fritzshop.nl Avis

TrustScore 4.5 sur 5

4,7

Lisez les avis des autres

Noté 5 sur 5 étoiles

Vandaag mijn Fritz!Box 7690 router in gebruik genomen. Vanwege geen verbinding met KPN Glasvezel maar eens de Fritz!Box helpdesk gebeld. Geholpen door Herman die mij met engelengeduld door de menu's h... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

na aanraden van een collega een fritzbox 5590 aangeschaft inclusief een 3000AX repeater. ik wilde af van de router van KPN. De router van de kpn heb ik nu dus ook niet geplaatst, ook niet als bridge.... Voir plus

Noté 4 sur 5 étoiles

Ben blij met mijn nieuwe router 5690 Pro. Werkt goed als wifi, en als router met glasvezel aansluiting. Installatie instrucutes en configuratie was eenvoudig. Hoewel het product veel functies heeft,... Voir plus

Noté 5 sur 5 étoiles

Na oriëntatie op site + tel.advies info Fritzbox 7530 AX + Repeater 3000 AX + tel. C6 aangeschaft. Voor € 25,= alles laten configureren voor ADSL lijn van KPN. Levering persoonlijk was volgende dag o... Voir plus

À propos de l'entreprise

1. Magasin d'électronique

Écrit par l'entreprise

Op zoek naar een FRITZ!Box of Repeater? Bij de FritzShop bent u aan het juiste adres voor al uw FRITZ! apparatuur. Jaren ervaring en veel expertise in huis.

Coordonnées de contact

4 étoiles
3 étoiles
2 étoiles
1 étoile

Aucun historique récent de demande d’avis

A répondu à 100 % de ses avis négatifs

Répond généralement dans un délai de 24 heures

Tous les avis

50 avis reçus au cours des 12 derniers mois

Écrire un avis

Slechte service Fritzshop

Bij Fritzshop.nl een Fritzbox 4060 gekocht, het nieuwe vlaggeschip van de routers van AVM. Ik had problemen met de installatie, maar Fritzshop was telefonisch op vrijdagmiddag niet te bereiken. Na het weekend kreeg ik een mail waarin werd aangegeven dat voor telefonische ondersteuning €25 berekend wordt. Uiteindelijk heb ik mij zelf gered en werkt de 4060 probleemloos. Een dergelijk slechte service heb ik niet eerder meegemaakt bij een internetshop, reden voor deze ene ster.

29 décembre 2021

Fritz!Repeater 2400 gekocht

Fritz!Repeater 2400 gekocht, zeer eenvoudige installatie in combinatie met de Fritz!Box 7490.
Super ontvangst op plekken waar het eerst matig tot slecht was. Ingesteld als LAN-bridge. Snelle levering, 14:30 besteld en de dag erna om 11:15 geleverd, TOP!

13 novembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Zeer tevreden met de service

Goede uitleg op de site.
Producten voldoen perfect.
We gaan kijken om ons netwerk nog meer uit te breien met de top producten van FRITZBOX 👍👍👍👍

Hadden we dit maar wat eerder geweten.

Goede website

En zeer snelle bezorging.

21 septembre 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Fritzbox 7590 een verademing .........

Eindelijk de knoop doorgehakt en een Fritzbox 7590 gekocht na continue problemen met de Experiabox. Na bestellen werd de 7590 de volgende dag al geleverd en is voorzien van alle benodigde kabels en begeleidende informatie. Op de website van Fritzshop vindt je, mocht je die nodig hebben, handleidingen en tutorials. De installatie verliep m.b.v. een wizard vlot en zonder problemen doordat de providers al zijn gedefinieerd. Na aanpassingen van netwerknaam, wachtwoorden en port forwarding voor mijn NAS was ik binnen enkele minuten weer up en running.
Alle problemen die ik ervoer met de Experiabox o.a. apparatuur achter een switch kreeg geen ip-adres meer en mijn Synology NAS was niet meer van buitenaf te bereiken (na update Experiabox?) waren verdwenen. Ik had dit al veel eerder moeten doen.

29 août 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

FRITZ!Fon C5 DECT handset aangeschaft…

FRITZ!Fon C5 DECT handset aangeschaft die na een aantal maanden (binnen de garantietermijn!) scheutjes begon te vertonen. Ook liet er een dun reepje kunststof los.
Telefonisch contact gehad met een teleurstellend resultaat: de oorzaak lag er volgens de medewerker naar alle waarschijnlijkheid aan dat de telefoon gevallen zou zijn (nooit gebeurd) of in de broekzak vervoerd zou zijn (de telefoon ligt altijd in een lade). Kortom ... de oorzaak zou bij ons als gebruiker liggen. Ze konden het opsturen, maar de ervaring had hen geleerd dat de eerder genoemde oorzaak bevestigd zou worden. De kosten van onderzoek zouden voor ons zijn (in de garantieperiode!).
Zeer teleurstellende reactie, vooral omdat we voorzichtig met de telefoon zijn omgesprongen en we de genoemde (mogelijke) oorzaken niet herkenden.
De telefoon niet laten onderzoeken (we vonden de onderzoekskosten niet reëel), we gebruiken 'm zolang het duurt. We wilden een 2e toestel aanschaffen, maar dat wordt in ieder geval géén Fritz!Fon meer. Kwaliteit valt behoorlijk tegen .....

25 août 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Fritz powerline 1260E prima investering, doet wat ze beloven.

Fritz powerline 1260E goed ontvangen. Meteen uitgepakt en beide kastjes in een stopcontact geplaatst.
Eentje bij de router en eentje binnenshuis bij mijn buitenterrras. Hier had je nl. geen wifi buiten. Schijnbaar is mijn thermopane in combinatie met aluminium schuifpui teveel voor de oorsronkelijke Fritz router van XS4all. Nu heb ik ongeveer 8 M meer bereik buitenshuis. Het enigste wat niet vermeld wordt, is dat je elk apparaat apart moet verbinden met de nieuwe Fritz box dmv de cijferreeks achter op de Fritzbox(lees wachtwoord) op je apparaat in te voeren. Daarna werkt alles perfect.

13 août 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Uitstekend geholpen door Fritzshop!

Uitstekend geholpen door Fritzshop!
Afgelopen maand een nieuwe Fritzbox 5530 besteld.
Hierbij was het nog lastig om de juiste type kabel te vinden. Door de heldere uitleg op de website direct de extra GLASVEZELKABEL-SET bij besteld waarmee ik zeker de juiste kabel had. 24 uur later was ik online met de nieuwe Fritzbox.
In 1 woord Super!

22 juin 2021

Fritz Fon M2 besteld

Fritz Fon M2 besteld.
Na twee dagen door Post NL geleverd.
Aansluiting met Fritzbox ging probleemloos
Bedankt FritzShop.

17 mai 2021

10 april besteld

10 april besteld, betaald en wachten... wachten...wachten... geen enkele actieve reactie vanuit Fritzshop. Na herhaaldelijk contact, is de reactie vanuit Fritzshop steeds: de telefoon komt eind van de week binnen... vandaag de order maar gecanceld. Geen vertrouwen meer in dit bedrijf. Communiceer naar de klant in wat er wel mogelijk is, kom met een alternatief of geef de klant de keuze om te wachten tot de telefoon er wel is. Zoek als eerste contact en wacht niet tot je een boze klant hebt (gratis tip).

3 mai 2021

Alles super afgehandeld

Alles super afgehandeld. Ik ben zeer tevreden nadat ik op de website een dubbele bestelling had geplaatst, hebben zij het voor mij gecorrigeerd.
Mijn dank voor dat.

26 avril 2021
Noté 5 sur 5 étoiles

Ik had al een router 7590 als opvolger…

Ik had al een router 7590 als opvolger van de 7360. vol verwachting of Wifi op de 1ste verdieping het beter zou doen. Helaas niet. Toen repeater 3000 erbij besteld. Gelever in 2 dagen. Aangesloten, vormt nu mesh-netwerkje en nu boven perfecte Wifi ontvangst.

23 février 2021

Aankoop Fritzrepeater 3000

door sterk tegenvallende resultaten met wifi verbinding al lang zoekende naar een oplossing. Glasvezelverbinding 100 Mbps viel vaak terug naar rond de 50 Mbps of nog minder, falende verbindingen met internetbankieren en digid, nu ook te wijten aan het sterk toegenomen internetverkeer (Corona).Werkend met een Fritzbox 7581 modem op begane grond en metingen mbv Fritzwlan app en speedtest Ookla op 1e verdieping (op PC). Niet bij de pakken neerzittend contact gezocht met Fritzshop en via chat mijn probleem redelijk uitvoerig geplakt in de chat voor een goede analyse en werd mij snel als oplossing de Fritzrepeater 3000 aangedragen. Niet goedkoop maar ik kies wel voor kwaliteit. Na een vlotte bestelsessie had ik het apparaat de volgende dag in huis. Aansluiten ging vlot maar opstarten wat minder, vooral omdat er geen tijd genoemd wordt in de handleiding hoe lang het duurt voordat de verbinding gemaakt is, zichtbaar door een groen oplichtend )))) lampje, duurt wel iets meer dan 1 minuut !. Maar het resultaat mag er zijn, signaalsterkte minder dan 40 dBm en de snelheid bij zowel 2,4GHz als 5 GHz tegen de 100 Mbps (Ookla-test) op de pc. Bij niet gebruik verbreek ik de spanning en start de repeater naderhand weer op (duurt dus ook ca 1min 8 s) De verbinding tussen pc en repeater wordt gemaakt met een Fritzwlanstick AC860. Kan ook met ethernetkabel tussen repeater en pc ethernetingang. Hoop lang plezier te hebben van deze Fritz!-producten en kan terugvallen op de expertise bij FritzShop.

20 janvier 2021
Noté 3 sur 5 étoiles

Wel betaald niets geleverd gekregen

Begin december een set besteld, levertijd 5-7 dagen. Nu ruim een maand later nog steeds niets geleverd gekregen, op het verzoek de bestelling te annuleren zodat ik wat anders kan kopen komt geen reactie...
Update: Na deze negatieve review uiteindelijk het geld terug gekregen. De set, die blijkbaar niet leverbaar is, staat echter nog steeds te koop met levertijd 5-7 dagen...

7 janvier 2021
Noté 4 sur 5 étoiles

Had al een nieuwe 7590 gekocht op…

Had al een nieuwe 7590 gekocht op fritzshop vanwege geweldige prestaties en ervaringen met deze.
Gebruik nu 7590 in combinatie met repeater 2400 en 1750e en deze opstelling is werkt prima geen problemen met wifi en internet zelfs voor mijn Solaredge omvormer voor mijn zonnepanelen.
Fritzshop bedankt voor de goede en snelle levering en eenvoudige bestelling.

27 décembre 2020
Noté 1 sur 5 étoiles

Geen uitbetaling na retourzending product

In oktober heb ik een FRITZ!Powerline 1260E WLAN Set besteld. De levering was prima en snel, maar het product werkte bij mij op zolder niet goed. Ik werd goed geholpen door de technische helpdesk, maar het product was voor mij niet de oplossing.

Ik kreeg direct de retour-pakketcode en een etiket wat ik naar een antwoordnummer kon terugsturen. Tot zover ging het snel en goed.

Op 27 oktober zag ik dat het product ontvangen was en dat de status op 'wacht op uitbetaling' of iets dergelijks stond. Tot op heden is dat nog niet gebeurd. Diverse mailtjes gestuurd: geen reactie
Diverse belletjes: beloven er naar te kijken, maar geen geld gezien.

Uiteindelijk ben ik gewoon opgelicht.

24 décembre 2020
Avis spontané

Voici 8 conseils pour écrire des avis de qualité.

En savoir plus