fritzshop.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag mijn Fritz!Box 7690 router in gebruik genomen. Vanwege geen verbinding met KPN Glasvezel maar eens de Fritz!Box helpdesk gebeld. Geholpen door Herman die mij met engelengeduld door de menu's h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

na aanraden van een collega een fritzbox 5590 aangeschaft inclusief een 3000AX repeater. ik wilde af van de router van KPN. De router van de kpn heb ik nu dus ook niet geplaatst, ook niet als bridge.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben blij met mijn nieuwe router 5690 Pro. Werkt goed als wifi, en als router met glasvezel aansluiting. Installatie instrucutes en configuratie was eenvoudig. Hoewel het product veel functies heeft,... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Op zoek naar een FRITZ!Box of Repeater? Bij de FritzShop bent u aan het juiste adres voor al uw FRITZ! apparatuur. Jaren ervaring en veel expertise in huis.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Fritzbox 7690, super !

Wij hadden bij onze "oude" provider voor Internet-TV en vastbellen een Fritzbox router. Dat beviel zo goed dat we na het overstappen naar een andere provider ook weer een Fritzbox wilde nu het type 7690. Nadat de monteur het standaard modem had gëinstalleerd heb ik die verwijderd en de Fritzbox geïnstalleerd.Alle apparaten weer gekoppeld met UTP kabel of Wifi. Voor het vast bellen moest ik wat meer uitzoeken, de handleiding was hierbij behulpzaam en ook dat werkte weer vlot. De router gekocht bij de Fritzshop voor aankoop advies gevraagd welk type router ik het best kon kopen. Het advies opgevolgd en besteld. Na bestelling was de Fritsbox de volgende dag in huis. Voor de noodzakelijke ondersteuning ook gekozen voor de Fritzshop voor het geval ik er technisch niet helemaal uitkom Ik ben blij met de aanschaf.

1 novembre 2024

Service

Zeer tevreden en de service aan de telefoon top en ook per mail.
Snelle antwoord en levering

1 novembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fritzshop.nl is een geweldige winkel

Fritzshop.nl is een geweldige winkel, altijd alles perfect in orde. Klein minpuntje is dat ze voor Belgie niet op de hoogte zijn. Zo kent Belgie een DSL-driver-whitelist waardoor niet elk modem aan volle snelheid blijft werken. Ik heb dit getest met EDPnet, en ja hoor, van 100/30 ging ik terug naar 2/0.5. Nu heb ik het modem wel kunnen testen aan volle snelheid en de 5690Pro is een geweldig apparaat. Gelukkig gaat de whitelisting opgeheven worden op 1 november 2024, dus dan kan ik het modem gebruiken. Want het is een super product, en ook geleverd zoals gevraagd. Ben al langer klant, en Fritzshop.nl kan ik enkel aanraden. Ze hebben nooit een steek laten vallen en komen beloftes na. Top.

22 octobre 2024

Vervangende batterijen voor Fritzfon

vervangende batterijen besteld voor een paar oude (maar nog steeds heel fijne) Fritzfon toestellen. Snel geleverd. Helaas bleek bij een van d toestellen dat de batterij niet de oplossing was, en de telefoon dus overleden. Na contact met fritzshop ondanks dat dat normaal niet kan toch de kans om eentje te retourneren. Hoeft niet maar wel heel fijn onder deze bijzondere omstandigheden.

16 octobre 2024

Instabiel WiFi bereik opgelost

Het bereik buiten de woning was instabiel en is met de installatie van de repeater nu stabiel en snel.
Ik kan nu de nodige apparaten via WiFi met vertrouwen en van afstand bedienen.

15 octobre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Beter bereik en fijne helpdesk

Ivm veel storingen / slecht bereik van kpn modem een FRITZBOX7690 aangeschaft. Het lukte eerst niet om het direct te installeren, maar met behulp van de helpdesk van Fritzbox is het gelukt. Het bereik is groter. Ik verwacht nu beter netwerk te hebben.

3 octobre 2024

Fritz! Repeater 1200 AX

De Fritz! Repeater 1200 AX binnen gemonteerd vlak bij deur naar de tuin. De repeater geeft tot ver in de tuin (10 meter) een ruim voldoende internetsnelheid (50 Mbps), afkomstig van de Fritz!Box 7490.

16 septembre 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Nadat de om blij van te wordenproblemen met het modem dat…

Nadat de problemen met het modem dat niet wilde werken door gestuntel van de netwerkbeheerder voorbij waren met angst en beven een repeater aangeschaft.
Aangenaam verrast bleek de installatie een fluitje van een cent. Prima netwerk in huis inmiddels met uitstekende dekking.
Zelfs een 74 jarige kan met goed materiaal en duidelijke uitleg iets moois tot stand brengen.

13 septembre 2024

Het begon niet erg goed

Het begon niet erg goed. De SC-APC/SC-UPC AT01 Attema Glasvezelkabel GROEN-BLAUW past met geen mogelijkheid in de glasvezel aansluiting. De stekker ziet er wel hetzelfde uit als de door de provider geleverde kabel. Uiteindelijk heb ik de providerkabel kunnen gebruiken. De fritzbox met repeater werken wel perfect.

14 septembre 2024

Geweldige service

Geweldige service! Na aanschaf van FRITZ!Box en FRITZ!Repeator ging de aansluiting niet zoals verwacht, dus gebeld. Wat een geduld hebben ze daar; het koste bijna 2 uur om de boel pratende te krijgen (vrijdagmiddag start rond 15.00 uur) omdat er kennelijk een apart iets met mijn glasverbinding was. Geen zucht of geklaag maar met kennis en vol geduld, werd ik geholpen. Uiteindelijk draait alles. Nog nooit zo'n support meegemaakt. Thx!

2 août 2024
Noté 5 sur 5 étoiles

Fritz = Top web Shop. Aanrader.

Na oriëntatie op site + tel.advies info Fritzbox 7530 AX + Repeater 3000 AX + tel. C6 aangeschaft. Voor € 25,= alles laten configureren voor ADSL lijn van KPN. Levering persoonlijk was volgende dag op zaterdag door GLS. Bij bestelling zat begeleidend overzicht met opgeven gebr.naam & ww. Set was daardoor plug & play en werkt perfect. Interface modem duidelijk om te zien hoe je netwerk actief is. Had voorgaande beter eerder kunnen doen na diverse slechte service ervaringen / oplossingen met modem's V 12 van KPN. AVM / Fritz dank voor jullie advies en uitvoering bestelling. Tot volgende upgrade van mijn set.

13 septembre 2024

Uitstekende aftersale ondersteuning!

Na aankoop van de FB 5590 fiber + SC-APC/SC-UPC AT01 Attema Glasvezelkabel GROEN-BLAUW bleek ik de connector van de kabel niet in het glasvezelsaansluitingspunt van Delta/Caiway te kunnen schuiven.
De telefonische ondersteuning die ik daarna van Fritshop.nl (de man heet geloof ik Herman) kreeg was uitzonderlijk goed. Aangezien ik nog niet zo thuis ben op gebied van glasvezelapparatuur, begreep ik niet gelijk alles wat Herman probeerde uit te leggen, maar dankzij zijn engelengeduld kwamen we er toch uit.
Omdat ik snel een werkende oplossing nodig had stelde hij o.a. voor om een tussenkabel met koppelstuk te leveren, waarmee ik gebruik kon maken van de originele glasvezelkabel/connector van Delta/Caiway. Deze werd dan ook nog eens gratis geleverd, hoewel mijn probleem toch niet door Fritzshop veroorzaakt was.
Geweldige service dus, die ik iedereen kan aanbevelen.

Enige minpunt, waar Fritzshop weinig aan kan doen, is de levering door GLS. Bij beide leveringen binnen 1 week, werd de originele track&trace tijd met bijna 4 uur overschreden. Zelfs als hun auto nog maar nul stops had en op 1 km afstand was duurde het nog een half uur (de chauffeur zei dat ze in mijn buurt altijd eerst nog naar een ophaalpunt op het industrie terrein moesten gaan om pakjes op te halen).
Maar volgens mij kun je bij Fritzshop ook nog kiezen uit 2 andere pakketbezorgers :-)

4 septembre 2024

Makkelijkste mesh netwerk!

Mede dankzij onze provider Freedom, hebben nu een ontzettend stabiele Fritz Modem. We hebben bij Fritz!shop de wifi repeaters gekocht en daarmee een volledig dekkend mes netwerk opgezet. Ook op kantoor stappen we nu over op Fritz! De verplichte modem staat in bridge-mode en en Fritz 4060 regelt de rest van het netwerk.

5 septembre 2024

Goed modem/router

Had een Fritz!box 7590 met wifi5. Heb een 5590 gekocht en met wifi6 heb ik nu betere dekking in huis. Gebruik al jaren fritz!boxes en hebben vriendelijke interface met genoeg mogelijkheden.

2 septembre 2024

Goed advies, tevreden met FRITZ!MESH

Op advies de FRITZ!MESH SET 4060 + 3000 AX gekocht.
De initiële setup was snel gedaan zodat de rest van het gezin vrijwel niks heeft gemerkt van de upgrade. Ik ben vervolgens de rest van de middag bezig geweest met specifieke instellingen voor domotica etc.
Resultaat is naar volle tevredenheid, stabiel en sneller dan mijn ondertussen verouderde ASUS mesh netwerk met 35 devices.

2 août 2024

L’expérience Trustpilot

En savoir plus sur les différents types d'avis.

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus