider, t.w. XS4ALL had het nieuwe vaste telefoonnummer al in de Fritz!box gezet. Het aansluiten van de handsets was 'n fluitje van 'n cent, zeer eenvoudig. Je drukt op de fon/DECT knop op de Fritz!box en zet de handset aan. Ze vinden elkaar meteen en klaar is Kees en alles werkt naar behoren.
Mooi duidelijk display en zeer goed geluid. Kortom: ik ben een zeer tevreden gebruiker.

9 juillet 2025

Excellent

Binnen 2 dagen geleverd en de installatie van in dit geval een powerline was een fluitje van een cent. Zoals altijd alles van Fritz

10 juillet 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

perfecte hulp bij soort glasvezelaansuiting

Kon er niet goed achterkomen wat ik nodig had om mijn fritzbox 5590 op glasvezel sfp module aan te stluiten kpn heeft aansluiting veranderd ben zelfde dag overgestapt naar freedom. Heb gebeld naar fritz shop en ben daar vriendelijk te woord gestaan en heb daar nadat er gecontroleerd was wat voor aansluiting er op mijn adres komt de juiste informatie gekregen wat ik nodig had, xgs pon module sc-pc/sc-pc tyo1patch cover en glasvezelkabel blauw-blauw , gelijk besteld snel in huis en wetkt perfect.
Ik beveel deze shop aan voor de goede suport en de snelle goedverpakte levering.

20 juin 2025
Noté 5 sur 5 étoiles

Goed geholpen door de klantenservice van onze provider en verwezen naar de Fritzshop. Overzichtelijk website en mogelijkheid producten te vergelijken. Snelle levering, volgende dag al. Heel blij met de wifi versterker, nu ook goede verbinding op mijn werkkamer op de 1e verdieping.

19 juin 2025

Krachtige box

Krachtige box, kan nu verl meer apparaten asnsluiten binnen mijn netwerk en het wifi bereik is ook groter dan de standaard provider box. Erg tevreden!

24 juin 2025

Hert bestelde snel ontvangen

Hert bestelde snel ontvangen! Ik wacht nu op een reactie van Fritzshop terzake een gestelde vraag. Ik verwacht dat deze vraag even snel wordt beantwoord als het zenden van de bestelde modem.

2 juin 2025
Noté 2 sur 5 étoiles

Patchcover besteld

Patchcover besteld, door Fritzshop direct afgehandeld en dezelfde avond nog verstuurd. De vervoerder (GLS) weet het voor elkaar te krijgen om het artikel 1 week later pas af te leveren ...

16 mai 2025
Avis spontané

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus